2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evlilikle ilgili bi hikaye okumuştum, nette aradım ama bulamıyorummm...
Aklımda kalanları yazayım: Yaşlı bir çift, uzun zamandır evliler ve evlilikleri çok iyi gidiyo. Kadına bu işin sırrını soruyorlar. Kadın da şöle diyo "evlilikte mutluluğun tek yolu, yaşadığınız hiç bi şeyi kimseye anlatmayın". Tabi açıklamasını istiyolar, kadın da şöyle izah ediyo, eşinizle bir problem yaşadığınızda bunu başkasına anlatırsanız öncelikle rahatlamış olursunuz, ama kimseye anlatmaz içinizde saklarsanız biriyle paylaşmaya ihtiyaç duyarsınız ve bunu eşinizden başka paylaşacak kimseniz kalmadığı için yine onunla konuşarak çözmeye çalışırsınız. İkincisi anlattığınız kişilerden akıl vermek isteyenler olacaktır, bu da eşinize karşı biriyle birleşmiş olmanız demektir ki yine eşinize ihtiyacınız kalmaz. Ne de olsa paylaşacak eş dost akrabanız vardır. O yüzden mutlu evliliğin tek sırrı, eşinizle aranızda geçen her sorunu ve her mutluluğu sadece eşinizle paylaşmanızdır, ondan başka kimseniz olmazsa onunla mutlu olmayı öğrenirsiniz... gibi bişeydi aklımda kalan... ve bence işe yarıyo.

Gözünüz aydın canım güzel sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah ufaklık.

cnm gözünüz aydın ne mutlu size ve onlara biz de öyle güzelce kavuşalım inşallahhh

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

çok teşekkür ederim...amin diyorum iyi dileklerinize..Allah hepimize sağlıkla vaktinde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

life canımm gözün aydın olsun minik bebişin iyiymiş
bende bu hafta gidicem kızımı görmeye umarım herşey yolundadır

teşekkür ederim ronyacım...sen de kızını görcekmişsin ne güzel..inşallah güzel gelişimni izler gelirsin

kızlar merhabalar herkese uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum rahatsızlıklar geciren arkadaslar olmuş ama geçmiş cok şükür hepinize tekrar gecmiş olsun kızlar...

ya benim azcık moralim bozuk bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun ki bebeğimin sağlığı ii hiçbir problemi yok ama bende kasık fıtığı oluşmuş yani önceden de mi varmış bilmiyorum ama ortaya cıkmış işte bana bi zararı yoktu aslında ağrı sancı falan ama doktor ameliyat dedi şimdilik doğuma kadar bişi yapılamıcak ama doğum sezeryan olursa o anda fıtık da alıncakmış ama benim doktor sezeryan hiç düşünmüyo napıcaz o zaman dedim doğumdan 1 ay sonra da fıtık ameliyatı olursun dedi iide dedim daha yeni ayaklanabilmişken bebeğimle ilgilenbiliyoken bi daha mı bıcak altına yatıım üstelik narkozdan dolayı bi süre bebeğimi emziremicem sonra iileşme evresi tekrar başlıcak cocugum perisan ben perişan olcam anlamadım niye olmazmış sezeryan ben mi mantıksız düşünüyorum acaba ki? yaa rahat rahat gidiyoduk ne güzel şimdi bunu öğrenmek moralimi bozdu ama vardır elbet bi hayır Allahım cümlenizle beraber bana da sağlıkla versin bebeğimi insallah... yaa varmı böle bişi yaşayan ya da duyan kızlar dogumda noldu nasıl oldu acaba????yardım edin nolurrr:18::18::18::2::2::2:

özgecim,güneşcim sizin kontroller de güzel geçmiş gözünüz aydın..maşallah gelişimleri de çok güzel

malkoç canım dinlenmen fayda etmiş sevindim..inşallah daha da iyi olur

poly,özge,melis ben de rezene çayı aldım bugün..ara ara içmeyi düşünüyorum..önceden de içerdim zaten

cnm geçmiş olsun yaa umarım senin için en hayırlısı olur hiç bir fikrim yok bu konu ile ilgili ama sıkma canını elbet bir çözümü vardır

canımmm sanki benden bahsediyorsun :) bende hamileliğimin 3. ayında ögrendim kasık fıtıgı oldugumu ve benim anormal agrılarım oluyor. sırf bu yüzden gül gibi işimi bırakmak zorunda kaldım saglık raporu alamadıgım için uzun süreli. benim daha önceden yoktu böyle birşey ki hamile kalmadan 2 hafta önce apandist ameliyatı oldum:S Senden tek farkım doktorum diyorki sezeryan olman gerekecek cnkü normal dogum yaparsan ıkınmadan dolayı fıtık yırtılır ve hem dogum sancıların cok olur hemde fıtık ilerlemiş olur. ama sezeryan olursam sezeryan sırasında hem dogum yapcam hemde fıtık ameliyatı olcam yani tek kesik 2 ameliyat :) ameiyatına cerrah gircek zaten kendi doktorunun dışında. cok fazla korkuyorum tabiki ama en mantıklısı bu bence.

Teşekkür ederim canım,rezene hiç denemedim ben.Alışverişe çıktığımda ben de alayım.

canım çok geçmiş olsun...hassas bir zamanda olması kötü olmuş..ama hamilelik rahatsızlıkları tetikliyor..bu konuyla ilgili bilgim yok..ama sanki normal doğumun da zararı olabilir mi senin açından diye bir soru takıldı aklıma..bence mutlaka farklı bir doktora da görün..bekleyebilir mi çok mu acil müdahale edilmesi gerekiyor farklı bir gözden de dinlemek iyi olur..Rabbim iyiliğini versin,sıkıntısızca atlatırsın herşeyi inşallah

slm kızlar istanbul avrupa yakasında bebek odasına avize alabileceğim şöyle uygun bi yer var mı biliyomusunz bi tek avize kaldı şimdi de kızızmın ütülerini yapıyorum odası da tamam kıyafetleri halısı perdesi falan... Bi tek avize kaldı nerden alıcam yaa koçtaşta çok pahalı 170 tl diyo ben biraz daha uygun bişey istiyoum

Canım çok geçmiş olsun,zor bi durum ama sezeryan senin durumunda daha mantılkı değil mi acaba dr niye öyle demiş...Hiç duymadım başkasından canım bilgim yok bu konuda.

canım benim cok teşekkür ederim ya dediğin benim de aklıma takılmıştı hani fıtık olmuşum zaten artık bi de normal doğumda ıkınmayla sıkınmayla daha da kötü olmaz mı dedim ama doktorun yanında patavatsız bi hemşire vardı bana demez mi " bişi olmaz ya zaten fıtık olmussun az daha sertleşir fırlar o kadar " diye ay nasıl sinirlendim anlatamam ben bi de öle kolay kolay kırıcı cevap veremem insanlara hani azarlyıp atamam ama nasıl içime oturduysa artık doktora bi bakış atmışım adam benim yerime bastı kalayı "sana mı kaldı yorum yapmak " diye ayy üff bi doğsaydı şu bebekler hayırlısıyla nelerle muhattap oluyoruz ya ((

ya gerçekten iyi fark etmişsiniz. helal olsun size... bende alcam alcam diyip markete gidemedim bir türlü. milıpayıda gördüm 7 tl. en iyisi aktardan alıp kaynatmak...

bişi dicem..nie rezene içmek için tepiniyosunuz anlamadım ben...çay da olsa içindeki diğer maddeler bi yeri yapiim derken biyeri bozuyo..bitkiler herzaman iyi diildir biliyosun..

canım bende çok duydum faydasını hatta doğumdan sonra bile iç dediler. gaz için çok faydalıymış...

ya gerçekten iyi fark etmişsiniz. helal olsun size... bende alcam alcam diyip markete gidemedim bir türlü. milıpayıda gördüm 7 tl. en iyisi aktardan alıp kaynatmak...

Evet canım en iyisi aktardan almak ama bu tarz bitki çayları kaynatılmıyo,sen yinede alırken sor nasıl demliyim diye.Ben genelde bitki çayı için bunu kullanıyorum.

kızlar bugün 33. haftam bitiyor, sizce rezene çayımı içmeye ve yürüyüş yapmaya başlasam mı? daha erken mi?

canım benim dr.um 30. haftamı tamamladığımda yürüyüş yap artık özellikle de normal doğum istiyorsan dedi.

güzel mart annelerii herkese merhaba;

Az önce doktor amcamızdan geldik kızım 2 kilo olmuş maşallah :) 32+0 da olduk raporumuzuda aldık artık evdeyiz

oh ne güzel gözünaydın canım.

çok geçmiş olsun canım.

canım ya erkekler kadınlar gibi değil gerçekten üzme kendini bu kadar. konuş eşinle maalesef bağırıp çağırmak hiç işe yaramıyor. Allah yardımcın olsun.

canım ya inş. ii bir çözüm bulunur. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…