2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun... bu konuda bir bilgim yok malesef. ama canım tedavin ne gerektiriyorsa bunu ihmal etme. muayene olduğun doktordan başka bir doktorada görün bence sonuçta hamilelik dönemindesin. tek doktorla bu durumu kesinleştirme başka doktorlarında fikrini al... doğum zamanında da olsa, doğumdan sonra fıtık ameliyatıda daolsa iki durumda zor canım ama doğum anında olup bir seferde kurtulman daha kolay olmazmı. bebeğinin sonralarda sana daha çok ihtiyacı olacak. en azından doğumdan sonraki zamanda mutlaka yanında olacak aile bireyleri olacaktır. sana destekleri olur... tekrar geçmiş olsun canım. bize durumunu haber edersin...

canım cok tesekkür ederim ben de aynen senin gibi düşünüyorum bu doktor canımı sıkmaktan baska bişi yapmadı başka birinden randevu aldım bakalım inşallah sorun diil çözüm üretir bana...

Caanım çok işe yarıyo gerçekten,bitki çayı süzgeçi(migrosta falan oluyo genelde)Bitkiyi bunun içine koyup demliyosun canım.Bardaklık yani çok pratik.

vala ilk kez gördüm her eve lazım. sağol canım. bulurum kesin... iyi akşamlar sana...

cnm üzülme bak hepimizde başka başka hastalıklar çıktı ,belki dr un hamilelikten sonra ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyoda olabilir bi başka dr la daha görüş içine sinen neyse öyle yaparsın .

evet tatlım ya öle yapcam başka bi doktora gitcem bakalım o ne dicek ya bu da senin dediğin gibi dese anlıcam ama ameliyattan başka yolu yok doğum sonrası 1 aydan fazla bekleyemez diyo insanı strese sokuyolar ya amaannn...

Pollyannaa cım benim bebişleriminde isimlerini eklermisin listeye oğlumun adı Yiğit Efe , kızımın adı Damla Ceylin olacak Allahın izniyle.

ya işte bende onları anlamıyorum, hakkaten hiçmi dipleri çıkmıyor bunların,, bi açıdan düşününce nasılsa az kaldı sabret diyorum ama başka açıdan bakınca doğduktan sonra en az 2-3 ay kuaföre gidebilceğimi sanmıyorum bebişimi bırakıp...

Son düzenleme:

cnm kötü haber vermek istemem ama emzirirkende boyatılmıyomuş, benim saçlarda rengarenk ama ben kendimiiiii çoooooooooook güzel hissediyorum:)

çoookkkk uzun zaman oldu girmeyeli.dün akşamdan bu saate geçmişi okuyorum anca bitti.problemleri olanlar olmuş.inşallah en kısa zaman de herkes sıkıntılarından kurtulur.RABBİM miniklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.bizimde ctesi kontrol vardı.kızımız 1800gr,42 cm.gelişimi iyi ama amniyon sıvısı fazlaymış.sınır 220 benimde 207 dr bundan sonra dikkat et dedi.şekerden dolayı oldu:-(gün içerisinde şekerim gayet iyi hatta tokluk bazen 86,87 oluyor.ama gece yatarken meyveyi fazla kaçırmışım.buarada dr.umu da değiştirmek zorunda kaldım.yarın bundan sonra devam edeceğim dr muayeneye gideceğim.bakallım o ne diyecek.

özlemcim senin dr.un normal doğun konusunda neden ısrarcı anlamış değilim.diğer arkadaşların dediği gibi farklı bir görüş almakta fayda var.gerekirse cerrah ile görüş.inşallah bir çıkar yol bulunur.Allah(c.c.) yardımcımız olsun.sağ sağlim bu süreci atlatırız inşallah.

aminn canım benim cok teşekkür ederim dediğin gibi başka doktordan da fikir alıcaz benimki niye o kadar ısrar etti anlamadım ama devlet hastanesi doktoru oldugu için üzerinde bi baskı var sanıyorum takılı kalmış aman canı sağolsun napiim başkasına giderim... senin güzel bebişine de kocaman MAŞALLAHHHH sana da geçmiş olsun tatlım ama suyu falan cok takma kafana baksana kendin anlamışsın sebebini umarım hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız kalan zamanımızı...

cnm kötü haber vermek istemem ama emzirirkende boyatılmıyomuş, benim saçlarda rengarenk ama ben kendimiiiii çoooooooooook güzel hissediyorum:)

desene rengarenk bi halde devam aylarca ama hiç hoşnut değilim bu durumdan, saçlarım röfleli ve yarısı bi renk öteki yarısı başka bi renk :)) yani bu rengarenklik kötü duruyoo sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…