- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.841
canım ya inş. ii bir çözüm bulunur. çok geçmiş olsun.
kızlar merhabalar herkese uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum rahatsızlıklar geciren arkadaslar olmuş ama geçmiş cok şükür hepinize tekrar gecmiş olsun kızlar...
ya benim azcık moralim bozuk bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun ki bebeğimin sağlığı ii hiçbir problemi yok ama bende kasık fıtığı oluşmuş yani önceden de mi varmış bilmiyorum ama ortaya cıkmış işte bana bi zararı yoktu aslında ağrı sancı falan ama doktor ameliyat dedi şimdilik doğuma kadar bişi yapılamıcak ama doğum sezeryan olursa o anda fıtık da alıncakmış ama benim doktor sezeryan hiç düşünmüyo napıcaz o zaman dedim doğumdan 1 ay sonra da fıtık ameliyatı olursun dedi iide dedim daha yeni ayaklanabilmişken bebeğimle ilgilenbiliyoken bi daha mı bıcak altına yatıım üstelik narkozdan dolayı bi süre bebeğimi emziremicem sonra iileşme evresi tekrar başlıcak cocugum perisan ben perişan olcam anlamadım niye olmazmış sezeryan ben mi mantıksız düşünüyorum acaba ki? yaa rahat rahat gidiyoduk ne güzel şimdi bunu öğrenmek moralimi bozdu ama vardır elbet bi hayır Allahım cümlenizle beraber bana da sağlıkla versin bebeğimi insallah... yaa varmı böle bişi yaşayan ya da duyan kızlar dogumda noldu nasıl oldu acaba????yardım edin nolurrr:18::18::18::2::2::2:
Evet canım en iyisi aktardan almak ama bu tarz bitki çayları kaynatılmıyo,sen yinede alırken sor nasıl demliyim diye.Ben genelde bitki çayı için bunu kullanıyorum.Eki Görüntüle 323524
canım geçmiş olsun... bu konuda bir bilgim yok malesef. ama canım tedavin ne gerektiriyorsa bunu ihmal etme. muayene olduğun doktordan başka bir doktorada görün bence sonuçta hamilelik dönemindesin. tek doktorla bu durumu kesinleştirme başka doktorlarında fikrini al... doğum zamanında da olsa, doğumdan sonra fıtık ameliyatıda daolsa iki durumda zor canım ama doğum anında olup bir seferde kurtulman daha kolay olmazmı. bebeğinin sonralarda sana daha çok ihtiyacı olacak. en azından doğumdan sonraki zamanda mutlaka yanında olacak aile bireyleri olacaktır. sana destekleri olur... tekrar geçmiş olsun canım. bize durumunu haber edersin...
özgecim faydalı bişeye benziyorda. adı ne ve nasıl kullanıyor bu?
Caanım çok işe yarıyo gerçekten,bitki çayı süzgeçi(migrosta falan oluyo genelde)Bitkiyi bunun içine koyup demliyosun canım.Bardaklık yani çok pratik.
kızlar merhabalar herkese uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum rahatsızlıklar geciren arkadaslar olmuş ama geçmiş cok şükür hepinize tekrar gecmiş olsun kızlar...
ya benim azcık moralim bozuk bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun ki bebeğimin sağlığı ii hiçbir problemi yok ama bende kasık fıtığı oluşmuş yani önceden de mi varmış bilmiyorum ama ortaya cıkmış işte bana bi zararı yoktu aslında ağrı sancı falan ama doktor ameliyat dedi şimdilik doğuma kadar bişi yapılamıcak ama doğum sezeryan olursa o anda fıtık da alıncakmış ama benim doktor sezeryan hiç düşünmüyo napıcaz o zaman dedim doğumdan 1 ay sonra da fıtık ameliyatı olursun dedi iide dedim daha yeni ayaklanabilmişken bebeğimle ilgilenbiliyoken bi daha mı bıcak altına yatıım üstelik narkozdan dolayı bi süre bebeğimi emziremicem sonra iileşme evresi tekrar başlıcak cocugum perisan ben perişan olcam anlamadım niye olmazmış sezeryan ben mi mantıksız düşünüyorum acaba ki? yaa rahat rahat gidiyoduk ne güzel şimdi bunu öğrenmek moralimi bozdu ama vardır elbet bi hayır Allahım cümlenizle beraber bana da sağlıkla versin bebeğimi insallah... yaa varmı böle bişi yaşayan ya da duyan kızlar dogumda noldu nasıl oldu acaba????yardım edin nolurrr:18::18::18::2::2::2:
cnm üzülme bak hepimizde başka başka hastalıklar çıktı ,belki dr un hamilelikten sonra ameliyata gerek kalmayacağını düşünüyoda olabilir bi başka dr la daha görüş içine sinen neyse öyle yaparsın .
cnm bn hiç boyatmadım saçımı ama boyatsaydım hamileyken uzak dururdum..ama bide şöyle bişi var bunca hamile ünlü napıyo..düşünsene dip boyaları fln gelmiş halde dolaştıklarını..geçen gün Çağla şikeli gördüm tv de oda hamile ama saçları maşallah yani hiç dibi fln gelmemişti :)) bide onlar sürekli bakımdalardır..neyse bnce sn garantiye al boyatma..şurda ne kaldıki
Pollyannaa cım benim bebişleriminde isimlerini eklermisin listeye oğlumun adı Yiğit Efe , kızımın adı Damla Ceylin olacak Allahın izniyle.
kızlar yaa 2785 nolu sayfamız açılmıyor sizde de var mı aynı sorun ? o sayfada ne yazıldı ne soruldu göremiyorum :S
canım bende açılıyor. bağlantında belki o an sorun olmuştur.tekrar dene...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani-2785.html
bu linki belki faydası olur...
ya işte bende onları anlamıyorum, hakkaten hiçmi dipleri çıkmıyor bunların,, bi açıdan düşününce nasılsa az kaldı sabret diyorum ama başka açıdan bakınca doğduktan sonra en az 2-3 ay kuaföre gidebilceğimi sanmıyorum bebişimi bırakıp...
çoookkkk uzun zaman oldu girmeyeli.dün akşamdan bu saate geçmişi okuyorum anca bitti.problemleri olanlar olmuş.inşallah en kısa zaman de herkes sıkıntılarından kurtulur.RABBİM miniklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.bizimde ctesi kontrol vardı.kızımız 1800gr,42 cm.gelişimi iyi ama amniyon sıvısı fazlaymış.sınır 220 benimde 207 dr bundan sonra dikkat et dedi.şekerden dolayı oldu:-(gün içerisinde şekerim gayet iyi hatta tokluk bazen 86,87 oluyor.ama gece yatarken meyveyi fazla kaçırmışım.buarada dr.umu da değiştirmek zorunda kaldım.yarın bundan sonra devam edeceğim dr muayeneye gideceğim.bakallım o ne diyecek.
özlemcim senin dr.un normal doğun konusunda neden ısrarcı anlamış değilim.diğer arkadaşların dediği gibi farklı bir görüş almakta fayda var.gerekirse cerrah ile görüş.inşallah bir çıkar yol bulunur.Allah(c.c.) yardımcımız olsun.sağ sağlim bu süreci atlatırız inşallah.
cnm kötü haber vermek istemem ama emzirirkende boyatılmıyomuş, benim saçlarda rengarenk ama ben kendimiiiii çoooooooooook güzel hissediyorum:)
evet bugün tatil başladı canım ama birde bana sor bu saate kadar temizlik yaptımmm :)sanırım işten daha çok yoruldumsenin ne kadar var canım peki ?[/QUO
cnm ben 37 kadara çalışır raporu alıcam haftaya pazartesi inşallah
pazartesi kaçta randevun canım, benimki 8.40 ta
slm kızlar istanbul avrupa yakasında bebek odasına avize alabileceğim şöyle uygun bi yer var mı biliyomusunz bi tek avize kaldı şimdi de kızızmın ütülerini yapıyorum odası da tamam kıyafetleri halısı perdesi falan... Bi tek avize kaldı nerden alıcam yaa koçtaşta çok pahalı 170 tl diyo ben biraz daha uygun bişey istiyoum
avrupa yakasında nerede oturuyorsun ve nasıl bir avize düşünüyorsun bilmiyorum ama, funna baby'nin setlerinin içinde avizede var ben aynı setin perde,cibinlik avize ve nevresim takımını aldım, eğer senin perdene vs uygun bulabilirsen funna baby öneririm çok şirin duruyorlar odada avizelere linkten ulaşabilirisn canım, satış noktalarınada siteden bulabilirsin.
Aksesuar - Tavan Lamba | Funnababy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?