- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.861
ben geldim kızlar uzun bir aradan sonra hepinize günaydın çok şükür iyileştik ama size bişey sorucam incecik kıyafetlerle yattığım halde gece su gibi terliyorum hastalıkla alakası olmadığını fark ettim aranızda benim gibi olan var mı yaaa
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
pazartesi kaçta randevun canım, benimki 8.40 ta
avrupa yakasında nerede oturuyorsun ve nasıl bir avize düşünüyorsun bilmiyorum ama, funna baby'nin setlerinin içinde avizede var ben aynı setin perde,cibinlik avize ve nevresim takımını aldım, eğer senin perdene vs uygun bulabilirsen funna baby öneririm çok şirin duruyorlar odada avizelere linkten ulaşabilirisn canım, satış noktalarınada siteden bulabilirsin.
Aksesuar - Tavan Lamba | Funnababy
Yazamadım bir türlü çok geçmiş olsun malkoççum,iyisindir umarım.
hayırlısı olsun cnm..ay bn heycanladndm sn öyle diyince yaklaşık 5-6 haftaya kavuşuyosun inşallah yavruna Allahın izniyle ne güzel..sağlıkla gelsin inşallah çok tatlı bi heycan vardır snde şimdi..
Yazamadım bir türlü çok geçmiş olsun malkoççum,iyisindir umarım.
teşekkür ederim kızlar,
öyle pek bir heyecan olduğunu söyleyemem kesin birşey yok çünkü, suyun durumu belli edecek, 1 hafta sonrada hadi doğuma diyebilirler o kadar yani...
heyecandan çok endişe daha yoğun malum akciğer meselesi...
genel olarak iyiyiz ama kızımın maşallahı var zaten çok sağlıklı ve gelişi çok çok iyi, ne eksik ne fazla günü gününe gidiyor miniğim, geçen hafta detaylı ultrasonda yeni çıkmış çim gibi saçlarınıda görmüştüm,ağzı burnu gözü herşeyini gösterdi geçen hafta onu çok merak ediyorum...
özgemm canım gözün aydın görmüşsün miniğini
maşallah kocaman olmuş oğluşun
malkoçç canım çok şükür suyun artmış
bence artık stres yapıp sıkma canını inşalah herşey yolunda gidecek
umudummmm canım arkadaşım kocişine kızmışsın
canım erkeklerin beyinleri hayatı yaşayışları bizlerden çok farklı bunu unutma
onlar bizim gibi incelik nedir bilmezler hayatı tamamen yüzeysel yaşarlar
emin olki eşin senin kırılcağını farketmemiştir bile
sana bir tavsiye lütfen erkeklerden incelik bekleme
benim eşimde aynen seninki gibi pc manyağı
sanki işyerini o kurtaracak gibi mesai yapmaya geceden hevesle
burda şuan yağmur var ama benim kociş açık havada maç yapıyor
o karım hamile yardımcı olayım diye düşünmez ama ben içten içe
düşünüyorum uff hasta olacak şimdi inşallah üşütmez :)))
güzel yüreklim üzülme kocan emin olki şimdiden pişman olmuştur
cok sağol ronim ama ben nazik olmasını istiyorum en azından ondan başka bişey beklemiorum....bugün yemek yapmadım ona çorba vardı koydum ocağın üsütne geldi şimi ben oturuyorum sen yemek yedinmi dedi evet dedim ısıttı yemeğini yiyor.....bakalım bu akşamı nasıl geçiricezz.......
cnm arkadaşım bugün ne kadar büyük düşünceli bir davranışla beni yanlız bırakmadın ve yanıma geldin sayende cok güzel bir gün geçirdim.....senin gibi birini iyiki tanımışım eşin seni almaya geldiğinde sana çiçek verdi cok hoşuma gitti....bu çiçeklerde benden sana gelsin...............
güneşcim senide çağırmak istedim ama annenin geldiğini biliyorum müsayit olamıyacağını düşündüm ama bir tahakine hepberaber inşallah....
Günaydın kızlar,herkes için güzel bir hafta olsun inş.
C.tesi dr kontrolümüz vardı oğluşumu gördük 1280gr olmuş boyu da 38 cm
Ben şimdi geçmişi okumaya başlıyım anca biter
Kızlar günaydın,
Sabah doktor kontrolüm vardı az önce geldim eve, 10,5 cm olan suyum 11,5 olmuş hala yeterli değilmiş ama azalmaya devam etmediği içinde durum iyi sayılabilirmiş, yalnız doktorum dediki kritik durum yani acil doğuma almaları gereken sınır nokta 5 cm su kalmasıymış ve bu su miktarı beni 36. haftaya kadar idare edebilirmiş gibi gözüküyormuş 38. haftayı görürmüyüz bilemiyorum dedi benim kızım şubat kızı olacak kesinleşti :)
kontrollerim sıklaştı her hafta kontrole gideceğim artık, yatarak zaman geçirmeye devam, haftayada düzenli nst ler başlayacak, hakkımıza hayırlısı, bu aralar evi temizletmem farz oldu heryer fena durumda elimde değimiyor artık, kızımı pis evle karşılamayayım ve bir an önce annem evine dönsede şu şeker ve çikolata işini halletsek...
Amannn yürüyüş işinden hepsi üşeniyor bozma moralini canım.Süperr odanız geliyormuşşşş, oda kurulunca yarım saatte bir gidip gidip bakıyor insan:)
Saol canım benim,evet bizimkilerin günleri çok yakın,o yüzden kilo ve boylar da yakındır.Hıı bu arada benimki de dönüvermiş doğum pozisyonunda şu anParmağını emiyordu sonra bol bol ağzını açıp kapadı yerim ben onu yerr
Rica ederim ,insan bebişe zarar vermemek için en iyisi olsun istiyor ama onay aldık doktorumuzdan içimiz rahatlasın dimi ama
Mobilya işi tamamdır böcüm haletti hepsini sağolsun,darısı herkesin başına
Seninki de gelir,yapamadığın yardıma ihtiyacın birşey olursa söyle elimden geleni yaparım ben.Benimki kısa süreli gelebiliyor malum babam yalnız kalmasın diye,doğumdan sonra da gider gelir yazık napsın.Annelerin kıymeti anne olunca daha çok anlaşılıyormuş
Canım benim ben de çok keyif aldım evde kalsam uyuyacaktım keyfim yoktu pek benim de biliyorsun ama sayende açıldım çok iyi geldi iyi ki gelmişim dedim. Çok da güzel ağırladın yarım saatte neler de hazırlamışsınSanırım yarın sabah tok uyanacağım o kadar doluyum yani bir kilo aldım bugün sende
Ay evet bu arada benimki çiçek verdi kıyamam. Sağol çiçeklerin için
Canım benim ben de çok keyif aldım evde kalsam uyuyacaktım keyfim yoktu pek benim de biliyorsun ama sayende açıldım çok iyi geldi iyi ki gelmişim dedim. Çok da güzel ağırladın yarım saatte neler de hazırlamışsınSanırım yarın sabah tok uyanacağım o kadar doluyum yani bir kilo aldım bugün sende
Ay evet bu arada benimki çiçek verdi kıyamam. Sağol çiçeklerin için
kızlar ya benim kaburga kemiklerim çok ağrıyor
ayrıca bu aralar minik kızım çok hareketlendi sanırım büyüyor
geceleri hiç uyuyamıyorum çok kilo almanın zararları
daha şimdiden 12 kilo aldım
slm kıslar nasılsınız ayşencim ışılamı gittin ay kıskandım valla iyi olmuş ama ikiniz içinde değişiklik olmuştur benimde canım sıkılıyo hep evde ama zırt pırtta çıkamam malum yatmam lazım
cok sağol ronim ama ben nazik olmasını istiyorum en azından ondan başka bişey beklemiorum....bugün yemek yapmadım ona çorba vardı koydum ocağın üsütne geldi şimi ben oturuyorum sen yemek yedinmi dedi evet dedim ısıttı yemeğini yiyor.....bakalım bu akşamı nasıl geçiricezz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?