2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn varıııım..bn su gibi terlemiyorum çünkü biz 1 kere bile kombiyi yakmadık..evdede hiçbişi yanmamasına rağmen bn gece üstüm açık yatıyorum..ateş basıyo ayaklarıma özellikle..menopozlu hatunlar gibi oldum..utanmasam askılıyla gezcem bazen evde..eşimde kızıp duruyo sni bidaa böyle görmicem çocuğuda üşütceksin diye :))) çocuk nası üşüyosa 38 derecede :)) garibim erkekler

hayırlısı olsun cnm..ay bn heycanladndm sn öyle diyince yaklaşık 5-6 haftaya kavuşuyosun inşallah yavruna Allahın izniyle ne güzel..sağlıkla gelsin inşallah çok tatlı bi heycan vardır snde şimdi..

hayırlısı olsun cnm..ay bn heycanladndm sn öyle diyince yaklaşık 5-6 haftaya kavuşuyosun inşallah yavruna Allahın izniyle ne güzel..sağlıkla gelsin inşallah çok tatlı bi heycan vardır snde şimdi..

avrupa yakasında nerede oturuyorsun ve nasıl bir avize düşünüyorsun bilmiyorum ama, funna baby'nin setlerinin içinde avizede var ben aynı setin perde,cibinlik avize ve nevresim takımını aldım, eğer senin perdene vs uygun bulabilirsen funna baby öneririm çok şirin duruyorlar odada avizelere linkten ulaşabilirisn canım, satış noktalarınada siteden bulabilirsin.

Aksesuar - Tavan Lamba | Funnababy[/QUOTE]

sağolasın canım şimdi bakıyorum hemen

özgemm canım gözün aydın görmüşsün miniğini
maşallah kocaman olmuş oğluşun
malkoçç canım çok şükür suyun artmış
bence artık stres yapıp sıkma canını inşalah herşey yolunda gidecek
umudummmm canım arkadaşım kocişine kızmışsın
canım erkeklerin beyinleri hayatı yaşayışları bizlerden çok farklı bunu unutma
onlar bizim gibi incelik nedir bilmezler hayatı tamamen yüzeysel yaşarlar
emin olki eşin senin kırılcağını farketmemiştir bile
sana bir tavsiye lütfen erkeklerden incelik bekleme
benim eşimde aynen seninki gibi pc manyağı
sanki işyerini o kurtaracak gibi mesai yapmaya geceden hevesle
burda şuan yağmur var ama benim kociş açık havada maç yapıyor
o karım hamile yardımcı olayım diye düşünmez ama ben içten içe
düşünüyorum uff hasta olacak şimdi inşallah üşütmez :)))
güzel yüreklim üzülme kocan emin olki şimdiden pişman olmuştur

cnm arkadaşım bugün ne kadar büyük düşünceli bir davranışla beni yanlız bırakmadın ve yanıma geldin sayende cok güzel bir gün geçirdim.....senin gibi birini iyiki tanımışım eşin seni almaya geldiğinde sana çiçek verdi cok hoşuma gitti.... bu çiçeklerde benden sana gelsin...............

güneşcim senide çağırmak istedim ama annenin geldiğini biliyorum müsayit olamıyacağını düşündüm ama bir tahakine hepberaber inşallah....

cok sağol ronim ama ben nazik olmasını istiyorum en azından ondan başka bişey beklemiorum....bugün yemek yapmadım ona çorba vardı koydum ocağın üsütne geldi şimi ben oturuyorum sen yemek yedinmi dedi evet dedim ısıttı yemeğini yiyor.....bakalım bu akşamı nasıl geçiricezz.......

canım haklısınn nazik davranmalı ama bu süreçte bebişini düşün
sende onun özür dileyip kendini affettirmesine izin ver
şimdi bebeişin üzülmesin eğer çok kızgınlığın devam ederse
doğumdan sonra halledersin

Evlilikte Mutlu Olmanın Yolları 2
09 Ocak 2012, 16:09 Ayça Gürsaçer
ayca@sondetay.comGüler Yüzlü Olmak
Erkekler evin içinde asık suratlı mutsuz bir kadın görmek istemiyorlar.
Bütün gün stres içinde yaşayıp, birde eve gelip karısının asık suratını görmek istemiyor.
Her zaman güler yüzlü, şen şakrak bir kadın görmek istiyor.
Tabi karısını mutsuz eden bir adamın, karısının güler yüzlü olmasını beklemek ne kadar hakkıdır bilinmez.
Ama telaşa kapılmayın...
Bununda formülü var, hepimiz güler yüzlü olabilmek için pasifloraya baş vurabiliriz mesela.Yada değişik antidepresan hapları kullanarak,mutluluk kelebeği gibi dolaşa biliriz.Hepimiz kendi evimizin pollyannası olabiliriz.
Adam eve geldi buram buram kadın parfümü kokuyor,aaaa aşkımmmmm bu çiçek kokusu sana ne kadar da yakışmış aslanım benim diye karşılaya bilirsiniz mesela eşlerinizİ...
Ya da işten kovuldum karıcım diye gelen bi adama ,amannnnn boşver televizyonu satarız,çocukları okuldan alırız keyfimize bakarız,diyebiliriz.
Elektrikler gitti,faturayı ödemedinmi kocacım?
Aaaa unuttum(at yarışında kaybettim)...Neyseeee yaaa iki tane mum yakarız,romantizim yaparız...Kocacım kocacım kocacımmmm..... Oldu canım...Hem sorumluluklarınızı yerine getirmeyin, hem güler yüz bekleyin,bence o yüzü hala görebildiğinize şükredin...

Canım benim ben de çok keyif aldım evde kalsam uyuyacaktım keyfim yoktu pek benim de biliyorsun ama sayende açıldım çok iyi geldi iyi ki gelmişim dedim. Çok da güzel ağırladın yarım saatte neler de hazırlamışsın Sanırım yarın sabah tok uyanacağım o kadar doluyum yani bir kilo aldım bugün sende
Ay evet bu arada benimki çiçek verdi kıyamam. Sağol çiçeklerin için

kızlar ya benim kaburga kemiklerim çok ağrıyor
ayrıca bu aralar minik kızım çok hareketlendi sanırım büyüyor
geceleri hiç uyuyamıyorum çok kilo almanın zararları
daha şimdiden 12 kilo aldım

Gözün aydın inşallah daha da artacak kuzucuk gününü bekleyecek

Sağol canım yardım etmiş kadar oldun. Annemi daha çok anladığım ve aradığım doğru bu aralar insan duygusallaşıyor galiba daha da
O kızını da yerim , yerim, yerim

slm kıslar nasılsınız ayşencim ışılamı gittin ay kıskandım valla iyi olmuş ama ikiniz içinde değişiklik olmuştur benimde canım sıkılıyo hep evde ama zırt pırtta çıkamam malum yatmam lazım

sen hep gel ben sana ve bebişe neler neler yaparım.....

cnm bebek büyüdüğü için bu ağrılar batmalar normalmış dr öle söylüyo..birde kg cok cok yüksek değil bence ben 20 kg aldım.....

ewet cnm aysen bana geldi sende ayaklan senide beklerim cok keyifli bir gündü....

ışılcım evinizdeki soğuk hava ısınmadımı daha valla bu adamlardan bişi beklemicen evlenene kadar ayağımıza paspas oluyolar sonra salıyolar gitsin boşverr ben eşime kızdımı surat asıyorum o gelip barışıyo bana kalsa günlerce konuşmam buarada yürüyüştende nefret eder ben bayılırım ama doğuma kadar yürüyüş yapamıcam malesef

arkadaşlar aranızda diş çürümesi diş eti şişmesi gibi sorun yaşayan varmı ben gebelikten dolayı ilaç kullanamam diye doktora gitmedim 31. haftadayım diş etim çok fena şişmiş bitkisel çözüm öneren varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…