2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bugün hastaneyi aradım idrar ve kan tahlili sonuçlarım için iltihap olduğu söylenldi sekreteri tarafından.Kanda mı,idrarda mı dedm bilmiyorum hastaneye uğrayın dedi.İdrardadır muhtemelen.sıkıntı olur mu acaba?

maaş. bebişine inş. suyunda normale döner canım sorun oluşturmaz.

canım benm dişetlerim hep kanıyor ısrarla o şişen kısmı fırçala günde en az 3 kez iner inş.

canım bence dr konuş iltihap varsa ilaç tedavisi yapar

Canım iyiyim sen nasılsın? Evet Işıl'a gittim canım. Onun canı sıkkın olunca ani bir kararla gittim. Doğaçlama oldu canım. Sana da geliriz sen de gelirsin bebişlerle artık inşallah. Sağlıkla gelsinler de inşallah.

canım idrar yolu rnfeksiyonu ise tedavii uygulamaları gerekiyo yarın muhakkak git

inşallah canım sağlık olsunda önce doğum yapalım bebişlerle hep beraber görüşürüz

Sağol canım yardım etmiş kadar oldun. Annemi daha çok anladığım ve aradığım doğru bu aralar insan duygusallaşıyor galiba daha da
O kızını da yerim , yerim, yerim

Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına.Öptüm kocaman

Bu arada kavanozlar geldi ama ama amaaaMinnacık bişi bunlar içine ne sığar bilemedim gitti dokunarak ve görerek almayınca bu kadar oluyor sanırımYalnız değiştirmeye falan uğraşamıcam ne para kaldı ne güç valla.Olduğu kadar süsler püslerim napim artık Bütün gün yıkadık ütüledik yerleştirdik herkes belim belim diye dolanıyor evdeee

aha okadarmı küçükler güneş badem şekeri sığmazmı 3 tane falan...... odanın resimlerini bekliyoruz..........eee anne baba olmak kolaymı...

güneş ne yaptın kızın odasını bittimi resimlerine eklesene görelimmmmmmm

Yok ya nerdeee...Ben mi beceriksizim nedir anlamadım gitti,mobilayalar kuruldu ama halısı avizesi perdesi merdesi yok henüz,yavaş yavaş eşyalarını yerleştiriyoruz çekmecelerine dolabına.Yarın avizesini alıcaz,perde işi ancak haftasonu hallolur,halıyı da beğenemedim gitti...
Yok yok cidden ben beceriksizim bu konularda sanırım

foto istiyorum foto foto bir iki tane de olsa sonra yine iyice çekip yüklersin

aha okadarmı küçükler güneş badem şekeri sığmazmı 3 tane falan...... odanın resimlerini bekliyoruz..........eee anne baba olmak kolaymı...

Şeyi düşün boya kavanozu olur ya hani bildiğin ,onlar kadar birşey ,badem şekeri ancak 2 tane alırrOfff bir büyüğünü almak lazımmış.Hatta eşim dediki koli çok küçük kesin 110 tane yok bu,bir açtık kiii cidden 110 tane var ama minyatürümsüüü.Neyse elimizde olanla birşeyler yapıcaz bakalım nolcek

güneşçim kızının çeyizi gelmiş güle güle kullansın ben kızıma hiç bişi almadım ama yakında almaya başlıcaz inşallahhh

O kadar mı küçük? Neyse iki tane koyarsın artık süsleyince şirin olur minik minik.

hadiya Allahallah şaşırdım okadaar küçükler yani...minik top top kahveli çikolata yada şu çakıl çikolatalardan koyabilirsin .....

foto istiyorum foto foto bir iki tane de olsa sonra yine iyice çekip yüklersin
Bitsin gelir canlı canlı görürsünüz artık
hadiya Allahallah şaşırdım okadaar küçükler yani...minik top top kahveli çikolata yada şu çakıl çikolatalardan koyabilirsin .....
Jelibon koyarım ancak ben bunlara Aammaan sağlık olsun da olur artık bişiler,bit kadar şişeyle neler yapabilicem görces bakalım
güneşçim kızının çeyizi gelmiş güle güle kullansın ben kızıma hiç bişi almadım ama yakında almaya başlıcaz inşallahhh
Teşekkür ederim,olur olur aman sağlık olsun da hepsi olur.
O kadar mı küçük? Neyse iki tane koyarsın artık süsleyince şirin olur minik minik.

O kaaa küçük görünce şok oldum Ya üzüldüm aslında ama cidden çok yoruldum artık böcüm iade edelim bir büyüğünü alalım dedi ama uğraşacak güç kalmadı yemin ederim.Olduğu kadar napim
Sizler alacak olursanız aklınızda bulunsun 29cc benim aldığım diğeri 40 cc miş o çok daha ideal olacaktır onu alırsınız

cnm kıyamam ya hmn sıkma cnını öyle birbirinize tavır yapmayın daha kötü olur sonra Allah korusun..onlar bizi anlayamıyolar biz şuan inanılmaz hassas bi dönemdeyiz ve herşeye alınıyoruz ama onlara göre normal bi durum olabiliyo..sn bağırıp trip yaptıkça onunda gönlünü almak huyu değilse oda aynı şekilde devam eder işler daha kötüye gider..bnce en yakın zmnda güzelce konuşun yada konuşmak istemiyosan duygularını bi mektuba yaz ona ver..bn çok yapamam mesela böyle şeyleri gönül alma fln bikaç kere babamla annemle fln aram bozulduğunda gidip özürde dileyemedm yada aramızı düzeltcek bişide yapamadım mektup yazdım..gayet işe yarıyo snde dene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…