- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.881
ewet cnm aysen bana geldi sende ayaklan senide beklerim cok keyifli bir gündü....
maaş. bebişine inş. suyunda normale döner canım sorun oluşturmaz.çoookkkk uzun zaman oldu girmeyeli.dün akşamdan bu saate geçmişi okuyorum anca bitti.problemleri olanlar olmuş.inşallah en kısa zaman de herkes sıkıntılarından kurtulur.RABBİM miniklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.bizimde ctesi kontrol vardı.kızımız 1800gr,42 cm.gelişimi iyi ama amniyon sıvısı fazlaymış.sınır 220 benimde 207 dr bundan sonra dikkat et dedi.şekerden dolayı oldu:-(gün içerisinde şekerim gayet iyi hatta tokluk bazen 86,87 oluyor.ama gece yatarken meyveyi fazla kaçırmışım.buarada dr.umu da değiştirmek zorunda kaldım.yarın bundan sonra devam edeceğim dr muayeneye gideceğim.bakallım o ne diyecek.
özlemcim senin dr.un normal doğun konusunda neden ısrarcı anlamış değilim.diğer arkadaşların dediği gibi farklı bir görüş almakta fayda var.gerekirse cerrah ile görüş.inşallah bir çıkar yol bulunur.Allah(c.c.) yardımcımız olsun.sağ sağlim bu süreci atlatırız inşallah.
arkadaşlar aranızda diş çürümesi diş eti şişmesi gibi sorun yaşayan varmı ben gebelikten dolayı ilaç kullanamam diye doktora gitmedim 31. haftadayım diş etim çok fena şişmiş bitkisel çözüm öneren varmı
Arkadaşlar bugün hastaneyi aradım idrar ve kan tahlili sonuçlarım için iltihap olduğu söylenldi sekreteri tarafından.Kanda mı,idrarda mı dedm bilmiyorum hastaneye uğrayın dedi.İdrardadır muhtemelen.sıkıntı olur mu acaba?
slm kıslar nasılsınız ayşencim ışılamı gittin ay kıskandım valla iyi olmuş ama ikiniz içinde değişiklik olmuştur benimde canım sıkılıyo hep evde ama zırt pırtta çıkamam malum yatmam lazım
Arkadaşlar bugün hastaneyi aradım idrar ve kan tahlili sonuçlarım için iltihap olduğu söylenldi sekreteri tarafından.Kanda mı,idrarda mı dedm bilmiyorum hastaneye uğrayın dedi.İdrardadır muhtemelen.sıkıntı olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim. İnşallah uğurlu gelir topiğimiz. Sizde güle güle büyütün bebeğinizi.
Canım iyiyim sen nasılsın? Evet Işıl'a gittim canım. Onun canı sıkkın olunca ani bir kararla gittim. Doğaçlama oldu canım. Sana da geliriz sen de gelirsin bebişlerle artık inşallah. Sağlıkla gelsinler de inşallah.
cnm arkadaşım bugün ne kadar büyük düşünceli bir davranışla beni yanlız bırakmadın ve yanıma geldin sayende cok güzel bir gün geçirdim.....senin gibi birini iyiki tanımışım eşin seni almaya geldiğinde sana çiçek verdi cok hoşuma gitti....bu çiçeklerde benden sana gelsin...............
güneşcim senide çağırmak istedim ama annenin geldiğini biliyorum müsayit olamıyacağını düşündüm ama bir tahakine hepberaber inşallah....
Sağol canımyardım etmiş kadar oldun. Annemi daha çok anladığım ve aradığım doğru bu aralar insan duygusallaşıyor galiba daha da
O kızını da yerim , yerim, yerim
Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına.Öptüm kocaman
Bu arada kavanozlar geldi ama ama amaaaMinnacık bişi bunlar içine ne sığar bilemedim gitti dokunarak ve görerek almayınca bu kadar oluyor sanırım Yalnız değiştirmeye falan uğraşamıcam ne para kaldı ne güç valla.Olduğu kadar süsler püslerim napim artık Bütün gün yıkadık ütüledik yerleştirdik herkes belim belim diye dolanıyor evdeee
güneş ne yaptın kızın odasını bittimi resimlerine eklesene görelimmmmmmm
Bu arada kavanozlar geldi ama ama amaaaMinnacık bişi bunlar içine ne sığar bilemedim gitti dokunarak ve görerek almayınca bu kadar oluyor sanırım Yalnız değiştirmeye falan uğraşamıcam ne para kaldı ne güç valla.Olduğu kadar süsler püslerim napim artık Bütün gün yıkadık ütüledik yerleştirdik herkes belim belim diye dolanıyor evdeee
aha okadarmı küçükler güneş badem şekeri sığmazmı 3 tane falan......odanın resimlerini bekliyoruz..........eee anne baba olmak kolaymı...
Yok ya nerdeee...Ben mi beceriksizim nedir anlamadım gitti,mobilayalar kuruldu ama halısı avizesi perdesi merdesi yok henüz,yavaş yavaş eşyalarını yerleştiriyoruz çekmecelerine dolabına.Yarın avizesini alıcaz,perde işi ancak haftasonu hallolur,halıyı da beğenemedim gitti...
Yok yok cidden ben beceriksizim bu konularda sanırım
Şeyi düşün boya kavanozu olur ya hani bildiğin ,onlar kadar birşey ,badem şekeri ancak 2 tane alırrOfff bir büyüğünü almak lazımmış.Hatta eşim dediki koli çok küçük kesin 110 tane yok bu,bir açtık kiii cidden 110 tane var ama minyatürümsüüü.Neyse elimizde olanla birşeyler yapıcaz bakalım nolcek
Şeyi düşün boya kavanozu olur ya hani bildiğin ,onlar kadar birşey ,badem şekeri ancak 2 tane alırrOfff bir büyüğünü almak lazımmış.Hatta eşim dediki koli çok küçük kesin 110 tane yok bu,bir açtık kiii cidden 110 tane var ama minyatürümsüüü.Neyse elimizde olanla birşeyler yapıcaz bakalım nolcek
Bitsin gelir canlı canlı görürsünüz artıkfoto istiyorum foto foto bir iki tane de olsa sonra yine iyice çekip yüklersin
Jelibon koyarım ancak ben bunlarahadiya Allahallah şaşırdım okadaar küçükler yani...minik top top kahveli çikolata yada şu çakıl çikolatalardan koyabilirsin .....
Teşekkür ederim,olur olur aman sağlık olsun da hepsi olur.güneşçim kızının çeyizi gelmiş güle güle kullansın ben kızıma hiç bişi almadım ama yakında almaya başlıcaz inşallahhh
O kadar mı küçük? Neyse iki tane koyarsın artık süsleyince şirin olur minik minik.
sağolun arkadaşlar benim eşim cok bencil sanırım artık yavaş yavaş anlıyorum onu cok severek evlendim ama pişman olmaya başladım asla gönlümü almaya kalkışmaz aksine o bana daha cok surat yapar ve ben cok bunaldım burada kimsem yok insan bazen evden cıkıp gitmek isterya benim öle bir imkanımda yok ama düşünüyorum bakıcam bugünkü tavrına hala dünkü gibi devam ederse sabah hazırlanıp ahbersizce istanbula annemin yanına gidicem....hamile kadına nasıl davranıyosun sen nasıl bir insansın dedim bağırdım arkasından gitti balkonda sigara içti bende ağladım sadece....zoruma gitti.........kusura bakmayın kızlar canınızı sıktım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?