2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm tekzene bakabilirsin..bn izmittekine girmiştim bi kere avizelere gözüm takıldı fiyatları uygun gelmişti gayet..sonuçta heryerde aynıdır fiyatları..marmara forumun oralarda var..tam metrobüs durağının orda..yada sana yakın şubelerine bakabilirsin netten

sanırım diş saç dökülmesi sorunları kalsiyumdan kaynaklanıyo..kalsiyumu yeterince almıyosan olabiliyo..bn bile artık mandıra işletcek kıvama geldim..çoks everm süt ve süt ürünlerini ama bi ara o kdr yiyemedm hayatımda ilk defa dişlerim ağrıdı bacak kemiklerim ağrıdı saçlarımda çok dökülüyodu bilmiyorum bu aralar baya peynir süt fln yiyorum bi sorun yok çok şükür saç dökülmem durdu ona hayret ettim kel kalcamı sanıyodum..

Merhaba,

alfa feto protein testi yaptıran var mı acaba sizlerden de istedi mi doktorunuz merak ettim etrafımda kimse duymammış bende gereksiz diye düşünüyorum internetten okudum ama bişi anlamadım.
Bana açıklama yapacak biri var mı acaba acilll

bende ilk defa duydum.ama doktorun istediyse yaptır.şu ana kadar her istediği testi yaptırdım çünkü doktorun.

günaydınnnn herkese miniğimi özledim çok yanımda olsada sarılsammmmm .. bu arada kızlar pazar günü bi bebek şekercisinin adrsini vermiştiniz lütfen tekrar yollayınnnnn

Günaydın güzel anneler

mrb cnm sen kaç haftalık gebesin merak ettim benim bildiğim 2li tarama yapıldığında 3lü tarama yaptırmak istemeyenler sadece alfa feto protein testi yaptırıyorlar ikisinin arasındaki tek fark bu diye umarım sana yardımcı olabilmişimdir

günaydın hepinize....

biraz sonra bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım . zaman geçtikçe onu daha fazla merak etmeye ve özlemeye başladım. farklı bi dra gidicem bugün, bakalım o da sezeryan mı önericek bana...

seyf canım pazar günü verilen adreslerden biri bi facedi sanırım onu hatrlamıorum ama diğeri :Elifce nikah şekerleri.. fiyatları baya uygundu ben baktım.

açıkcası yanlız olmadığımı öğrenince sevindim valla demek ki biz yazın geçirseydik bu evreleri kesin baygın olurduk ben hiç gelemiyorum sıcağa hergün duş alıyorum valla yapcak bişey yok dayanıcaz biraz daha

Sağol canım teşekkür ederiz....

Güzel haberlerle gelirsin inş.canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…