- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #27.901
slm kızlar istanbul avrupa yakasında bebek odasına avize alabileceğim şöyle uygun bi yer var mı biliyomusunz bi tek avize kaldı şimdi de kızızmın ütülerini yapıyorum odası da tamam kıyafetleri halısı perdesi falan... Bi tek avize kaldı nerden alıcam yaa koçtaşta çok pahalı 170 tl diyo ben biraz daha uygun bişey istiyoum
arkadaşlar aranızda diş çürümesi diş eti şişmesi gibi sorun yaşayan varmı ben gebelikten dolayı ilaç kullanamam diye doktora gitmedim 31. haftadayım diş etim çok fena şişmiş bitkisel çözüm öneren varmı
Merhaba,
alfa feto protein testi yaptıran var mı acaba sizlerden de istedi mi doktorunuz merak ettim etrafımda kimse duymammış bende gereksiz diye düşünüyorum internetten okudum ama bişi anlamadım.
Bana açıklama yapacak biri var mı acaba acilll
Merhaba,
alfa feto protein testi yaptıran var mı acaba sizlerden de istedi mi doktorunuz merak ettim etrafımda kimse duymammış bende gereksiz diye düşünüyorum internetten okudum ama bişi anlamadım.
Bana açıklama yapacak biri var mı acaba acilll
Merhaba,
Bana açıklama yapacak biri var mı acaba acilll[/QUO
4 lü tarama testinde bu değerle beraber başka değerlerede bakılıyor.istediyse yaptır bir bildiği vardır elbet.
pazartesi kaçta randevun canım, benimki 8.40 ta
avrupa yakasında nerede oturuyorsun ve nasıl bir avize düşünüyorsun bilmiyorum ama, funna baby'nin setlerinin içinde avizede var ben aynı setin perde,cibinlik avize ve nevresim takımını aldım, eğer senin perdene vs uygun bulabilirsen funna baby öneririm çok şirin duruyorlar odada avizelere linkten ulaşabilirisn canım, satış noktalarınada siteden bulabilirsin.
Aksesuar - Tavan Lamba | Funnababy
saat 14:00 de cnm işten çıkıcam öğlen yemek filan yicem ntsye bağlanıcakmışım o yüzden tok gel dedi başak hanım
bn varıııım..bn su gibi terlemiyorum çünkü biz 1 kere bile kombiyi yakmadık..evdede hiçbişi yanmamasına rağmen bn gece üstüm açık yatıyorum..ateş basıyo ayaklarıma özellikle..menopozlu hatunlar gibi oldum..utanmasam askılıyla gezcem bazen evde..eşimde kızıp duruyo sni bidaa böyle görmicem çocuğuda üşütceksin diye :))) çocuk nası üşüyosa 38 derecede :)) garibim erkekler
yesinler onun süslerini bayıldım yaa çok güzel olmuş emeğine sağlık bende eminönüne gidicem ordan alıp yapıcam inşallah bakalım o zaman eklerim sizin için
özgemm canım gözün aydın görmüşsün miniğini
maşallah kocaman olmuş oğluşun
malkoçç canım çok şükür suyun artmış
bence artık stres yapıp sıkma canını inşalah herşey yolunda gidecek
umudummmm canım arkadaşım kocişine kızmışsın
canım erkeklerin beyinleri hayatı yaşayışları bizlerden çok farklı bunu unutma
onlar bizim gibi incelik nedir bilmezler hayatı tamamen yüzeysel yaşarlar
emin olki eşin senin kırılcağını farketmemiştir bile
sana bir tavsiye lütfen erkeklerden incelik bekleme
benim eşimde aynen seninki gibi pc manyağı
sanki işyerini o kurtaracak gibi mesai yapmaya geceden hevesle
burda şuan yağmur var ama benim kociş açık havada maç yapıyor
o karım hamile yardımcı olayım diye düşünmez ama ben içten içe
düşünüyorum uff hasta olacak şimdi inşallah üşütmez :)))
güzel yüreklim üzülme kocan emin olki şimdiden pişman olmuştur
Maşallah Uras'aGözün aydın canm
günaydın hepinize....
biraz sonra bebişimi görmeye gidicem çok heyecanlıyım . zaman geçtikçe onu daha fazla merak etmeye ve özlemeye başladım. farklı bi dra gidicem bugün, bakalım o da sezeryan mı önericek bana...
seyf canım pazar günü verilen adreslerden biri bi facedi sanırım onu hatrlamıorum ama diğeri :Elifce nikah şekerleri.. fiyatları baya uygundu ben baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?