2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence çok basit canım yapabilirsin diğerleri küçük olduğu için daha çok vakit alıyo ama o balığı yapmam yarım saatimi aldı.Gövdesini doldurdum canım evdeki artık yünlerle

dur bakalım yolum düşerse keçe almaya alıp deniycem .......beim evde artık elyafta var

gözün aydın cnm verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim aklımızda olsun

günaydın hanımlar

keyifler yerindedir inşallah

biz kızımla iş hafifliğinden faydalanıp addalara gidecektik,ama kardan tırstık gidemek:)

hugocuk iyi olmanıza sevindim..verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkürler

özgecim harika olmuş,ellerine sağlık..

güneşcim kendine haksızlık etme..sen de yapıyorsun bişeyler..bu arada kavanoz nasıl bişey tam anlamadım da 2 kavanozu bir kişiye ayarlayacak şekilde bişeyler yapabilir misin ki diye düşündüm..

ben de sadece battaniye örüyorum kızçeme..yavaş gidiyor ama bakalım nasıl bişey olcak..doğuma ancak yetişir bu gidişle

Sağol canım teşekkür ederim,senin battaniyede güzel oluyodur bitirde görelim bizde...

canım bence hiç riske girme direk üniversite hasstajnesine git
benim arkadaşım çok kilo almıştı ama özeldeki doktor korkma bişey olmaz deyip durdu bu arkadaşta yedikçe yedi yaza gelmişti gebeliği hergün sınırsız yerdi
doktor bişey olmaz sezeryan yaparız dedi durdu
5. ayında yürürken yoruluyodu kilodan
yatarak geçti gebeliği ben uyardım dedim bak böyle böyle riske atma 15 kilo üstü alanlar üniversite hastanesine gitsin diyo sağlık bakanlığı dedim
bişey olmaz belki ama ya olursa dedim
arkadaşımda korktu artık gitti üniversite hastanesine
kilodan dolayı sorun yaşamadı ama bebeği pisliğini yutmuş hemen yenidoğan yoğunbakımına alındı ciğerlerine kaçmamış neyseki sorun olmadı
sağlıklı bebeği ama saniyelerle yarışıldı hastanede
ve eğer özelde olsaydı kesinlikle kurtarılamazdı eminim
doğumuna 2 kardiyolog 2 doçent 4 doktor girdi
ve çok ilgilendilerr
dün akşam ben önce özel hastaneye gittim tansiyonumu ölçtüler pratisyen ilgilendi zaten sabah gel doğum doktoru gelince dedi
bide muayene ücreti ödedik
kızdım araştırmaya gittik 1 doktor geldi sonrada doçent geldi
adam uykusundan uyanmış geldi
hatta bu gece yatış yap ilgilenelim seninle dediler bende gereklimi dedim yok ama moralin düzelene kadar yat dediler istemedim bende imza aldılar
yatışı kendim kabul etmedim diye
evet bende hoşlanmıyorum üniversite hastanesinden ama napalım bebeklerimiz için değer bence
arkadaşımın doğumu çok etkiledi beni ondan araştırmaya gidiyorum
devleti düşündük ilk ama ordada araştırma kadar ilgili değiller ebeler hemşireler bakıyo
araştırmada saat kaç olursa olsun hem doktor hem doçent geliyo

Kuzum hep aklıma takılıyor gece kadın doğumcu oluyor mu devletr hastanelerine ben normal düşünüyorum gece gelse sancı diye aklıma takılıyor

Kuzum hep aklıma takılıyor gece kadın doğumcu oluyor mu devletr hastanelerine ben normal düşünüyorum gece gelse sancı diye aklıma takılıyor

canım iki kişien duydum biri arkadaşımın görümcesiydi o dedi doğum mesela gece olursa doktor geliyomuş ücret alıyo dedi
olurmu yasak dedim o da zaten doktor para istemiyo sen veriyosun gelsin diye o sancıyla dedi
ya bilmemki heryerde böylemidir
değildir elbet ama ben burda böyle duyunca korktum
dedi heray kontrole gidiyoduk 150 lira veriyoduk muayene için dedi
doğumdada ebeler ilgilenmiş doktoru ara sıra gelmiş gitmiş
biriside demiştiki ilk doğumumu devlette yaptım tam iki gün açılma olsun diye beklettiler epidural iğne bile yapmadılar perişan oldum ağrılardan dedi
normal doğum istiyodum zaten ama sonuçta doğum anı gelene kadar iğne yapsalardı biraz rahatlardım iki gün acı içinde kaldım tansiyonum düştü yorgun düştüm normalde olmadı sezeryanla aldılar bende doğum yapacak hal kalmamıştı dedi
bunları duyunca korktum
araştırmaya gidiyorum
araştırmada gece doktor doçent kim varda hepsi geliyo saat kaç olursa olsun
kaldıki benim doğum değil kontroldu endişe ettik eşimle gittik ona rağmen doktor geldi
doçentte geldi sonradan gülüştüler zatenn
madem bu saatte geldin yatıralım seni deyip durdular ama ben kaçtım yatmadım

Aaaa öyle şeyler de mi oluyor özel gittiğim hastanede 1500 tl doğum ücreti çok geldi yaa birde dediğim gibi vize harcı var tam doğum zamanı çok yük oluyor bize o yüzden devlete gitmeye karar verdim ay ne yapsam kii:18::18:

Canım sen bilirsin ama görümceni çağırmak daha mantıklı.Rahat ediceksen o gelsin...Zaten annende illaki doğuma gelir biraz yanında kalır hem kendi evinde olmuş olursun bence.

haklısın galiba...annem gelecekse gelsin...görümcem gelir kesin...rahat edermiyim bilmiyorum, hiç beraber kalmadık daha önce...hamarat kızdır da ne olsa iş buyuramam ona,neticede görümcem....benden küçük ama, yine de annem gibi rahat olmaz tabi....

pahalıymış yaa, diğer özelleri araştırmadınmı hiç..benim gittiğim özelde normal doğum 400, sezeryan 500...tavsiye de edilen bi hastane...1500 abartı geldi bana...ama hangi şehirdesin bilmiyorum, istanbul dışındaki şehirlerde devlet hastanesi daha iyi.daha çok ilgileniyolar bile diyebilirim...ben de eğer boluya gidersem devlette yapıcam

cnım heryerde olmaz ben burda duydum belki sizin orda yoktur
yani şöyleki senden kimse para isteyemez zaten ama işte ilgilenmiyorlarmış
ama araştırmada öyle değil eğer yakınsa araştırma hastanesini tercih et
benimde çok yakın değil dün sordular nerde oturuyosun diye bende söyledim dediler bişey olursa hemen ara ambulans yollayalım dedilerr
oysaki ben bişey olsa atlarım taksiye giderim eğer eşim yanımda değilse
yani ilgilerinden memnun kaldım
detaylı incelemeleri üstünkör geçiştirmemeleri çok iyi
sabahı bekle doktor gelsin demediler en azından
o zaman ne olacak diyelimki gece doğum başladı sabah doktorun gelmesini beklicem özelde
iğne vuruyoruz bekletiyoruz filan diyorlarda ben psikolojik olarak doktorumun yanımda olmasını isterim rahatlarım
tanımadığım ebeler hemşireler olsun sabaha kadar doktor bekle olcak iş değil yani
doktor olsun arada kontrol etsin yine sabaha kadar bekleyeceksem beklerim ama öbür türlü gerilirim
o doğumun olacağı varsada olmaz
gece çaktırmadan odalarıda gezdim zaten temiz güzledi
söylücem tek odada yatayım dicem oda çok zaten
arkadaşım tek odada kalmış banada tek oda versinler oluyosa annemle rahat ederiz kapatırız kapıyı açarız televizyonu kafam dağılır daha çabuk toparlanırım
yanımda zorluk yaşayan biri olsa bende geriliyorum topalanamıyorum napiiim

Annende doğumda yanında olur belki canım,görümcende yardımcı olur sonuçta...

kızlar az önce doktordan geldim ve şoktayım. ben şuan 35. haftamdaymışım. 34e yeni girdim sanıyordum.
bugün gittiğim doktor astımımın normal doğuma engel olmayabileceğini söyledi. haftaya bugün çatı muayenem var, normal için engel yoksa normali deneriz bi sorun olursa zaten sezeryana alırız dedi. doğum tarihi olarak 12 şubat gibi ama sezeryan olursa birkaç gün önce alıcaz dedi. zamanım çok azalmış yaaaa korktum bugün:18:

nasıl yani bebeğin birdenmi büyümüş iletilerinde 33.hafta görünüyo

Canım herşey yolunda olsun yeterki...Maşallah valla nasıl önde çıktın öylekorkma canım bebişine kavuşacaksın.Telaş yapma canım...

nasıl yani bebeğin birdenmi büyümüş iletilerinde 33.hafta görünüyo

tickerım zaten 10 gün fln geriden gelio.
ben bu hafta gecen hafta gittiğim doktora göre 34. haftaya girdiğimi sanıyordum. bugn başka bi dra gittim ve 35. haftadasın dedi.(2 doktora birden gidiyorum). ikisinin arasnda 1 hafta fark var ya nasıl olurki böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…