2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese...

merhaba kızlarr
dün gece bebek çok tekmeledi çok zorladı doktora gittik çok şükür herşeyi iyi sadece bikaç gündür eşim yakınını kaybetti bende üzüldüm etkilendim bebekte asabileşmiş
ntsye bağladılar kalp atışları iyi ayrıca ultrasonada girdim
doktor gece yarısı uykusundan uyanmış gözleri balon gibi şişmiş
hatta dedim kusura bakmayın rahatsız ettim edim o da evet öyle oldu dediii
bebek 2 kilo olmuş 2 haftada yarım kilo daha almış gelişimi herşeyi iyi dedi
üniversite hastanesine gitmiştik orda epey ayrıntılı yapıyorlar bişey çıkmadı
biraz sohpet ettik bana dediki 24. haftadan itibaren doğan bebekler üniversite hastanelerinde yaşatılıyormuş öyle dedi
ama sadece üniversite hastanelerinde dedi
bende dedim peki 24. haftada doğmuş pek çok bebek yaşamıyo diğer hastanelerde madem öyle buraya getirselerya dedim o da zaman çok önemli o hastaneden bize gelene kadar yaşamayabilir hemen küveze alınmalı dedi ondan oluyo dedi
erken doğum riski olan gebeler üniversite hastanesinde doğum yapacak artık dedi nasıl yani dedim
sağlık bakanlığı sanırım öyle yaptıracakmış özel hastanelerde dahil erken doğum riski olan gebeleri üniversite hastanesine yollayacakmış
haa birde dediki sağlıklı bir bebeğin ciğerleri anne karnında 37. haftada gelişimini tamamlarmış onu dedii
bende sizle paylaşayım dedim

Güzel anneler günaydın,

Ben 4 ten beri uyanığım ve 1 saattir telefon başında stresli anlar yaşıyorum...

Dünden beri arabanın kaskosu için uğraşıyorum geçen hafta aldığım fiyat teklifi 400 tl artmış ama verdikleri teklif 10 ocak a kadar geçerlidir yazısı vardı,bende bu ibareye bağlı olarak 2 gündür bastırıyorum, birazda hamileyim rahatsızım bakın üzüyorsunuz beni bu iş bitsin hastaneye gidicem tekrardan diye duygu sömürüsüde yapıyorum bakalım sonuç ne olacak şuan ayağa kalkmış durumda birbiriyle ilişkili firmalar...

Ufaklık korkutmuş sizi biraz ama maşallah iyiymişPaylaşım için sağol canım.Ben de akşam haberlerde artık daha çok normal doğum olcağını duydum.Avrupa ülkelerinde %2-3 müş sezeryan oranı bizde %45 o yüzden sezeryan mecbur olmadıkça yapılmıycakmış ama bizde ne kadar uygulanır orası ayrı tabiii...

cnm öyle benim şekerim düşmedi ve hepatiti b aktif olduğu için kadın doğumcu dışında diğer 3 dr diyetisyende dahil ün hastanesinde doğumu mutlaka orda olmam gerektiği konusunda baskı yapıyolar ama 1-2 kere aciline gittik çok zor ün. hast.,perşembe kendi kadın doğumcumda randevum var sıkıntı omaz bende yaptırabilirim derse değiştirmicem ama sıkıntı olur oraya git derse yandık.:18:

Geçmiş olsun canım ama maşallah minişin iyimişbende üni.hastanesine gidiyorum tam doğum zamanı 2500 tl vize harcı çıkacak bizim mecbur devlete yöneldim bezmi aleme gidiyorum inş. iyi olur .

Son düzenleme:
Sağol canım teşekkür ederim...Onu akşam birden öyle yapmak istedim yaparken de sen geldin aklıma sen geldin valla....Oğluşuna da yaparım nolcak:)))

ay canım benim cok sağol acaba bende yapabilirmiyim alsam keçelerden içini doldurdunmu özgecim bunların.....

Ayy kuzumm harika olmuş ellerine sağlık seni görünce kendimden utanıyorum ne kaa beceriksiz ve tembelim ya daha keçe bilem almadım ben en iyisi hazır bişi alayım benden kapı süs yapan çıkmaz

Sağol canım,öyle düşünme canım vaktin yok senin benim iş yerim bile çarşının içinde hergün dışardayım.Hazırda çok daha güzel şeyler var tabii yorma kendini al hazır nolcak...

Selam kızlar...doğuma daha iki buçuk ay var ama bişey kafama takıldı...ben istanbulda oturuyorum.annem boluda...ablam boluda hemşire...hem annemin gelmesi zor olduğu için(ablamın çocuklarına bakıyo) hem de ablam sağlıkçı olduğu için boluda doğum yapmayı düşünüyorum....ama dün arkadaşlarla konuştuk da doğumdan en az 2-3 hafta önce gitmelisin filan dediler...son anda yolculuk yapılmaz diye...ben bi hafta kala gitmeyi düşünüyodum...o kadar erken gidersem çok sıkılırım...dün bi de görümcem aradı, bekar ama iyi kızdır..ben gelebilirim doğuma dedi..kararsız kaldım...boluya gitmek mi mantıklı, görümcemi çağırmakmı ? boluya gidersemde erkenden mi gitmem lazım? off yaa, o zaman öncesi-sonrası bi buçuk - iki at evimden,eşimden uzak kalmış olucam...

Canım sen bilirsin ama görümceni çağırmak daha mantıklı.Rahat ediceksen o gelsin...Zaten annende illaki doğuma gelir biraz yanında kalır hem kendi evinde olmuş olursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…