2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnmcım bezmi alem araştırma hastanesi ben bi kere gece aciline gittim hem muayaene de çok ilgilendiler hemde hiç alakası yokken emin olmak için nts ye falan soktular sonra tüm kan tahlili isteyip sarılık olduğumuda onlar buldu biraz suratsız bi ebe dolanıyo ortalıkta ama dr da 15 dk da bi gelip ebeyi kontrol ediyo talimat veriyo için rahat olsun onların acil yenidoğanlarını falanda gördüm süper. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

neyse annesi bak seni bekletmicek kavuşcaksın bebişine kova olucak

bebiş biraz yaramazlık yapmış anlaşılan.., benim ki hep öyle çok hareketli maşallah, hatta beni sarsacak şekilde bende devlet ve üni. hastanelerine karşı önyargılıydım. doğumum ankarada olacak bi aksilik olmazsa, oradaki doktorum; doğum hastanesinin birçok özelden kat kat daha iyi olduğunu söyledi, ki araştırmada öyledir çünkü onların hasta yoğunluğu da daha fazla ve doktorları hem tecrübeli hem daha iyi... hayırlısıyla neresi kendi bebişlerimizin sağlıkları için iyi olacaksa orda olsun doğumlarımız..

topicimizin ilk bebişi sinyallerini vermeyemi başladı acaba.hiç endişe etme hepimiz zaten o günü beklemiyomuyuz , inşallah herşey istediğin gibi olur

bu arada bebişim hala dönmemiş. önceki doktorum artık dönme ihtimali pek yok demişti. bugünkü dr döner balki haftaya kadar bekleyelim dedi. bu konuda bilgisi olan var mı?? bebek ne zamana kadar döner en son?

Canım var bi kaç hastane de küçük hastane korkuyorum güvenemiyorum eve yakın olmasını istiyorum kafam iyice kartıştı ne yapacağımı şaşırdım hayırlısı :S

Canım Bezmi Aleme gidiyorum ben araştırma hastaneleri nerde var burası yakın oluyor bana 20 dk fln arası istanbulu da tam bilmiyorum zaten yabancı olmanın zorluklarıı

cnm çoook geçmiş olsun senin tosuncuk güçlü tabi hareketli

cnm bnm annemlerde anadolu yakasında oturuyo bn avrupa yakasında bnde başta öyle düşünüyodum o trfta yapiim gider kalırım annemlerde diye ama yok bırakamam eşimi o kdr uzun süre..hemde sanırım doğum yapcağın hastanede son bikaç kontrolün orda olması gerekiyo diye biliyorum yanlış bilmiyosam..artık direk öyle doğum yapmaya geldm bn diye almıyolarmış fln gbi duyumlar aldm..gitceksende tabi 2-3 hafta önceden gitcen sonra ne zmn gelceğinide tam kestiremezsinki..son zmndada çıkılmaz yola tehlikeli..

canım haftalarımız aynıydı en başlarda seninle... bebek fazla kilo aldığı içinmi önde gidiyor... off sezeryanda inşallah çatı muayenesi yapılmaz. sinir oluyorum bakılmasına...

arkadaşlar herkese merhaba sık sık yazamasamda hep takip ediyorum yazılanları .ben bişey sorucam geceleri uyuyamaz oldum bi türlü rahat edemiyorum ne tarafa yatsam sanki kızıma zarar verecekmişim gibi geliyo

e snn bişi kalmamış cnm..bu ayın sonunda fln mı olcak o zmn doğum inşallah? ne kdr heycanlı

bu arada bebişim hala dönmemiş. önceki doktorum artık dönme ihtimali pek yok demişti. bugünkü dr döner balki haftaya kadar bekleyelim dedi. bu konuda bilgisi olan var mı?? bebek ne zamana kadar döner en son?

son hafta bile dönenler oluyomuş cnm mrk etme ama bn bu konuya bakmıştım netten yurtdışında fln bebeği döndürme teknikleri var duruş pozisyonları fln o sayede bebeğini döndürenler var..bi tanede video izlemiştim dr. eliyle iyice bastırıyo böyle anne karnındayken döndürüyo bebeği doğum pozisyonuna getiriyodu çok ilginçti duygulanmıştım onu izleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…