2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar herkese merhaba sık sık yazamasamda hep takip ediyorum yazılanları .ben bişey sorucam geceleri uyuyamaz oldum bi türlü rahat edemiyorum ne tarafa yatsam sanki kızıma zarar verecekmişim gibi geliyo
nerdeyse hepimz aynı durumdayız sanırım..bnm uykular iyice yok oldu..artık gündüz 2-3 saat uyuyabilirsem ne ala..aynen bnde sağa dönüyorm sola dönüyorum ama her döndüğüm tarafta bebiş belimi gıdıklıyo bişiler yapıyo bnde çok korkuyorm acaba biyerinimi sıkıştırıyorum diye o yüzden btn gece yarasa gibi uyanığım..çok özledm deliksiz uykularımı ama sanırım doğumdan sonrada o uykulara kavuşamıycaz o yzdn çoookk çalışmam lazım anne çoook

Maşallah canım kuzununa ne güzel erkenden kavuşacaksın bebişine

özgeengin şahane olmuş keçe şaheserlerin cnm:) bende kızım için tuttugum günlüğü ve lohusa tacımı kendim yaptım, eger yapabilirsem ki çalıştıgım için fırsat bulamıorum, kapı süsü altın minderi ve sepetinide kendim yapcam:)

Bende bitek bende oluyor sanıyordum o gıdıklama olayı canım söylüyorum eşim gülüyor nasıl belini gıdıklıyor diye bi tek sırt üstü yatınca bebişim sakin duruyor bende uyuya biliyorum sağa veya sola yattığım zaman çok tepiniyor korkuyorum hatta akşam baya bi takla attı sanki korktum karnım acaip bi şekil aldı sonra düzeldi ama :):):)

gözün aydın cnm benim bebeğin sağlıklı olsunda ne zaman gelirse gelsin yaa bu ayı atlatalım herkezden doğum haberi bekler oluruz o zaman

:18: nası yani kg fazlalığı ne gibi tehlikeli olabilir???? ben 29.haftamdayım 18 kg aldım maalesef ama tansiyonum her defasında dr mu şaşırtacak kadar normal çıkıo şekerimde idealin bi tık üzeri ekmeği kes dedi sadece.bebeğimin ciğerlerine baktırmammı gerekiyor şimdi benimde

acrobatik hareketler yapıyo snnki çok atletik olcak desene.. olimpiyatlarda görürüz artık ilerde

oleyy yalnız değilim..bnde 16 kilo aldm.. arkadaşın dediğini okuyunca korktum bnde normal doğum istiyorum onamı engel oluyomuş? ama duyuyorm 20 kilo 30 kilo alanlarda yapabiliyo normal..tabi kilo her zmn sorun iyi bişi değil ama napiim aldım işte..

Sağol canım teşekkür ederim...Ben de çalıştığım için akşamları yaptım:)Yapabildiğin kadarını yaparsın canım sende resimlerini ekle bizde görelim.Bende kalan keçelerden tacımı yapıcam şimdi...

cnm zaten kontrol altındasın bi sıkıntı olsa dr un söylerdi bende yanlızca 8 kilo aldım 32. haftadayım ama şekerim düşmüyo:) yani çokta kiloyla alakalı değil.

canım haftalarımız aynıydı en başlarda seninle... bebek fazla kilo aldığı içinmi önde gidiyor... off sezeryanda inşallah çatı muayenesi yapılmaz. sinir oluyorum bakılmasına...

cnm bebeişim zaten 10 gün kadar önden gidiodu gelişim bakımından. ama ben g2 doktora birden gidiorum, geçen hafta gittiğim doktorda bu hafta benim 34. haftamken, bugün gittiğim dr bu hafta 35. haftadasın dedi. arada 1 hafta fark olması normal bişey mi? acaba kullanılan cihazlardan filanmı kaynaklanıyor die düşündüm. çatı muayenem haftaya. bakalım ne sonuç çıkıcak, çok tedirginim şimdiden. sevimsz bişeeye benziyor

kg lar beni bitirdi zaten çabucak yoruluyorum bir de ben hiç bişeyi yavaş yapamayan biriyim e bu durumda da nefes nefese kalıyorum.Ama arkadaş birazcık daha açıklasa çok sevinirim :26:

kızlar nasılsınız bayadır gıremedım mısafırlerım vardı :)))

umarım herkez ıyıdır gecmısı okuyamadım bız ıyıyız sukur hersey yolunda :)) cok guzel kar yagıyor dısarıda oglum okuldan gelınce oynamaya cıkıcaz

o konuda bnada aynısı oldu..kontrole gittiğimde 25 haftalıktım dr. 27 haftalık dedi..aynı gün detaylıya girdim 23-24 haftalık çıktı ölçümler..milimetrik olduğu için ölçümler en ufak farkda haftalarda oynuyo demekki..yani bi dr. şey diyodu dr.dan dr.a farkeder hatta aynı dr.un 2 ölçümü bile farklıdır..yani bi ölçtümü yine aynı şekilde 2. kez ölçse onda bi farklılıklar olabilirmiş..işte hep tahmini değerler sonuçta %100 kesinlik yok..

dun doktora gıttık bebegımın durumu pek ıyıydı nts ye gırdım kalp atıslarını dınledık :))) 10 gun ılerıde cıktı fındıgım 2350 kg olmus

Selam kızlar bugün yoğunluktan ancak girebildim :)) hemen ilk farkettiklerime cvp yazayım dedim geçmişi okuma da bitmedi hala amma kaynatmışsınız

Günaydın kızlar
Sonunda bitti nasıl olmuş teyzeleri
Eki Görüntüle 323826 Eki Görüntüle 323825
Sen marifetli misin neeee :)) iyice heveslendim yapcam bende.... çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
O nası doktormuş öle rahatsız ettiniz demeye getiriyo diycektim ki üni hastanesiymiş adam nöbette uyuyo tabi naapsın :)) geçmiş olsun korkutmuş bebek de..
Bu arada üni hastanelerinin erken doğum ve riskli doğuma bakması yeni bişey değil zaten yalnızca o tür durumlara bakıyolar diyebiliriz çünkü Ankara normal gebeliği seyreden biri 20. haftadan sonra üni. hastanesine kabul etmiyolar mesela.. yani burda uzuuun zamandır böle..
Kuzum hep aklıma takılıyor gece kadın doğumcu oluyor mu devletr hastanelerine ben normal düşünüyorum gece gelse sancı diye aklıma takılıyor
Devlet ve üni. hastanelerinde nöbetçi oluyo canım gece de gitsen kim varsa o bakıyo.. sadece özelde doktorunu arıyosun geliyo (çoğu özelde de gelmiyo nöbetçi oluyo ama baştan konuşursan gece de olsa gelen birine denk gelebilirsin)..
Gitmeden önce bi konuş mutlaka, araştırma hastaneleri normal gebeleri 20. haftadan sonra kabul etmiyolar telefonla bilgi al kuzu
..

ahh ahh 8 kg mu zaten doğumda da gider onlar kıskandım şimdi seni

cnm şekerim hepçok yüksekti 6 haftadır falan rejimdeydim zaten ,düşmüştü rejime devam etmeme rağmen yine yükseldi , insülin başlicaklar ,her gün dr açlık tokluk ölçüp rapor veriyorum sıkıldım açım yemek yemek istiyorummmmm keşke benimde sıkıntım olmasaydıda kilo alsaydım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…