2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canımBence de yap,çok zevkli...

acrobatik hareketler yapıyo snnki çok atletik olcak desene.. olimpiyatlarda görürüz artık ilerde

hihihi evet kuzum çok sert tekmeler savuruyor son kontrol 29 aralıkta gitmiştim dönmüştü kızım başı aşağıdaydı ama artık o kadar farklı hareketler yapıyor ki kesinllikle tekme değil inş. bi daha başı yukarı dönmez diye dua ediyorum

Hoş geldin canımmmm üni.hastanesi gittiğim araştırma değil aradım doğum yeni açılmış tadilattaymış açılmış ama gebelik takibi ve doğum yaptırıyorlarmış

Özgecim cidden sen boşver şimdiki işi,şu keçe işinde daha çok para varBir altın yastığını 75 liraya satıyorlar valla
Gelelim beceriksiz annecik Güneş'e:)) Diğer tarafada ekledim buraya da ekleyeyim kuzumuzun dönencesi geldi teyzeleri.Annesi de kuruverdi
Bulutlardaki Tavşancıklarmış adı da pek güzel

doğru söylüyosun aslında hamilelikte açlık başka bişe oluo Allah yardımcın olsun canım inş şekerin düzelir

bende 17 kg aldım ama nst ye girdiğimde ebe 'hiç kilo almamışsın ne güzel' dedi bende söyledim 17 kg aldığımı, belli değil dedi hakkaten de sadece bebişciğimin çevresinde kilolarım

evet ankara da bende öğrenmişti, üniversite hastaneleri sadece ilk haftalardan başlayarak takipli hastalarına bakıyorlar ama doğum hastanelerine son anda dahi gidebiliyormuşsun.. sen hangi doktora gidiyorsun ya da hangi hastaneye ??

Canım korkma kendi doktorun en iyisini bilir her bünye aynı değil herkesin aynı kiloyu alması imkansız çok zayıf biri 30 kiloyla da girer 10 kiloylada doğuma.. o yüzden burda aslında genelleme yazmasak iyi ama işte (

Herkese selam; geçmişi okumadım, ama umarım haller keyfler yerindedir, ben dün biraz rahatsızlandım, ateşim çıktı.. çokta korktum birşey olacak diye.. ama eşimden Rabbim razı olsun, bir dakika başımdan ayrılmadı, ben sürekli yattım, garibim yemeğini kendi yedi, sonrada bir ara uyandırdı meyva hazırlamış onuyedim, bir ara uyandırdı havuç rendelemiş,üzerine limon sıkmış onu yedim... en sonda saat 1oda tekrar uyandırdı,hadi nar çiçeği çayını içte, yatağımıza yatalım artık dye... artık kalktım yatağa geçtik ve bu sabahta saat on ikide uyandım şaka gibi ama aralarda uyanmışta olsam 16 saat uyumuş oldum, kalkınca bir duş aldım, ama şimdi çok şükür iyiyim... ateşim geçmiş.... Rabbim eşimden razı olsun... Ben onun hakkını nasıl öderim yaa

face e koydum yaptıklarımı buraya koyarım:) burda cok yeniyim ondan koyarım arada kaynar die cekiniom sonra ben sürekli f5 yapıp bakim bakim birileri yorum yaptımı die heveslenirim falam eheuehu senaryom bile hazır koyarım inş ya fırsat bulunca:)

ay ben artık doğurmak istiyorum yaaaa...gün geçtikçe zorlanıyorum bennn...gece uyuyamıyorum..kalbim pır pır..çarpıntı yapıyo..nefesim daralıyo resmennn...böyle 1 ay daha nasıl geçer yaaa..hep yatasım varrrr...gözlerimin altı çöktüüü

Geçmişi okyayım dedim ama 35 sayfa var, en az bir-birbuçuk saatimi alır. inşaAllah herkesin halleri, keyfleri ve bebişleri iyidir, ben kaçar... biraz daha ders çalışıp sonrada yemek yapacağım... Hepinizi öptüm

evinde olmak daha iyi heralde...ben o yol kısmını hesaba katmamıştım ama doğru, yolda douverir Allah korusun :) zaten 35-36 haftadan sonra her an bekleyin diyolar....

arkadaşlar herkese merhaba sık sık yazamasamda hep takip ediyorum yazılanları .ben bişey sorucam geceleri uyuyamaz oldum bi türlü rahat edemiyorum ne tarafa yatsam sanki kızıma zarar verecekmişim gibi geliyo

canım merak etme zarar vermezsin...Allah onu öyle yarattığına göre karnımızda, yatmayla filan zarar olmaz, yoksa işkenceye dönüşür aylar...yüz üstü yatmadıktan sonra bişeycik olmaz...sadece beslenmesi açısından sola yatmak daha sağlıklı, onu yapmaya çalış

merhaba kızlar nasılsınız bende bugün dr gittim kızım yaramazlık yapıyo galiba dün gece ve bugün öğlende karnımın tam ortasında toplanmış taş gibi duruyo sanki buda tehlikeli olduğu için dr ultrason baktı bebeğin iyi dedi suyu glişimi falan iyimiş baş aşağı dönmüş yani düz duruyomuş magnezyum verdi eğer aynı şekilde hissedersen doğum hastanesine gitmem gerekiyomuş nst bakılıyomuş kasılma varsa hastaneye yatırabilirler dedi biraz diken üstündeyim inşallah kızım gelmeye kalkmaz gerçi 7 ay dolmak üzere eğer kasılma varsa ne kadar tutarlar içerde bilmiyorumm

maşallah eşine...ne güzel ilgilenmiş seninle...geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım....

dun doktora gıttık bebegımın durumu pek ıyıydı nts ye gırdım kalp atıslarını dınledık :))) 10 gun ılerıde cıktı fındıgım 2350 kg olmus
Maşallah canımmm
Canım yemekten sonra 15dk yürüyüş yapıp denesene bi ölçmeyi... ben o şekilde iki ölçüm yaptım 190 - 118 yani bayaa farketti.. belki işe yarar?
Hoş geldin canımmmm üni.hastanesi gittiğim araştırma değil aradım doğum yeni açılmış tadilattaymış açılmış ama gebelik takibi ve doğum yaptırıyorlarmış
Hadi gözün aydın o zamannnn :))
Ben Koru Hast. Ümit Korucuoğlu'na gidiyorum canım, vee çok memnunum sen Ankara'da nerde yapcaksın doğumu karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…