- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.001
Selam kızlar bugün yoğunluktan ancak girebildim :)) hemen ilk farkettiklerime cvp yazayım dedim geçmişi okuma da bitmedi hala amma kaynatmışsınız
Sen marifetli misin neeee:)) iyice heveslendim yapcam bende.... çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
O nası doktormuş öle rahatsız ettiniz demeye getiriyo diycektim ki üni hastanesiymiş adam nöbette uyuyo tabi naapsın :)) geçmiş olsun korkutmuş bebek de..
Bu arada üni hastanelerinin erken doğum ve riskli doğuma bakması yeni bişey değil zaten yalnızca o tür durumlara bakıyolar diyebiliriz çünkü Ankara normal gebeliği seyreden biri 20. haftadan sonra üni. hastanesine kabul etmiyolar mesela.. yani burda uzuuun zamandır böle..
Devlet ve üni. hastanelerinde nöbetçi oluyo canım gece de gitsen kim varsa o bakıyo.. sadece özelde doktorunu arıyosun geliyo (çoğu özelde de gelmiyo nöbetçi oluyo ama baştan konuşursan gece de olsa gelen birine denk gelebilirsin)..
Gitmeden önce bi konuş mutlaka, araştırma hastaneleri normal gebeleri 20. haftadan sonra kabul etmiyolar telefonla bilgi al kuzu
..
dun doktora gıttık bebegımın durumu pek ıyıydı nts ye gırdım kalp atıslarını dınledık :))) 10 gun ılerıde cıktı fındıgım 2350 kg olmus
acrobatik hareketler yapıyo snnki çok atletik olcak desene.. olimpiyatlarda görürüz artık ilerde
Selam kızlar bugün yoğunluktan ancak girebildim :)) hemen ilk farkettiklerime cvp yazayım dedim geçmişi okuma da bitmedi hala amma kaynatmışsınız
Sen marifetli misin neeee:)) iyice heveslendim yapcam bende.... çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
O nası doktormuş öle rahatsız ettiniz demeye getiriyo diycektim ki üni hastanesiymiş adam nöbette uyuyo tabi naapsın :)) geçmiş olsun korkutmuş bebek de..
Bu arada üni hastanelerinin erken doğum ve riskli doğuma bakması yeni bişey değil zaten yalnızca o tür durumlara bakıyolar diyebiliriz çünkü Ankara normal gebeliği seyreden biri 20. haftadan sonra üni. hastanesine kabul etmiyolar mesela.. yani burda uzuuun zamandır böle..
Devlet ve üni. hastanelerinde nöbetçi oluyo canım gece de gitsen kim varsa o bakıyo.. sadece özelde doktorunu arıyosun geliyo (çoğu özelde de gelmiyo nöbetçi oluyo ama baştan konuşursan gece de olsa gelen birine denk gelebilirsin)..
Gitmeden önce bi konuş mutlaka, araştırma hastaneleri normal gebeleri 20. haftadan sonra kabul etmiyolar telefonla bilgi al kuzu
..
Sağol canımBence de yap,çok zevkli...
dun doktora gıttık bebegımın durumu pek ıyıydı nts ye gırdım kalp atıslarını dınledık :))) 10 gun ılerıde cıktı fındıgım 2350 kg olmus
Özgeee canım bak herkes çok beğendi bence sen bu işle uğraş bi sürü sipariş alırsın ek gelir hihihi
cnm şekerim hepçok yüksekti 6 haftadır falan rejimdeydim zaten ,düşmüştü rejime devam etmeme rağmen yine yükseldi , insülin başlicaklar ,her gün dr açlık tokluk ölçüp rapor veriyorum sıkıldım açım yemek yemek istiyorummmmm keşke benimde sıkıntım olmasaydıda kilo alsaydım:)
oleyy yalnız değilim..bnde 16 kilo aldm.. arkadaşın dediğini okuyunca korktum bnde normal doğum istiyorum onamı engel oluyomuş? ama duyuyorm 20 kilo 30 kilo alanlarda yapabiliyo normal..tabi kilo her zmn sorun iyi bişi değil ama napiim aldım işte..
..
oleyy yalnız değilim..bnde 16 kilo aldm.. arkadaşın dediğini okuyunca korktum bnde normal doğum istiyorum onamı engel oluyomuş? ama duyuyorm 20 kilo 30 kilo alanlarda yapabiliyo normal..tabi kilo her zmn sorun iyi bişi değil ama napiim aldım işte..
cnm bnm annemlerde anadolu yakasında oturuyo bn avrupa yakasında bnde başta öyle düşünüyodum o trfta yapiim gider kalırım annemlerde diye ama yok bırakamam eşimi o kdr uzun süre..hemde sanırım doğum yapcağın hastanede son bikaç kontrolün orda olması gerekiyo diye biliyorum yanlış bilmiyosam..artık direk öyle doğum yapmaya geldm bn diye almıyolarmış fln gbi duyumlar aldm..gitceksende tabi 2-3 hafta önceden gitcen sonra ne zmn gelceğinide tam kestiremezsinki..son zmndada çıkılmaz yola tehlikeli..
arkadaşlar herkese merhaba sık sık yazamasamda hep takip ediyorum yazılanları .ben bişey sorucam geceleri uyuyamaz oldum bi türlü rahat edemiyorum ne tarafa yatsam sanki kızıma zarar verecekmişim gibi geliyo
Herkese selam; geçmişi okumadım, ama umarım haller keyfler yerindedir, ben dün biraz rahatsızlandım, ateşim çıktı.. çokta korktum birşey olacak diye.. ama eşimden Rabbim razı olsun, bir dakika başımdan ayrılmadı, ben sürekli yattım, garibim yemeğini kendi yedi, sonrada bir ara uyandırdı meyva hazırlamış onuyedim, bir ara uyandırdı havuç rendelemiş,üzerine limon sıkmış onu yedim... en sonda saat 1oda tekrar uyandırdı,hadi nar çiçeği çayını içte, yatağımıza yatalım artık dye... artık kalktım yatağa geçtik ve bu sabahta saat on ikide uyandım şaka gibi ama aralarda uyanmışta olsam 16 saat uyumuş oldum, kalkınca bir duş aldım, ama şimdi çok şükür iyiyim... ateşim geçmiş.... Rabbim eşimden razı olsun... Ben onun hakkını nasıl öderim yaa
Herkese selam; geçmişi okumadım, ama umarım haller keyfler yerindedir, ben dün biraz rahatsızlandım, ateşim çıktı.. çokta korktum birşey olacak diye.. ama eşimden Rabbim razı olsun, bir dakika başımdan ayrılmadı, ben sürekli yattım, garibim yemeğini kendi yedi, sonrada bir ara uyandırdı meyva hazırlamış onuyedim, bir ara uyandırdı havuç rendelemiş,üzerine limon sıkmış onu yedim... en sonda saat 1oda tekrar uyandırdı,hadi nar çiçeği çayını içte, yatağımıza yatalım artık dye... artık kalktım yatağa geçtik ve bu sabahta saat on ikide uyandım şaka gibi ama aralarda uyanmışta olsam 16 saat uyumuş oldum, kalkınca bir duş aldım, ama şimdi çok şükür iyiyim... ateşim geçmiş.... Rabbim eşimden razı olsun... Ben onun hakkını nasıl öderim yaa
Maşallah canımmmdun doktora gıttık bebegımın durumu pek ıyıydı nts ye gırdım kalp atıslarını dınledık :))) 10 gun ılerıde cıktı fındıgım 2350 kg olmus
Canım yemekten sonra 15dk yürüyüş yapıp denesene bi ölçmeyi... ben o şekilde iki ölçüm yaptım 190 - 118 yani bayaa farketti.. belki işe yarar?cnm şekerim hepçok yüksekti 6 haftadır falan rejimdeydim zaten ,düşmüştü rejime devam etmeme rağmen yine yükseldi , insülin başlicaklar ,her gün dr açlık tokluk ölçüp rapor veriyorum sıkıldım açım yemek yemek istiyorummmmm keşke benimde sıkıntım olmasaydıda kilo alsaydım:)
Hadi gözün aydın o zamannnn :))Hoş geldin canımmmm üni.hastanesi gittiğim araştırma değil aradım doğum yeni açılmış tadilattaymış açılmış ama gebelik takibi ve doğum yaptırıyorlarmış
Ben Koru Hast. Ümit Korucuoğlu'na gidiyorum canım, vee çok memnunumevet ankara da bende öğrenmişti, üniversite hastaneleri sadece ilk haftalardan başlayarak takipli hastalarına bakıyorlar ama doğum hastanelerine son anda dahi gidebiliyormuşsun.. sen hangi doktora gidiyorsun ya da hangi hastaneye ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?