- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.801
bende 9+3 üm 24 ağustosta ikili test yapılcak ve daha doktor benden hiç tahlil istemedi ikili test yaptırmaya gelince kan idrar tahlillerinde yaparız dedi..merak etme geç değil yani
merhaba cnm evet dr bendende 2 li test yapılırken alıcak bütün tahlilleri tekrar tekrar kan verme dedi...
bende 9+3 üm 24 ağustosta ikili test yapılcak ve daha doktor benden hiç tahlil istemedi ikili test yaptırmaya gelince kan idrar tahlillerinde yaparız dedi..merak etme geç değil yani
polyanna benide listeye eklermisin 2 mart doğum taihi (tahmini)
bende kızım olursa zeynep erkek olursa mert yada emir isimlerini koymayı düşünüyoum
kızlar ben sürekli açım ya nedendir anlamıyorum çok kilo alacam diye korkuyorum
kızlar bana yemek geldi amca 1 ekmek koymuş yanına bana kötü bişeymi diyo şimdi bu
selam arkadaşlar. ya bu nasıl uykudur gözümü açamıyorum. koltuğa uzandığım an gözlerim gidiyor:)
ayranlı soğuk çorba içtim. biraz iyi geldi. iştahsızlığım çok. bide ben hiç ekşi bişey yiyemiyorum tam tersine tatlı. deneyimli anneler bilirler.
sizce bir deyim vardır ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı. şimdiden belli edermi
bizde bugün pıt pıtları gördük allahıma şükürler olsun doktordan geldim hala titriyodum heyacandan rabbim hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. banada bayramdan sonra gün verdi 2 li test için o güne kadar göremicem bebişimi :26: çok uzun değilmi kızlar
gözün aydın canım:)uzun değil ama bize uzun geliyor. kızımda bende, bu bir ay nasıl gececek derdim. çabucak geçsinde göreyim diye can atardım. Şimdi ben daha sakinim ama eşim sağolsun rahat bırakmıyor.. oda haklı ne diyim öncesinde bi düşük yaşadığım için. biraz önce yine aradı doktordan randevu aldınmı ne zaman gitcen diye. yarın gideyim tamam dedim yarında doktor yokmuş, pazartesiye aldım. Hayırlsı.
bizde bugün pıt pıtları gördük allahıma şükürler olsun doktordan geldim hala titriyodum heyacandan rabbim hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. banada bayramdan sonra gün verdi 2 li test için o güne kadar göremicem bebişimi :26: çok uzun değilmi kızlar
selam arkadaşlar. ya bu nasıl uykudur gözümü açamıyorum. koltuğa uzandığım an gözlerim gidiyor:)
ayranlı soğuk çorba içtim. biraz iyi geldi. iştahsızlığım çok. bide ben hiç ekşi bişey yiyemiyorum tam tersine tatlı. deneyimli anneler bilirler.
sizce bir deyim vardır ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı. şimdiden belli edermi
gözün aydın..Allah tamamına erdirsin..bende salı günü duydum çok şükür banada 1 ay sonra gel ama ben biliyorum okadar dayanamazsın canın istedikçe çık gel dedi dr..pimpirikli olmak istemiyorum ama merakta ediyorum 8. haftada bidaha giderim olmazsa:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?