2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde daha bebişimiz olmadan hep kız isimleri düşünürdük ve ben hep zeynep ismini çok beğenmişimdir ama hira isminide severim ama cinsiyeti belli olsun ozaman netleşicek
oğluşum olursa daha düşünmedik ismini

Son düzenleme:
bende 9+3 üm 24 ağustosta ikili test yapılcak ve daha doktor benden hiç tahlil istemedi ikili test yaptırmaya gelince kan idrar tahlillerinde yaparız dedi..merak etme geç değil yani

merhaba cnm evet dr bendende 2 li test yapılırken alıcak bütün tahlilleri tekrar tekrar kan verme dedi...

Benim doktorum 3lü test için for doldurttu. zeka testi için. istemiyorum deyip imza attım. Aklıma yatmadı. Siz ne yapacaksınız?

yellowww canım yardım edecek kişi şart gerçekten ama kendiliğinden hissetmiş gibi geldi bugün:))

bende pollyannaa gibi kızım olduğu için kızım olacakmış gibi geliyor Allah ım doğurmayı nasip ederse ATAKAN BERK olacak
kız ismi bende düşünmedim kızımda çok zorlamıştık bu arada kızımın adıda BİLGE SU

merhaba cnm evet dr bendende 2 li test yapılırken alıcak bütün tahlilleri tekrar tekrar kan verme dedi...

bende 9+3 üm 24 ağustosta ikili test yapılcak ve daha doktor benden hiç tahlil istemedi ikili test yaptırmaya gelince kan idrar tahlillerinde yaparız dedi..merak etme geç değil yani

canlarım çok sağolun içim rahatladı. okadr çok şey okuyoruz ki bulanıyor artık beynmiz.

listemizdesin zaten güzelim:)

LİSTEMİZ İLK SAYFADA.. BU SAYFALARDA KARIŞIKLIK YARATMASIN DİYE KOPYLAMIYORUM. SÜREKLİ GÜNCEL ZATEN.

slm kızlar biz geldikkk,,,nasılsınızz?bugün dr ye tahlil sonuçlarımı götürdüm çok şükür bi sorun yok dedi,1 ay sonra kontrole gel dedi,,,bayramdan sonra girderiz artık,,,şuanda 7+2 günlüğüz,sanırım ikili testler yapılacak 1 ay sonra,,,
bu arada isim olarak erkek olursa kayınpederimin ismi ömer olucak ama yanına bir isim daha ekleyecz,,,kız ismi hiç düşünmedik...

selam kızlarrr. anca gelebildim. akşama misafir var iftara, bir de oğlum. e anca tabiii. son konuda isim yazılmış, benim ilk bebeğimde 7. aya kadar kız demişlerdi, o yüzden elif ece ye kara vermiştik, sonra oğlum oldu. yani kız olursa isim hazır.

ben kızımdada tatlı yedim şimdide hep tatlı canım istiyor:))
annem bendede tatlı yemiş hep:))

bizde bugün pıt pıtları gördük allahıma şükürler olsun doktordan geldim hala titriyodum heyacandan rabbim hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin inşallah. banada bayramdan sonra gün verdi 2 li test için o güne kadar göremicem bebişimi :26: çok uzun değilmi kızlar

gözün aydın canım:) uzun değil ama bize uzun geliyor. kızımda bende, bu bir ay nasıl gececek derdim. çabucak geçsinde göreyim diye can atardım. Şimdi ben daha sakinim ama eşim sağolsun rahat bırakmıyor.. oda haklı ne diyim öncesinde bi düşük yaşadığım için. biraz önce yine aradı doktordan randevu aldınmı ne zaman gitcen diye. yarın gideyim tamam dedim yarında doktor yokmuş, pazartesiye aldım. Hayırlsı.

tşk ederim canım bende daha önce düşük yaşadığım için korkuyordum ama iyi düşünmeye çalışıyordum inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla hayırla alırız rabbim kimseye aratmasın isteyene nasip etsin. 2 li teste kadar yine heyecanlı olucam inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız

Hayırlı olsun canım. Allah bana da nasip etsin. bana ayın 16sına randevu verdi. daha çok var yani.

canım hayırlı olsun.. darısı bizim başımıza inşallah.. ben henüz duymadım pı pıtları 8 ci haftaya kadar normalmiş sanırm

gözün aydın..Allah tamamına erdirsin..bende salı günü duydum çok şükür banada 1 ay sonra gel ama ben biliyorum okadar dayanamazsın canın istedikçe çık gel dedi dr..pimpirikli olmak istemiyorum ama merakta ediyorum 8. haftada bidaha giderim olmazsa:.

FERZİN VE LİMONLU-KEK

inşallah allahım sizede nasip etsin ben 5+5 te keseyi görmeye gitmiştim doktor 15 gün sonraya gün verdi bende çok var diyodum ama geldi bugün gittim işte sabrettim bekledim hayırlısıyla sizde görürsünüz inşallah şimdide tam 1 ay sonra ikili teste gel dedi gene çok var diyorum

Son düzenleme:

hamileliğim ilk zamanlarından beri uykuyu bırak sabah 8 de dikiliyodum ki uykuma çok düşkünüm ama 3-4 gündür kafamı kaldıramıyorum yataktan..bende çok iştahsızım ve tatlıdan nefret ediyorum normaldede çok sevmezdim yerdim ama yinede şimdi tatlıya tahammülüm yok küçük acı biberleri löp löp götürüyom ekşi tuzlu bilmiyorum deneyimli anne değilim ilk bebeğim ama çevremdekilerde gördüklerim ve benimde bildiğim ekşi acı tarzı yiyen erkek ama ben pek inanmam öle şelere

tşk ederim canım amin cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah. banada çok geldi ama napayım bekliycem herhalde.. bayrama kadar bende gitsen ne geldin sen dicek

Selam kızlar giremedim bugün dün akşam oğlumu rutin kontrolüne götürdük ordan anneme geçip orda kaldık.Pıtpıtları duyanlar olmuş gözünüz aydın darısı duymayı bekleyenlerin başına.

İsimler konuşulmuş benim oğlum var yine erkek doğuyor içime oğlumun adı Affan eşim şimdi Yağız Emir diyor benim Baha ismi hoşuma gidiyor ama daha karar vermemiz zaman alır ilkinde öyle olmuştu :) kızım olursada oğlumda ilk kız demişlerdi elif düşünmüştük yanına isim bakarken oğlumuz olacağını öğrenmiştik.Şimdi ne koyarız hiç bilmiyorum ama kız isminde daha zorlanmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…