- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.021
kızlar az önce doktordan geldim ve şoktayım. ben şuan 35. haftamdaymışım. 34e yeni girdim sanıyordum.
bugün gittiğim doktor astımımın normal doğuma engel olmayabileceğini söyledi. haftaya bugün çatı muayenem var, normal için engel yoksa normali deneriz bi sorun olursa zaten sezeryana alırız dedi. doğum tarihi olarak 12 şubat gibi ama sezeryan olursa birkaç gün önce alıcaz dedi. zamanım çok azalmış yaaaa korktum bugün:18:
Özgecim cidden sen boşver şimdiki işi,şu keçe işinde daha çok para varBir altın yastığını 75 liraya satıyorlar valla
Gelelim beceriksiz annecik Güneş'e:)) Diğer tarafada ekledim buraya da ekleyeyim kuzumuzun dönencesi geldi teyzeleri.Annesi de kuruverdi
Bulutlardaki Tavşancıklarmış adı da pek güzel
merhaba kızlar nasılsınız bende bugün dr gittim kızım yaramazlık yapıyo galiba dün gece ve bugün öğlende karnımın tam ortasında toplanmış taş gibi duruyo sanki buda tehlikeli olduğu için dr ultrason baktı bebeğin iyi dedi suyu glişimi falan iyimiş baş aşağı dönmüş yani düz duruyomuş magnezyum verdi eğer aynı şekilde hissedersen doğum hastanesine gitmem gerekiyomuş nst bakılıyomuş kasılma varsa hastaneye yatırabilirler dedi biraz diken üstündeyim inşallah kızım gelmeye kalkmaz gerçi 7 ay dolmak üzere eğer kasılma varsa ne kadar tutarlar içerde bilmiyorumm
cnm gözün aydın ama sen son sat tarihini bilmiyomusun anlamadm yada dr sana neye göre 35 girdin diyo bebeğin usg de çıkan iriliğine göremi şaşırdım eğer o şekildeys bu senin doğum tarihini değiştirmez sadece bebeğin iri bir bebek olacağını gösterir ölçümler ben kendi dr özellikle bunu konuşmuştum bebeği ölçümlerde önde olması doğum tarihini değiştirmez demişti bizim dr bişey bilmiyo acaba.....çünkü benim bebeğimde en az 2 hafta önde gidiyor...sen yine iyice bir araştır derim.....
güle güle kullansın giza hanımmmmm aden arkadaşınında bunun mavilisi ....
bu arada arkadaşlar bende anlayamıyorum şimdi bebeğin pisliğini yutması annenin kg alakalı bişey değilki bunu iyi bir dr kontrolde usg suyun pisliğinden anlar zaten ben 20 kg aldım şimdi riskli grubamı giriyorum eeeeeee benim dr salakmı bana bişey demiyo .....benim bildiğim bebek beklenen zamanı geciktiyse anne karnın da kakasını yapar yani genelde 39 yada 40 haftayı geçince cok iyi takip edilmesi gerekiyor.....benim ablam her doğuma 30 kg alarak gitti ama zeynep kamilde neredeyse kapılrda ağlayarak doğuracaktı zor çıkarttık oradan devlet hasatanesi ir arkadaşım randevu almaya gitmişti devlete zavallı kadın oracıkda doğurmuş ilgisizliklerinden daha neler neler var bunu o hastane iyi bu hastanede olursa kötü gibi kişileştirmeyelim bence.....he bu arada benm dr hastanin yanında ev tutmuş adamcağız acil bişy olunca arıyosun geliyo......dr derseki riskli grubda takip edilmesi gerekiyor ozaman başka onlar zaten kendi nerede takip edilmesi gerektiğini söyler.....nacizane fikrimdir....
Çok sinirlerim bozuldu yaa iş yerinde olmasam ağlıycam şimdi.10 gün sonra babamın eşi ve küçük kardeşim geliyo bize misafirliğe hatta sırf o yüzden izin aldım 8-9gün kalıp dönücekti,şimdi babam aradı biraz daha kalsın diyo...Ben evde yokum çalışıyorum diyorum olsun bişey olmaz evde oturur diyo yaaa deli olucam...O hafta kendi annem gelicekti şimdi o da gelemiyo...
Çok sinirlerim bozuldu yaa iş yerinde olmasam ağlıycam şimdi.10 gün sonra babamın eşi ve küçük kardeşim geliyo bize misafirliğe hatta sırf o yüzden izin aldım 8-9gün kalıp dönücekti,şimdi babam aradı biraz daha kalsın diyo...Ben evde yokum çalışıyorum diyorum olsun bişey olmaz evde oturur diyo yaaa deli olucam...O hafta kendi annem gelicekti şimdi o da gelemiyo...
Canım ya strese sokma kendini ara babanı konuş annem gelcek tek kalamıyorum o olcak yanımda, onlar sonra gelsin deolmaz mı?
aman canım ya ne misafirliğimiş o sen kendinemi bakçan onlarımı eğlicen sakin olmaya çalış valla zor
niye öyle anlayışsız davrandıki baban..hmn üzme kndini cnm ağlama..annen niye gelemiyoki..annen gelince belki rahatsız olup dönerler..yani brz belli etsn yada direk söyle o hafta annem gelcek diye yada bilmiyorum durumlar nasıl ama annenin varlığından rahatsız olup gitmezlermi? annen gelmezse daha çok kalmazlar mı? yani durumu anlayabildiğim kadarıyla öneri yaptm tabi tam içyüzünü bilemiyorum
Canım konuştum zaten ama yok illa onların dediği tarihte döüş olcak...Şimdi bide anneme dert anlat offf...
Canım annem nasıl gelsin biri eski eş biri yeni yan yana olur mu bide yatılı.Annem hayatta gelmez.Böyle 30 yaşınada gelsen sorunlar devam ediyo işte bi kere ayrılınca.
O zaman en iyisi gelince kadınla konuşmak.. annemi özledim ama gelemiyo de :) belki utanma belası biz gidelim der??
Çok sıkıntılı durumlar canım tahmin ediyorum ama şu an bebişin ruh hali herkesten daha önemli biliyosunonun için sen canını sıkma hiç bişey yapamazsan olayları akışına bırak kim ne istiyosa yapsın baktın yapcak bişe yok, bari canın sıkılmasın
ay ben artık doğurmak istiyorum yaaaa...gün geçtikçe zorlanıyorum bennn...gece uyuyamıyorum..kalbim pır pır..çarpıntı yapıyo..nefesim daralıyo resmennn...böyle 1 ay daha nasıl geçer yaaa..hep yatasım varrrr...gözlerimin altı çöktüüü
bi de misafirliğe geliyomuş peh,yardıma değilde özellikle yapıyordur.ara konuş valla annemin yardımı benim için daha önemli de.diret gelmesin,kabul etmiyorum de,açık açık ne olcak ya.
babanın yeni eşi ne diye gelip kalıyo snde hemde sn bu haldeyken kndine mi bakcan onlaramı..üstelik annenin gelmesinede mani..çok sinir oldum snn adınabnce açıkca söyle haftaya annem gelcek btn planlarımı ona göre yaptm yapcak işlermz var diye
sıkma canını karar sana kalmış cnm yaa açık açık konuşup babana bu konuda ısrarını dile geliceksin yada onların gitmesini bekliceksin annenin gelmesi için düşüncesizlik yapıyorlar ama sen bunun için kendinide bebişinide üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?