2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözün aydın ama sen son sat tarihini bilmiyomusun anlamadm yada dr sana neye göre 35 girdin diyo bebeğin usg de çıkan iriliğine göremi şaşırdım eğer o şekildeys bu senin doğum tarihini değiştirmez sadece bebeğin iri bir bebek olacağını gösterir ölçümler ben kendi dr özellikle bunu konuşmuştum bebeği ölçümlerde önde olması doğum tarihini değiştirmez demişti bizim dr bişey bilmiyo acaba.....çünkü benim bebeğimde en az 2 hafta önde gidiyor...sen yine iyice bir araştır derim.....

güle güle kullansın giza hanımmmmm aden arkadaşınında bunun mavilisi ....

bu arada arkadaşlar bende anlayamıyorum şimdi bebeğin pisliğini yutması annenin kg alakalı bişey değilki bunu iyi bir dr kontrolde usg suyun pisliğinden anlar zaten ben 20 kg aldım şimdi riskli grubamı giriyorum eeeeeee benim dr salakmı bana bişey demiyo .....benim bildiğim bebek beklenen zamanı geciktiyse anne karnın da kakasını yapar yani genelde 39 yada 40 haftayı geçince cok iyi takip edilmesi gerekiyor.....benim ablam her doğuma 30 kg alarak gitti ama zeynep kamilde neredeyse kapılrda ağlayarak doğuracaktı zor çıkarttık oradan devlet hasatanesi ir arkadaşım randevu almaya gitmişti devlete zavallı kadın oracıkda doğurmuş ilgisizliklerinden daha neler neler var bunu o hastane iyi bu hastanede olursa kötü gibi kişileştirmeyelim bence.....he bu arada benm dr hastanin yanında ev tutmuş adamcağız acil bişy olunca arıyosun geliyo......dr derseki riskli grubda takip edilmesi gerekiyor ozaman başka onlar zaten kendi nerede takip edilmesi gerektiğini söyler.....nacizane fikrimdir....

Bebiş iyiymiş maşallah annesi,inş.zamanında gelsin bebişin canım.

son adet tarihime bakıyor zaten her gittiğimde. sata göre zaten 34. haftada olmam lazım beni,m de hesaplarıma göre ve diğer drumda öyle demişti geçen hafta ama bugün gittiğim diğer drum 35. haftadasın dedi. eminmisiniz dedim evet eminim dedi. hatta sezeryan için tarih bile vericek bana önümüzdeki günlerde

Çok sinirlerim bozuldu yaa iş yerinde olmasam ağlıycam şimdi.10 gün sonra babamın eşi ve küçük kardeşim geliyo bize misafirliğe hatta sırf o yüzden izin aldım 8-9gün kalıp dönücekti,şimdi babam aradı biraz daha kalsın diyo...Ben evde yokum çalışıyorum diyorum olsun bişey olmaz evde oturur diyo yaaa deli olucam...O hafta kendi annem gelicekti şimdi o da gelemiyo...

Son düzenleme:

Canım ya strese sokma kendini ara babanı konuş annem gelcek tek kalamıyorum o olcak yanımda, onlar sonra gelsin de olmaz mı?

aman canım ya ne misafirliğimiş o sen kendinemi bakçan onlarımı eğlicen sakin olmaya çalış valla zor

niye öyle anlayışsız davrandıki baban..hmn üzme kndini cnm ağlama..annen niye gelemiyoki..annen gelince belki rahatsız olup dönerler..yani brz belli etsn yada direk söyle o hafta annem gelcek diye yada bilmiyorum durumlar nasıl ama annenin varlığından rahatsız olup gitmezlermi? annen gelmezse daha çok kalmazlar mı? yani durumu anlayabildiğim kadarıyla öneri yaptm tabi tam içyüzünü bilemiyorum

Canım annem nasıl gelsin biri eski eş biri yeni yan yana olur mu bide yatılı.Annem hayatta gelmez.Böyle 30 yaşınada gelsen sorunlar devam ediyo işte bi kere ayrılınca.

Canım konuştum zaten ama yok illa onların dediği tarihte döüş olcak...Şimdi bide anneme dert anlat offf...

O zaman en iyisi gelince kadınla konuşmak.. annemi özledim ama gelemiyo de :) belki utanma belası biz gidelim der??
Çok sıkıntılı durumlar canım tahmin ediyorum ama şu an bebişin ruh hali herkesten daha önemli biliyosun onun için sen canını sıkma hiç bişey yapamazsan olayları akışına bırak kim ne istiyosa yapsın baktın yapcak bişe yok, bari canın sıkılmasın

bi de misafirliğe geliyomuş peh,yardıma değilde özellikle yapıyordur.ara konuş valla annemin yardımı benim için daha önemli de.diret gelmesin,kabul etmiyorum de,açık açık ne olcak ya.

Canım annem nasıl gelsin biri eski eş biri yeni yan yana olur mu bide yatılı.Annem hayatta gelmez.Böyle 30 yaşınada gelsen sorunlar devam ediyo işte bi kere ayrılınca.

babanın yeni eşi ne diye gelip kalıyo snde hemde sn bu haldeyken kndine mi bakcan onlaramı..üstelik annenin gelmesinede mani..çok sinir oldum snn adına bnce açıkca söyle haftaya annem gelcek btn planlarımı ona göre yaptm yapcak işlermz var diye

Canım doğru söylüyosun ama benim de yapım söyleyemem.Babama o kadar dedim bildiğini okuyo..Zaten hep arada kalan ben oluyorum...Bakalım gelsin de neyapıcaz görücez.Yakın bi yerde değilki Antalyadan gelcek.

cnm bende zaman hemen geçsin istiyorum gerçi benim seninki kadar şikayetlerim yok ama zaman yaklaştıkça daha çabuk geçsin biran önce dünyaya gelsinler diye sabırsızlık oluyor bende

bende cok sinir oldum:/ bu ne ya zaten hamilesin bakılcak haldesin bide başkalarınamı hizmet ediceksin:S ne insafsızlar yaa:S bence sen hasta dur böle yatak döşek falam kadın sana bakmak zorunda kalsın sonra dayanamaz kendi gitmek ister zaten. ben olsam öyle yapardım valla. hamile kaldımdan beri daha su bile bardağa doldurup içmedim çevremdeki herkes etrafımda pervane.

bi de misafirliğe geliyomuş peh,yardıma değilde özellikle yapıyordur.ara konuş valla annemin yardımı benim için daha önemli de.diret gelmesin,kabul etmiyorum de,açık açık ne olcak ya.

Ahh canım keşke söylemeyle olsa,zaten ben öyle söyleyememde bu seferde babam küser hemen.Çocuk gibi laf anlamıyoki...

sıkma canını karar sana kalmış cnm yaa açık açık konuşup babana bu konuda ısrarını dile geliceksin yada onların gitmesini bekliceksin annenin gelmesi için düşüncesizlik yapıyorlar ama sen bunun için kendinide bebişinide üzme

Gezcekmiş,bunlar hep babım başının altından çıkıyo sanki ben evdeyimde böyle şeyler yapıyo ama ne desem boş...Böyle sinir olduğumla kalıyorum işte.Duvara söylesem anlar ama..

Canım babamı aradım evde kimse yok bizim dediğimiz tarihte dönsün dedim ama yok,herşeyi söyledim ikna edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…