- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.101
Herkese merhaba,
Umarım anneler de bebişler de iyidir.Çalışan annelere bir sorum var.raporu ne zaman almamız gerekiyor arkadaşlar,ben şuan 30+3 üm.acaba 31+ larda mı yoksa 32+ larda almak gerekiyor.
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
32+0 dan ititbaren diye biliyorum
kızlar geç girdim bugün, hepinize sevgiler, sıkıntıda üzüntüde olanlara allah ferahlık bebişlere de sağlık versin
kızlar yaa size bir şey sorucam
benim canım acayip şekilde adana kebap istiyor
ama toksoplazma geçirmediğim için korkuyorum yemiyorum
sizce yesem bir şey olurmu sziler yiyormusunuz
oleyy yalnız değilim..bnde 16 kilo aldm.. arkadaşın dediğini okuyunca korktum bnde normal doğum istiyorum onamı engel oluyomuş? ama duyuyorm 20 kilo 30 kilo alanlarda yapabiliyo normal..tabi kilo her zmn sorun iyi bişi değil ama napiim aldım işte..
31+ larda cnm ben aldım
çatı muayenesi 36. haftada olmuyor mu cnm??
kızlar benim çatı kemiklerim, bacaklarımın arası ağrıyor felaket şekilde. özellikle oturup kalkarken.. çatım mı açılıyor acaba?
kızlar 2 gündür soluk borumda yanma var midem ekşiyo dr renie verdi ama geçmiyo
bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum
cnm zaten kontrol altındasın bi sıkıntı olsa dr un söylerdi bende yanlızca 8 kilo aldım 32. haftadayım ama şekerim düşmüyo:) yani çokta kiloyla alakalı değil.
canım normal doğum zor olurmuş filan dedi doktorlar şeker tansiyon gibi rahatsızlıklara sebep oluyo vs.. bende tam detaylı bilmiyorum sadece .ok kilo almamak gerekiyo onu biliyorum
ama netten araştırılabilir gebelikte çok kilo alımı nelere yol açar filan diyee
çatı muayenesi 36. haftada olmuyor mu cnm??
kızlar benim çatı kemiklerim, bacaklarımın arası ağrıyor felaket şekilde. özellikle oturup kalkarken.. çatım mı açılıyor acaba?
Selam kızlar bugün yoğunluktan ancak girebildim :)) hemen ilk farkettiklerime cvp yazayım dedim geçmişi okuma da bitmedi hala amma kaynatmışsınız
Sen marifetli misin neeee:)) iyice heveslendim yapcam bende.... çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
O nası doktormuş öle rahatsız ettiniz demeye getiriyo diycektim ki üni hastanesiymiş adam nöbette uyuyo tabi naapsın :)) geçmiş olsun korkutmuş bebek de..
Bu arada üni hastanelerinin erken doğum ve riskli doğuma bakması yeni bişey değil zaten yalnızca o tür durumlara bakıyolar diyebiliriz çünkü Ankara normal gebeliği seyreden biri 20. haftadan sonra üni. hastanesine kabul etmiyolar mesela.. yani burda uzuuun zamandır böle..
Devlet ve üni. hastanelerinde nöbetçi oluyo canım gece de gitsen kim varsa o bakıyo.. sadece özelde doktorunu arıyosun geliyo (çoğu özelde de gelmiyo nöbetçi oluyo ama baştan konuşursan gece de olsa gelen birine denk gelebilirsin)..
Gitmeden önce bi konuş mutlaka, araştırma hastaneleri normal gebeleri 20. haftadan sonra kabul etmiyolar telefonla bilgi al kuzu
..
cnm şekerim hepçok yüksekti 6 haftadır falan rejimdeydim zaten ,düşmüştü rejime devam etmeme rağmen yine yükseldi , insülin başlicaklar ,her gün dr açlık tokluk ölçüp rapor veriyorum sıkıldım açım yemek yemek istiyorummmmm keşke benimde sıkıntım olmasaydıda kilo alsaydım:)
36 hafta çatı muayenesi hiç duymadım canım ben dr sordum 37 veya 38 haftada oluyo dedi çatı muayenesinden korkuyorum ama yaa alttan dürtüyolar
ay cnm kıyamam ben bu rahatsızlığı hiç duymadım bana test yapıldımı bununla ilgili onuda bilmiyorum ama ben sana yediklerimi yazsam adana kebab solda sıfır kalır heraldesen dr sor ye bişey olmaz sanırım....
Ronya'm ben dayanamıyorum (şeker ve diyete rağmen) 2-3 kere yedim vallaşükür bişey olmadı ama mümkünse güvendiğin bi yerde ye... Ankarada olsan önerirdim sana ama :))
Sen daha iyi yerler biliyosundur.. Allah korusun bebişlerimizi
bnm tansiyonum hamile olmadan önce sınırın altındaydı nerdeyse şok geçirticek kdr :)) şimdide Allaha şükür çok iyi, şekerde çıkmadı ama bu saatten sonrada kilo verememki(
bizde alıyorlar canım sorunsuz gebelikleri
ben başta oraya gitmiştim 3 ay oraya gittim düzenli sonra özzelede başladım ikisine birden gidiyorum şimdilikkk
bnm tansiyonum hamile olmadan önce sınırın altındaydı nerdeyse şok geçirticek kdr :)) şimdide Allaha şükür çok iyi, şekerde çıkmadı ama bu saatten sonrada kilo verememki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?