2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa size bir şey sorucam
benim canım acayip şekilde adana kebap istiyor
ama toksoplazma geçirmediğim için korkuyorum yemiyorum
sizce yesem bir şey olurmu sziler yiyormusunuz

cnm ben 31+1 de aldım gidiyorsun hastaneye dr asistanları hazırlıyo sen sadece katkı payını ödüyosun muayne olmadığın için onlar 32 haftalık olarak hazırlıyolar sonra başhekime götürüyosun evrakı orada onaylanıyo bir nushasını onlar alıyo senn adına sgk ya yolluyolar işlemler için sen istersen muhasebene sende kalan evrakın fotokopisni bırakıyosun daha sonra doğuma giderken hastanenin sana verdiği izin raporunuda yanına alıyosun onlar sana yeniden bir rapor hazırlıyolar ve o evrakla sgk dan paranı alıyosun bukadrmış anlatırken uzun ama yaptırırken 5 dk sürüyo.....

32+0 dan ititbaren diye biliyorum

kızlar geç girdim bugün, hepinize sevgiler, sıkıntıda üzüntüde olanlara allah ferahlık bebişlere de sağlık versin

amin cnm aminnnnnn.....

sutluçörek 10 dk bir acıkmıyorum hatta bu ara eskisine göre işdahım kapandı gibi ama mide yanmam cok oluyo gavıscon şurup içiyorum dr kendisi verdi ve ben sadece midem yandığında azıcık içiyorum normalde dr yazdığı günde 4 kez 2 ölçek benim 3 günde bir oluyosa ozaman az bişey içiyorum geçiyo....

cnm o dediğin ne ya ilk yapılan testlerde yazıyomu bn bilmiyorum öle bişi geçirip geçirmediğimi ama sosis sucuk fln yiyorum başlarda çok dikkat ediyodum artık sabrımın sınırlarını aştm yani yiyorum..

canım normal doğum zor olurmuş filan dedi doktorlar şeker tansiyon gibi rahatsızlıklara sebep oluyo vs.. bende tam detaylı bilmiyorum sadece .ok kilo almamak gerekiyo onu biliyorum
ama netten araştırılabilir gebelikte çok kilo alımı nelere yol açar filan diyee

çatı muayenesi 36. haftada olmuyor mu cnm??

kızlar benim çatı kemiklerim, bacaklarımın arası ağrıyor felaket şekilde. özellikle oturup kalkarken.. çatım mı açılıyor acaba?

36 hafta çatı muayenesi hiç duymadım canım ben dr sordum 37 veya 38 haftada oluyo dedi çatı muayenesinden korkuyorum ama yaa alttan dürtüyolar

kızlar 2 gündür soluk borumda yanma var midem ekşiyo dr renie verdi ama geçmiyo

bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum

Mide yanması bende de 2-3 kere oldu çok korktum sürekli olcak diye çünkü kuzenim çok çekmişti sık sık az az yemek gerek canım, öyle dene inşallah düzelir...
Yemek yerken de aç olma 2 saatte bir yersen (ben diyetten mecbur öyle yiyorum) o zaman o açlık hissi olmuyo sürekli tok hissediyosun.. bi dene bakalım inşallah düzelir kısa zamanda.

cnm zaten kontrol altındasın bi sıkıntı olsa dr un söylerdi bende yanlızca 8 kilo aldım 32. haftadayım ama şekerim düşmüyo:) yani çokta kiloyla alakalı değil.

evet tabiki çok kilo alıp sorun yaşamayanda var
belkide bizim burda çok titiz davranılıyo olabilir bilemiyorum
çok kilo alanları araştırmaya yoluyorlar
sen maşallah çok az almışsın gayet iyisin

bnm tansiyonum hamile olmadan önce sınırın altındaydı nerdeyse şok geçirticek kdr :)) şimdide Allaha şükür çok iyi, şekerde çıkmadı ama bu saatten sonrada kilo verememki (

ay cnm kıyamam ben bu rahatsızlığı hiç duymadım bana test yapıldımı bununla ilgili onuda bilmiyorum ama ben sana yediklerimi yazsam adana kebab solda sıfır kalır heralde sen dr sor ye bişey olmaz sanırım....

çatı muayenesi 36. haftada olmuyor mu cnm??

kızlar benim çatı kemiklerim, bacaklarımın arası ağrıyor felaket şekilde. özellikle oturup kalkarken.. çatım mı açılıyor acaba?

Eğer öleyse benim çatı bayaa açıldı demektir çünkü benimde çok ağrıyo.. hatta cmtsi doktora sormayı düşünüyorum, 4-5 saat bacak kaslarımı çalıştırmışım ve bi hamlık olmuş gibi çünkü tam o çatı kemiklerinde ühühüh

bizde alıyorlar canım sorunsuz gebelikleri
ben başta oraya gitmiştim 3 ay oraya gittim düzenli sonra özzelede başladım ikisine birden gidiyorum şimdilikkk

Ronya'm ben dayanamıyorum (şeker ve diyete rağmen) 2-3 kere yedim valla şükür bişey olmadı ama mümkünse güvendiğin bi yerde ye... Ankarada olsan önerirdim sana ama :))
Sen daha iyi yerler biliyosundur.. Allah korusun bebişlerimizi

insülinemi başlayacaklarr
gebelikten sonra 6 ayda geçer diyorlar gebelik şekeride tansiyonuda
az kaldı çabucak atlatırsın inşallah

36 hafta çatı muayenesi hiç duymadım canım ben dr sordum 37 veya 38 haftada oluyo dedi çatı muayenesinden korkuyorum ama yaa alttan dürtüyolar

Canım ya o zaman şöyle bi durumda var, 38de normal doğum için gittik hastaneye, doktor bakıp çatı dar sezeryanla alcam diyebilir dimi??

canım sanada bakılmıştır muhakkak ama bağışıklığın vardır
ahhh umudum bu benim koca boğazım neler istemiyorki

canım hala yiyip yememe konusunda hala karar veremedim
ama burda güvenilir yerler biliyorum hatta bir tanesinin numarası cebimde kayıtlı :)
yani bana o kadar yakın

Benim de toksoplazma testim negatif çıkmıştı geçirmemişim yani doktorun bana söylediği çiğ ya da az pişmiş ete dokunma ve yeme dedi. Ayrıca hayvanlara ve toprağa da. İyi pişmiş ette sorun olacağını düşünmüyorum ben dışarıda öyle şeyler yiyorum. Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum.

bnm tansiyonum hamile olmadan önce sınırın altındaydı nerdeyse şok geçirticek kdr :)) şimdide Allaha şükür çok iyi, şekerde çıkmadı ama bu saatten sonrada kilo verememki (

Kuzum korkma yahu nolur sen ( yaptıkça içim bi tuhaf oluyo :)) doktorun ne dediği önemli bebeğin sağlıklıysa hiç bişey olmaz 30 kilo alıp doğuran nası doğuruyo maşallah sağlıklı tosbik tosbik bebeklerii sen hiç canını sıkma nolur doktorun bebişin iyi diyosa sen sağlıklısın diyosa gerisini boşver... kilon tehdit oluştursa diyetisyene yönlendiriyolar zaten

bizde alıyorlar canım sorunsuz gebelikleri
ben başta oraya gitmiştim 3 ay oraya gittim düzenli sonra özzelede başladım ikisine birden gidiyorum şimdilikkk

Burda da sadece baştan gidenleri alıyolar, 20 haftadan sonra yok.. ama adamlarda haklı tabi araştırmalar, üni hastaneleri özele yada devlete benzemiyo daha katı kuralları var.. özelde yapılan bi hatadan doktor sorumlu ama onlarda bütün hastane sorumlu oluyo falan filan bi sürü prosedür var... özele başlamakla da iyi yapmışsın en azından onlarda soru sormak daha rahat oluyo :) özelde muayene araştırmada doğum

yanlış anlamışsın beni
doktorun dediklerine uyarsan yavaş kilo alırsın artık
son aylar hızlı kilo alınıyo doktorun tavsiyelerine uyarsan sorun olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…