2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,

Umarım anneler de bebişler de iyidir.Çalışan annelere bir sorum var.raporu ne zaman almamız gerekiyor arkadaşlar,ben şuan 30+3 üm.acaba 31+ larda mı yoksa 32+ larda almak gerekiyor.

bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

32+0 dan ititbaren diye biliyorum

kızlar geç girdim bugün, hepinize sevgiler, sıkıntıda üzüntüde olanlara allah ferahlık bebişlere de sağlık versin

cnm ben 32+0 da alıcam doktorum o tarihi verdi bana

Sağol canım,dediğin gibi elden bişey gelmez napalım sağlık olsun...

kafanı bunlara takma insanlar düşüncesiz ama illlaki geliyolarsa elden gelen bişey olmaz banada bir sürü insan misafir gelmeye çalışıyo ben hepsini reddediyorum bide darılıyolar en son öğretmen arkadaşlarımı reddettim şubat tatişlinde illa bana geliceklermiş toplanıp benim ayakta duracak halim yok ulen benim halim olsa hergün yürüyüşe çıkarım çalışıyorum zaten gel yemek-temizlik bide iyice ağırlaştık insanlara gezme olsun yok benim evimi görüceklermiş merak ediyolarmış gel bak dicem en sonunda millete gezme olsun bidem bunu yapanlar kadın bende dertliymişim kızdım şimdi

keşke hemen yürürlüğe girse bu yasa..yok yere sezeryan olmaktan korkuyorum..2.si normal olabiliyo ama %40 rahim duvarının yırtılma riski olduğu için sanırım kimse o riski göze alamıyo ne dr. ne hasta..Allahımmm hayırlısıyla kurtar hepimizi

kızlar 2 gündür soluk borumda yanma var midem ekşiyo dr renie verdi ama geçmiyo

bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum

ben hem normal doğum istiyorum hem korkuyorum daha önce doğum yaptm için ebe çatıların dar demişti şimdi 38 haftada çatı muayenesi olmak istiyorum zaten ilişkide yasak hepten zorolacak kaslar iyice tembelleşmiştir inşallah dar değildir

bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum

benimde yanma var bazen genzime kadar yanıyo karın şiştikçe mide ağzımıza kadar çıkacak

Ben margarinli bir şey yersem oluyor o yanma onun haricinde yok. İştah bende de açık ama 10dk da değil

çatı muayenesi 36. haftada olmuyor mu cnm??

kızlar benim çatı kemiklerim, bacaklarımın arası ağrıyor felaket şekilde. özellikle oturup kalkarken.. çatım mı açılıyor acaba?

cnm eğer mide yanmasından bahsediyosan bnde sürekli var hemde öyle böyle değil acayip azap çekiyorum..dr.a söyledim bna lansor yazdı..inanamadım..babam eczacı olduğundan az çok ilaçları tanıyorum..lansorda daha hamileler üstünde etkisi kanıtlanmamış ağır bi mide ilacı babama söyledm sakın kullanma dedi..bnde sinir oldm bidahada bi ilaç almadm..babam rennie şurup al diyoda inatla almıyorum ilaç çekiyorum bu işkenceyi..asitli şeyler yeme bu aralar mideni rahatlatıcak şeyler ye..portakal mandalina nar fln bunlardan uzak dur felaket yapıyo mideyi ama bn yiyorum :)) sütü ısıtıp içince brz faydası oluyo..rennie fayda etmiyosa gaviscon kullanabilirsin tabi dr.una sor ama kullanan hamileler duydum çok..bnde hep kullanırdım bni tek rahatlatan gaviscon şuruptu..

çok saol cnm benim peki acıkma için ne diyosun

Bende o hocayı duymuştumm iyi bi doktor diye biliyorum.. Hangi hastanede olacağına karar verdin mi? çünkü saydıklarından güven mesela ssk ile anlaşmalı değil, medicana sanırım anlaşmalı... tabi özel sağlık sigortan falan varsa yine indirimli oluyo sanırım.. yoksa 4000-5000 tutar doğum :) doktor ne kadar istiyoo bi de o var tabi öff doğurmak ödemekten kolay valla

çok saol cnm benim peki acıkma için ne diyosun

valla kuzum onun için bişi diyemiyorum acıkma bnm göbek adım :)) henüz kndime çare bulamadım bulursam snada söylerim..ama madem o kdr sık acıkıyosun mesela bnm badem kavanozum var yanımda ondn birz yiyince ymk yemiş gbi oluyorum tok tutuyo hemde faydalı..snde dene istersen...cevizden nefret ettiğim için yiyemiyorum taa ilk haftalarda almştk nerdeyse 6 aydır duruyo küflendi artk :)) sn yanına cevizde ekleyebilirsin fındık fln..acıktıkça bikaçtane atarsın ağzına hem bebeğe fayda hemde ymk yemezsin diye düşünüyorum ama nasıl olur bilmem

yok canım bebeğin ciğerlerine baktırmana gerek yok
kilo daha farklı sorunlar yaratıyo
doktorunun dediğini yap ekmeği kes sağlıklı beslen bebeşin kilo alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…