- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.081
Herkese merhaba,
Umarım anneler de bebişler de iyidir.Çalışan annelere bir sorum var.raporu ne zaman almamız gerekiyor arkadaşlar,ben şuan 30+3 üm.acaba 31+ larda mı yoksa 32+ larda almak gerekiyor.
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Herkese merhaba,
Umarım anneler de bebişler de iyidir.Çalışan annelere bir sorum var.raporu ne zaman almamız gerekiyor arkadaşlar,ben şuan 30+3 üm.acaba 31+ larda mı yoksa 32+ larda almak gerekiyor.
Kızlar iyi akşamlar,iyiki varsınız
Herkese merhaba,
Sağol canım,dediğin gibi elden bişey gelmez napalım sağlık olsun...
Selam kızlar, çok yazamasamda işden takıp ediyorum sizi, bende yine uykular başladı, iş dışında ve yemek dısında genelde uyuyorum :) haftaya persembe rapor alıcam fakat şubat ortasına kadar çalışırım diyorum.
Oğluşum oldukça iyiymiş hatta 2 hafta 2 gün ilerde çıktı sanırım biraz iri bir bebek olucak. Bende normal doğum istiyorum fakat doktorum 4 kilo üzerinde bebeklerde normal doğumu ravsiye etmediklerini söyledi. Bakalım daha 9 haftamız var neler olucak.
Bu arada dün haberlerde izledim sağlık bakanlığından yeni bir yasa cıkmıs, doktor veya hamile isteğine bağlı sezeryan yasaklanmış. Bir cihaz olacakmış tüm hastanelerde nst gibi sancıları, açılmayı izleyebileceği eğer orda bir problem olursa (bu şekilde kanıtlanmış olacakmış) sezeryan olunabilecekmiş. Kurala uymayan hastaneler ve doktorlar cezalandırılacakmış. Bize gelir mi bilmiyorum ama size de duyduklarımdan haber veriyim dedim.
Bu arada ilk doğumun sezeryan olması 2. doğumunda sezzeryan olacağı anlamına gelmiyormuş. 2.'si normal olabiliyormuş.
keşke hemen yürürlüğe girse bu yasa..yok yere sezeryan olmaktan korkuyorum..2.si normal olabiliyo ama %40 rahim duvarının yırtılma riski olduğu için sanırım kimse o riski göze alamıyo ne dr. ne hasta..Allahımmm hayırlısıyla kurtar hepimizi
keşke hemen yürürlüğe girse bu yasa..yok yere sezeryan olmaktan korkuyorum..2.si normal olabiliyo ama %40 rahim duvarının yırtılma riski olduğu için sanırım kimse o riski göze alamıyo ne dr. ne hasta..Allahımmm hayırlısıyla kurtar hepimizi
kızlar 2 gündür soluk borumda yanma var midem ekşiyo dr renie verdi ama geçmiyo
bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum
bide çok önemli yemek yiyorum 10dak sonra acıkıyorum ama yiyecek halim yok böyle olan varmı nolur cevap verin çok merak ediyorum
ben hem normal doğum istiyorum hem korkuyorum daha önce doğum yaptm için ebe çatıların dar demişti şimdi 38 haftada çatı muayenesi olmak istiyorum zaten ilişkide yasak hepten zorolacak kaslar iyice tembelleşmiştir inşallah dar değildir
Ben margarinli bir şey yersem oluyor o yanma onun haricinde yok. İştah bende de açık ama 10dk da değil
cnm eğer mide yanmasından bahsediyosan bnde sürekli var hemde öyle böyle değil acayip azap çekiyorum..dr.a söyledim bna lansor yazdı..inanamadım..babam eczacı olduğundan az çok ilaçları tanıyorum..lansorda daha hamileler üstünde etkisi kanıtlanmamış ağır bi mide ilacı babama söyledm sakın kullanma dedi..bnde sinir oldm bidahada bi ilaç almadm..babam rennie şurup al diyoda inatla almıyorum ilaç çekiyorum bu işkenceyi..asitli şeyler yeme bu aralar mideni rahatlatıcak şeyler ye..portakal mandalina nar fln bunlardan uzak dur felaket yapıyo mideyi ama bn yiyorum :)) sütü ısıtıp içince brz faydası oluyo..rennie fayda etmiyosa gaviscon kullanabilirsin tabi dr.una sor ama kullanan hamileler duydum çok..bnde hep kullanırdım bni tek rahatlatan gaviscon şuruptu..
Hımm koru hastanesini duymuştum hem de olumlu yönde.. ben doğudayım normalde,, düzenli takiplerim hep burda yapıldı, ankaraya doğum için gelicem haftaya,, orda süleyman eserdağa gidiyorum, özel muayenehanesi var,, doğum için birkaç hastaneyle anlaşmalıymış, medicana güven falan, zaten o olmasaydı ya koru ya da etlik lokman hekim olurdu gideceğim yerler..
çok saol cnm benim peki acıkma için ne diyosun
:18: nası yani kg fazlalığı ne gibi tehlikeli olabilir???? ben 29.haftamdayım 18 kg aldım maalesef ama tansiyonum her defasında dr mu şaşırtacak kadar normal çıkıo şekerimde idealin bi tık üzeri ekmeği kes dedi sadece.bebeğimin ciğerlerine baktırmammı gerekiyor şimdi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?