- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.061
böyle şeyler okuyunca deliriyorum ben...insanlar nekadar düşüncesiz oluyoo ben anlamıyorum..dünde ben annemle kapışıyodum az kaldıı..anneannem bizle yaşıyodu ya artık gitti..bebeğin odası geldi falan artık..badana boya derken 15 20 gün oldu gideli tamamen...şimdi annemde kalıyo..anneme her gittiğimde annem tutturuyo git anneanneni öp diye...ya niye öpüyorum ben bu kadını sürekliiiiii...sanki şam da oturuyolar...karşı apartmandalarr..nerdeyse hergün görüyorum..ben sevmiyorum öyle şap şap öpüşmeyiii..dün misafiri vardı gittim..arkamdan dürtüyo anneanneni öp diye..ay yeter dedim yaaaa..her geldiğimde öp öp..hastaaa..hapşırıyo tıpsırıyooo..ben niye gidip öpiim yani şimdi onuuu...deliriyorum yaaaaa...ay var ya elimde olsa gidicem bööyleee uzaklarda doğurucam çocuk büyüyüncede gelicem gerii...ben çevremde çok insan sevmiyorum yaaa..
bende çok sevmem kalabalığı öz ve az olsun yetiyor insana ama bide çok uzak olursanda ayrı koyuyor onuda söyliyim ben çok isterdim ailemin karşı karşıya filan değil ama en fazla 1 saatlik mesafede olmasını çnk çok arıyor insan ailesini
Yakın bir aradaşım var, bana annem sağ olsaydı da hiç değilse telefondan sesini duysaydım demişti.... bu sözünü hatırlayarak teselli buluyorum... Çok şükür ki, sağlar, Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin hepimizede inşaAllah başka zamanlarda birlikte oluruz(
Özgecim cidden sen boşver şimdiki işi,şu keçe işinde daha çok para varBir altın yastığını 75 liraya satıyorlar valla
Gelelim beceriksiz annecik Güneş'e:)) Diğer tarafada ekledim buraya da ekleyeyim kuzumuzun dönencesi geldi teyzeleri.Annesi de kuruverdi
Bulutlardaki Tavşancıklarmış adı da pek güzel
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği şeyler daha değerli oluyor maşallah sana marifetli arkadaşım.
Bu arada canını da sıkmamaya çalış canım. İnsan gıcık oluyor böyle şeylere ama ne yapacaksın baban sonuçta. Düşünmemeye çalış düşününce sinirlenince de bir şey değişmiyor çünkü sen zaten olumlu bir insansın bunu eminim yapabilirsin. Yazdıklarından enerjinden belli canım. Öpüyorum seni
merhaba kızlar nasılsınız bende bugün dr gittim kızım yaramazlık yapıyo galiba dün gece ve bugün öğlende karnımın tam ortasında toplanmış taş gibi duruyo sanki buda tehlikeli olduğu için dr ultrason baktı bebeğin iyi dedi suyu glişimi falan iyimiş baş aşağı dönmüş yani düz duruyomuş magnezyum verdi eğer aynı şekilde hissedersen doğum hastanesine gitmem gerekiyomuş nst bakılıyomuş kasılma varsa hastaneye yatırabilirler dedi biraz diken üstündeyim inşallah kızım gelmeye kalkmaz gerçi 7 ay dolmak üzere eğer kasılma varsa ne kadar tutarlar içerde bilmiyorumm
cnm gözün aydın ama sen son sat tarihini bilmiyomusun anlamadm yada dr sana neye göre 35 girdin diyo bebeğin usg de çıkan iriliğine göremi şaşırdım eğer o şekildeys bu senin doğum tarihini değiştirmez sadece bebeğin iri bir bebek olacağını gösterir ölçümler ben kendi dr özellikle bunu konuşmuştum bebeği ölçümlerde önde olması doğum tarihini değiştirmez demişti bizim dr bişey bilmiyo acaba.....çünkü benim bebeğimde en az 2 hafta önde gidiyor...sen yine iyice bir araştır derim.....
güle güle kullansın giza hanımmmmm aden arkadaşınında bunun mavilisi ....
bu arada arkadaşlar bende anlayamıyorum şimdi bebeğin pisliğini yutması annenin kg alakalı bişey değilki bunu iyi bir dr kontrolde usg suyun pisliğinden anlar zaten ben 20 kg aldım şimdi riskli grubamı giriyorum eeeeeee benim dr salakmı bana bişey demiyo .....benim bildiğim bebek beklenen zamanı geciktiyse anne karnın da kakasını yapar yani genelde 39 yada 40 haftayı geçince cok iyi takip edilmesi gerekiyor.....benim ablam her doğuma 30 kg alarak gitti ama zeynep kamilde neredeyse kapılrda ağlayarak doğuracaktı zor çıkarttık oradan devlet hasatanesi ir arkadaşım randevu almaya gitmişti devlete zavallı kadın oracıkda doğurmuş ilgisizliklerinden daha neler neler var bunu o hastane iyi bu hastanede olursa kötü gibi kişileştirmeyelim bence.....he bu arada benm dr hastanin yanında ev tutmuş adamcağız acil bişy olunca arıyosun geliyo......dr derseki riskli grubda takip edilmesi gerekiyor ozaman başka onlar zaten kendi nerede takip edilmesi gerektiğini söyler.....nacizane fikrimdir....
boşversene yaaa..uzak olsun biraz..böyle dip dibede sıkıntı yaniii...sürekli mıy mıy mıy
Herkese selam; geçmişi okumadım, ama umarım haller keyfler yerindedir, ben dün biraz rahatsızlandım, ateşim çıktı.. çokta korktum birşey olacak diye.. ama eşimden Rabbim razı olsun, bir dakika başımdan ayrılmadı, ben sürekli yattım, garibim yemeğini kendi yedi, sonrada bir ara uyandırdı meyva hazırlamış onuyedim, bir ara uyandırdı havuç rendelemiş,üzerine limon sıkmış onu yedim... en sonda saat 1oda tekrar uyandırdı,hadi nar çiçeği çayını içte, yatağımıza yatalım artık dye... artık kalktım yatağa geçtik ve bu sabahta saat on ikide uyandım şaka gibi ama aralarda uyanmışta olsam 16 saat uyumuş oldum, kalkınca bir duş aldım, ama şimdi çok şükür iyiyim... ateşim geçmiş.... Rabbim eşimden razı olsun... Ben onun hakkını nasıl öderim yaa
Canım maşallah kızın iyiymişBekleyecek zamanını kızın bak gör sen vaktinde gelecek nşallah. Hem aksi olsa da riskli haftaları geçirdik inşallah zaten korkma annesi.
inşallah zamnında gelsin bende hep diyorum kızım sakın gelme içersi daha rahat dışarı çıkıp napçan daha çeyizi hazır diil
Maşallah canımmm
Canım yemekten sonra 15dk yürüyüş yapıp denesene bi ölçmeyi... ben o şekilde iki ölçüm yaptım 190 - 118 yani bayaa farketti.. belki işe yarar?
Hadi gözün aydın o zamannnn :))
Ben Koru Hast. Ümit Korucuoğlu'na gidiyorum canım, vee çok memnunumsen Ankara'da nerde yapcaksın doğumu karar verdin mi?
İnş.canım zamanında gelsin,eee çeyizi de hazırlanır artık 7 ay bitiyo...
Çok sinirlerim bozuldu yaa iş yerinde olmasam ağlıycam şimdi.10 gün sonra babamın eşi ve küçük kardeşim geliyo bize misafirliğe hatta sırf o yüzden izin aldım 8-9gün kalıp dönücekti,şimdi babam aradı biraz daha kalsın diyo...Ben evde yokum çalışıyorum diyorum olsun bişey olmaz evde oturur diyo yaaa deli olucam...O hafta kendi annem gelicekti şimdi o da gelemiyo...
kız kardeşimde abla hazırlıklara başla artık diyo bu cumartesi ablamın çalıştığı yere giçez kısmetse alış verişe kızım pat diye gelmezse tabii
canım ya moralini bozma. yapacak bişey yok. sonuçta annemiz ve babamız atamayız. ama senin baban suçlu ise onun yeni eşi kat kat suçlu ne düşüncesiz kadın millete gezme olsunda gezilecek yer çıksın. ne yapabilir senin için. öz annenin yerini tutarmı... o yetmiyor birde çocuğunu taşıyor. eminim sana faydaları olmayacak... kimseyi çekmek zorunda değilsin cnaım karnın burnunda zaten. işine gücüne git. şuan nasılsan düzenini onlar için bozma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?