2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok sevmem kalabalığı öz ve az olsun yetiyor insana ama bide çok uzak olursanda ayrı koyuyor onuda söyliyim ben çok isterdim ailemin karşı karşıya filan değil ama en fazla 1 saatlik mesafede olmasını çnk çok arıyor insan ailesini

boşversene yaaa..uzak olsun biraz..böyle dip dibede sıkıntı yaniii...sürekli mıy mıy mıy

Günaydın kızlar
Sonunda bitti nasıl olmuş teyzeleri
Eki Görüntüle 323826 Eki Görüntüle 323825

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği şeyler daha değerli oluyor maşallah sana marifetli arkadaşım.
Bu arada canını da sıkmamaya çalış canım. İnsan gıcık oluyor böyle şeylere ama ne yapacaksın baban sonuçta. Düşünmemeye çalış düşününce sinirlenince de bir şey değişmiyor çünkü sen zaten olumlu bir insansın bunu eminim yapabilirsin. Yazdıklarından enerjinden belli canım. Öpüyorum seni

Öyle tabii canım Allah ömür versin sağlık sıhhat versin yeterki...

Güle güle kullansın bebişin canım.

Sağol canım teşekkür ederimGenelde olumlu biriyim ama planlar bozulunca arada böyle moral bozuluyo işte...Napalım artık yapcak bişey yokSağol canım,

Canım maşallah kızın iyiymiş Bekleyecek zamanını kızın bak gör sen vaktinde gelecek nşallah. Hem aksi olsa da riskli haftaları geçirdik inşallah zaten korkma annesi.

Döktürmüşsün Işıl yine Bu arada ne yaptın bakalım akşam halledebildiniz mi meseleyi?

Geçmiş olsun canım.

Canım maşallah kızın iyiymiş Bekleyecek zamanını kızın bak gör sen vaktinde gelecek nşallah. Hem aksi olsa da riskli haftaları geçirdik inşallah zaten korkma annesi.

inşallah zamnında gelsin bende hep diyorum kızım sakın gelme içersi daha rahat dışarı çıkıp napçan daha çeyizi hazır diil

Hımm koru hastanesini duymuştum hem de olumlu yönde.. ben doğudayım normalde,, düzenli takiplerim hep burda yapıldı, ankaraya doğum için gelicem haftaya,, orda süleyman eserdağa gidiyorum, özel muayenehanesi var,, doğum için birkaç hastaneyle anlaşmalıymış, medicana güven falan, zaten o olmasaydı ya koru ya da etlik lokman hekim olurdu gideceğim yerler..

canım ya moralini bozma. yapacak bişey yok. sonuçta annemiz ve babamız atamayız. ama senin baban suçlu ise onun yeni eşi kat kat suçlu ne düşüncesiz kadın millete gezme olsunda gezilecek yer çıksın. ne yapabilir senin için. öz annenin yerini tutarmı... o yetmiyor birde çocuğunu taşıyor. eminim sana faydaları olmayacak... kimseyi çekmek zorunda değilsin cnaım karnın burnunda zaten. işine gücüne git. şuan nasılsan düzenini onlar için bozma...

Sağol canım,dediğin gibi elden bişey gelmez napalım sağlık olsun...

Selam kızlar, çok yazamasamda işden takıp ediyorum sizi, bende yine uykular başladı, iş dışında ve yemek dısında genelde uyuyorum :) haftaya persembe rapor alıcam fakat şubat ortasına kadar çalışırım diyorum.

Oğluşum oldukça iyiymiş hatta 2 hafta 2 gün ilerde çıktı sanırım biraz iri bir bebek olucak. Bende normal doğum istiyorum fakat doktorum 4 kilo üzerinde bebeklerde normal doğumu ravsiye etmediklerini söyledi. Bakalım daha 9 haftamız var neler olucak.

Bu arada dün haberlerde izledim sağlık bakanlığından yeni bir yasa cıkmıs, doktor veya hamile isteğine bağlı sezeryan yasaklanmış. Bir cihaz olacakmış tüm hastanelerde nst gibi sancıları, açılmayı izleyebileceği eğer orda bir problem olursa (bu şekilde kanıtlanmış olacakmış) sezeryan olunabilecekmiş. Kurala uymayan hastaneler ve doktorlar cezalandırılacakmış. Bize gelir mi bilmiyorum ama size de duyduklarımdan haber veriyim dedim.

Bu arada ilk doğumun sezeryan olması 2. doğumunda sezzeryan olacağı anlamına gelmiyormuş. 2.'si normal olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…