2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya o zaman şöyle bi durumda var, 38de normal doğum için gittik hastaneye, doktor bakıp çatı dar sezeryanla alcam diyebilir dimi??

evet canım sezeryan olabilirim bakalım dr ne dicek ozaman gelsinde çatılar dar olunca bebiş içinde tehlikeli sıkışıp çıkmasa solunumu durur allah korusun benimde dakikalarca ıkınmam gerekir ilk doğumda 5 cm açılmayla doğum yaptım 808 gr bebişi zor çıkardım hayırlısıyla kurtuluruz inşallah

yanlış anlaşılmışım sanırımm
ben her kilo alan riskli gebedir demiyorum sağlık bakanlığı çok kilo alan anneleri riskli gebelik grubuna sokuyomuş ama doktorunuz riskli görür veya görmez yollar veya yolamaz bunu bilemem sadece bunu duydum paylaştım
yoksa kimde ne sırun çıkar veya çıkmaz bunu kim bilebilirki
arkadaşımdan bahsettim çok kilo almış zorlanıyodu araştırmaya git dedim gitti kiloya bağlı sorun yaşamadı ama bebeği pisliğini yutmuş dedim kilolu olduğundan olmuş demedim
sonuçta burda bilgi paylaşımıda yapılıyo bende duyduklarımı paylaştımm kimseyi kastetmedim
burda böyle yapılıyo doğru veya yanlış bilemem
sizin yaşadığınız yerde imkanlar çoktur özel hastane çoktur burda yok 1 tane var ondada kontrollerde tansiyon ölçümü bile yapmıyorlarr sorun çıktımı yolluyorlar devlete
doğum hastanesi var duyduklarımı yazdımm zaten

cnm bnm ....doktorum zaten polyanna gbi her gittiğimde yat bitanem kalk bitanem çok iyi tatlım herşey çok güzel..hatta tartılıyorum mesela tabi her seferinde şok oluyorum..diyorum doktor oraya 2 kilo eksik yaz üstümdekiler çok ağır oda tamam snimi kırcaz ztn üstündekiler o kdr eder diyo :)) bide hmn eşim odaya girmeden tartılıyorum o görmesin diye ama bu sefer kaçamıcam sanırım yine çok kızcak bna ama bundn sonraki aldığım kilolar sanırım artk bebek ve keseyle alakalı yani elde değil ..
yanlış anlamışsın beni
doktorun dediklerine uyarsan yavaş kilo alırsın artık
son aylar hızlı kilo alınıyo doktorun tavsiyelerine uyarsan sorun olmaz diyorum

valla doktorum pek bi tavsiyede bulunmuyoda bulunsada ztn şuan irade denilen şey bnde "0"...Allah sonumu hayır etsin

merhaba teyzeler... umarız herkesler iyidir...

arkadaşlar özellikle çantalarını hazırlayan annişler doğumdan sonra kullanmak için ped mi aldınız hasta bezi almamız mı gerekiyor ben bir tanıdığa sormuştum normal doğum yaparsan pedler yetmez demişti

cnm ben orkid gece aldım ama doğumdan sonra zaten hastanler ped takıyomuş kimi hasatne hasta bezi gibi kimiside kalın pedlerden takıyormuş....ama arkadaşım o hasta bezlerinn cok komik ve gereksiz olduğunu söyledi ....

cnm ben orkid gece aldım ama doğumdan sonra zaten hastanler ped takıyomuş kimi hasatne hasta bezi gibi kimiside kalın pedlerden takıyormuş....ama arkadaşım o hasta bezlerinn cok komik ve gereksiz olduğunu söyledi ....

sağol canım bana da adı çok itici geliyo ped almayı düşünüyorum ama kafamda da soru işareti olmuştu. hatta yatağa serilen pedlerden mi alsam diye de düşünüyorum eve gelince kullanılır mı ki

Işıl'ın da dediği gibi hstanelerin uygulamalar farklı sor derim önce. Ben de orkidi büyüğünü düşünüyorum.

ben hasta bezi aldım çünkü ilkini normal doğum yaptım için çok kan geldi orkid yeterli olmaz ama sezeryanda ne kadar kan gelir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…