- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.121
Canım ya o zaman şöyle bi durumda var, 38de normal doğum için gittik hastaneye, doktor bakıp çatı dar sezeryanla alcam diyebilir dimi??
Kuzum korkma yahu nolur sen( yaptıkça içim bi tuhaf oluyo :)) doktorun ne dediği önemli bebeğin sağlıklıysa hiç bişey olmaz 30 kilo alıp doğuran nası doğuruyo maşallah sağlıklı tosbik tosbik bebeklerii sen hiç canını sıkma nolur doktorun bebişin iyi diyosa sen sağlıklısın diyosa gerisini boşver... kilon tehdit oluştursa diyetisyene yönlendiriyolar zaten
yanlış anlamışsın beni
doktorun dediklerine uyarsan yavaş kilo alırsın artık
son aylar hızlı kilo alınıyo doktorun tavsiyelerine uyarsan sorun olmaz diyorum
canım sanada bakılmıştır muhakkak ama bağışıklığın vardır
ahhh umudum bu benim koca boğazım neler istemiyorki
roni sırf senin için kalktım testleri döktüm baktım banada yapılmışmı diye yapılmış....negatif çıkmış yani ben şimdi çiğ bişey yesem sorun olmaz demekki......en iyiysi çiğ çiğ adamı yiyim buaara ona takığım...........
canım sanada bakılmıştır muhakkak ama bağışıklığın vardır
ahhh umudum bu benim koca boğazım neler istemiyorki
roni sırf senin için kalktım testleri döktüm baktım banada yapılmışmı diye yapılmış....negatif çıkmış yani ben şimdi çiğ bişey yesem sorun olmaz demekki......en iyiysi çiğ çiğ adamı yiyim buaara ona takığım...........
Kız eğer o toksoplazma bağışıklığı ise negatif olması iyi değil bak bakayım rubella var mı altında üstünde o pozitif mi negatif mi hastalığa değil de o hastalığa bağışıklığın olup olmamasına bakılıyor diye biliyorum. Bu saate kadar bir şey olmamış sana hiiiiççççbir şey olmaz kuzucuk eğer o negatifse
Zaten her ette o mikrobun olması da mümkün değil karşılaşmamışsınız demek
Sen negatif olacaksın, yediğin et çiğ olacak ve o ette toksoplazma mikrobu olacak dıdısının dıdısı yani.
Kız eğer o toksoplazma bağışıklığı ise negatif olması iyi değil bak bakayım rubella var mı altında üstünde o pozitif mi negatif mi hastalığa değil de o hastalığa bağışıklığın olup olmamasına bakılıyor diye biliyorum. Bu saate kadar bir şey olmamış sana hiiiiççççbir şey olmaz kuzucuk eğer o negatifse
Zaten her ette o mikrobun olması da mümkün değil karşılaşmamışsınız demek
Sen negatif olacaksın, yediğin et çiğ olacak ve o ette toksoplazma mikrobu olacak dıdısının dıdısı yani.
baktım cnm bizim raporlarda aksi durum varsa poziif yazıyo çünkü dr baktı ...........raporlar biyotıp da yapıldı
rubella negatif......
toksoplazma negatif........ .
hbsag negatif..........
antı hcv negatif...........
baktım cnm bizim raporlarda aksi durum varsa poziif yazıyo çünkü dr baktı ...........raporlar biyotıp da yapıldı
rubella negatif......
toksoplazma negatif........ .
hbsag negatif..........
antı hcv negatif...........
peki o zaman iyi bari zaten aksi bir durum olsa doktor söylerdi. Benim rubella pozitif, toksoplazma negatif yazıyordu o yüzden ona bak dedim kıyaslamak içinSen çiğ et yemeye devam o zaman
peki o zaman iyi bari zaten aksi bir durum olsa doktor söylerdi. Benim rubella pozitif, toksoplazma negatif yazıyordu o yüzden ona bak dedim kıyaslamak içinSen çiğ et yemeye devam o zaman
yok kız zaten az pişmiş etide hiç sevmem iyice pişmiş yerim genelde .......
merhaba teyzeler... umarız herkesler iyidir...
arkadaşlar özellikle çantalarını hazırlayan annişler doğumdan sonra kullanmak için ped mi aldınız hasta bezi almamız mı gerekiyor ben bir tanıdığa sormuştum normal doğum yaparsan pedler yetmez demişti
yok kız zaten az pişmiş etide hiç sevmem iyice pişmiş yerim genelde .......
Peki o zaman biz de oğlumla şaka yapmıştık zatenÖpüyoruz sizi
bu arada biz meleğimle bugün 30+0 hafta olduksizler yazdığınız zaman çok özenmiştik...
bu arada biz meleğimle bugün 30+0 hafta olduksizler yazdığınız zaman çok özenmiştik...
cnm ben orkid gece aldım ama doğumdan sonra zaten hastanler ped takıyomuş kimi hasatne hasta bezi gibi kimiside kalın pedlerden takıyormuş....ama arkadaşım o hasta bezlerinn cok komik ve gereksiz olduğunu söyledi ....
merhaba teyzeler... umarız herkesler iyidir...
arkadaşlar özellikle çantalarını hazırlayan annişler doğumdan sonra kullanmak için ped mi aldınız hasta bezi almamız mı gerekiyor ben bir tanıdığa sormuştum normal doğum yaparsan pedler yetmez demişti
cnm ben orkid gece aldım ama doğumdan sonra zaten hastanler ped takıyomuş kimi hasatne hasta bezi gibi kimiside kalın pedlerden takıyormuş....ama arkadaşım o hasta bezlerinn cok komik ve gereksiz olduğunu söyledi ....
Işıl'ın da dediği gibi hstanelerin uygulamalar farklı sor derim önce. Ben de orkidi büyüğünü düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?