- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.141
bu arada biz meleğimle bugün 30+0 hafta olduksizler yazdığınız zaman çok özenmiştik...
canım idrar yolu rnfeksiyonu ise tedavii uygulamaları gerekiyo yarın muhakkak git
canım bence dr konuş iltihap varsa ilaç tedavisi yapar
doktora mı sorayım canım anlamadımben normalde orkidin normalini kullanırdım
doktora mı sorayım canım anlamadımben normalde orkidin normalini kullanırdım
Doktora değil de doğum katındaki hemşirelere sor demek istedim kısaca yazınca karışmış biraz :) Hasta bezi onlar veriyorsa götürmen gerekmiz belki. Onların uygulamalarını bilirsen ona göre hareket edersin. Ben pijama mı gecelik mi alayım diye ve bebek için neler getireyim diye onlara sormuştum mesela.
teşekkür ederiiiisssssizlere de
berkerdem canım zaman geçiyo siz de en az 38+ ları görürsünüz inşallah meleğinle
rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... amin.
böyle şeyler okuyunca deliriyorum ben...insanlar nekadar düşüncesiz oluyoo ben anlamıyorum..dünde ben annemle kapışıyodum az kaldıı..anneannem bizle yaşıyodu ya artık gitti..bebeğin odası geldi falan artık..badana boya derken 15 20 gün oldu gideli tamamen...şimdi annemde kalıyo..anneme her gittiğimde annem tutturuyo git anneanneni öp diye...ya niye öpüyorum ben bu kadını sürekliiiiii...sanki şam da oturuyolar...karşı apartmandalarr..nerdeyse hergün görüyorum..ben sevmiyorum öyle şap şap öpüşmeyiii..dün misafiri vardı gittim..arkamdan dürtüyo anneanneni öp diye..ay yeter dedim yaaaa..her geldiğimde öp öp..hastaaa..hapşırıyo tıpsırıyooo..ben niye gidip öpiim yani şimdi onuuu...deliriyorum yaaaaa...ay var ya elimde olsa gidicem bööyleee uzaklarda doğurucam çocuk büyüyüncede gelicem gerii...ben çevremde çok insan sevmiyorum yaaa..
ayşen teyjeeeeeeeeeeeeeeee rabbim nasip ederse odamız yarın geliyo.............benimki geldi şimdi arada yarın mobilyayı getirsinler dedi tesadüfen bende acaba acıkmıdırki dedim aradım acıkmış tamam yarın getiririz gün içinde dediler. ........
Ayyyy çok heyecanlı gözün aydın hadi uğraş çıktı sana. Yardıma ihtiyacın olursa geleyim, eşin yoksa ustalarla kalacaksan haber ver 11'de bitiyor dersim yarın benim.
merhaba teyzeler... umarız herkesler iyidir...
arkadaşlar özellikle çantalarını hazırlayan annişler doğumdan sonra kullanmak için ped mi aldınız hasta bezi almamız mı gerekiyor ben bir tanıdığa sormuştum normal doğum yaparsan pedler yetmez demişti
cok sağol cnm saat kaçta getiricekleri belli değilmiş onu sordum biz sizi ararız dediler ama yinede cok teşekküederiz teyzesi.....
güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş elma dersem cık armut dersem gene cık..................
bbek karyolasına yan koruma istiyodun şu anda unnododa var ve fiyatı cok uygun 19 tl ve güzel görünüyolar acil bak lütfen.....
kız öldürdün beni gülmekten ahahahahahahahahaebelere sor hastanedeki hemşirelerede olur onlar bilir.....özel hastanede olucaksa dediğim gibi onlar ilgileniyo.....ama devleti bilmiyorum cnm
umudummm toksoplazma benimde negatif
ama benim doktorum bu durum bağışıklığının olmadığını gösterir dedi
gerçi ayşenin dediği gibi yakalanmak dıdısının dıdısı
senin doktor bir şey demediyse bir sorun yoktu
benimki sadece çiğ ete dikkat et dedi
Bende o hocayı duymuştumm iyi bi doktor diye biliyorum.. Hangi hastanede olacağına karar verdin mi? çünkü saydıklarından güven mesela ssk ile anlaşmalı değil, medicana sanırım anlaşmalı... tabi özel sağlık sigortan falan varsa yine indirimli oluyo sanırım.. yoksa 4000-5000 tutar doğum :) doktor ne kadar istiyoo bi de o var tabi öff doğurmak ödemekten kolay valla
bernysta berkerdem ayşen_k teyzelerimize teşekkür ederisss...
hasta bezi,ped işini kime sorcağımızı öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?