2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım idrar yolu rnfeksiyonu ise tedavii uygulamaları gerekiyo yarın muhakkak git

canım bence dr konuş iltihap varsa ilaç tedavisi yapar

bUGÜN GİTTİM AMA;FARKLI Bİ DR TEKRAR KAN VE İDRAR ALINIP İNCELENDİ BİR SIKINTI YOK DEDİ.inanamıyorum ....Geçen sekreterin dedikleri....yanlış mı baktı tahliller mi karıştı anlamadım

doktora mı sorayım canım anlamadım ben normalde orkidin normalini kullanırdım

kız öldürdün beni gülmekten ahahahahahahahaha ebelere sor hastanedeki hemşirelerede olur onlar bilir.....özel hastanede olucaksa dediğim gibi onlar ilgileniyo.....ama devleti bilmiyorum cnm

doktora mı sorayım canım anlamadım ben normalde orkidin normalini kullanırdım

Doktora değil de doğum katındaki hemşirelere sor demek istedim kısaca yazınca karışmış biraz :) Hasta bezi onlar veriyorsa götürmen gerekmiz belki. Onların uygulamalarını bilirsen ona göre hareket edersin. Ben pijama mı gecelik mi alayım diye ve bebek için neler getireyim diye onlara sormuştum mesela.

ayşen teyjeeeeeeeeeeeeeeee rabbim nasip ederse odamız yarın geliyo.............benimki geldi şimdi arada yarın mobilyayı getirsinler dedi tesadüfen bende acaba acıkmıdırki dedim aradım acıkmış tamam yarın getiririz gün içinde dediler. ........

canım elif şafak ın bi yazısında okumuştum insNLr o kadar kötü gözle bakıyo o kadar çok dedikodu yapıyo ki asosyal olmayı tercih ediyorum diye.ben de uzun zamandır böyle yaşıyorum.gereksiz kıskançlıkla laf çarpıtmayla uğraşmıyorum elimden geldiğince herkese tavsiye ederim.sonuç olarak ailemizi seçemeyiz ama çevremdeki insanları ben seç:erim

Ayyyy çok heyecanlı gözün aydın hadi uğraş çıktı sana. Yardıma ihtiyacın olursa geleyim, eşin yoksa ustalarla kalacaksan haber ver 11'de bitiyor dersim yarın benim.

iyi akşamlar kızlar çoğunuzun mutlu haberlerini aldıkça oğluşumla mutlu oluoruz bizde maşallah hepimize tütütütü.. kızlar ya bişi sorucam ben park yatak almaktan vazgeçtik eşim o paraya değmez bu ne böyle bezden iki değnekten bişey yapmışlar ben yatırmam buna oğlanı diyince bizde sallanıp sabitlenebilir büyümeyen bebek karyolası almaya karar verdik 4 yasından sonra odasını genç odası olarak hazırladık şu an oda da yok bebek içi düşünmüorum ayırmayı çünkü. ama 29 haftalık oldum hastayımda çıkamıorum biyere metrobüs minibüs otobüste yasakladı doktor maskoya gidip almak istiyprdum olmadı istikbal bellona çilek çok kötü fiyatlarda şişik alternatif yok alan arkadaşlarvar gördüğüm kadarıyla derin olsun istiyorum güvenliği için ve asansörlü olanlar arıza çıkarır mı acaba? şu sitedekiyle benzer ölçüde alan varmı varsa gerçekte nasıl görünüşü derinmi bbek düşermi ayaklanınca filan korkuorum bilgilendirirseniz çok sevincem Asansrl ( 4 Kademe ) 70*130 Derin Bebek Karyolas - Sallanr Ve Sabitlenebilir Bebek Karyolalar - BEBEK KARYOLALARI - Bebe Mobilya Market

Ayyyy çok heyecanlı gözün aydın hadi uğraş çıktı sana. Yardıma ihtiyacın olursa geleyim, eşin yoksa ustalarla kalacaksan haber ver 11'de bitiyor dersim yarın benim.

cok sağol cnm saat kaçta getiricekleri belli değilmiş onu sordum biz sizi ararız dediler ama yinede cok teşekküederiz teyzesi.....

güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş elma dersem cık armut dersem gene cık..................

bbek karyolasına yan koruma istiyodun şu anda unnododa var ve fiyatı cok uygun 19 tl ve güzel görünüyolar acil bak lütfen.....

bn uzun pedlerden koydum gece için olan bi tanıdıkta vardı hasta bezi bna verdi nolur nolmaz diye onuda koydum cnm..çok kanama olursa fln

Bana da lazım onlardan bakayım benim üyeliğim var mıydı acaba kiiii?

umudummm toksoplazma benimde negatif
ama benim doktorum bu durum bağışıklığının olmadığını gösterir dedi
gerçi ayşenin dediği gibi yakalanmak dıdısının dıdısı
senin doktor bir şey demediyse bir sorun yoktu
benimki sadece çiğ ete dikkat et dedi

işin enterasan tarafı benim hepsi negatif cnm sadece karşılarında referans değerleri var mesel toksoplazma....

0.4 0.9.....negatif.

o.9 1.1 ....pozitif

benim 0.7 yani negatif sizinki nasıl oluyo şimdi kafam karıştı.......

güvenle medicanaya önceden sormuştum dediğin gibi 5000 falan doğum ücretleri. hatta güveni sgk ve özel diye iki kısma böldükleri içinde hiç beğenmemiştim.. oraya gelince doktorla görüşüp sonrasında hastaneye karar vericez.. ama şu da var; özel doktor muayenehanesine gidince o hastaneyle anlaşmalı olduğu için fiyatı daha düşük oluyo hastanelerin.. lina kadın sağlığına ayrıntılı ultrason için gitmiştim oradaki doktor biz sormadan fiyatlarını söyledi, medicanayla anlaşmalıyız 2500 e yaparız doğumunu demişti ya ne yüksek rakamlar 5000 falan :2:

hayırlı akşamlar
kızlar bişe sorcam size bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim
bazen karnımda seyirme şeklinde 5dk falan süren bi atma oluyo
bebek hareketi değil anladıgım kadarıyla
sanki tak tak tempolu bi şekilde vuruyo sanki
sizdede oluyomu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…