2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kzılar bir şey soracam.. yatarken yüzüstü yatmasını çok seven biri olarak son bir haftadır yüz üstü uyuyamıyırum. göbüşüm öle çok da çıkmadı ama. az bir şey çıkmasına rağmen rahatsız ediyor. siz nasıl yatıyorsunuz... soru biraz garip oldu ama

ya ben ne kadar yanlış yazmışım kızım aklı bırakmıyor vallah kendiliğinden geldi dediğim kişi ANNEM:))
ve anlamışınızdır kızım olacakmış gibi geliyor yazmışım aslında oğlum yazacaktım

canım bende yatamıyorum yüzüstü ya soluma yada sırt üstü ama en rahatı soluma yatmak:))

Bende yatamıyorum öyle acıyor karnım

Canım evet bende senin gibi yüzüstü yatmayı çok severdim ama şimdi kasılıyorum öle yatınca.
Hamilelikte en iyisi soluna yatmakmış. Bikaç yerde öyle okumuştum.
Bebeğe ve ciğerlere baskı yapmıyormuş sola yatmak.
Bende öyle rahat ediyorum artık.

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için...

göbüşü çıkan arkadaşlar fotolarını paylaşmışlar ilk sayfada bakmayan arkadaşlar bakmasını öneririm.. çok eğlenceli. ilk fırsatta ben de çekecem fotomu.eklerim inşallah. değişimi yavaşa yavaş görürüz bu şekilde

aynen bende yüzüstü yatmayı çok seviyorum geçen gün nası yattıysam artık sabah bi uyandım karnım bi acıdı bütün iç organlarım sırtıma geçti sanki bende soluma yatıyorum

ben sağa sola yatıyorum yüzüstü yatınca ağrı olmuyor ama korkuyorum bişey olacak diye

benm göbüşten deilde göğüslerim çok sızlıyo. o yüzden zorlanıyorum. acıdığından yüzüstü yatamıyorum. çok hassaslaştı ucları falan. patlıcak gibide şiştiler

kızlar birşeyi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. hamileliğinizi öğrendiğinizde çevrenize ne zaman söylediniz yoksa söylemedinizmi bekliyormusunuz? ben çevreme pek söylemedim açıkcası kayınvaldeme söledm onunda ağzında pek bakla ıslanmıyo. herkese hemen duyurmasınıda istemiyorum. nazar olabilir diye. sizce doğrumu düşünüyorum?

aslında ben de sölemek istemiıyordum ama inan o kadar heveslendimki daha adetim gecekmeden kan testi ile öğrenir öğrenmez söledim. anneme ve kayınvalideme..çok sevindiler...normalde kalp atışına kadar söylenmese iyi olur bence.ben erken davrandımm..ama ilk bebişin verdiği heves işte. zaten daha 4 aylık evliyim

daha çok yeni evlisin. heycandan bende ilk hamileliğimde sölemiş bulundum. nazarmı bilmem ama bebeğim öldü karnımda. kaynanamda ikidebir sorup duruyodu o yüzden bunuda çaresiz sölemek zorunda kaldım. ikidebir arayıp duruyo nasılsın die. tembihledim kimseye deme die ama eltimle görümceme çoktan uçmuştur haber eminim. Rabbim korusun artık. elden gelen bişey yok...

çok üzüldüm canım..
sen ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın

ben de bunu soracaktım ya. ilk üç ay aslında söylenmemesi en iyisi. haya sahibi oluyorlar böylece. ben daha söylemedim ama daha ne kadar dayanırız bilmiyorum..

ben kan tahlili sonucundan sona söyledim söylemesem çatlardım insan birileriyle paylaşmak istiyor

İlk bebiş olunca heveslenio insan birçok şeye kenimden biliyorum canım megafon alıp elime herkese duyurasım vardı ilk öğrendimdebizde ilk ailelerimize söyledik zorda olsa tuttum kendimi ama şimdi sivrilmiş gergin göbüşü gören hemen soruyo bebişmi var diye bu arada sizin evlilik pekte tazeymiş allah mutluluğunuzu daim etsin canm

göbüşlerin fotoğraflarına baktım. maşallah büyütmüş herkes benim daha küçük tabi. büyüsün eklerim ben de.. bu arada göbüşleriniz büyürken özel bişey sürüyo musunuz bana badm yağı önerdiler.

sağol canı benim zaten senin göbüşe bayıldım sivrilmiş epey. çok şirin ama.. evet yeni evliyiz 25 yaşındayım sen kaç yaşındasın. kaç yıllı evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…