- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.821
ya ben ne kadar yanlış yazmışım kızım aklı bırakmıyor vallah kendiliğinden geldi dediğim kişi ANNEM:))yellowww canım yardım edecek kişi şart gerçekten ama kendiliğinden hissetmiş gibi geldi bugün:))
bende pollyannaa gibi kızım olduğu için kızım olacakmış gibi geliyor Allah ım doğurmayı nasip ederse ATAKAN BERK olacak
kız ismi bende düşünmedim kızımda çok zorlamıştık bu arada kızımın adıda BİLGE SU
yaa kzılar bir şey soracam.. yatarken yüzüstü yatmasını çok seven biri olarak son bir haftadır yüz üstü uyuyamıyırum. göbüşüm öle çok da çıkmadı ama. az bir şey çıkmasına rağmen rahatsız ediyor. siz nasıl yatıyorsunuz... soru biraz garip oldu ama
yaa kzılar bir şey soracam.. yatarken yüzüstü yatmasını çok seven biri olarak son bir haftadır yüz üstü uyuyamıyırum. göbüşüm öle çok da çıkmadı ama. az bir şey çıkmasına rağmen rahatsız ediyor. siz nasıl yatıyorsunuz... soru biraz garip oldu ama
kızlar birşeyi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. hamileliğinizi öğrendiğinizde çevrenize ne zaman söylediniz yoksa söylemedinizmi bekliyormusunuz? ben çevreme pek söylemedim açıkcası kayınvaldeme söledm onunda ağzında pek bakla ıslanmıyo. herkese hemen duyurmasınıda istemiyorum. nazar olabilir diye. sizce doğrumu düşünüyorum?
aslında ben de sölemek istemiıyordum ama inan o kadar heveslendimki daha adetim gecekmeden kan testi ile öğrenir öğrenmez söledim. anneme ve kayınvalideme..çok sevindiler...normalde kalp atışına kadar söylenmese iyi olur bence.ben erken davrandımm..ama ilk bebişin verdiği heves işte. zaten daha 4 aylık evliyim
çok üzüldüm canım..daha çok yeni evlisin. heycandan bende ilk hamileliğimde sölemiş bulundum. nazarmı bilmem ama bebeğim öldü karnımda. kaynanamda ikidebir sorup duruyodu o yüzden bunuda çaresiz sölemek zorunda kaldım. ikidebir arayıp duruyo nasılsın die. tembihledim kimseye deme die ama eltimle görümceme çoktan uçmuştur haber eminim. Rabbim korusun artık. elden gelen bişey yok...
kızlar birşeyi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. hamileliğinizi öğrendiğinizde çevrenize ne zaman söylediniz yoksa söylemedinizmi bekliyormusunuz? ben çevreme pek söylemedim açıkcası kayınvaldeme söledm onunda ağzında pek bakla ıslanmıyo. herkese hemen duyurmasınıda istemiyorum. nazar olabilir diye. sizce doğrumu düşünüyorum?
aslında ben de sölemek istemiıyordum ama inan o kadar heveslendimki daha adetim gecekmeden kan testi ile öğrenir öğrenmez söledim. anneme ve kayınvalideme..çok sevindiler...normalde kalp atışına kadar söylenmese iyi olur bence.ben erken davrandımm..ama ilk bebişin verdiği heves işte. zaten daha 4 aylık evliyim
İlk bebiş olunca heveslenio insan birçok şeye kenimden biliyorum canımmegafon alıp elime herkese duyurasım vardı ilk öğrendimde bizde ilk ailelerimize söyledik zorda olsa tuttum kendimi ama şimdi sivrilmiş gergin göbüşü gören hemen soruyo bebişmi var diye bu arada sizin evlilik pekte tazeymiş allah mutluluğunuzu daim etsin canm
teşekkürler cnmsağol canı benim zaten senin göbüşe bayıldım sivrilmiş epey. çok şirin ama.. evet yeni evliyiz 25 yaşındayım sen kaç yaşındasın. kaç yıllı evlisiniz
teşekkürler cnm
ben 30 yaşındayım 5 yıl oldu bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?