2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne hoşşş cnmm keşke bizede hediye getiren olsa..güle güle kullansın inşallah

sağol canım gelir gelir sizede hele bir hayırlısıyla doğsunlarda...

Oğlun ve sen aramıza hoşgeldiniz...
aramızda 1 gün varmış... bundan sonra sürekli topikte aktif olursun umarım...

cnm gebelikte nane, maydonoz, dere otu fln tehlikeli diye biliyorum kasılmaları tetiklediği için..bidaha nane liöon fln içme istersen..geçen günde hbrlerde çıktı nane limon erkeklerde kısırlığa yol açıyo diye neyi dinlicemizi şaşırdık..

Bol bol dinlen canım mecbur olmadıkça kalkma yatağından,hoş sen çok daha iyi biliyorsundur.Riskli haftaları zaten atlattık sağlıkla gelsin bütün kuzular
Bizim tavan yamuk çatı katı olduğu için düzgün yansımaz diye almadık.Korumalıklara baktım da beğenemedim ben,ne ölçüleri tutuyor ne de ikeadakileri beğendim.Annem aldı da ölçüleri pufidik diktirecek terziye.

Dikkat et uhdecim kendine ne güzel yalnız da bırakmamış ailedekiler seni, sağlıkla gelsinler kuzucuklar

Hoşgeldin canım,maşallah oğluna

cnm ya mrk etme artk doğsa bile risk çok düşük..ztn Allah istedikten sonra ne yaparsan yap yaşar..geçendede söylemiştm galiba nette doğum hikayelerine bakıyodum hrks yazmış kaç haftalık doğurduğunu kadının biri 24 haftalık doğurmuş yaa şok oldm kaldm..4 ay küvezde kalmış ama yaşıyomuş sonuçta..Allahın dediği olur hiç kafana takma..bnde hmn hmn snn haftalarında doğdum ama bak maşallah ciğerlerde bi sorun yok tosun gibiyim çok şükür..kızlar hakkaten aceleci oluyo ya

Canım ben pek böyle şeylere aldırmıyorum nane limonu özellikle ilk zamanlar çok içtim,maydanozuda yemeden kahvaltı yapamam.Ama bana dokunmadı diye herkes için aynı genellemyi yapamam.Bişey olucağını düşünen yemiyebilir.Nar için de öyle söylüyolar ama ben yemeye devam ediyorum.Umursamadığım için mi şans mı bilemem.Tabii Allah korusun bi sorun olsaydı belki o zaman yemezdim.Herşeyede bişey söylüyolar ilk hamile kaldığımda pirinç çok faydalı diye duydum şimdide kesinlikle hamileler yemesin diyolar resmen oynatıyolar...

cnm geçmiş olsun umarım bunlar alıştırma sancıları olur kzızmız az daha bekler yaramaz bıdık.... hepimiz için hangisi hangi zaman hayırlısı ise ozaman gelsinler cnm

kayıpppppppp hoş geldin yaa meraklandırdın bizi ama iyi olmanıza çok sevindim ben sana mesaj atmışım numaramı ama senin numaran yok bende arıcam arıyamıyorum en son dün mesaj attım burdan belki dikkatini çeker diyeee neyse senden haber aldığıma çok sevindim cnmmm

kesin kararlı valla durmayacak bu kız yaa sağlığı yerinde olsunda varsın erken gelsin bizimde ilk kızımız gelmiş olur sen yinede dikkat et kendine cnm umarım iyi olur herşey

hoşgeldin aramıza oğluşunada kocaman bir maşallahh

Bende maydanozun erken doğuma sebep olduğunu duydum ve yemedim aylarca, sonra da tam aksi çok faydalı olduğu tüm hamilelerin yemesi gerektiği gibi bişi duydum şaştım kaldım pilav için de aynı şey oldu, biri benimle dalga mı geçiyo modundaydım.. şimdi kim ne derse desin inanasım gelmiyo

ne düşüncesiz insanlar varya hamile kadına dencek şeymi yani canım sen hiçç takma Allah bilir ne zaman doğcanı inşallah bebeklerimizi sağlıkla alacağız kucağımıza..

Ben herşeyi dozunda yedikten sonra faydalı olduğunu düşünüyorum.Yakında süt içinde bişeyler derler...Sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi yiyiyorum.Çok şükür herşey yolundaTabi aksi bi durum söz konusu olunca daha dikkatli olmak lazım.

özgeengin ben doktora narı sordum bana dediği abartmadığın süre nar yiyebilirsin yani haftada 3 yada 4 gün ye dedi bana yasakladığı tek şey adaçayı başkada birşey söylemedi

özgeengin ben doktora narı sordum bana dediği abartmadığın süre nar yiyebilirsin yani haftada 3 yada 4 gün ye dedi bana yasakladığı tek şey adaçayı başkada birşey söylemedi

Canım dediğim gibi herşeyi dozunda yemek lazım herşeyin fazlası zarar.Ben haftada bir kere nar yiyiyorum bana yetiyor.Maydanozu her sabah kahvaltıda yiyiyorum.Ada çayını ben de hiç içmedim zaten sadece baş ağrısına iyi geldiği için içiyodum önceden ama hamile kalınca hiç içmedim.Ben arada yeşil çay da içiyorum sindirim sistemi için çok faydalı ama haftada 3-4 bardağı geçmiyorum.

birisi bana çok süt içersem bacağıma çok sık kramp gireceğini sölemişti, süt içinde bişi denmiş oldu böylece :))) ya bu arada bana geceleri sürekli kramp giriyo nerdeyse her gece canım yanarak uyanıyorum neden bu kadar sık acaba?? ( süttendir cevabını kabul etmiyorum:)) )

geçmiş olsun canım...benimde sabahları karın ağrılarım oluyo bikaç dk. sora geçiyo bu randevuda nst ye bağlıcak sancı falan varsa çıkar artık..bundan sonrada doğsalar çok riskli zamanları atılattık..sağlıklı olsunlarda birazda erken gelirlerse napalım artık..

Bunu da ilk defa duydum:)))Kramplar magnezyum eksikliğinden dolayı oluyomuş canım dra söylersen ilaç verir rahatlarsın.Bana çok nadir oluyo ama kötü bişey yaa insan uykusunda neye uğradığını şaşırıyo valla...Ayda 1-2 kere oluyo bana ilaç almama gerek var mı acaba bu durumda?

orası öyle bn sadece uyarmak istedim..pirinci bnde duydum arsenik oranı çok yüksekmiş bilmem neymiş ölü doğuma sebebiyet veriyomuş çok yendiği takdirde..bnde takmıyorumda onları maydonoz ve nane fln hep duymuşuzdur eskiler çocuk düşürme yöntemi olrk kullanıyolarmış ya o yzdn dedm..tabiki isteyen istediğini yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…