- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.241
ne hoşşş cnmm keşke bizede hediye getiren olsa..güle güle kullansın inşallah
merhaba mart anneleri.sizi hergün takip etmeme rağmen ilk kez bugün yazıyorum,yani ben size yabancıyım ama sizler benim arkadaşımsınız,hepimiz için hayırlı,kolay doğumlar diliyorum.
bizim de Allah'ın izniyle 5 mart gibi oğlumuz dünyaya gelecek,şuan 32+3deyiz.geçen hafta kontrolümüz vardı,maşallah 31+4de 2056 gr olmuş miniğim.
o ritmik atımlar bende doktoruma sordum o da hıçkırık olabilir fakat senin damarında olabilir dediama dikkat ettim de sürekli aynı yerde olmauyor kii damar olsun kafam karıştı valla sonrasında daha da dikkat ettim ve kesinlikle hıçkırık diye düşündüm çünkü aynı anda harekette ediyo aynı yerde minikciğim
bende dün çok rahatsızdım midemden boğazıma doğru çok kötü bir yanma vardı sanki midemdeki herşey yukarı gelmiş gibi.. artık rahimde iyice sıkıştırıyor sanırım yukarıları :2: nane limon iyi gelidi normalde böyle zamanlarda o bile fayda etmedi... sonra da uyuyunca geçtive bişey yemeye korkuyorum yine aynı olacak diye..
Bol bol dinlen canım mecbur olmadıkça kalkma yatağından,hoş sen çok daha iyi biliyorsundur.Riskli haftaları zaten atlattık sağlıkla gelsin bütün kuzularkızlar günaydın,
yoğun bir gece geçirdik biz, eve geldiğimizde 3 olmuştu saat...
kızım iyicene yaramazlaştı, dün sancılarım başladı ve halada geçmiş değil...
nst ye bağlandım önce sancı çıktı,peşinden serum verildi ve tekrar nst ye bağlandım serumdan sonra ve daha fazla sancı çıktı bu sefer... Sancıların bir kısmını hissettim bir kısmını hiç hissetmedim.
eve geldik güzel bir uyudum kalktığımdan beri sancım yine var, eğer çok artarsa tekrar gitmem gerektiğini söylediler, kendimi dinliyorum kızlar.
benim kız kararlı erken gelmeye galiba,ah ah işimiz var bu kızla...
Bizim tavan yamuk çatı katı olduğu için düzgün yansımaz diye almadık.Korumalıklara baktım da beğenemedim ben,ne ölçüleri tutuyor ne de ikeadakileri beğendim.Annem aldı da ölçüleri pufidik diktirecek terziye.ebet güneş teyzesi biz alalı cok oldu chıccodan birde şu uyku arkadaşı diye bişey var ondanda aldık chıcco onda tavana yıldızlar çıkıyo gece lambası gibi bide müzikli ondanda al kızçeye...............sen baktınmı korumalıklara......
günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm
merhaba mart anneleri.sizi hergün takip etmeme rağmen ilk kez bugün yazıyorum,yani ben size yabancıyım ama sizler benim arkadaşımsınız,hepimiz için hayırlı,kolay doğumlar diliyorum.
bizim de Allah'ın izniyle 5 mart gibi oğlumuz dünyaya gelecek,şuan 32+3deyiz.geçen hafta kontrolümüz vardı,maşallah 31+4de 2056 gr olmuş miniğim.
kızlar günaydın,
nst ye bağlandım önce sancı çıktı,peşinden serum verildi ve tekrar nst ye bağlandım serumdan sonra ve daha fazla sancı çıktı bu sefer... Sancıların bir kısmını hissettim bir kısmını hiç hissetmedim.
eve geldik güzel bir uyudum kalktığımdan beri sancım yine var, eğer çok artarsa tekrar gitmem gerektiğini söylediler, kendimi dinliyorum kızlar.
cnm gebelikte nane, maydonoz, dere otu fln tehlikeli diye biliyorum kasılmaları tetiklediği için..bidaha nane liöon fln içme istersen..geçen günde hbrlerde çıktı nane limon erkeklerde kısırlığa yol açıyo diye neyi dinlicemizi şaşırdık..
kızlar günaydın,
Günaydınnnnn... Kayıp anne ve ogluu geldı hanımmmmmmmmKızlar ınsallah hepınz coook coook ıyısınzdır uzun zamandır gıremedım benı merak edenler hasıl olduysa hemen soylıyeyım ben ve mnık oglm cok ıyıyız hersey cok yolunda onun ıcın hazırlıklarımı hızlandırdım artık kımse benımle dalga gecemez artıkın:))) oglumn odasını begendım sprısını verdım onu en son 1 hafta once gordum kırpıklerını bıle gordum okdr buyums tosunum toplamda 6 kg almısım gobegm epeyce cıktı mınk oglm artık ben burdyım dıyo:) bugn saglk ocagındn hekımım aradı dedı gel bebısım kontrl zamanın tahlıl yapalm sana dedım bu havada benı dısarı atsalar gelmem:))) havalar guzel olncası kapalıcrsya gıdıp ıvır zıvrlarını almak ıstıorum mınık bocgımın ıste oyle aklm sızdeydı hep nasıp olmadı gırmek bazn elm gıtmedı cogu zamn musaıt olamadm bugn pc acınca dedım su kızlara bı bakayım:))) bızden haberler boyle umrm herkesler benm gıbı ıyıdır
kızlar günaydın,
Canım ben pek böyle şeylere aldırmıyorum nane limonu özellikle ilk zamanlar çok içtim,maydanozuda yemeden kahvaltı yapamam.Ama bana dokunmadı diye herkes için aynı genellemyi yapamam.Bişey olucağını düşünen yemiyebilir.Nar için de öyle söylüyolar ama ben yemeye devam ediyorum.Umursamadığım için mi şans mı bilemem.Tabii Allah korusun bi sorun olsaydı belki o zaman yemezdim.Herşeyede bişey söylüyolar ilk hamile kaldığımda pirinç çok faydalı diye duydum şimdide kesinlikle hamileler yemesin diyolar resmen oynatıyolar...
Teşekkür ederim şekerim:)) Hersey yolunda cok ıyıyım cok aktıfım hatta annem dalga gecıo benle normalken bukdr ıs yapmıodun egılıp kalkmıodun kafayı yedın sımdı yerınde durmuosun dıye:))) ama sankı oglm hıc yokms gıbı mnık bocegm saolsnn orda usulca yatıo:))) norml dogma hazırlk olsn dıye kegel egzersızler yapmaya basladım hastanenın doguma hazırlık kurslrı var onlara katılcm onmzdekı ay ote berısını hazırlıcz oyle ıste:)) herkesınde ıyı olması ayrıca memnun ettı benı gelemıodum ama aklm burdydı:))
Oyleymıs canım suan benm bulndugm haftalrda yerı cok oldugu ıcın asırı harktlılık gosterebılıomus ama senın haftalrında yerı daraldıgı ıcın daha az harekt edıoms e tabı bızım gıbı ılk bebegı bekleyenlerde acaba bıseymı oldu dıye panık yapıoruz:))) ınsallah dr sonclarında guzl cıkar mutlu mesut donersın evıne:)
Selam güzel anneler... akşam yine sinirlerimi tepeme getiren biri çıktı ama şuanda keyfim yerinde. dün akşam olan olayı söyliyim size... bizim bi komşu var işin kötü yanı kadının hisleri varya inanılmaz güçlü ve kadın harika kahve falı bakar. böyle şaşırıp kalırsınız... bana dün akşam dedi senin göbek aşağı inmiş 3 haftaya kalmaz sen doğurursun ahada buraya yazıyorum demesinmi. ben dedim abla sen nediyorsun daha çok var bir bağırdım kadına... neyse akşam onun şokunda öyle uyudum...
sabah amcamlar Almanyadan geldi. oğluşumu bir sürü hediye göndermişler bizim çevre çok orda. harika eşortman takımları fln ondan hiç yoktu. ay ben hediye alırken çok utanırdım ama bebişe bişeyler alınması okadar hoşuma gidiyorki. oyuncak almış çocuk gibi sevindim... neyse biraz geçmişe bakıyorum ben. umarım herkes iyidir...
Bende maydanozun erken doğuma sebep olduğunu duydum ve yemedim aylarca, sonra da tam aksi çok faydalı olduğu tüm hamilelerin yemesi gerektiği gibi bişi duydum şaştım kaldımpilav için de aynı şey oldu, biri benimle dalga mı geçiyo modundaydım.. şimdi kim ne derse desin inanasım gelmiyo
özgeengin ben doktora narı sordum bana dediği abartmadığın süre nar yiyebilirsin yani haftada 3 yada 4 gün ye dedi bana yasakladığı tek şey adaçayı başkada birşey söylemedi
Ben herşeyi dozunda yedikten sonra faydalı olduğunu düşünüyorum.Yakında süt içinde bişeyler derler...Sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi yiyiyorum.Çok şükür herşey yolundaTabi aksi bi durum söz konusu olunca daha dikkatli olmak lazım.
kızlar günaydın,
birisi bana çok süt içersem bacağıma çok sık kramp gireceğini sölemişti, süt içinde bişi denmiş oldu böylece :))) ya bu arada bana geceleri sürekli kramp giriyo nerdeyse her gece canım yanarak uyanıyorum neden bu kadar sık acaba?? ( süttendir cevabını kabul etmiyorum:)) )
Canım ben pek böyle şeylere aldırmıyorum nane limonu özellikle ilk zamanlar çok içtim,maydanozuda yemeden kahvaltı yapamam.Ama bana dokunmadı diye herkes için aynı genellemyi yapamam.Bişey olucağını düşünen yemiyebilir.Nar için de öyle söylüyolar ama ben yemeye devam ediyorum.Umursamadığım için mi şans mı bilemem.Tabii Allah korusun bi sorun olsaydı belki o zaman yemezdim.Herşeyede bişey söylüyolar ilk hamile kaldığımda pirinç çok faydalı diye duydum şimdide kesinlikle hamileler yemesin diyolar resmen oynatıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?