- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.281
canım benm hareket alanı azaldıkca daha az hissediyormusuz hareketlerini ve sanırım vurdukca da daha cok yanımız yanıyor. bizim minik kız da böle sanki tırnaklarını karnıma takıp çekiyormus gbi yapıyor benmde fenaa canım yanıyor doktoruma sordum normal dedi ama benm ameliyatım taze dikişler açılıyordur karnın gerildikçe dedi. cok canın yanıyorsa bence doktoruna bi sor.
slm kıslar bende 12 de kalktım eşimle kavaltı yaptım anca girebildim geçmişi okuyum dedim ama UHDE ve MALKOÇ gördüm sanırım bebişler içerde durmak istemiyo artık tehlikeyi aatlattılar sayılır inşaallah biraz daha dururlar benim kızım gelmeye şimdilik niyeti yok gibi iyiyiz ALLAH a şükür 32 haftadan önce aman gelmesin
inşallah canım bebiş karnımda 1 gün fazla dursa faydası var dün şüphelendim karnımda taş gibi oluyo sanki banamı öle geliyo anlamadım bidaha olmadı ama olursa hemen acile gitçem dr kasılma olursa hastaneye yatırabilirler dedi önceki hamilelimde hastanede çok yattım inşallah bunda öle olmaz magnezyum verdi faydası olurmu bilmem
Evet kuzum dediğin gibi bi acı sanki tıraklarıyla çekiyor akşamları çok hareketli maşallah göbeğim baya baya dalgalanıyor tv yerine onu izliyorum çok hoş oluyor iş yerinde bütün gün oturuyorum evde uzanınca daha çok oynamaya başlıyor geçmese bu acı bende düşünüyorum doktoru aramayı doğum ücretini 1500 tl duyunca son randevuya gitmedim ama ayıp olmaz dimi arasam :):)
Valla bzm zilli de çift kale maç yapıyo sanki içeride neredeyse ayaklarını görücem dısarıdan bakınca nasıl kız anlamadım :)
yok yok sen çaktırma hiçbir şey yokmuş gibi sor doktoruna canım cicim falan da de bayan ise :)))
selam kızlar.ben nisan annesiyim.siz rütbeli olduğunuz içinsizlere bişey sorcam
şeker yüklemesi 1. yada 2.saati yüksek çıkan oldumu düşürmek için neler yaptınız.gıdalarda nelere dikkat ettiniz?
Evet kuzum dediğin gibi bi acı sanki tıraklarıyla çekiyor akşamları çok hareketli maşallah göbeğim baya baya dalgalanıyor tv yerine onu izliyorum çok hoş oluyor iş yerinde bütün gün oturuyorum evde uzanınca daha çok oynamaya başlıyor geçmese bu acı bende düşünüyorum doktoru aramayı doğum ücretini 1500 tl duyunca son randevuya gitmedim ama ayıp olmaz dimi arasam :):)
Valla bzm zilli de çift kale maç yapıyo sanki içeride neredeyse ayaklarını görücem dısarıdan bakınca nasıl kız anlamadım :)
yok yok sen çaktırma hiçbir şey yokmuş gibi sor doktoruna canım cicim falan da de bayan ise :)))
Bizim kızlar fena olacak kuzum baksana kimisi erken gelmeye kalkıyor kimisi içerde maç ,takla her bişi yapıyor çok çekeceğimiz varakşama doğru geçmezse arayım o zaman bayan doktor çok sevimli de çok para ondan devlete başladım bu ay yoksa doktorumu çok seviyordum güleç bi bayan
Bizimki yan duruyo kafası sağ tarafımda hatta leyenkemiğime danamış dr öyle dedi c.tesi günü.Tekme attığı zaman ayaklarını bile hissediyorum karnım bi o yana bi bu yana
cnm bu kasılma bende son zmnlarda çok oluyor gece gündüz sürekli karnım taş gibi oluyor ama ben bu dönemde normaldir diye düşünerek aldırış etmiyorum tehlikeli bir durummu??
Kızlar bişey sorucam kızım bu gün çok sessiz arada karnımı okşuyorum tepki veriyor elimin altında oraya vurduğunu hiss ediyorum ama vurduğu yerde acaip bi sanci oluyor sizde de böyle birşey oluyor mu ilk defa oldu bu gün baya bi sancı ama neden olur bilginiz varmı
BEN hepsini yiyorum valla tabi ki herşeyin fazlası zarar benim yediklerim hep yemeklerin içinde olan şeyler olduğu için takmadım yani öyle aşırı miktarda her gün tüketmediğin sürece bişey olmaz her akşam nar da yiyorum pirinç pilavı da yiyorum şimdilik bir sorun yok ama bu olmayacağı anlamına da gelmez tabi dikkat etmek isteyen edebilir ama çok fazla da takılmamak lazım sanki o zaman insan daha çok etkileniyorcnm gebelikte nane, maydonoz, dere otu fln tehlikeli diye biliyorum kasılmaları tetiklediği için..bidaha nane liöon fln içme istersen..geçen günde hbrlerde çıktı nane limon erkeklerde kısırlığa yol açıyo diye neyi dinlicemizi şaşırdık..
birisi bana çok süt içersem bacağıma çok sık kramp gireceğini sölemişti, süt içinde bişi denmiş oldu böylece :))) ya bu arada bana geceleri sürekli kramp giriyo nerdeyse her gece canım yanarak uyanıyorum neden bu kadar sık acaba?? ( süttendir cevabını kabul etmiyorum:)) )
hamilelik zor mor ama kızlar paha da biçilmez bi tad bence:) o içimde pırpır edince bütün skntılarımı unutuorum sevncden çıldırıorum:) hele bide kucamıza alıpda emzirirsek artk neelr hissederis tahmin bile edemiorum sonsuz şükür rabbime bize bu hazineleri bahşettiği için:))
hamilelik zor mor ama kızlar paha da biçilmez bi tad bence:) o içimde pırpır edince bütün skntılarımı unutuorum sevncden çıldırıorum:) hele bide kucamıza alıpda emzirirsek artk neelr hissederis tahmin bile edemiorum sonsuz şükür rabbime bize bu hazineleri bahşettiği için:))
Bizim kızlar fena olacak kuzum baksana kimisi erken gelmeye kalkıyor kimisi içerde maç ,takla her bişi yapıyor çok çekeceğimiz varakşama doğru geçmezse arayım o zaman bayan doktor çok sevimli de çok para ondan devlete başladım bu ay yoksa doktorumu çok seviyordum güleç bi bayan
Bizimki yan duruyo kafası sağ tarafımda hatta leyenkemiğime danamış dr öyle dedi c.tesi günü.Tekme attığı zaman ayaklarını bile hissediyorum karnım bi o yana bi bu yana
valla bizimkiler çok fena ozaman ayy hareketli olsunlar bıcır bıcır ben severim böle cocukları. minigim hep baş aşagı duruyo ilk aylardan beri hep poposunu dayıyo sırtını dayıyo kaburgalarıma eller ayaklar boşta onlara da yer bulamıyo vuruyo annesine şımarık :)
benim önceki doktorum mükemmel ve ötesi bi kadındı resmen bayılıyordum ama bizim garanti bankası saolsun anlasmayı bitirdi bende mecburen degiştirdim doktorumu.
evet canım benimde iki gün önce oldu ama gece yatarken kızım karnımın tam ortasında toplandı taş gibi karnıma bakıyorum kaskatı telaşlandım daha önce duymuştum öle olunca kasılma oluyomuş oda ultrasonda anlaşılmıyomuş nstde çıkıyomuş dr bidaha olursa nst ölçtür dedi sen nst ölçtürdünmü?
canım panik yapma dur endişelenme...
olur arada öyle yoruldunmu sen ondan olabilir. uyuyodur bebişin... uzun süreli uykulara dalabiliyorlar diye hep okuyoruz...
içini ferah tut canım biraz elma fln ye sonra uzan. birde müzik aç sesi. bakalım tepki vercekmi...
kızlar saba tümer de ibrahim saraçoğlu var
anne sütü için maden suyu ,taze üzüm
kuru inciri kaynatıp suyunu içmek ve dut u aynı şekilde yapıp içmek çok faydalıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?