2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar tarifi verdi.

10 kadar kuru inciri ikiye-üçe bölüp suda kaynatıp içince sütü artırıyormuş, aynısını beyaz dut kurusuyla da yapabilir misiz,, bunlar sütü artırıyormuş....

neyse ben kaçar, derse devam

Evet kuzum dediğin gibi bi acı sanki tıraklarıyla çekiyor akşamları çok hareketli maşallah göbeğim baya baya dalgalanıyor tv yerine onu izliyorum çok hoş oluyor iş yerinde bütün gün oturuyorum evde uzanınca daha çok oynamaya başlıyor geçmese bu acı bende düşünüyorum doktoru aramayı doğum ücretini 1500 tl duyunca son randevuya gitmedim ama ayıp olmaz dimi arasam :):)

Canım benim içini ferah tut inş. minik kızını zamanında sağlıkla kucağına alırsın az kaldı artık senin için de çok dua ediyorum sıkıntılarını biliyorum kuzum inş.bişey olmayacak rahat ol

kızlar saba tümer de ibrahim saraçoğlu var
anne sütü için maden suyu ,taze üzüm
kuru inciri kaynatıp suyunu içmek ve dut u aynı şekilde yapıp içmek çok faydalıymış...

cnm bu kasılma bende son zmnlarda çok oluyor gece gündüz sürekli karnım taş gibi oluyor ama ben bu dönemde normaldir diye düşünerek aldırış etmiyorum tehlikeli bir durummu??

selam kızlar.ben nisan annesiyim.siz rütbeli olduğunuz için sizlere bişey sorcam
şeker yüklemesi 1. yada 2.saati yüksek çıkan oldumu düşürmek için neler yaptınız.gıdalarda nelere dikkat ettiniz?

bnm 50 grlık yüklemem sınırın üstündeydi cnm 100 gr için gtmeden önce karbonhidrat ağırlıklı beslen dedi dr öyle yaptm ama süte tarçın katıp içtm bide bol yürüyüş yaptm çok şkr normal çıktı..sanırım şeker içn karbonhidrattan uzak durmak grkiyo..bide şekerin en büyük düşmanı hareket..yürüyüş çok işe yarıyo..

cnm bu kasılma bende son zmnlarda çok oluyor gece gündüz sürekli karnım taş gibi oluyor ama ben bu dönemde normaldir diye düşünerek aldırış etmiyorum tehlikeli bir durummu??

evet canım benimde iki gün önce oldu ama gece yatarken kızım karnımın tam ortasında toplandı taş gibi karnıma bakıyorum kaskatı telaşlandım daha önce duymuştum öle olunca kasılma oluyomuş oda ultrasonda anlaşılmıyomuş nstde çıkıyomuş dr bidaha olursa nst ölçtür dedi sen nst ölçtürdünmü?

hamilelik zor mor ama kızlar paha da biçilmez bi tad bence:) o içimde pırpır edince bütün skntılarımı unutuorum sevncden çıldırıorum:) hele bide kucamıza alıpda emzirirsek artk neelr hissederis tahmin bile edemiorum sonsuz şükür rabbime bize bu hazineleri bahşettiği için:))

canım panik yapma dur endişelenme...
olur arada öyle yoruldunmu sen ondan olabilir. uyuyodur bebişin... uzun süreli uykulara dalabiliyorlar diye hep okuyoruz...
içini ferah tut canım biraz elma fln ye sonra uzan. birde müzik aç sesi. bakalım tepki vercekmi...

BEN hepsini yiyorum valla tabi ki herşeyin fazlası zarar benim yediklerim hep yemeklerin içinde olan şeyler olduğu için takmadım yani öyle aşırı miktarda her gün tüketmediğin sürece bişey olmaz her akşam nar da yiyorum pirinç pilavı da yiyorum şimdilik bir sorun yok ama bu olmayacağı anlamına da gelmez tabi dikkat etmek isteyen edebilir ama çok fazla da takılmamak lazım sanki o zaman insan daha çok etkileniyor

sütten olur mu cnm asıl krampların nedeni yetersiz kalsiyum ve magnezyum mesela benim de kramplarım oluyor gün aşırı doktorum magnezyum verdi ve hergün içiyorum buna rağmen kesilmedi kramplar ama sütü yoğurdu fln arttırınca kesiliyor ben demek ki az alıyormuşum kalsiyum sen de sakın ha sütü azaltma sütün yoğurdun zararı olur mu hiçç kim demişse amma da sallamış çok komik yaniii

benim de kasılmalarım karın ağrılarım hep oluyor ama artık takmıyorum kızımda da oluyordu ama bir türlü doğmamıştı son güne kadarr haftaya doktora gittiğimde belki nst ye sokar ay o da çok sıkıcı bişey ya 1 saat boyunca yatıp bekliyorsun

Son düzenleme:

evet canım bunaldımız zamanlar olsada zahmetsiz rahmet olmaz..herkes bi kucağına al çektiğin bütün sıkıntıları unutacaksın diyo..Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah..

Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel bişey...Benim çok şükür rahat geçyor,tekmeleri izlemek harika iş yerinde bile karnımı seyretmekten çalışamıyorum bazen

yok cnm ben nst ölçtürmedim 26 sında randevum var o zmn nst ölçerler sanırım

Aksine dün akşam deliksiz uyuduğum için bu gün kendimi daha iyi hiss ediyorum canım ben konuşunca onla tepki veriyor konuşuyorum elimlede okşuyorum sağ tarafta elimin altında hemen vuruyor ondan çok paniklemedim de işte vurunca canım yanıyor kuzum

merhaba hanımlar.
bende 32 haftalık hamıleyım şu anda.
bugün doktora gittim geliş şekli normal dedi herşey yolunda dediçok şükür
kilosu 1900 boyu 37 cmmiş
sizinkiler bu haftalarında ne kadardı merak edıyorum
oğlum 28700 doğmuştu bu oğlum biraz büyük doğar inşallah

kızlar saba tümer de ibrahim saraçoğlu var
anne sütü için maden suyu ,taze üzüm
kuru inciri kaynatıp suyunu içmek ve dut u aynı şekilde yapıp içmek çok faydalıymış...

bende annemle izledimde annem dediki köyde bişey yoktu eskiden kadınlar dutu kaynatıp içerdi diyo eskiden beri yapılan bişeymiş bu...
vala faydalı bilgiler verdi. iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…