- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.201
İnş.öyle çabucacık olur doğumlarımız kuzum hep o var ya aklımızda artık hep rüyalarda bebeklerle doğumlarla ilgli galiba senle haftalarımız aynı kuzum 2 gün geçsin de bizde 30 lu haftaları görelim artık :):)
Selam güzel anneler... akşam yine sinirlerimi tepeme getiren biri çıktı ama şuanda keyfim yerinde. dün akşam olan olayı söyliyim size... bizim bi komşu var işin kötü yanı kadının hisleri varya inanılmaz güçlü ve kadın harika kahve falı bakar. böyle şaşırıp kalırsınız... bana dün akşam dedi senin göbek aşağı inmiş 3 haftaya kalmaz sen doğurursun ahada buraya yazıyorum demesinmi. ben dedim abla sen nediyorsun daha çok var bir bağırdım kadına... neyse akşam onun şokunda öyle uyudum...
sabah amcamlar Almanyadan geldi. oğluşumu bir sürü hediye göndermişler bizim çevre çok orda. harika eşortman takımları fln ondan hiç yoktu. ay ben hediye alırken çok utanırdım ama bebişe bişeyler alınması okadar hoşuma gidiyorki. oyuncak almış çocuk gibi sevindim... neyse biraz geçmişe bakıyorum ben. umarım herkes iyidir...
canım sezeryan olacaksa gece boyu pedler yeterli oluyor.Özellikle kotexin gece pedi tam ideal diğer pedlere göre daha geniş ve yumuşak çok rahat tavsiye ederim.
günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm
cnm 330 toklukla başlamıştık biz 130 a kadar düştü son hafta dün tokluk 270 oldu tekrar hergün açlık tokluk ölçüyorum yarın randevum var bu hafta full yüksek gidiyo,eğer bi değişiklik olmazsa insüline başlanacak.
Selam güzel anneler... akşam yine sinirlerimi tepeme getiren biri çıktı ama şuanda keyfim yerinde. dün akşam olan olayı söyliyim size... bizim bi komşu var işin kötü yanı kadının hisleri varya inanılmaz güçlü ve kadın harika kahve falı bakar. böyle şaşırıp kalırsınız... bana dün akşam dedi senin göbek aşağı inmiş 3 haftaya kalmaz sen doğurursun ahada buraya yazıyorum demesinmi. ben dedim abla sen nediyorsun daha çok var bir bağırdım kadına... neyse akşam onun şokunda öyle uyudum...
sabah amcamlar Almanyadan geldi. oğluşumu bir sürü hediye göndermişler bizim çevre çok orda. harika eşortman takımları fln ondan hiç yoktu. ay ben hediye alırken çok utanırdım ama bebişe bişeyler alınması okadar hoşuma gidiyorki. oyuncak almış çocuk gibi sevindim... neyse biraz geçmişe bakıyorum ben. umarım herkes iyidir...
son bir hafta stresli mi geçti?streste yükseltiyor ya.bende de şeker çıkmıştı ya.1.ay diyet le gayet iyi gitti.amniyon sıvısı ile ilgili bir problem yoktu.2.ay pestil ve incir yedim şekerler normale düştü insülin direncim kırıldı diye.haftada 3 ve ya 4 kez bakıyordum.dahiliye dr öyle demişti.7 ocakta kontrole gittim amniyon sıvısı artmış dedi dr.dikkat etmen gerekiyor.daha fazla artarsa erken doğum riski var dedi.dünde başka yani doğumu yaptıracağım dr. gittim.o da sıvı fazlalığın var orta yükseklikte dedi.Allah tan bebekte bir sıkıntı yok gelişimi gayet iyi.idrarda keton çıktı.oradaki diyetisyene gittim.uzmanlık alanı gestasyonel diabetmiş.metabolizma hızına göre yeni diyet hazırlandı.tarçını özellikle kullanmamı istedi.şekeri düşürüyor dedi.daha önceden de söylemiştim sana yemekten hemen önce tarçınlı su içiyorum diye.meyveninde üzerine dök dedi.1700 kalorilik diyet verdi.bende 3 kez tokluk şekerimi ölçeceğim.haftaya salı kontrol var.inşallah bir problem çıkmaz.ALLAH'IN izniyle sende atlatırsın canım.stres yapmamalıyız.bende sıvı olayından sonra belki insülin veririer diye düşündüm.gerçi benim gün içerisinde şekerlerim hep iyi tokluk 86-120 arasında değişiyordu.gece yediğim meyve,incir ve pestil yaptı:-(
Günaydınn canım takma öyle şeyleri kafana ya boşver ağzı olan konuşuyor yok göbek aşağı inmiş de bilmem ne hamile kadına öyle söylenir mi ya ben bile sinir oldum o güçlü hislerini kendine sakla deseydin ay sinir oldummgüle güle kullansın minişin hediyelerini ben de ona birisi bişey alınca çok sevindirik oluyorum tabi burda kimse olmadığı için benim ya annem ya kardeşim alıyor çok mutlu oluyorum bazen hani hediye yokmu diyorum iyice yüzsüzleştim artık
Günaydınn canım takma öyle şeyleri kafana ya boşver ağzı olan konuşuyor yok göbek aşağı inmiş de bilmem ne hamile kadına öyle söylenir mi ya ben bile sinir oldum o güçlü hislerini kendine sakla deseydin ay sinir oldummgüle güle kullansın minişin hediyelerini ben de ona birisi bişey alınca çok sevindirik oluyorum tabi burda kimse olmadığı için benim ya annem ya kardeşim alıyor çok mutlu oluyorum bazen hani hediye yokmu diyorum iyice yüzsüzleştim artık
Canım sen kafana takma öyle şeyleri söylenir mi hiç öyle ama bazı insanlar öyle işte...Hediyelinizde hayırlı olsun,güle güle kullansın kuzucuk:)))
Güle güle kullansın oğluşun canım ama hep anne tarafından geliyor hediyeler dikkat ettim de halalarda amcalarda pek iş yok yada bize mi öyle denk geldiiHediyeler çok mutlu ediyo geçekten insanı,benim kardeşimde geçen gün avizesini aldı ben burda bulamamıştım çok mutlu oldum
Güle güle kullansın oğluşun canım ama hep anne tarafından geliyor hediyeler dikkat ettim de halalarda amcalarda pek iş yok yada bize mi öyle denk geldii
hayırlı akşamlar
kızlar bişe sorcam size bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim
bazen karnımda seyirme şeklinde 5dk falan süren bi atma oluyo
bebek hareketi değil anladıgım kadarıyla
sanki tak tak tempolu bi şekilde vuruyo sanki
sizdede oluyomu bu durum?
bu arada biz meleğimle bugün 30+0 hafta olduksizler yazdığınız zaman çok özenmiştik...
günaydın kızlarrrr
bende de oluyor cnm. 3-4 dakika kalp atışı gibi, ritmik bir şekilde devam ediyor. hıçkırık olabilir diyeceğim ama ritmik mi hıçkırıyor bizim ufaklıklar
hayırlı uğurlu olsun cnm, az zaman kaldı:)ben de özenmiştim ama o gün yazmak kısmet olmadı
o ritmik atımlar bende doktoruma sordum o da hıçkırık olabilir fakat senin damarında olabilir dediama dikkat ettim de sürekli aynı yerde olmauyor kii damar olsun kafam karıştı valla sonrasında daha da dikkat ettim ve kesinlikle hıçkırık diye düşündüm çünkü aynı anda harekette ediyo aynı yerde minikciğim
bende dün çok rahatsızdım midemden boğazıma doğru çok kötü bir yanma vardı sanki midemdeki herşey yukarı gelmiş gibi.. artık rahimde iyice sıkıştırıyor sanırım yukarıları :2: nane limon iyi gelidi normalde böyle zamanlarda o bile fayda etmedi... sonra da uyuyunca geçtive bişey yemeye korkuyorum yine aynı olacak diye..
Günaydınnnnn... Kayıp anne ve ogluu geldı hanımmmmmmmmKızlar ınsallah hepınz coook coook ıyısınzdır uzun zamandır gıremedım benı merak edenler hasıl olduysa hemen soylıyeyım ben ve mnık oglm cok ıyıyız hersey cok yolunda onun ıcın hazırlıklarımı hızlandırdım artık kımse benımle dalga gecemez artıkın:))) oglumn odasını begendım sprısını verdım onu en son 1 hafta once gordum kırpıklerını bıle gordum okdr buyums tosunum toplamda 6 kg almısım gobegm epeyce cıktı mınk oglm artık ben burdyım dıyo:) bugn saglk ocagındn hekımım aradı dedı gel bebısım kontrl zamanın tahlıl yapalm sana dedım bu havada benı dısarı atsalar gelmem:))) havalar guzel olncası kapalıcrsya gıdıp ıvır zıvrlarını almak ıstıorum mınık bocgımın ıste oyle aklm sızdeydı hep nasıp olmadı gırmek bazn elm gıtmedı cogu zamn musaıt olamadm bugn pc acınca dedım su kızlara bı bakayım:))) bızden haberler boyle umrm herkesler benm gıbı ıyıdır
Bizde merak etmiştik seni canım ama herşey yolundaymış sevindim.Hazırlıklar bitti demek hayırlı olsun odanızda güle güle kullansın oğlun hepsini inş.
Canım benım coook teskkur ederım.. Iyıyım cok sukur hattaa hıc olmadıgı kadr mutluyum rahatım hıc boyle hayal etmezdım:))) Odamızı beklıoruz sımdı onu dızcz ama martın basına kadr gelmck malesf umarım mınk böcgm vaktnde gelrde hersyını tastamam yaparız:)) sizde ne var ne yok nasıl gıdıo hepınızı ayrıca merak edıorum bılındık onemlı gelısmeler varsa benı bılgılendırın lutfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?