- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.261
kızlar günaydın,
yoğun bir gece geçirdik biz, eve geldiğimizde 3 olmuştu saat...
kızım iyicene yaramazlaştı, dün sancılarım başladı ve halada geçmiş değil...
nst ye bağlandım önce sancı çıktı,peşinden serum verildi ve tekrar nst ye bağlandım serumdan sonra ve daha fazla sancı çıktı bu sefer... Sancıların bir kısmını hissettim bir kısmını hiç hissetmedim.
eve geldik güzel bir uyudum kalktığımdan beri sancım yine var, eğer çok artarsa tekrar gitmem gerektiğini söylediler, kendimi dinliyorum kızlar.
benim kız kararlı erken gelmeye galiba,ah ah işimiz var bu kızla...
orası öyle bn sadece uyarmak istedim..pirinci bnde duydum arsenik oranı çok yüksekmiş bilmem neymiş ölü doğuma sebebiyet veriyomuş çok yendiği takdirde..bnde takmıyorumda onları maydonoz ve nane fln hep duymuşuzdur eskiler çocuk düşürme yöntemi olrk kullanıyolarmış ya o yzdn dedm..tabiki isteyen istediğini yer..
kızlar tekrar merhabaaa ayy ne berbat bi hava...
Sonunda Tetanoz aşımın ilk dozunu vurdurabildim 30. haftamda :S sabahtan beri 3 saglık ocagı gezdim , kaydım üniv. zamanında Tekirdag daydı orada cıktı aile hekimim bende İst. a aldırmak ve ası olmak için cıktım bu sabah evden. Çıkmaz olaydım gez gez gez öldümmmmmşuan kasık fıtıgının agrısından uzanamıyorum bile. En son gittigim ocak kavga gürültü yaptı aşımı ortalıgı birbirine kattım sinirden ya. ordan oraya yolluyorlar hepside birbirine uzak 30 haftalık hamileyim artık dermanım kalmadı diye nasıl isyan ettiysem tansiyonum düştü küttttt Bide kadın bana demez mi neden geç geldin diye bende ne doktorum söledi ne siz aradınız dedim aramak zorunda değiliz biz diye tersledi beni iice delirdim ben tabi. neyse dedim sabır ya sabır.
diger doz 1 ay sonraya olcakmıs asının ben ozaman 34 haftalık olcam sorun olmaz mı kızlar yaaaa bilginiz var mı ?
Hoş geldin canımm bu havada hamile halinle çok zor olmuştur eminim ben hiç olmadım kuzum sağlık ocağında kaydım çıkmadı yapmadılar toplum sağlığına gidecektim gitmedim hala boşverdim olmayacam:) doktorumda birşey söylemedi
Kızlar bişey sorucam kızım bu gün çok sessiz arada karnımı okşuyorum tepki veriyor elimin altında oraya vurduğunu hiss ediyorum ama vurduğu yerde acaip bi sanci oluyor sizde de böyle birşey oluyor mu ilk defa oldu bu gün baya bi sancı ama neden olur bilginiz varmı
Bunu da ilk defa duydum:)))Kramplar magnezyum eksikliğinden dolayı oluyomuş canım dra söylersen ilaç verir rahatlarsın.Bana çok nadir oluyo ama kötü bişey yaa insan uykusunda neye uğradığını şaşırıyo valla...Ayda 1-2 kere oluyo bana ilaç almama gerek var mı acaba bu durumda?
Kızlar bişey sorucam kızım bu gün çok sessiz arada karnımı okşuyorum tepki veriyor elimin altında oraya vurduğunu hiss ediyorum ama vurduğu yerde acaip bi sanci oluyor sizde de böyle birşey oluyor mu ilk defa oldu bu gün baya bi sancı ama neden olur bilginiz varmı
kızlar günaydın,
yoğun bir gece geçirdik biz, eve geldiğimizde 3 olmuştu saat...
kızım iyicene yaramazlaştı, dün sancılarım başladı ve halada geçmiş değil...
nst ye bağlandım önce sancı çıktı,peşinden serum verildi ve tekrar nst ye bağlandım serumdan sonra ve daha fazla sancı çıktı bu sefer... Sancıların bir kısmını hissettim bir kısmını hiç hissetmedim.
eve geldik güzel bir uyudum kalktığımdan beri sancım yine var, eğer çok artarsa tekrar gitmem gerektiğini söylediler, kendimi dinliyorum kızlar.
benim kız kararlı erken gelmeye galiba,ah ah işimiz var bu kızla...
sadece magnezyum eksikliğinden değil, vucuttaki kalsiyum-magnezyum dengesizliğinden de olurmuş kramplar cnm. doktorum öyle söyledi. gün aşırı magnezyum alıyorum ben o yüzden. kasılmalarım tamamen gittigece yarısı yatak yorgan yumruklattırıyordu valla, bilirim acısını umarım en kısa zamanda sizlern de geçer.
slm kıslar bende 12 de kalktım eşimle kavaltı yaptım anca girebildim geçmişi okuyum dedim ama UHDE ve MALKOÇ gördüm sanırım bebişler içerde durmak istemiyo artık tehlikeyi aatlattılar sayılır inşaallah biraz daha dururlar benim kızım gelmeye şimdilik niyeti yok gibi iyiyiz ALLAH a şükür 32 haftadan önce aman gelmesin
Bugün benimde öyle oluyo sancıyo ama hareket ettiği için pek endişelenmedim canım...Benim özellikle göbek deliğinin altı çok sancı yaptı.Büyüdüğü içindir heralde.
Doğrudur canım benim pek olmadığı için dra sormadım.Ayda 1-2 kere falan oluyo bende söylemedim ama sorsam mı dra?Senin çok sık mı oluyodu,bi de ne zaman başlamıştı?
Maşallah canım hep böyle iyi olsun zamanında gelsin minik kızın inş.Bak 30lu haftalara geldin bile nerdeyse
bende çok sık olmuyordu, ayda 2-3 kez gibi. kasılmalar başlayalı da 1-1.5 ay olmuştur. önceleri sadece kalsiyumu içiyordum, gereksiz yere magnezyum almayım diyordum kendime, suda eriyen bi tabletti, eriyince içinde boyalı birşeyler var gibi geliyordu, dibine çöküyordu biraz rengi. ben de içmeyim demiştim. baktım geçmedi, doktora bebeğimin gelişimi için mi sadece kendim için mi diye sordum, sadece kendim içinse kullanmayacaktım. her ikisi için diyince düzenli şekilde kullanmaya başladım. 2 günde bir. şükür, kalmadı kasılmamdoktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?