2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamilelikte reflü oluyor ya bu aylarda..sanırım başlıyor hepimizde..artık yatmadan 2 saat önce falan bişey yememek lazım..yoksa çok rahatsız ediyor

ama ilk defa oldu ve gündüzde aynı şekildeydi... büyük ihtimal reflüdendir ama yediğim birşeyin dokunduğunu da düşünüyorum.. dikkat etmemiz lazım artıkkkk. ve şu da var sık sık bişiler yemeyince de midem bulanıyo açlıktan

slm güzel annişler...hava dünden beri yağmurlu eşimde izin almıştı işten eksikleri tamamlayalım alışveriş felan..okadar yağmur yağıyoduki dolaşmak mümkün değil bugünde aynı hava offf ya yarın inşallah güzel olurda hallederim işleri..kızlar bide kızım kaç gündür okadar az hareket ediyoki etmiyo gibi bişe korkmaya başladım artık..çünkü normalde aşırı hareketliydi bikaç güne kadar..randevum 17 sindeydi ama eşim izni bitmeden beraber gidebilelim diye 14 üne aldım..ama böle olursa acile gidicem artık yeri daraldı die azalmıştır die kendini rahatlatıp panik olmamaya çalışıyorum ama birden kesilince korkuyorum..

Hıc korkma yerı daraldı artık annesıııı harektlerıde kısıtlandı ve nıtelıklerıde degısekck:)) benmkıde suan sankı dısarı cıkcak gıbı ama senın haftalarına geldıgımde benmkıde durulcak cunku yerı daralck:)))

aaa bak bak fırsat olmamış... şaka şaka merak ettik valla seni... adın geçti nerede diye?

iyi olmana sevindim canım... herşey yolunda ya... topikte kötü bir durum yok. Allahta göstermesin...
bebişinede maşallah...

bende öyle düşünüyorum benimkide bikaçgüne kadar dışarı çıkcak gibiydi sürekli hareket ediyodu birden kesilince tırstım işte..3 gün sora randevuya gidince bakarız artık..nst ye bağlıcak doktor ilk defa..

canım dualarım seninle, kendine dikkat et ve genelde yat çok hareket etme ve fırsat buldukça haberdar et kendinden...

kızlar günaydın,

yoğun bir gece geçirdik biz, eve geldiğimizde 3 olmuştu saat...
kızım iyicene yaramazlaştı, dün sancılarım başladı ve halada geçmiş değil...
nst ye bağlandım önce sancı çıktı,peşinden serum verildi ve tekrar nst ye bağlandım serumdan sonra ve daha fazla sancı çıktı bu sefer... Sancıların bir kısmını hissettim bir kısmını hiç hissetmedim.
eve geldik güzel bir uyudum kalktığımdan beri sancım yine var, eğer çok artarsa tekrar gitmem gerektiğini söylediler, kendimi dinliyorum kızlar.

benim kız kararlı erken gelmeye galiba,ah ah işimiz var bu kızla...

Teşekkür ederim şekerim:)) Hersey yolunda cok ıyıyım cok aktıfım hatta annem dalga gecıo benle normalken bukdr ıs yapmıodun egılıp kalkmıodun kafayı yedın sımdı yerınde durmuosun dıye:))) ama sankı oglm hıc yokms gıbı mnık bocegm saolsnn orda usulca yatıo:))) norml dogma hazırlk olsn dıye kegel egzersızler yapmaya basladım hastanenın doguma hazırlık kurslrı var onlara katılcm onmzdekı ay ote berısını hazırlıcz oyle ıste:)) herkesınde ıyı olması ayrıca memnun ettı benı gelemıodum ama aklm burdydı:))

Oyleymıs canım suan benm bulndugm haftalrda yerı cok oldugu ıcın asırı harktlılık gosterebılıomus ama senın haftalrında yerı daraldıgı ıcın daha az harekt edıoms e tabı bızım gıbı ılk bebegı bekleyenlerde acaba bıseymı oldu dıye panık yapıoruz:))) ınsallah dr sonclarında guzl cıkar mutlu mesut donersın evıne:)

Geçmiş olsun canım inş.sancıların artmaz yaramaz kız biraz daha dursun acele etmesin...Dikkat et kendine..

geçmiş olsun cnm sen canını sıkma az daha sabreder annesi prensesesin

Geçmiş olsun canım inş.sancıların artmaz yaramaz kız biraz daha dursun acele etmesin...Dikkat et kendine..

geçmiş olsun cnm sen canını sıkma az daha sabreder annesi prensesesin

teşekkür kızlar, canımı sıkmıyorumda işte akciğer meselesi kafamı yoruyor, yoksa ne zaman istiyorsa o zaman gelsin artık tehlikemiz yok sonuçta ve biliyorum ki kızım çok sağlıklı...

merhaba mart anneleri.sizi hergün takip etmeme rağmen ilk kez bugün yazıyorum,yani ben size yabancıyım ama sizler benim arkadaşımsınız,hepimiz için hayırlı,kolay doğumlar diliyorum.
bizim de Allah'ın izniyle 5 mart gibi oğlumuz dünyaya gelecek,şuan 32+3deyiz.geçen hafta kontrolümüz vardı,maşallah 31+4de 2056 gr olmuş miniğim.

geçmiş olsun inşallah en azından 1-2 hafta daha bekler böyle daha çok küçük minik yaramaz

amin canım hepimiz inşallah.. 2. cilerde tecrübeli oluruz artıkın:))

hoşgeldin canım bebeğine de maşşallah Allah nazarlardan saklasın

merhaba cnm bundan sonra daha sık uğrarsın yazarsın inşallahh

oğluşuna da maaşallahh kilosu çok iyiymiş ben de salı gidicem bakalım ne kadar oldu minnacığımm..

ay herkes bu aralar doğum rüyaları görüyo anlaşılan çok özledik bebişleri..bnde aynı rüyayı gördm..evde gayet kolay doğuruyodum nası çıktını bile anlamıyodum..oğluşum gözünü ne zmn açsa memeyi dayıyodum ağzına :)) çok güzeldi ooo

oyy canım kıyamam sana... ya az önce benimde sancım oldu. karnım nasıl ağrıdı. bol bol nefes aldım geçti... inşallah birdaha olmaz. böyle arada sancılar olması normal herhalde...

ne hoşşş cnmm keşke bizede hediye getiren olsa..güle güle kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…