2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr size bişey sormak istiyorumm. bebeklerinize uyku tulumu alacakmısınız? ilgimi çekio ama kullanışlımı bilmiorum, cocugu terletirmiki bilemedim ama cok hoş bi görüntüsü var napiyim sizce?

Canım benim çeyizimde vardı annem koymuş zamanında ama ne kadar kullnışlı bilmiyorum,kullananlar çok memnun.

canım ya dün gece uykumda seni sayıklıyordum uhde nerde ki diyerek uyandım valla demekki senden haber alacağım malum olmuş hakkınızda hayırısı olsun tatlım yeterki bebişler sağlıkla gelsinler habersiz bırakma bizi emi bak bilinçaltım da ben de özlüyoruz:))

beni merakta bırakanlardan biri de bu hatun hoşgeldin sehzade annesi ohh ne güzel işler güçler halledilmiş hazırlıklar tamamlanmış oğluş bekleniyo o da sağlıkla zamanında gelsin inşallahh biz de kendimizi anlatacak olursaak ben bi cocugu tasıyamadım gitti fıtık olmuşum ağır gelmiş minik kuzum bana doktor böle dedi cok kızdım adama yok dedim onun bana bi zararı demeyin öle gecer yaa fıtık dediğin nedir ki:)))nese bizde bunun dısında iyiyiz canım özletme cok kendini...

canım benim korkma gelişimi güzeldi zaten senin güzel kızının sağlıkla gelsin inşallah ben de 32 haftalık doğmuşum küvezde falan da kalmamışım düşün bunda taaa 26 sene önce Rabbim isterse hersey olur sen dua et benim de dualarım sizlerle tatlım hayırlı zamanı ne zamansa o zaman gelsin kuzucuk inşallahh...

kızlarr size bişey sormak istiyorumm. bebeklerinize uyku tulumu alacakmısınız? ilgimi çekio ama kullanışlımı bilmiorum, cocugu terletirmiki bilemedim ama cok hoş bi görüntüsü var napiyim sizce?

eğer çok üzerini açarsa alınır ben seneye kışa alırım diyorum ama şimdi gereksiz yeni doğmuş olacaklar açmazlar üzerlerini

canımmmm hepimize geçmiş olsun. evet evet sanırım sennle dertlerimiz pek bi ortak:)) benim kasık fıtıgım 3. ayda belli oldu ultrasonla bakıldı bacak dooplerinde.2cm miş ama ultrasondaki doktor sakn ama sakın normal dogum yapma dedi yoksa fıtık yırtılır.bende sonucları kendi doktoruma götürdüm normal dogum yapamazsın dedi ıkınırsan ftık dısarı fırlar dedi sezeryanda bebekten sonra cerrah fıtıgı kesip alcakmıs. tek ameliyat tek kesik dedi bosuna 2 ameliyat olma dedi. ben bide hamile kalmadan 2 hafta önce apandist ameliyatı oldum daha yarası kapanmadan bide bu cıktı ben normal isterdim ama düşününce zaten kasık sancısından yürüyemiyorum işi bırakmak zorunda kaldım ,istesemde açılma olmayacak normal dogum için. bir de tamam normal dogum daha ii ama biz fıtık yırtılırsa hele bir de dısarı fırlarsa bebegimizle nasıl ilgilencez ardından bir de fıtık ameliyatı eee bebek zaten büyüyecek. ama sezeryan olsak artık biliyorsun sezeryanlı arkadaslarım en fazla 2 -3 güne ayaklanıyorlar. simdilik gidişat böyle :)) ama bebiş erken gelmek isterse naparım hiçççç bilmiyorum :)) acil sezeryan mı olur normal mi olur Allah bilir

hmm ozaman bende seneye alim ama seneyede kıpırdak olur içinde durmak istemez belki neyse bakalm duruma göre artk alırız bzde madem içimde kalmasın:d ozgeengin ne güzel ceyizinde öle bişey olması:)

Ben aldım kuzuma,ama penye olanlarından aldım,polar olanlar terletir bence de.İçi ve dışı penye olanları tercih ettim .Bebişler de uykularında üstlerini açmamaları için iyi oluyormuş,ayrıca bir arkadaşıma hediye götürmüştüm çok memnundu çünkü onlarınki bulduğunu ağzına alıyordu battaniye vs...
OooOO süper hadi bakalım Aden Bey odanız da geldiii annecik de süslesin püslesin iyi günlerde huzurla uyusun kuzucuk
Maşallah kuzuna pollycim benimki de 39 cm çıktı en son babamız da uzun bizim 1.92 kendileri e uzun bekliyoruz bizim kuzuyu da.Biz de öptük seni kocaman

ama midemin kötü olduğu zamanlar hep nane limon kaynattım ve çok iyi geldi.. ilaç içmektense en azından doğal şeyler diye düşünüyoruz.. maydanozuda hamileliğin ilk zamanlarında çayını içiyordum tabiii hamile olduğumu bilmeden, idrar yolu iltihabı olmuştum ona iyi geldiğini duymuştum ve kahvaltıda da çok severim maydanozu.. hani arkadaşlarında dediği gibi dozunda yersek niye zararı olsun ki

nar da mı zararlııı ,, çoook severim ve çok yerim yaaa ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini biliyorum...

bence de herşey dozundaaaaa!..

ben sadece iki kere yaşadım bacağımda krampları.. daha öncede yazmıştım muz yiyorum hergün düzenli ve hiç kasılmam olmuyorrr

yaa pirinçten ne istiyorlar anlamadım açıkçası, kesin farklı bişiler vardır, pirinç üretimimi azaltılmaya çalışıyor acaba :))

Canım bence çok abartmamak kaydıyla nar da yenir.Doğumu tetikliyomuş diyolar ama ben her hafta yiyiyorum çok faydalı.Ben de muz yiyiyorum ama bi kaç kere oldu yine de((

Son düzenleme:

yaa valla içimi rahatlattın kuzum ya senin doktorun dediği cok mantıklı bence de 2 kez bıcak altına yatmaktansa bi taşla iki kuş olsun işte aman burda her kafadan bi ses cıkıyo yok fıtık doğumdan sonra geri içeri girermiş yok ameliyata gerek bile kalmazmış bosuna sezerayn diye tutturuyomuşum ay anlamıyolar beni ya diyorum yürüken bile sızım sızım sızlıyo merdiven cıkamıyorum bulasık makinesini doldurup boşaltmak hatta yemek yapmak işkence oldu bide nasıl catır catır doğurcam diyorum anlatamıyorum başka doktora gitcem artık sezwerayn olsun napiim hatta belki daha ii olur Allah böle bişey verdiyse bana vardır bi bildiği mutlaka bi hayır vardır diyorum ay sağ salim bi doğsaydı şu bebekler valla kendim için diil doğumda ona bişi olursa diye korkuyorum benim de aklıma geliyo erken gelirse falan diye ama o zaman da acil sezeryan oluruz herhalde kuzum ya...

benm yegenlerimde hep battaniyeyi ağızlarına sokular başlarına geciriolar, mantıklı cidden uyku tulumu ve dedigin gibi penye almak daha ii olur saol cnm:)

off kafam o kdr karışıkki herşeyden almak istiyorum snki herşeyi eksk yapmışım gbi geliyo..herşey hazır olsn istiyorum..eşim her sefernde bni engelliyo acele etme şimdi aldığın çoğu şeyi kullanamayabilirsin önce bi doğsun tipine şekline bi bakalm ona göre neyi eksikse alırız diyo..bnde sanki doğumdan sonra bi yere çıkamıcakmışım gbi herşeyi alıp şimdiden hazır etmk istiyorum alıyorum ama yine eksik geliyo..psikolojik bi rahatsızlığımmı var acaba diye düşünüyorum..çok tez canlıyım..yani sanki herkes en güzel en iyi şekilde yapmış herşeyini gerekli olan bütün şeyleri almışda bn abuk sabuk gereksiz şeyler alıyorum bi işe yaramıcakmış gibi geliyo..ay bilmiyorum aklımı oynatcam sanki..aklm fikrm hep bebişin ihtiyaçlarında..bnm gbi olan varmı acaba?

geçmiş olsun fıtık güzeller,
bu arada dün çok hareketli olan oğluşum bugün derin uykuda heralde, endişeleniyorum ama yapacak bir şey yok, hareket etmediği zamanlar bile özlüyorum onu, doğduktan sonra nasıl bırakıp işe gideceğiz bilmiyorum.

penye olan uyku tulumlarını hiç görmedim belkide dikkat etmedimm nasıl senin aldığın içi dışı penye oluyo arasında elyaf dolgusumu varr :44:

merhaba cnm bundan sonra daha sık uğrarsın yazarsın inşallahh

oğluşuna da maaşallahh kilosu çok iyiymiş ben de salı gidicem bakalım ne kadar oldu minnacığımm..

teşekkürler arkadaşlar cevaplar için :) hepimizi allah nazardan korusun. henüz bikaç mesajı ekleyerek cevap verebilmeyi çözmüş değilim,oyüzden tekini kopyaladım sadece,ifade ekleme kısmını da bulamadım.çözerim inşallah.öğlen yazıp çıkmıştım,birikenleri okumak epey vakit aldı.çalışıyor olsaydım hep aktif kalabilirdim ama evde olduğumdan zaman zaman giriyorum nete.çalıştığım şirket 25.haftada işten çıkardı malesef,Allah'tan ssk devam ettirdiler de 32.haftada doğum öncesi iznine ayrılmış gibi gösterdim.tazminatımın da kalan kısmını yakında vercekler,tabi ayrıldığım tarihi baz alıyorlar.yinede buna şükür diyoruz.özel sektör acımasız,..

caanım, güzel kalpli anne,
benim bir şey yazmama gerek kalmadı, benimle aynı durumdasın, benim yerime yazmışsın, benim de eşim kıdığı için hiç bir şeyi fazla almadım, onun da benim de ikinci evliliğimiz ama onun bir kızı olduğu için ve bebekle zamanında ilgilendiği için tecrubeli, benim ilk bebeğim,
çok çabuk büyüyüp değişiyorlarmış, aldıklarını ikince kez bile giydirmeye zamanın olmayabilir, yenisi gerekebilir diyor, bir de insanlar değişik değişik hediyeler getirecekler diyor,
bir de dışarıya hiç çıkamayız sanma, aşı için bile olsa sürekli dışarı çıkıcaz, arabamız da var endişe etme uğrar alırız eksiklerini diyor,
yani böyle kuzum

Canım aldıkların eminim faydalı şeylerdir öyle düşünme.Çok fazlada almanın gereği yok gerçekten doğduktan sonra da alınır niye alınmasın.Bi tanıdığın kızı oldu 3 aylık ama 6 aylık giyiniyo diğerleri küçük geliy yüzden şimdilik çok almamak en iyi...Tabiki hepimiz herşeyi almak istiyoruz ama biraz engellemek lazım.En gerekli olanları al gerisi hallolur.:)))

anlattıklarına harfiyen katılıyorum ve yaşıyorum hayatım :) gül gibi işimi bıraktım bastım istifayı uzun süreli heyet raporu alamadım dye onun için MR istediler ama MR da çekmiyor hiçbiryer bebege zararlı diye. kısmet böyleymiş ya. ben şeyden korkuyorum en çok ıkınma meselesinden hadi fıtıgım yırtıldı onuda geçtim de ya o acı ile doğru dürüst ıkınamazsam nefes alamazsam,unutursam. çünkü dogumda bebekler 2 sn bile nefessiz kalsalar Allah korusun kalıcı hastalıklar cıkabiliyor,özür falan.
Allah ım bize sabır versinde kavuşalım bebişlerimize. kızıma canım feda.
ben evde iş miş yapamıyorum ki annem geliyo haftada bi utanıyorum ama napim (

herkese merhaba.....

uzun zamndır gıremıyodum geçmiş okadar bırıkmıskı okumak imkansız gibi.
bugun doktora gıttım bebişim 31. haftada 1300gr cıktı. bıraz burda bakınca kılosu dusuk gıbı geldı bana
kendım fazlasıyla kılo aldım ama bebiş için biraz cimri davranmıs benım bunye galıba.
sadece bebege kılo aldırmak ıcın tavsıyede bulunabılecek bırı varsa cok sevınıcem kızlar...

Bugün benimde öyle oluyo sancıyo ama hareket ettiği için pek endişelenmedim canım...Benim özellikle göbek deliğinin altı çok sancı yaptı.Büyüdüğü içindir heralde.

Benim de göbek deliğimin çevresi acayip sancılı bi şekilde acıyo.. dokunamıyorum bile, yürerken de rhatsız ediyo.. büyüdüğü için mi acepp

Özlettin canım kendini,hoşgeldin:)))Bence öyle kıyaslama yapma maşallah senin bebişe deDaha zamanı var annesi kilo alır merak etme,sağlığı gelişim yerinde olsun da kilo alır son zamanlarda çok alıyomuş zaten bebişler.Ama kilo aldırmak için ne yapılır hiç bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…