2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben 30 haftalıkken gittiğimde 1650 gr dı boyunu hatırlamıyorum

Maşallah canım oğlunaSağlıklı olsun yeterki kilo alır..Ben 29+1 de dra gittim senden geriyim boyu 38 cm kilosu da 1280gr dı ama senin haftanda nasıl olur bilmem.Bence her çocuk farklı olur az ya da fazla olmasına çok takılmamak gerekir.Benim haftamda olup bebeği daha iri olanda var.

bende annemle izledimde annem dediki köyde bişey yoktu eskiden kadınlar dutu kaynatıp içerdi diyo eskiden beri yapılan bişeymiş bu...
vala faydalı bilgiler verdi. iyi oldu...

evet cnm birde demir için ıspanak iyi diyorlar ya tam tersi demiri atıyormuş
ıspanak süt çay kahve demiri atıyor dedi yanlış hatırlamıyorsam anemisi olanlar uzak dursun dedi

benimde 30 haftalıkken yani 29+5 oz manda 1500 gr.dı...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar oğlumun odası geldi kuruluyo lakin kutuları antreye doldurdukları için gidip bakamıyorum................

hemen uyku setini en kısık programda makineye attım....yemeğimi yaptım....beklemedeyiz göremiyorum puffffffffff

merhaba arkadaşlar,

eşim izinli bugün hemen yazıp çıkıcam...gerçi traşa gitti ama birazdan gelir.

dün randevum vardı, yüzeysel usg ile bakıldı herşey yolunda..FL ölçümünü 7 ile çarpınca mı boyunu buluyorduk??? aklımda böyle bişey kalmış.. eğer doğruysa, bebişimin boyu 42 cm. idrar tahlilim temiz çıktı, kan değerleri her zamanki gibi düşük çıktı.
doktor günde bir taneye devam et dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye randevu verdi.. benimde kontrollerim sıklaştı artık.doğumu sordum 39.hafta içinde alıyoruz dedi. ama henüz tarih vermeye erken dedi. muhtemelen 1 mart gibi doğum görünüyor...
haberler böyle.. inşallah sizlerde de herşey yolundadır..

kocaman öpücükle gönderiyorum

ayyy . ne heyecanlıı güle güle kullansın oğluşun
bizim ufaklığa da en azından bi zıbın alaydım iyiydi dinlemiycem artık ha anneleri. neymiş efendim, doğmamış çocuga don biçilmezmiş. donsuz kalacak yavrum, haberleri yok

Hadi hayırlı olsun canımmm resimlerini paylaşırsın bitince güle oynaya büyüsün minişin odasındaa

kocaman maaşallah bebişine cnm evet fl 7 ile çarpılıyordu valla senin kız benim oğlandan uzun olacak bizimki hep kısa kısa gidiyor seninle doğum günlerimiz aynı olacak galiba ben de 1 mart istiyorum gerçi doktor 25 şubat dedi ama ben mümkünse 5 gün erteleticem ne kadar dursa kardır dimi ama???

maşallah güzel bebişine 39.haftada alınması güzel en azından bütün gelişimini tamamlamış olur

kızlar Saraçoğlu ıspanak, çay, süt, kahve vücuttan demiri atan şeyler dedi ya..yani ıspanak sanıldığının aksine demir deposu değil demiri vücuttan atan bi sebzeymiş o yzdn anemi hastaları ıspanak ve sütten fln uzak dursunlar dedi.. ıspanak kerevizle beraber pişirilince demir yapıyomuş..e biz demir içn kan hapları almıyomuyuz e bi yandanda ıspanak yiyoruz süt içiyoruz..boşuna mı uğraşıyoruz ?

Hayırlı olsun canım oğluşunun odası ben de çok merak ettim:)))Eminim çok güzel olucak.Kendini çok yorma sakın dikkat...

Maşallah canım uzun boylu olucak senin kız galiba1 martta güzel bi tarih hadi hayırlısı bakalım.

Canım bende ıspanakla yoğurt bir arada yenince demir etkisi gidiyor diye biliyorum,çayla peynir gibi yani.Aman herkes bişey diyo en iyisi böyle devam yoksa onu yeme bunu yeme aç kalıcaz...

amerikalı bilim adamları pirinçteki arsenik oranı bebeğe zarar verir diyo
kalifornialı bilim adamları pirinç çok sağlıklıdır gebelikte tüketilmeli diyoo
hangisine inanıcazz
amerikadaki pirinçle türkiyedeki pirincin arsenik miktarları aynımı
yetiştiği topraklar farklı çünküü
biz hangisine inanıcaz yaa

Canım öncelikle geçmiş olsun sen de benim gibi sağlık ocağı harbinden çıkmışsın ben daha önceki haftalarda yaptrırdıgım için bir ay arayla yaptırabilmiştim ama 34. haftada nolur bilmiyorum bi sıkıntı olmaz sanırım ya kendi doktoruna bi sor ama için rahat etsin kuzum ya ben sana bide başka bişi sorcam sende de kasık fıtığı varmış galiba öncelikle geçmiş olsun ne zamandır var canım doğumunu nasıl etkilicek bende de yeni cıktı yani 3 aydır falan var elime geliyodu kasıgımda am ben üstünde durmamışım son muayenede dr söledi genel cerraha gönderdi o da ameliyat olman gerek dedi doğum sezeryan olursa o arada alırız dedi kadın doğumcu sezeryan sart diil sen normal doğur fıtık ameliyatını sonra olursun dedi ama benim kafam karıştı fıtık en ufak bi zorlamada ağrıyo fırlıyo doğum nasıl normal olucak ıkına sıkına patlamasın sonra korktum ben sana ne dediler acaba bana biraz bilgi ver nolur...

görüldüğü gibi hiçbirisine inanamıyoruz yani bz aynen devam :)) Allaha emanetiz

kızlarr size bişey sormak istiyorumm. bebeklerinize uyku tulumu alacakmısınız? ilgimi çekio ama kullanışlımı bilmiorum, cocugu terletirmiki bilemedim ama cok hoş bi görüntüsü var napiyim sizce?

Canım valla bunlar insanı maymuna çeviriyolar kime inancaksın..sürekli bi yenisi çıkıyo...Ben arada yiyiyorum valla zaten yediğim bir iki kaşık bişey o da haftada bi kere çokda seviyorum.Şimdi onu yemeyelim hadi başka bişey çıkıcak.Yıllarca yumurta süt içinde neler dediler şimdi de tam tersi.Az az yemek lazım diye düşünüyorum.Bunlara kalırsa bişey yiyemiycez.Sebze meyvelerde doğal değil ne yiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…