- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.301
merhaba hanımlar.
bende 32 haftalık hamıleyım şu anda.
bugün doktora gittim geliş şekli normal dedi herşey yolunda dediçok şükür
kilosu 1900 boyu 37 cmmiş
sizinkiler bu haftalarında ne kadardı merak edıyorum
oğlum 28700 doğmuştu bu oğlum biraz büyük doğar inşallah
merhaba hanımlar.
bende 32 haftalık hamıleyım şu anda.
bugün doktora gittim geliş şekli normal dedi herşey yolunda dediçok şükür
kilosu 1900 boyu 37 cmmiş
sizinkiler bu haftalarında ne kadardı merak edıyorum
oğlum 28700 doğmuştu bu oğlum biraz büyük doğar inşallah
bende annemle izledimde annem dediki köyde bişey yoktu eskiden kadınlar dutu kaynatıp içerdi diyo eskiden beri yapılan bişeymiş bu...
vala faydalı bilgiler verdi. iyi oldu...
merhaba arkadaşlar oğlumun odası geldi kuruluyo lakin kutuları antreye doldurdukları için gidip bakamıyorum................
hemen uyku setini en kısık programda makineye attım....yemeğimi yaptım....beklemedeyiz göremiyorum puffffffffff
merhaba arkadaşlar oğlumun odası geldi kuruluyo lakin kutuları antreye doldurdukları için gidip bakamıyorum................
hemen uyku setini en kısık programda makineye attım....yemeğimi yaptım....beklemedeyiz göremiyorum puffffffffff
merhaba arkadaşlar,
eşim izinli bugün hemen yazıp çıkıcam...gerçi traşa gitti ama birazdan gelir.
dün randevum vardı, yüzeysel usg ile bakıldı herşey yolunda..FL ölçümünü 7 ile çarpınca mı boyunu buluyorduk??? aklımda böyle bişey kalmış.. eğer doğruysa, bebişimin boyu 42 cm.idrar tahlilim temiz çıktı, kan değerleri her zamanki gibi düşük çıktı.
doktor günde bir taneye devam et dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye randevu verdi.. benimde kontrollerim sıklaştı artık.doğumu sordum 39.hafta içinde alıyoruz dedi. ama henüz tarih vermeye erken dedi. muhtemelen 1 mart gibi doğum görünüyor...
haberler böyle.. inşallah sizlerde de herşey yolundadır..
kocaman öpücükle gönderiyorum
merhaba arkadaşlar,
dün randevum vardı, yüzeysel usg ile bakıldı herşey yolunda..FL ölçümünü 7 ile çarpınca mı boyunu buluyorduk??? aklımda böyle bişey kalmış.. eğer doğruysa, bebişimin boyu 42 cm.idrar tahlilim temiz çıktı, kan değerleri her zamanki gibi düşük çıktı.
doktor günde bir taneye devam et dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye randevu verdi.. benimde kontrollerim sıklaştı artık.doğumu sordum 39.hafta içinde alıyoruz dedi. ama henüz tarih vermeye erken dedi. muhtemelen 1 mart gibi doğum görünüyor...
merhaba arkadaşlar,
kızlar Saraçoğlu ıspanak, çay, süt, kahve vücuttan demiri atan şeyler dedi ya..yani ıspanak sanıldığının aksine demir deposu değil demiri vücuttan atan bi sebzeymiş o yzdn anemi hastaları ıspanak ve sütten fln uzak dursunlar dedi.. ıspanak kerevizle beraber pişirilince demir yapıyomuş..e biz demir içn kan hapları almıyomuyuz e bi yandanda ıspanak yiyoruz süt içiyoruz..boşuna mı uğraşıyoruz ?
kızlar tekrar merhabaaa ayy ne berbat bi hava...
Sonunda Tetanoz aşımın ilk dozunu vurdurabildim 30. haftamda :S sabahtan beri 3 saglık ocagı gezdim , kaydım üniv. zamanında Tekirdag daydı orada cıktı aile hekimim bende İst. a aldırmak ve ası olmak için cıktım bu sabah evden. Çıkmaz olaydım gez gez gez öldümmmmmşuan kasık fıtıgının agrısından uzanamıyorum bile. En son gittigim ocak kavga gürültü yaptı aşımı ortalıgı birbirine kattım sinirden ya. ordan oraya yolluyorlar hepside birbirine uzak 30 haftalık hamileyim artık dermanım kalmadı diye nasıl isyan ettiysem tansiyonum düştü küttttt Bide kadın bana demez mi neden geç geldin diye bende ne doktorum söledi ne siz aradınız dedim aramak zorunda değiliz biz diye tersledi beni iice delirdim ben tabi. neyse dedim sabır ya sabır.
diger doz 1 ay sonraya olcakmıs asının ben ozaman 34 haftalık olcam sorun olmaz mı kızlar yaaaa bilginiz var mı ?
amerikalı bilim adamları pirinçteki arsenik oranı bebeğe zarar verir diyo
kalifornialı bilim adamları pirinç çok sağlıklıdır gebelikte tüketilmeli diyoo
hangisine inanıcazz
amerikadaki pirinçle türkiyedeki pirincin arsenik miktarları aynımı
yetiştiği topraklar farklı çünküü
biz hangisine inanıcaz yaa
görüldüğü gibi hiçbirisine inanamıyoruz yani bz aynen devam :)) Allaha emanetiz
amerikalı bilim adamları pirinçteki arsenik oranı bebeğe zarar verir diyo
kalifornialı bilim adamları pirinç çok sağlıklıdır gebelikte tüketilmeli diyoo
hangisine inanıcazz
amerikadaki pirinçle türkiyedeki pirincin arsenik miktarları aynımı
yetiştiği topraklar farklı çünküü
biz hangisine inanıcaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?