2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğinin kilosu hiç de az gibi gelmedi bana.gayet normal bu haftada bu kiloda olması,bebişine 41 kere maşşallah doktorunda bi sorun olmadğını sölemiştir heralde..

bende ozledım valla burda yazısmayı. ayın 23 unde ızıne cıkıyorum ozaman bol bol bılgısayar basında olurum artık.
ınternette okudum bende bal pekmez falan dıo ama onlarda bana cok kılo aldırır yaaa. okudum burdan uzuldum herkesınkı 1500gr ın ustunde benımkı cılız kaldı
senınkı kac gr oldu ozgecım en formda gıden sendın en son :)

canım bebeğinin kilosu hiç de az gibi gelmedi bana.gayet normal bu haftada bu kiloda olması,bebişine 41 kere maşşallah doktorunda bi sorun olmadğını sölemiştir heralde..

hıç bı sorunumuz yok allaha sukur cnm :) doktorda normal kılosu dedı ama burda bı okudum benımkı ozaman dusuk geldı bana. calıstıgım ıcın cok hareketlıyım yedıklerıme dıkkat edıyorum ama nekadarda evde olupta herseyden yemeye benzemıyo ısyerınde. aksam eve gıdınce yatagın yerını zor buluyom zaten ozamanda vakıt kalmıyo.

cnm yediklerine dikkat et her şeyden vitamini almaya çalış sebze,meyve ,et,balık,tavuk bunu yanında pekmez,ceviz,fındık,süt tarzı şeylerde tüketmeye bak zaten kilosu azda olsa doğumdan sonra anne sütüyle hemen toparlanıyor merak etme önemli olan sağlıklı olması

Canım hiç öyle üzülme senle aynıyız nerdeyse bizimki de 1280gr bana gayet normal geldi.Öyle kıyaslama yapma...Ben arada kansızlık olduğu için bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum bi de her sabah kahvaltıda biraz bal:)))Çok yemezsen şeker de yoksa kilo aldırmaz canım o kadarda.Ben az kilo aldım ama bebiş iyi maşallahDaha var doğuma kilo alır sıkma canını...

belkıde ben aksam yemegını cok az yıyorum ondan oluyo bole. hıc halım kalmıyo yemek pısırmeye cunku. sabah 8'den aksam 6'ya kadar hep ayaktayım otursam en fazla 1 saat oturuyomdur. eve gıdınce pestılım cıkıo ev 6. kat asansorde yok nefes nefese kalıom ıcerı gırınce 5 dakıka uzanayım normale doneyım dıoyum bıdaha yatıs o yatıs :) aksam yemeklerıne cozum bulmam lazım benım. eşimde 4700gr dogmus peşimde dolaşıp duruyo oglumda benım gıbı olcak dıye. adam buyuk bı hayal kırıklıgına ugrucak bı gıdısle annesıne cekcek ben 2500gr dogmusum

belkıde ben aksam yemegını cok az yıyorum ondan oluyo bole. hıc halım kalmıyo yemek pısırmeye cunku. sabah 8'den aksam 6'ya kadar hep ayaktayım otursam en fazla 1 saat oturuyomdur. eve gıdınce pestılım cıkıo ev 6. kat asansorde yok nefes nefese kalıom ıcerı gırınce 5 dakıka uzanayım normale doneyım dıoyum bıdaha yatıs o yatıs :) aksam yemeklerıne cozum bulmam lazım benım. eşimde 4700gr dogmus peşimde dolaşıp duruyo oglumda benım gıbı olcak dıye. adam buyuk bı hayal kırıklıgına ugrucak bı gıdısle annesıne cekcek ben 2500gr dogmusum

belkıde ben aksam yemegını cok az yıyorum ondan oluyo bole. hıc halım kalmıyo yemek pısırmeye cunku. sabah 8'den aksam 6'ya kadar hep ayaktayım otursam en fazla 1 saat oturuyomdur. eve gıdınce pestılım cıkıo ev 6. kat asansorde yok nefes nefese kalıom ıcerı gırınce 5 dakıka uzanayım normale doneyım dıoyum bıdaha yatıs o yatıs :) aksam yemeklerıne cozum bulmam lazım benım. eşimde 4700gr dogmus peşimde dolaşıp duruyo oglumda benım gıbı olcak dıye. adam buyuk bı hayal kırıklıgına ugrucak bı gıdısle annesıne cekcek ben 2500gr dogmusum bıde cnbc yada ntv de herpazar sabahı belgesel cıkıo anne karnında yasam dıye. yapılan arastırmaları bebegın gelısımını alnatıyo herhafta ordada aynı seyı soyluyo bebegın kılosu nekadar yuksekse okadar saglıklı olur dıyo ondan taktım ben bırazda

aman ii yapmışsın boşver bu halde calışmak ayrı dert valla o kısmetiyle bereketiyle gelir zaten daha da güzel kapılar açılır önüne bebiş bi doğsun da sağ salim...ya ben de en cok ıkınmaktan korkuyorum işte dediğin gibi ya fıtığın yaptıgı baskı yüzünden ıkınamazsam tam cıkcakken cıkmaz sa da oksijensiz falan kalırsa diye Allah korusun o yüzden sezeryan inanılmaz mantıklı geliyo şu durumda Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallahhh...yaa ne güzel anneciğin yanında senin hiç utanma güzelim o senin annen asla gocunmaz sana destek olmaktan keşke benimki de azcık yakın olsaydı 16 saatlik mesafe var aramızda amaan zoryani bi çok şey ya Allah kurtarsın hepimizi...bu arada sen nerde yaşıyosun tatlımm

cnm geçmiş olsun umarım bunlar alıştırma sancıları olur kzızmız az daha bekler yaramaz bıdık.... hepimiz için hangisi hangi zaman hayırlısı ise ozaman gelsinler cnm

kesin kararlı valla durmayacak bu kız yaa sağlığı yerinde olsunda varsın erken gelsin bizimde ilk kızımız gelmiş olur sen yinede dikkat et kendine cnm umarım iyi olur herşey

Geçmiş olsun canım inş. küçük hanım biraz daha bekler içerde :)

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HİÇ MERAK ETME SAĞLIKLA GELSİNDE NE ZAMAN OLURSA OLSUN

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...

bizi ancak sezeryan paklar belli oldu :)) annem yanımda olmasa zaten oo ooo ben coktan bitmiştim yeni evliyim 1.5 yıl oldu bebiş zaten sürpriz oldu düşün çok deneyimsiz tecrübesiz yakalandım. 24 yasındayım :))) istanbulda yasıyorum hayatım ümraniyede. annemden utanıyorum ya nasıl utanmayımm kadın sabah geliyo aksam babamla yemege kalıp gidiyorlar kadının tüm günü helak oluyo bide bizimki bi yandan sardı örgüye iice smdiden kızımın 30 çeşit hırkası yelegi oldu ben heveslenip alamıyorum bile annem darılcak die :)
belki de sen benden daha beceriklisindir kuzum annen uzak olsa da evini çevirebiliyorsun. Allah yardım ediyo ya bu zamana kadar idare etmişiz bi şekilde hayırlısıyla bir de mutlu sonla sonlandırsaydık hamilelik serüvenimizi :))

Canım sen izne çıkınca rahat edicen anlaşılan çok yoğunsun,zor tabi bu durumda yemek yiycek hal kalmaz ama sen yine de kafana takma izne ayrlınca daha düzenli olur yediklerim.Benim eşimde 4500gr doğmuş ama benim o kadar kilolu doğurmaya niyetim yokBen de 3300gr doğmuşum benim gibi doğar en fazla...Sağlığı yerinde olsun da doğduktan sonra da alır kiloyu dert etme sen kendine...

canım benimde bebiş 2 hafta geriden geliyo dedi doktor 15 gün önce gittiğimde 1220gr dı.bide ben okadar dikkat ederim beslenmeme ama geriden geliyo kilosu..ilk başta benimde moralim bozulmuştu herkesinki ilerde bile benim dikkat ettiğim halde geride die..ama burda kızlarda rahatlattı içimi organları falan bi sorun olmasında az düşük kilolu olsunlar emzirince toparlanırlar canını sıkma..bide o değişen bişe bi bakarsın geriden geliyo bi bakarsın öbür randevuda gününde gidiyo yada ileride..

öyle cnm dizginlicem brz kndimi..
bnmle aynı hissi yaşayan biri olduğuna sevindim :)) çok saol cnm içimi rahatlattın..sanırım ilk olunca tecrübesizlikten oluyo bunlar..ne ne kdr gydirilir ne zmn giydirilir bilmediğimiz için hepsindn almak istiyoruz..bnde özellikle büyük alıyorum aldıklarımı bakalm nası bişi olcak ::))

cnm kiloyu hiç kafana takma gerçekten her bebek o kdr farklı oluyoki helede başkalarının kilosuyla sakın karşılaştırma..bunlar fabrikasyon değilki aynı olsunlar :)) bnde kilolu olcak diye korkuyorum bu konudada tekim heralde..bebişin alması gerekeni alıyo sndn ama fazla yediğimiz zmnda işte bebeğe değil bize kalıyo o kilolar..ahh bu boğaz ahh

ayy kıyamam anneciğine yaa aynen benim annem de öle oturdugu yerden trikotaj atölyesi gibi maşallah dünyayı ördü kızıma bi taraftan da yığınla alışveriş yapıyo bize bişi bırakmadı aldı da aldı valla ben de o açıdan utanıyorum alma diyorum ama hevesimi ırma diyo bana alsın napiim ilk torunu biz de daha 1.5 senelik evliyiz tatlım dediğin gibi bana da bebiş sürpriz oldu ama iyi ki de olmuş:)) yok bitanem ya ne becerikliliği işte iş başa düştüğü için çekip çevirmek zorunda kalıyorum napiim ipin ucunu bi bırakırsam bi daha kimse toparlayamaz biliyorum o yüzden ben hamile psikolojisine bile giremedim düşün yani çok heveslenirdim kocama nazlancam falan diye ama nerdeee şurda kaldı 1.5 ay nazlanmam ben de napiim artık diyorum kendi kendime:))

Ben hiç kilosuna takılmıyorum 2500gr altı olmasın yeter zaten doğuma kadar en az o kadar olur diye düşünüyorum.Gelişim yerinde olsun yeter zaten doğunca alırlar kiloyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…