2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar, bişi sorucam size benm, doğum izni 15 tatile denk gelio,çalışabilir raporu alıp, ben bu 2 haftayı doğumdan sonraya akarabilecek miyim?Bu konuda pek kimsenin bilgisi yok bilenler lütfen yardım etsin((((((((((

hmm özlettin kendini hoşgeldin neyse işlerini halletmişsin güle güle kullanın canım

canım ya daha çok erken gelmez inş. prenses bekler biraz daha odası hazır onu mu anladı ne :)

hoşgeldin canım maaş. bebişine.

canım ben de öğretmenim benm de 13 ocaka geliyor ve rapor alıp çalışcam sende al çalışabilir raporunu 15 tatil dönüşü 1 hafta daha çalışırsın en azından olur o zaman niye olmasın

teşekkür ederiz teyzeleri.....güzeldikleriniz için rabbim size en güzellerini nasipetsin inşallah..............eşyaları yerleştirdim dolaba lakin hepsi ütülendiği halde buruşmuş bir ara tekrar ütülemeyi düşünüyorum askı almamız lazım...ama genel olarak keyifli ve güzel bir oda oldu...

özgennnnnnn teyze.......bizde keçeden balık ahtapot bide yıldız yapmaya çalışıcaz bakalım becerebilicekmiyiz senin gibi olmassa aynen ellerinden öper valla .............

güneşcim ya şu chıcconun dönencesini kutudan çıkarana kadar deveye hendek atlatsak daha iyiydi yanılıyomuyum....

ayşennnnnncimmm gördüm seni napıyosun bakim.....

Ayyy hadi gözünüz aydın demek kuruldu odası
Sorma Işıl'cım dün kargocu getirdi aç aç bitmez,ne sağlam bağlamışlar her parçasını,onu bırak heyecan yaptım illaki çalıştırıcam diye ne garip yere koymuşlar pili,işimiz gücümüz yok pil bittikçe elimizde tornavidayla açıp pil takıcaz ne alaka anlamadım.
Ayşen geçmişi okuyordur

arkadaşlar son kontrolde yani 32.haftada dr tahlil falan ister diye düşünmüştüm ama bişey istemedi.35.haftada gitcem tekrar.NST olayıda ozamanmı başlar,ve tahlil istemesi gerekmiyomu doktorun.benle aynı günlerde olanlar yada bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim

Canım senden haber bekliyorum merak ettik Aden'in odasını oğlumla foto yükle de görelim.

Doğru bildin Okudum bitiirdim o arada arkadaş aradı onunla konuşurken yazamadım Valla sizin odalar geldi ben heyecanlandım meraklandım oğlumun odası yok ama sizinkilerin heyecanı yetti bize merakla bekliyoruz.

ya sorma zaten okısma hiç girmedim bile cünkü daha önce aldığım uyku arkadaşı vardı oda öyleydi bide buna tornavida nerden bulcam okadar minik ........bu arada biz haftaya sana gelmeyi düşünüyorz aysenle haberin ola.....
Canım senden haber bekliyorum merak ettik Aden'in odasını oğlumla foto yükle de görelim.

ah canım benim odayı gelince görceksin inşallah....

Niye kiiiii? Niye merak ettiriyorsun bize Işııııllllll??????????????

canım ya daha çok erken gelmez inş. prenses bekler biraz daha odası hazır onu mu anladı ne :)

.

odası, çantası herşeyi hazır ya kızımda biliyor bunu e artık daha fazla durmayayım birazda dışarıyı keşfe çıkayım diyor galiba, anasına çekmiş kızım hatta babasınada ve hatta halasınada :) anne babasına tez canlı olmaları sebebiyle çekmiş herhalde, halasınada 8 aylık doğma özelliğiyle çekmiş gözüküyor, hayırlısı bakalım...

tek korkum hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmak, bu durum olmadığı sürece ne zaman isterse o zaman doğsun yeterki hep yanımda kalabilsin...

eğer senin bir sıkıntın yoksa,doktora tahlil istemesi için bir veri vermez isen istemezki tahlil, mesela ben kendi tahlillerimi kendim istiyorum, diyorumki bi idrar tahlili yazın birde kana bakalım ne durumda veya kaşıntım var ne yapalım diyorum karaciğer ile ilgili tahlil yazıyor, ama öyle listeler dolusu tahlil niye istesinler ki sende bir sorun yoksa ve en önemlisi sen doktora sorununu söylemiyorsan.

canım ben bu cuma 32 olcam ve randevum var tahlil falan isteyeceğini sanmıyorum belki sadece nst ister

Merhaba hoşgeldin diyeyim o zaman. Maşallah oğluşuna

Merhaba canım kilosu normal bence takma kafana kuzucuk iyi olsun yeter.

canım ya inş. öyle bir şey olmaz vakitlice sağ salim kavuşursun bebişine içini ferah tut bişeycik olmaz inş.

Doğru bildin Okudum bitiirdim o arada arkadaş aradı onunla konuşurken yazamadım Valla sizin odalar geldi ben heyecanlandım meraklandım oğlumun odası yok ama sizinkilerin heyecanı yetti bize merakla bekliyoruz.
]
Bildiğiniz ikea odası oldu bizimki,farklı birşeyimiz yok Asıl Işıl'ınkini görmek lazım,bizim daha halımız perdemiz gok meydanda Bu haftasonu hallederiz inşallah.Buyrun efem bekleriz

]

Bildiğiniz ikea odası oldu bizimki,farklı birşeyimiz yok Asıl Işıl'ınkini görmek lazım,bizim daha halımız perdemiz gok meydanda Bu haftasonu hallederiz inşallah.Buyrun efem bekleriz

Olur canım halledersiniz bu hafta onları da zorunu hallettiniz zaten gerisi kolay. Geliriz efem Bütün hamileler toplandık yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…