2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kıyamam yaa innnşallah zamanında gelir yada beklemezsede boyu posu kilosu yerinde olurda küveze almazlar..cnm bnm üzülme Allah gönlüne göre versn..çok zor bi durum insanın yavrusunu hastanede bırakıp eve gelmesi Allah kimseye yaşatmasın ama yinede sağlıkları yerinde olsunda herşey geçer..

kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim

Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra dengeli gider. Arkadaşımda da vardı sağlıkla sorunsuz aldı bebeğini kucağına. Moralini bozmamaya çalış stres de tansiyonunu etkiler maşallah bebeğinin sağlığı yerinde doktorun da gerekeni yapar az kalmış zaten 32 olmuşsun Bundan sonrası da sağlıkla su gibi geçsin inşallah.

çok sağol arkadaşım tşkrlr:). Arkadaşın da hap kullanmışmıydı.bi de normal mi yaptı sezeryan mı.genelde tansiyon çıkanları sezeryana alıyolar

Selam arkadaşlar;

Ders çalıştığım için çok fazla girmeye vaktim olmuyor, Allah nasip ederse 20 Ocakta Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı bir başlık açarak yazdım, burada arada kaynamasın diye, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...avsiyelerinize-ihtiyacim-var-olur-yardim.html

Son düzenleme:

çok şükür benim bugüne kadar pek sorunum olmadı,son kontrolde ateş basmasından,tansiyonumun bazen yükseldiğinden ve çok nadir parmaklarımda ağrıdan bahsettim.tuzlu yemememi tavsiye etti,ateş basması da normalmiş.aklıma takılan belli haftalarda belli tahliller mi isteniyor?anlaşılan yok böyle bi durum.dediğiniz gibi şikayete göre isteniyor demekki.çok teşekkür ederim.peki nst nasıl,oda sancı varsamı isteniyor?

cnm geçmiş olsun geçenlerde hastaneye gittiğimde bir abla vardı oda hamileydi 36. haftasıydı daha nce 3 tane kızı olmuş buda erkek ama diğer cocuklarında hiç tansiyon sorunu yaşamamış gebeliğe bağlı oluyomuş cnm bu tansiyon oda benim dr gidiyo dr haftaya sezeryanla alırız bebişi demiş korkma yani birtek sen değilsin rabbim acil şifa versin inşallah normale dönsün biran önce....

cnm bence 03 aylık tulum ve badi yelek vs al vede geçen bir arkadaşın bebeğine baktım 4 aylıktı ama o en az 6 aylık tulumları cok cok rahat giyerdi mümkün değil 6 ay sonra olmaz yani ona göre az al ama cocuğun kullanabileceği şeyler al cnm

:) kolay gelsin inşallah ,ben bisürü almışım valla kıyafet,ama çok küçük boylardan çok almadım,bebekler çok hızlı büyüyorlar,çabucak küçülüp kullanılmayacağına bi beden büyük gelsin,nolcak:)
bikaç boy çorap ve patik,pamuklu ağız silme mendillerinden,önlük,kapişonlu penye hırkalardan,emzirme ve destek minderi,yenidoğan ıslak mendil,1er paket 1ve 2 no bebek bezi,pişik önleyici krem,şampuan,ateşölçer...gerçi eminim sizde listenize yazmışsınızdır bunları,mağazada gördükçe de aklınıza gelir ihtiyaçlar.kalanı da bebişi geldikten sonrada alınır.hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Şimdi biraz geçmişe göz gezdirdim,

Umutluyum canım odanız gelmiş, Rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin

Uhde canım bayadır görünmüyordun, hakikaten merak etmiştim seni, iyi olmana sevindim, Bebişlerinde inşaAllah senin ve bebişlerin için hayırlı olacak bir zamanda gelirler

D_M_F canım sanada bir sürü hediyeler gelmiş, güle güle kullan, insan çok seviniyor hakikaten, bende hep duyuyorum, yengelerimin, kuzenlerimin, teyzemin benşm için hazırlık yaptıklarını, insan çok seviniyor hakikaten, Canım erkek kardeşimde bebişe üzerinde M.Akif yazan altın künye yaptırmış, yeğenim gelsin ben ona neler alacamm neler diyormuş, canım kadeşim yaa

Nice grl hiç bir şey yapmadım derken, bir hızla hepsini hallettin galiba, bende diyorum bu kız nerelerde, neyse ki iyisin, Rabbim aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etsinn

Malkoç Ga canım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaAllah sizin için hayırlı olacak bir zamanda kucağına alırsın, Duam seninle

Pollyanna bebişine maşaAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin

Çitlenbik canım tansiyondan bahsetmişsin, benim dayımın hanımı 28 haftalıkken yüksek tansiyondan dolayı sezerryan oldu, ama kızımız maşaAllah 28 haftalık doğmasına rağmen hayata tutundu ve şu an 11 yaşında, ama yengem o zaman stresliydi,sıkıntılıydı, bu yüzden tansiyon fırladı, ama inanıyorum ki sen zamanında sıkıntı yaşamadan bebeişin kucağına alacaksın

Bu arada bursalı arkadaşlarımızı takdir ettim valla, buluşmaları yaptılar birde ev gezmelerine başladılar, ne güzel Rabbim muhabbetinizi artırsın

Son düzenleme:
kızlar hastane çıkışının yeni doğan bide 03 aylık olanları var bi takım yenidoğan olsun dedim ama çok küçük geliyo şimdi gözüme iki hafta anca giyer diyolar aziz bebeden aldım 100 lira az da değil giyemezse üzülürüm değiştirsemmi siz nasıl aldınız

evet cnm doğru söylemişler ama üzülecek bişey yok ben 7 takım aldım hepside yenidoğan için 2 hafta giyse bana yeter sonra çıkar yenilerini alırım ilk zamanlar üst sık sık değişiyor sütü çıkardıkları için vss ama sen o kadar paraya değmez dersen bence büyüğünü al o zamann

onlar çocuklar bebekler kurcalarken açamasın diye öyle cnm ben kızımdan biliyorum aldığımız bütün oyuncaklar öyle...

çok çok geçmiş olsun canım
canım ne gerekiyorsa yap doğumdan sonra olurmu
doğumdan sonra 6 ayda geçer diyorlar ama geçmeyebiliyorda
sonrasında sürekli ölçtür
geçti dese bile doktorlar sen ölçtür yine olurmu

Son düzenleme:
çok sağol arkadaşım tşkrlr:). Arkadaşın da hap kullanmışmıydı.bi de normal mi yaptı sezeryan mı.genelde tansiyon çıkanları sezeryana alıyolar

benim akrabam kullanmıştı hap
ama işe yaramadı düşmedi hiç tansiyonu 32 haftalıken sezeryan oldu bebeğini tehdit edecek durumdaydı onunkisi
maşallah topaç gibi oğlu oldu küveze girmemişş
ailende böyle tansiyon problemi yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…