- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.381
can cazım henüz tam anlamıyla bitmedi bitsin göreceksin elbette lakin keçeciye gitmemiz gerekmektedir bilgine....Niye kiiiii? Niye merak ettiriyorsun bize Işııııllllll??????????????
can cazım henüz tam anlamıyla bitmedi bitsin göreceksin elbette lakin keçeciye gitmemiz gerekmektedir bilgine....
odası, çantası herşeyi hazır ya kızımda biliyor bunu e artık daha fazla durmayayım birazda dışarıyı keşfe çıkayım diyor galiba, anasına çekmiş kızım hatta babasınada ve hatta halasınada :) anne babasına tez canlı olmaları sebebiyle çekmiş herhalde, halasınada 8 aylık doğma özelliğiyle çekmiş gözüküyor, hayırlısı bakalım...
tek korkum hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmak, bu durum olmadığı sürece ne zaman isterse o zaman doğsun yeterki hep yanımda kalabilsin...
.
Anlşıldı bekleriz tamam Gel bu tarafa da gideriz beraber belki ben de alırım
kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra dengeli gider. Arkadaşımda da vardı sağlıkla sorunsuz aldı bebeğini kucağına. Moralini bozmamaya çalış stres de tansiyonunu etkiler maşallah bebeğinin sağlığı yerinde doktorun da gerekeni yapar az kalmış zaten 32 olmuşsunBundan sonrası da sağlıkla su gibi geçsin inşallah.
çok sağol arkadaşım tşkrlr:). Arkadaşın da hap kullanmışmıydı.bi de normal mi yaptı sezeryan mı.genelde tansiyon çıkanları sezeryana alıyolar
Hap kullanmamıştı yanlış hatırlamıyorsam, sezeryan oldu istersen yarın ayrıntılarını sorarım senin için.
zahmet olmazsa sor aysen ya çok sağol ilgilendiğin için
odası, çantası herşeyi hazır ya kızımda biliyor bunu e artık daha fazla durmayayım birazda dışarıyı keşfe çıkayım diyor galiba, anasına çekmiş kızım hatta babasınada ve hatta halasınada :) anne babasına tez canlı olmaları sebebiyle çekmiş herhalde, halasınada 8 aylık doğma özelliğiyle çekmiş gözüküyor, hayırlısı bakalım...
tek korkum hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmak, bu durum olmadığı sürece ne zaman isterse o zaman doğsun yeterki hep yanımda kalabilsin...
eğer senin bir sıkıntın yoksa,doktora tahlil istemesi için bir veri vermez isen istemezki tahlil, mesela ben kendi tahlillerimi kendim istiyorum, diyorumki bi idrar tahlili yazın birde kana bakalım ne durumda veya kaşıntım var ne yapalım diyorum karaciğer ile ilgili tahlil yazıyor, ama öyle listeler dolusu tahlil niye istesinler ki sende bir sorun yoksa ve en önemlisi sen doktora sorununu söylemiyorsan.
cnm geçmiş olsun geçenlerde hastaneye gittiğimde bir abla vardı oda hamileydi 36. haftasıydı daha nce 3 tane kızı olmuş buda erkek ama diğer cocuklarında hiç tansiyon sorunu yaşamamış gebeliğe bağlı oluyomuş cnm bu tansiyon oda benim dr gidiyo dr haftaya sezeryanla alırız bebişi demiş korkma yani birtek sen değilsin rabbim acil şifa versin inşallah normale dönsün biran önce....kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
Selam arkadaşlar;
Ders çalıştığım için çok fazla girmeye vaktim olmuyor, Allah nasip ederse 20 Ocakta Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı bir başlık açarak yazdım, burada arada kaynamasın diye, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...avsiyelerinize-ihtiyacim-var-olur-yardim.html
Selam arkadaşlar;
Ders çalıştığım için çok fazla girmeye vaktim olmuyor, Allah nasip ederse 20 Ocakta Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı bir başlık açarak yazdım, burada arada kaynamasın diye, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...avsiyelerinize-ihtiyacim-var-olur-yardim.html
kızlar hastane çıkışının yeni doğan bide 03 aylık olanları var bi takım yenidoğan olsun dedim ama çok küçük geliyo şimdi gözüme iki hafta anca giyer diyolar aziz bebeden aldım 100 lira az da değil giyemezse üzülürüm değiştirsemmi siz nasıl aldınız
Ayyy hadi gözünüz aydın demek kuruldu odası
Sorma Işıl'cım dün kargocu getirdi aç aç bitmez,ne sağlam bağlamışlar her parçasını,onu bırak heyecan yaptım illaki çalıştırıcam diye ne garip yere koymuşlar pili,işimiz gücümüz yok pil bittikçe elimizde tornavidayla açıp pil takıcaz ne alaka anlamadım.
Ayşen geçmişi okuyordur
kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
çok sağol arkadaşım tşkrlr:). Arkadaşın da hap kullanmışmıydı.bi de normal mi yaptı sezeryan mı.genelde tansiyon çıkanları sezeryana alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?