2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
2 hafta önce hasta olmuştum gece doktora gittik antibiyotik vermişti boğazlarımda enfeksiyon vardı
doğum doktorumada sordum gösterdim ilacı muhakkak kullan enfeksiyon erken doğuma sebep olur dedi ama ben kullanmadımm
bo su meyve istiraatle atlattım
şimdi iyiyim ama yinede boğazlarım tam geçmedi
antibiyotik almıyorum hiç boll su içiyorumm sizce geçermi
yok yok ama sabahları hissediyorumm sadece yanma oluyo boğazlarımda

2 hafta sonra kontrolum var o zaman ortopediyede gözükeceğim
malesef uyluk kemiğim içe kaçık pilates yaparken olmuştu geçmişte
normal doğuma engel olur filan diye duydum doktora söyledim ortopedi doktoru bi baksın dedii
inşallah sorun çıkarmaz normal doğumaa

onlar çocuklar bebekler kurcalarken açamasın diye öyle cnm ben kızımdan biliyorum aldığımız bütün oyuncaklar öyle...
Sen deneyimlisin tabiiiiBen de diyorum bu kadar uğraştırcak şeyi niye yaparlar,o zaman süper demek ki önlem almak içinmiş tşkler

Canım o sadece tuzu kısmakla az yemekle vs olmuyor,stres tetikleyiveriyor.Ama inan çok ciddi bir problem sakın ilacını kullanmamazlık etme sana ve bebişe çok zararı var tansiyonun.Doktorunun hap vermesi çok iyi olmuş,sen de düzenli kullan tamam mı çok önemli ikiniz için.

bncede eğer para konusunda içine sinmediyse gt değiştr büyüğünü al az para değil yani 2 haftalık bişey içn..bari 5-6 hafta gysn :)) büyük şeyin zararı olmaz illaki gyidirirsin ama küçüldümü insanın içine oturur verdiği para :))

kurban bayramında bende aynı şekilde oldum, o kadar da dikkat ettim kimseye yaklaşmamaya falan ama biyerlerden bulaştı soğuk algınlığı.. burnum tıkalı ve boğazım çoook ağrıyordu, gece öksürükten uyuyamıyordum. doktora gitmedim kendim atlatırım diye.. ve limonlu su, ıhlamur içerek, hergün taze meyve suyu içerek ve meyve yiyerek atlattımm ama ilk zamanlarda hakkaten gece ve sabahları çok rahatsız oluyordum.. çok geçmiş olsun..

bol su içmeye devam et, meyveni ıhlamurunu hatta ballı ıhlamurunu eksik etme... zaten atlatmış gibisin tamamen geçer böylelikle..

sağol canımm antibiyotik kullanmak istemedimm bende
öyle dinlenerek geçiriyorumm
vücut direnci çok düşük 2 hafta oldu tam iyileşemedimm

Selam kızlarrr...

Ama bi gün girmedim sayfalar çok birikmiş hala bitiremedim :)) bari bi selam veriyim iki cevap yazıyım da sonra devam ediyim okumaya

Canım güven artık sadece özel ssk anlaşması bitti bilgin olsun... Dediğin gibi fiyatlar hep yüksek malesef.. Benimde ssk ile 2250 olacak... Bebeklerimiz sağlıkla gelsin yeter ki
Canım hayırlısı olsun inşallah... Hepimiz seni bekliyoruz :)) senden sonra bizde pıtır pıtır doğurcaz ona göre :))
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

sağol canımm antibiyotik kullanmak istemedimm bende
öyle dinlenerek geçiriyorumm
vücut direnci çok düşük 2 hafta oldu tam iyileşemedimm

rica ederimm.. emin ol ben daha kötüydüm artık öksürmekten ve boğaz ağrısından ağlayacak dereceye gelmiştim.. şimdide çok dkkat etmeye çalışıyorum bol bol meyve yiyerek..

ben güveni aradığımda 22 haftalıktım, sizi sgk lı kısma alamayız özele alabiliriz ancak falan dediler.. bende bu neyin pazarlığı diye sinir olmuştum.. şimdi doktorum özel olduğu için bu onun anlaşma fiyatı sanırım sgk nın hiç bi faydasını görmicem 5000 le karşılaştırınca 2250 bişey değil gibi geliyo.. bakalım haftaya gitcem süleyman hocaya, belli olur hangi hastane olacağı.. koru da bayağı yakınmış bize, ikinci ihtimal olarak aklımda orasıda..

maşallah bebişine cnm biraz sarımsaklı soğuk yicekler tüket istersen belgi dengeler

Güzel günler geçirsin kuzucuk odasında...Ne demek yaparım tabiii:)))

Canım geçmiş olsun inş.düzene girer...Bebişede maşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…