- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.401
Sen deneyimlisin tabiiiionlar çocuklar bebekler kurcalarken açamasın diye öyle cnm ben kızımdan biliyorum aldığımız bütün oyuncaklar öyle...
kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
kızlar hastane çıkışının yeni doğan bide 03 aylık olanları var bi takım yenidoğan olsun dedim ama çok küçük geliyo şimdi gözüme iki hafta anca giyer diyolar aziz bebeden aldım 100 lira az da değil giyemezse üzülürüm değiştirsemmi siz nasıl aldınız
günaydın kızlarr
2 hafta önce hasta olmuştum gece doktora gittik antibiyotik vermişti boğazlarımda enfeksiyon vardı
doğum doktorumada sordum gösterdim ilacı muhakkak kullan enfeksiyon erken doğuma sebep olur dedi ama ben kullanmadımm
bo su meyve istiraatle atlattım
şimdi iyiyim ama yinede boğazlarım tam geçmedi
antibiyotik almıyorum hiç boll su içiyorumm sizce geçermi
yok yok ama sabahları hissediyorumm sadece yanma oluyo boğazlarımda
kurban bayramında bende aynı şekilde oldum, o kadar da dikkat ettim kimseye yaklaşmamaya falan ama biyerlerden bulaştı soğuk algınlığı.. burnum tıkalı ve boğazım çoook ağrıyordu, gece öksürükten uyuyamıyordum. doktora gitmedim kendim atlatırım diye.. ve limonlu su, ıhlamur içerek, hergün taze meyve suyu içerek ve meyve yiyerek atlattımm ama ilk zamanlarda hakkaten gece ve sabahları çok rahatsız oluyordum.. çok geçmiş olsun..
bol su içmeye devam et, meyveni ıhlamurunu hatta ballı ıhlamurunu eksik etme... zaten atlatmış gibisin tamamen geçer böylelikle..
Canım güven artık sadece özel ssk anlaşması bitti bilgin olsun... Dediğin gibi fiyatlar hep yüksek malesef.. Benimde ssk ile 2250 olacak... Bebeklerimiz sağlıkla gelsin yeter kigüvenle medicanaya önceden sormuştum dediğin gibi 5000 falan doğum ücretleri. hatta güveni sgk ve özel diye iki kısma böldükleri içinde hiç beğenmemiştim.. oraya gelince doktorla görüşüp sonrasında hastaneye karar vericez.. ama şu da var; özel doktor muayenehanesine gidince o hastaneyle anlaşmalı olduğu için fiyatı daha düşük oluyo hastanelerin.. lina kadın sağlığına ayrıntılı ultrason için gitmiştim oradaki doktor biz sormadan fiyatlarını söyledi, medicanayla anlaşmalıyız 2500 e yaparız doğumunu demiştiya ne yüksek rakamlar 5000 falan :2:
Canım hayırlısı olsun inşallah... Hepimiz seni bekliyoruz :)) senden sonra bizde pıtır pıtır doğurcaz ona göre :))günaydın kızlarrrr uzun zamandır giremedim nete yeni fırsat bulabildim nasılsınızz???? benim ara ara ağrılarım başladı dr. böyle devam ederse hastaneye yatıracagını söyleyince ailem ve kız kardeşim geldiler erken doğum olur diye yiğenimde var tabii ondan bana fırsat kalıp nete giremedim bir türlü.. dr. en geç 37 haftada alacagını söylemişti bebişleri şimdi ise gelişimlerine bakıp daha erken alabilecegini söylüyorr yani heran herşey olabilir benim içinn herşeyin hayırlısı artıkk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr öpüyorum hepinizi fırsat buldukca girmeye çalışacagımmmm
sağol canımm antibiyotik kullanmak istemedimm bende
öyle dinlenerek geçiriyorumm
vücut direnci çok düşük 2 hafta oldu tam iyileşemedimm
Selam kızlarrr...
Ama bi gün girmedim sayfalar çok birikmiş hala bitiremedim :)) bari bi selam veriyim iki cevap yazıyım da sonra devam ediyim okumaya
Canım güven artık sadece özel ssk anlaşması bitti bilgin olsun... Dediğin gibi fiyatlar hep yüksek malesef.. Benimde ssk ile 2250 olacak... Bebeklerimiz sağlıkla gelsin yeter ki
Canım hayırlısı olsun inşallah... Hepimiz seni bekliyoruz :)) senden sonra bizde pıtır pıtır doğurcaz ona göre :))
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
geçmiş olsun canım, kendini iyi koru sanada geçmesin...
iyi akşamlar cnm bende kaçar kocam hasta olmuş onunla ilgilencemmmmm
kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
teşekkür ederiz teyzeleri.....güzeldikleriniz için rabbim size en güzellerini nasipetsin inşallah..............eşyaları yerleştirdim dolaba lakin hepsi ütülendiği halde buruşmuş bir ara tekrar ütülemeyi düşünüyorum askı almamız lazım...ama genel olarak keyifli ve güzel bir oda oldu...
özgennnnnnn teyze.......bizde keçeden balık ahtapot bide yıldız yapmaya çalışıcaz bakalım becerebilicekmiyiz senin gibi olmassa aynen ellerinden öper valla .............
güneşcim ya şu chıcconun dönencesini kutudan çıkarana kadar deveye hendek atlatsak daha iyiydi yanılıyomuyum....
ayşennnnnncimmm gördüm seni napıyosun bakim.....
Eşine geçmiş olsun canım,dikkat et sende kendine sana da geçmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?