2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese...

bende bişeyler yazdım canım...

Umutluyum canım odanız hazılandı galiba. hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Herkese günaydın, haller keyfler yerindedir inşaAllah;

biz dün saat dörde kadar ders çalıştık, öyle olmasına rağmen babamızı uğurladıktan sonra uyuyamadık

Bu arada açtığım başlığa yorum yazıp, yardımcı olan arkadaşlarımada çok tşk ederim

canım çok geçmiş olsun, inşaAllah bir şey çıkmaz, ve inşaAllah hayırlısıyla, dilediğince bir doğum gerçekleştirisin

Günaydın herkese...

bende bişeyler yazdım canım...

Umutluyum canım odanız hazılandı galiba. hayırlı olsun...
evet canım gördüm cevabını Çok tşk ederim

bende annemle izledimde annem dediki köyde bişey yoktu eskiden kadınlar dutu kaynatıp içerdi diyo eskiden beri yapılan bişeymiş bu...
vala faydalı bilgiler verdi. iyi oldu...

süt yapan şeyleri şimdiden mi yemeye başlamamız lazım?

kızlarr size bişey sormak istiyorumm. bebeklerinize uyku tulumu alacakmısınız? ilgimi çekio ama kullanışlımı bilmiorum, cocugu terletirmiki bilemedim ama cok hoş bi görüntüsü var napiyim sizce?

ben alıcam canım...kullananlardan duydum, memnunlar..

rahatsızlıktan değil de hevestendir...biraz da garanticisin galiba :) ben de fazlasıyla rahatım...hediye gelenler ve ablamın eskileri dışında daha tek bir çorap bile almadım bebiş için....ne beşik, ne oda, onlar zaten yok....bakalım lazım oldukça alırız diyorum, yaza doğru olcakya , bebişle beraber de çıkarız nişey gerekirse.....

kızlar dün sağlık ocağına gittim.bebişin kalp atışlarını dinledi hemşire, çok hızlı atıyodu.'hızlı mı yürüdünüz' dedi, 'evet' dedim...ondan öyle olmuş...ben hem çok hem de hızlı yürüyorum herzaman....soluk soluğa kalmış yavrum....kendinizi yormadan yürüyün dedi

herkese günaydın bizde şimdi dr umuzdan geldik 1.926 gr ,42 cm olmuş bizim kızımız şeker olduğu için akciğer gelişimine engel oluyomuş o yüzden sezeryan olucam ama tam günü gününe 9 mart şimdilik tarihimiz ya erken gelirse diyorum :18: ay ne zor işlermiş bunlar şimdiden korkusu sardı.

bebeğine maşallah cnm sanada geçmiş olsun ,benim kuzenimin hamilelik tansiyonu vardı çokta yüksekti 3 çocuğundada oldu 3 ünüde sezeryan oldu ynlız bizim hatun ben 3 tane daha doğururum diyo:)

Ya çok kötü oldummmmmm...

az önce aynayla kendime baktımda karnımın alt kısmı komple çatlamış. mor mor damar şeklinde. ben altı göremiyorum diye dikkatimden kaçmış...
üstte hiç bişey yok ama göbeğin alt tarafı genital kılların üst kısmı çok çatlamış. sizdede varmı? o kadarda krem kullanıyorum... fayda etmemiş...

canım gözün aydın... bebişin büyümüş... şeker akciğer gelişiminimi engelliyormuş. ay birde bu çıktı...
doktorun sezeryanı önerdiyse bir bildiği vardır canım. hakkımızda hayırlısı olsun...

bende de var cnm aynı bölgede ne yaparsan yap çatlak vücudunla alakalı sen sadece tetbir amaçlı kullanıyorsun onları malesef engellemiyor çatlakları sakın moralini bozma bunun için sonuçta bir çok kadında var bu problem

sağol SİBELcim, valla ölçümler doğruysa 42 cm çıkıyor:) bacak boyu uzun olur belki.. benim bacak boyum kardeşimle boyumuz aynı olmasına rağmen ondan uzun.. sanırım bana çekecek:)
Defne babasına çok benziyor bu da bana benzer inşallah hayırlısıyla.
evet dediğin gibi içerde ne kadar kalsa kar.. doktor 38+4 te alırız derse 28 şubat, 38+6 ya kadar beklerse 1 mart olacak benimki. tabi ben 1 mart taraftarıyım

maşallah güzel bebişine 39.haftada alınması güzel en azından bütün gelişimini tamamlamış olur
çok sağol canım, Allah'ın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi, gelişimleri tamamlanınca kucaklarımıza alırız.. dileğim topiğimizden kimse bebeğini hastanede bırakmak zorunda kalmasın, hepimiz doğum yaptıktan sonra bebişlerimizle evlerimize dönelim İNŞALLAH.

Maşallah canım uzun boylu olucak senin kız galiba1 martta güzel bi tarih hadi hayırlısı bakalım.
çok sağol canım, hayırlısı inşallah.
sağol Güneşcim, bizimki orta halli çıksa yeter:))) ben 1,60 ım, babamızda 1,76 :)
bizde seni öptük çok çok

amaaaann boşver tatlım takma kafana.. onlar bebişinden miras kalacak sana..
bende bu aralar feci kaşınıyorum, aynaya bakıyorum, henüz kızımdaki çatlakların üstüne eklenmiş çatlak yok.. ama aniden pıtırt diye çatlayıvercek gibi:))))))

ince çatlaksa hiç önemli değil.. ben kızımda belli belirsiz çok az ince ince çatladım, sadece göbek deliğinin yanında 2-3 tane kalın çatlak var o kadar..

MAŞALLAH küçük hanıma

korkupta şimdiden kendini strese sokma canım.. Rabbim hayırlısıyla o günlere bi getirsinde herşey olacağına varır.

ÇİTLENBİK ve kontrollerde bebişlerini gören tüm arkadaşlar hepinize ve bebişlerinize kocaman MAŞALLAH...

UHDE aramızda en erken bebişlerine sen kavuşacaksın.. galiba 1 ay gibi bi süren kaldı, belki de daha az.. Allah yardımcın olsun canım.

günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...

rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......

hayırlı olsun odası cnm gönülden istemişsin rabbimde hemen yerine getirmiş cnm

maşallah bebişine bak kısmetini kendi getiriyo ayağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…