- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.421
Selam arkadaşlar;
Ders çalıştığım için çok fazla girmeye vaktim olmuyor, Allah nasip ederse 20 Ocakta Ankaraya gittiğimizde alışveriş yapacağız...bu akşam eşimle aldıklarımızı ve alacaklarımızı listeledik... Çok fazla eksiğimiz var biliyorum, ama abartarak israfada girmek istemiyorum... Liste oluştururken kafamız çok karıştı.... Bende aldıklarımızı bir başlık açarak yazdım, burada arada kaynamasın diye, sizde fikirlerinizi yazarsanız, ona göre liste oluşturmak istiyoruz.... şimdiden çok tşk ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...avsiyelerinize-ihtiyacim-var-olur-yardim.html
canım çok geçmiş olsun, inşaAllah bir şey çıkmaz, ve inşaAllah hayırlısıyla, dilediğince bir doğum gerçekleştirisin2 hafta sonra kontrolum var o zaman ortopediyede gözükeceğim
malesef uyluk kemiğim içe kaçık pilates yaparken olmuştu geçmişte
normal doğuma engel olur filan diye duydum doktora söyledim ortopedi doktoru bi baksın dedii
inşallah sorun çıkarmaz normal doğumaa
evet canım gördüm cevabınıGünaydın herkese...
bende bişeyler yazdım canım...
Umutluyum canım odanız hazılandı galiba. hayırlı olsun...
bende annemle izledimde annem dediki köyde bişey yoktu eskiden kadınlar dutu kaynatıp içerdi diyo eskiden beri yapılan bişeymiş bu...
vala faydalı bilgiler verdi. iyi oldu...
kızlarr size bişey sormak istiyorumm. bebeklerinize uyku tulumu alacakmısınız? ilgimi çekio ama kullanışlımı bilmiorum, cocugu terletirmiki bilemedim ama cok hoş bi görüntüsü var napiyim sizce?
off kafam o kdr karışıkki herşeyden almak istiyorum snki herşeyi eksk yapmışım gbi geliyo..herşey hazır olsn istiyorum..eşim her sefernde bni engelliyo acele etme şimdi aldığın çoğu şeyi kullanamayabilirsin önce bi doğsun tipine şekline bi bakalm ona göre neyi eksikse alırız diyo..bnde sanki doğumdan sonra bi yere çıkamıcakmışım gbi herşeyi alıp şimdiden hazır etmk istiyorum alıyorum ama yine eksik geliyo..psikolojik bi rahatsızlığımmı var acaba diye düşünüyorum..çok tez canlıyım..yani sanki herkes en güzel en iyi şekilde yapmış herşeyini gerekli olan bütün şeyleri almışda bn abuk sabuk gereksiz şeyler alıyorum bi işe yaramıcakmış gibi geliyo..ay bilmiyorum aklımı oynatcam sanki..aklm fikrm hep bebişin ihtiyaçlarında..bnm gbi olan varmı acaba?
süt yapan şeyleri şimdiden mi yemeye başlamamız lazım?
kızlar kontrolden geldim, bebeğim 1850 gr olmuş,doğum pozisyonunu almış gelişimi iyi dedi dktr ama yine tansiyonum fırlamış,bu tansiyon aklını bana taktı,çok dikkat etmeme rağmen yinede çıkıyor.hiper tansiyon hapına başladım 2 hafta normal çıktı,bu gün yine fırlamış.tuzluda yemiyorum,turşuyuda bıraktım,neyden oluyo anlamadım.benim gibi tasiyonu çıkan var mı arkadaşlar aranızda .yoksa ben tekmiyim
herkese günaydın bizde şimdi dr umuzdan geldik 1.926 gr ,42 cm olmuş bizim kızımızşeker olduğu için akciğer gelişimine engel oluyomuş o yüzden sezeryan olucam ama tam günü gününe 9 mart şimdilik tarihimiz ya erken gelirse diyorum :18: ay ne zor işlermiş bunlar şimdiden korkusu sardı.
Ya çok kötü oldummmmmm...
az önce aynayla kendime baktımda karnımın alt kısmı komple çatlamış. mor mor damar şeklinde. ben altı göremiyorum diye dikkatimden kaçmış...
üstte hiç bişey yok ama göbeğin alt tarafı genital kılların üst kısmı çok çatlamış. sizdede varmı? o kadarda krem kullanıyorum... fayda etmemiş...
sağol SİBELcim,kocaman maaşallah bebişine cnm evet fl 7 ile çarpılıyordu valla senin kız benim oğlandan uzun olacak bizimki hep kısa kısa gidiyor seninle doğum günlerimiz aynı olacak galiba ben de 1 mart istiyorum gerçi doktor 25 şubat dedi ama ben mümkünse 5 gün erteleticem ne kadar dursa kardır dimi ama???
çok sağol canım, Allah'ın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi, gelişimleri tamamlanınca kucaklarımıza alırız.. dileğim topiğimizden kimse bebeğini hastanede bırakmak zorunda kalmasın, hepimiz doğum yaptıktan sonra bebişlerimizle evlerimize dönelim İNŞALLAH.maşallah güzel bebişine 39.haftada alınması güzel en azından bütün gelişimini tamamlamış olur
çok sağol canım, hayırlısı inşallah.Maşallah canım uzun boylu olucak senin kız galiba1 martta güzel bi tarih hadi hayırlısı bakalım.
sağol Güneşcim, bizimki orta halli çıksa yeter:))) ben 1,60 ım, babamızda 1,76 :)Ben aldım kuzuma,ama penye olanlarından aldım,polar olanlar terletir bence de.İçi ve dışı penye olanları tercih ettim .Bebişler de uykularında üstlerini açmamaları için iyi oluyormuş,ayrıca bir arkadaşıma hediye götürmüştüm çok memnundu çünkü onlarınki bulduğunu ağzına alıyordu battaniye vs...
OooOO süper hadi bakalım Aden Bey odanız da geldiii annecik de süslesin püslesin iyi günlerde huzurla uyusun kuzucuk
Maşallah kuzuna pollycim benimki de 39 cm çıktı en son babamız da uzun bizim 1.92 kendileri e uzun bekliyoruz bizim kuzuyu da.Biz de öptük seni kocaman
çok sağol canım, Allah'ın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi, gelişimleri tamamlanınca kucaklarımıza alırız.. dileğim topiğimizden kimse bebeğini hastanede bırakmak zorunda kalmasın, hepimiz doğum yaptıktan sonra bebişlerimizle evlerimize dönelim İNŞALLAH.
amin inşallah cnm kuzularımııızdan ayırmasın rabbim
Ya çok kötü oldummmmmm...
az önce aynayla kendime baktımda karnımın alt kısmı komple çatlamış. mor mor damar şeklinde. ben altı göremiyorum diye dikkatimden kaçmış...
üstte hiç bişey yok ama göbeğin alt tarafı genital kılların üst kısmı çok çatlamış. sizdede varmı? o kadarda krem kullanıyorum... fayda etmemiş...
herkese günaydın bizde şimdi dr umuzdan geldik 1.926 gr ,42 cm olmuş bizim kızımızşeker olduğu için akciğer gelişimine engel oluyomuş o yüzden sezeryan olucam ama tam günü gününe 9 mart şimdilik tarihimiz ya erken gelirse diyorum :18: ay ne zor işlermiş bunlar şimdiden korkusu sardı.
günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......
günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?