- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #28.441
Ya çok kötü oldummmmmm...
az önce aynayla kendime baktımda karnımın alt kısmı komple çatlamış. mor mor damar şeklinde. ben altı göremiyorum diye dikkatimden kaçmış...
üstte hiç bişey yok ama göbeğin alt tarafı genital kılların üst kısmı çok çatlamış. sizdede varmı? o kadarda krem kullanıyorum... fayda etmemiş...
arkadaşlar dr var starda kansızlıkla ilgili cok güzel bilgiler veriyo acil açın
herkese günaydın bizde şimdi dr umuzdan geldik 1.926 gr ,42 cm olmuş bizim kızımızşeker olduğu için akciğer gelişimine engel oluyomuş o yüzden sezeryan olucam ama tam günü gününe 9 mart şimdilik tarihimiz ya erken gelirse diyorum :18: ay ne zor işlermiş bunlar şimdiden korkusu sardı.
Arkadaşlar herkese merhabalar.bizim dün kontrolümüz vardı kızımız 32 haftalık ve 1.750 kilosu arkadaşlarımın yorumlarını okuyunca BENDE RAHATLADIM çünkü bana da biraz az gelmişti kilosu ama doktor herşeyi normal dedi bide doktoruma hıçkırma gibi hissettiğimiz şeyi sordum atardamırın yukarı çıkmasından kaynaklı ritmik bi atış dedi.ben 2 günde bir yeşil çay içiyodum onu da doktorum haftada 3-4 kere içersen bi zararı olmaz dedi.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum allah hepimizi korusun
günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......
Gözün aydın canım maşallah bebişeKilolara takılmamak lazım her bebiş farklı,yeterki sağlığı yerinde olsun.Ben haftada 3-4 kere içiyorum yeşil çay...
günaydın arkadaşlar kalktık kahvaltı yaptık geçmişi okuduk az dinlenip işlere koyulucam........dün odamız kuruld bende o heyecanla zati herşeyini yerleştirdim güzel dilekleriniz için hepnize cokkkk teşekkür ederim....en şaşırdığımda eşimin tepkisi oldu dünden beri 10 dk bir bebeğin dasına gidiyo dolapları açıyo açıyo bakıyo...banada teşekküretti oğlumzun odasını cok güzel yapmışsın diye...
rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde akşam düşünüyorum ay nazar duası asmak lazım odaya diyorum keni kendime çarşıya cıkınca alayım bari dedim ....eşim işe gitti kapı çaldı bir baktım bir bayan elinde dualar ay yarabbim dedim nasıl istediysem sen kapıma yolladın hemen aldık ve odamıza yeleştirdik.....ve 1 senedir bu evde oturuyorum ilk defa kapıya bir satıcı geliyo......
odanız hayırlı uğurlu olsun tatlım, ve Allahtan başka bişey isteseymişsin olacakmış demekki:)
tv de bizim küçük hanım çizgi film izliyo, bende netten açtım:))))))))
izleyemeyenler için duyduklarımı yazayım:
demir eksikliği için BAL krali PEKMEZ kraliçe dedi doktor.. ama abartacaksanız pekmezi abartın dedi, onun emilimi daha kolaymış. tabiki ilk olarak keçioynuzu pekmezini tavsiye ediyor.. kilo problemi olmayanlar pekmezle tahini karıştırabilirler, faydasını artırır dedi. ve hepimizin bildiği gibi portakal suyu ile tüketiminin emilimi artırdığını söylediveee yumurta.. asla eksik etmememiz gereken bi besin.. şimdi reklamlar:))))))
ewet arkadaşlar şimdi alabildiklerimi aktarıyorum.........
kesinllikle ıspanak yoğurtlu yenmiyecek......bütün demirini atıyormuş.....kepekli ekmeğin fazlasıda aynı şekilde liflerle demir dışarı atılıyormuş....
mutlaka yumurta sarısı.......pekmez içine lmon sıkılarak ........bal......hergün yarım bardak portakal suyu..........bol yeşillik
et balık tavuk.........arada sakatat yani çiğer...dalak vs..........kansızlığı olanlar mutlaka çaydan uzak duracak ama arada içebilir diyor...
birde demir ilacı aldıktan sonra kesinlikle süt yoğurt peynir vs arkasından hemen yiyip içilmemeli ......
eğer dr uygun görüyorsa b1 vitamin ve folıc asıte devam....ayrıca bebekler içinde demirin cok önemli olduğunu ileriki yaşlarada geç öğrenme ve algılama bozukluğu yaşadıklarını bildirdi belirli aydan sonra dr görüşerek bebeğe demir yapıcak gıdalara başlyın diyor..............
ewet arkadaşlar şimdi alabildiklerimi aktarıyorum.........
kesinllikle ıspanak yoğurtlu yenmiyecek......bütün demirini atıyormuş.....kepekli ekmeğin fazlasıda aynı şekilde liflerle demir dışarı atılıyormuş....
mutlaka yumurta sarısı.......pekmez içine lmon sıkılarak ........bal......hergün yarım bardak portakal suyu..........bol yeşillik
et balık tavuk.........arada sakatat yani çiğer...dalak vs..........kansızlığı olanlar mutlaka çaydan uzak duracak ama arada içebilir diyor...
birde demir ilacı aldıktan sonra kesinlikle süt yoğurt peynir vs arkasından hemen yiyip içilmemeli ......
eğer dr uygun görüyorsa b1 vitamin ve folıc asıte devam....ayrıca bebekler içinde demirin cok önemli olduğunu ileriki yaşlarada geç öğrenme ve algılama bozukluğu yaşadıklarını bildirdi belirli aydan sonra dr görüşerek bebeğe demir yapıcak gıdalara başlyın diyor..............
salata ve çorba..............
çorba
soğan pırasa havuç kırmızı biber kavur mercimeği koy.....kıymayı kavur içine ekle........
afiyet olsun.......
salata...
yeşil mercimek......... semiz otu......... nar tuz..........zeytin yağı....
içecek...
2 adet domates ....limon suyu.....1 demet maydonoz..........2 demet haşlanmış ıspanak.....karabiber....
canım çok geçmiş olsun, inşaAllah bir şey çıkmaz, ve inşaAllah hayırlısıyla, dilediğince bir doğum gerçekleştirisin
evet canım gördüm cevabınıÇok tşk ederim
süt yapan şeyleri şimdiden mi yemeye başlamamız lazım?
ben alıcam canım...kullananlardan duydum, memnunlar..
rahatsızlıktan değil de hevestendir...biraz da garanticisin galiba :) ben de fazlasıyla rahatım...hediye gelenler ve ablamın eskileri dışında daha tek bir çorap bile almadım bebiş için....ne beşik, ne oda, onlar zaten yok....bakalım lazım oldukça alırız diyorum, yaza doğru olcakya , bebişle beraber de çıkarız nişey gerekirse.....
herkese günaydın bizde şimdi dr umuzdan geldik 1.926 gr ,42 cm olmuş bizim kızımızşeker olduğu için akciğer gelişimine engel oluyomuş o yüzden sezeryan olucam ama tam günü gününe 9 mart şimdilik tarihimiz ya erken gelirse diyorum :18: ay ne zor işlermiş bunlar şimdiden korkusu sardı.
Ya çok kötü oldummmmmm...
az önce aynayla kendime baktımda karnımın alt kısmı komple çatlamış. mor mor damar şeklinde. ben altı göremiyorum diye dikkatimden kaçmış...
üstte hiç bişey yok ama göbeğin alt tarafı genital kılların üst kısmı çok çatlamış. sizdede varmı? o kadarda krem kullanıyorum... fayda etmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?