2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var moralimi bozmuo değil ama oldu bikere ne sürersem süriiim geçmiooo maalesef bebişimizin anısı olarak kalıcak

Canım maşallah bebişineDoğum tarihleri kesinleşiyo gibi artık hayırlısı canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Arkadaşlar herkese merhabalar.bizim dün kontrolümüz vardı kızımız 32 haftalık ve 1.750 kilosu arkadaşlarımın yorumlarını okuyunca BENDE RAHATLADIM çünkü bana da biraz az gelmişti kilosu ama doktor herşeyi normal dedi bide doktoruma hıçkırma gibi hissettiğimiz şeyi sordum atardamırın yukarı çıkmasından kaynaklı ritmik bi atış dedi.ben 2 günde bir yeşil çay içiyodum onu da doktorum haftada 3-4 kere içersen bi zararı olmaz dedi.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum allah hepimizi korusun

Gözün aydın canım maşallah bebişeKilolara takılmamak lazım her bebiş farklı,yeterki sağlığı yerinde olsun.Ben haftada 3-4 kere içiyorum yeşil çay...

Canım tekrar hayırlı olsun odanızÇok içten istemişsin denekki ayağına kadar geldi:)))

arkadaşlar dr var starda kansızlıkla ilgili cok güzel bilgiler veriyo acil açın

odanız hayırlı uğurlu olsun tatlım, ve Allahtan başka bişey isteseymişsin olacakmış demekki:)

tv de bizim küçük hanım çizgi film izliyo, bende netten açtım:))))))))

izleyemeyenler için duyduklarımı yazayım:

demir eksikliği için BAL krali PEKMEZ kraliçe dedi doktor.. ama abartacaksanız pekmezi abartın dedi, onun emilimi daha kolaymış. tabiki ilk olarak keçioynuzu pekmezini tavsiye ediyor.. kilo problemi olmayanlar pekmezle tahini karıştırabilirler, faydasını artırır dedi. ve hepimizin bildiği gibi portakal suyu ile tüketiminin emilimi artırdığını söyledi veee yumurta.. asla eksik etmememiz gereken bi besin.. şimdi reklamlar:))))))

ewet arkadaşlar şimdi alabildiklerimi aktarıyorum.........

kesinllikle ıspanak yoğurtlu yenmiyecek......bütün demirini atıyormuş.....kepekli ekmeğin fazlasıda aynı şekilde liflerle demir dışarı atılıyormuş....

mutlaka yumurta sarısı.......pekmez içine lmon sıkılarak ........bal......hergün yarım bardak portakal suyu..........bol yeşillik
et balık tavuk.........arada sakatat yani çiğer...dalak vs..........kansızlığı olanlar mutlaka çaydan uzak duracak ama arada içebilir diyor...

birde demir ilacı aldıktan sonra kesinlikle süt yoğurt peynir vs arkasından hemen yiyip içilmemeli ......

eğer dr uygun görüyorsa b1 vitamin ve folıc asıte devam....ayrıca bebekler içinde demirin cok önemli olduğunu ileriki yaşlarada geç öğrenme ve algılama bozukluğu yaşadıklarını bildirdi belirli aydan sonra dr görüşerek bebeğe demir yapıcak gıdalara başlyın diyor..............

Sağol canım bilgiler için,ben her sabah bal yiyiyorum keçi boynuzu pekmezini de gün içinde bir kaşık içiyorum iş yerime getirdimYumurta zaten gün aşırı yerim iyi ozaman hepsini tüketiyomuşum...Bi de demir şurubunu artık mandalinayla falan alıyorum özellikle akşamları...

Sağol canım,çayı çok açık içiyorum o da 1-2 bardak ondan bişey olmaz heralde...Arada ciğer yiyiyorum ama sadece arnavut ciğeri olarak yapılırsa yoksa ağzıma süremem.Ispanağıda dediğin gibi yoğurtsuz yemek en iyisiymiş....

valla süper bilgiler IŞILcım... ellerine sağlık...

salata ve çorba..............

çorba
soğan pırasa havuç kırmızı biber kavur mercimeği koy.....kıymayı kavur içine ekle........
afiyet olsun.......

salata...

yeşil mercimek......... semiz otu......... nar tuz..........zeytin yağı....

içecek...
2 adet domates ....limon suyu.....1 demet maydonoz..........2 demet haşlanmış ıspanak.....karabiber....

Süpersin canım teşekkürler

kıyafet konusunda çok almamak lazımm hediye çok geliyo çünkü
arkadaşım şimdiden hediye almış getirmiş 3 ayaklı tulum 3 tanede çıtçıtlı kısa kollu tulum almış 0-3 aylık
annem bisürü yelek hırka örmüş battaniye örmüş bembeyaz birde süslemiş gören kız sanacakk
daha arkadaşlarımda var getirecek akrabalar vs..
ben artık seneye kışa giyeceği kıyafetleri alıyorumm
hırka mont yelek polar eşofman takımı kadife slopet vs..
yaz içinde 3-6 aylık şort tulum şortlı takım vs.. var kravatlı gömlek bile aldıkk yazın giyecek
zaten yazın sıcaklarda bişey giyemez çocuk çıtçıtlı penye bodylerle durur çocuk penye battaniye birde tamamdır bikaç tanede ayaklı penye tulum tamamdırr
ben beşiği konusunda ısrarcıyım
gerçi eşimde almadı daha ama bu ay sonu alıcaz
çünkü ilk günden itibaren beşiğinde uyursa alışır sorun çıkmaz ama başka yerde özellikle anneyle beraber yatınca alışır anne kokusuna ayrı yatmazz
ben korkarım beraber yatmaya uyurken elim çarpar bişey olurr filan diyee
beşiğinde yatsın alışşın sıpa
arkadaşım tutturdu aynı odada yatıcaz filan diye kurdu beşiği yatak odasına ilk 1 ayy iyiydi şimdi odasına koyacak beşiğini
çünkü afacan kızı hiiç susmuyo devamlı ssesler çıkarıyo daha 2 aylık
ışık söndümü başlıyo mıkırdanmaya babasına uyku yokk ondan şimdi afacanı odasına koyacaklarr

canım geçmiş olsunn bşişey olmaz allahın izniyle
ciğer geliştirici iğne yapılıyo erken doğum riski filan olanlaraya doktor yapıcaz filan demedimi sana

benimde alt karnım çatladı üstte ortada yanlarda bişey yok altta azda olsa varr bende devamlı yağ kullandımm
çatlayacak olduktan sonra çatlıyo demekki sürdüklerimiz sadece azaltıyo heralde çatlamayı
birde krem yağ vs.. kullandık demekki kullanmasak ne olacak kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…