2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde ağrılı tekme yiyen varmıı
benimki ters daha dolayısıyla ayakları aşarıda vurdumu sanki genital bölgeye vuruyo gibi oluyoo
tekmeleride kuvvetli artık 2 kilo oldu
canım acıyoo
alta alta vuruyo sanki
tekme vurdukça canım çok acıyo
tekmeyi vurdumu basınç ve ağrıyla dışarı çıkcak gibi hissediyorum
böyle olan varmı başka

benim ki de ters kuzum, hem ayakları aşağıda hemde yön olarak arkaya bakıyo,tekmelerini popomda hissediyom :)) o tekme attıkça benim popom atıyo yaaa yerimde şöle bi kıpırdanıyorum garip şekillere sokuyo beni bu çocuk:) maşşallah bebeğine 2 kilo olmuş darısı başımıza

canım geçmiş olsunn bşişey olmaz allahın izniyle
ciğer geliştirici iğne yapılıyo erken doğum riski filan olanlaraya doktor yapıcaz filan demedimi sana

yok cnm erken doğum riski şimdilik sezeryan olması garanti gibi hani sezeryanda 1-2 hafta önce alabiliyolarya şeker akciğer gelişimini yavaşlattığı için önce değil tam gününde sezeryan yapılcakmış tabi bizim fıstık ben geliyorum demezse,bide benim dr çok relax daha çok var diyo benimde moralimi düzeltiyo 4 tane dr gidiyorum bitek kadın doğumcum pozitif:)

sağol canım güzel bilgiler için, biz işte olanlar mahrum kalıyoruz tabi bu programlardan portakal suyu neden yarım bardak acepp bi bardağın zararı mı oluyomuş? ıspanakla yoğurdu beraber yemiyodum zaten onu duymuştum, sakatatı da ömrümce yiyebileceğimi sanmıyorum

bütün yediğim ıspanaklar boşa gitti iyimi:)

bütün yediğim ıspanaklar boşa gitti iyimi:)

boşa gitmemiştir canım üzülme az da olsa demirini almışsındır diye umuyorum :)) bundan sonra sende 2 saat öncesi ve sonrasında süt ürünleri yemezsin, ben mesela dün demir ilacımı içtim 5 dk sonra gittim sütlü bişi yedim, sölemim ne olduğunu, unuttum demir ilacı içtiğimi, çok üzüldüm yaa aklıma gelince..bundan sonra daha dikkatli olucam artık...

Cilt yapımızla ilgi ne yaparsak yapalım çatlıycaksa çatlıyo demekki...Hiç bişey sürmesek haritaya döner o zaman((Bende hemüz bişey yok karnım küçük diye mi yoksa daha zamanı mı var?

Bende günde 2 kere içtiğim için akşamları meyveyle birlikte alıyorum genelde çünkü yemekte yoğurt falan yiyiyorum boşa gitmesin diye yemekten 2 saat sonra alıyorum c vitamini zaten emilimini kolaylaştırıyor.

ayneen benimkide hem ters hemde yön olarak arkaya bakıyo zaten uyluk kemiğimden rahatsızım öyle baskı yapıyoki tam 2 haftadır ağrım var uyluk kemiğimde

anladım canım
erken doğum riskin yok demekki ondan ciğer iğnesi dememiş doktor
ya sonuçta gelişecek ciğerleri sadece dediği gibi bikaç hafta geç olabilir o kadar
veya küvezde bile gelişiyo eltimin gelişmemişti bebeğinin ciğerleri küvezde 1 hafta kaldı gelişti
tabiki anne karnında kalması doğum tarihine kadar daha iyi ama bence korkulacak endişe edilecek bişey değil yanii
stres yapma sakınn hiç hoşlanmıyorlar stresten
büyüdülerde artık stres sıkıntı oldumu rahat durmuyorlar hiççç

Cilt yapımızla ilgi ne yaparsak yapalım çatlıycaksa çatlıyo demekki...Hiç bişey sürmesek haritaya döner o zaman((Bende hemüz bişey yok karnım küçük diye mi yoksa daha zamanı mı var?

belkid hiç olmazz sende
karnın küçükse iç karnın geniştir belki ondandır çok şişmez karnın
benimki sipsivri oldu yanlarda bişey yok sipsivri öne doğru gidiyoo bakalım ne kadar daha gidecekk

yaa ben acayip kaşınıyorum benim gibi kaşıntıdan delirmek üzere olan war mıııı? göğüslerim ve göbeğim, kaşıyınca da kıpkırmızı oluyo kaşımak istemiyorum. badem yağı ile masaj yapıyorum her gün ama çok kötü kaşınıyo napabilirim acaba??

ya ben aslında iyi değilim yani bi garibim
bikaç gün önce eşimin dayısının kızı vefat etti
iki yaşında oğlu kaldı
kadında 40 yaşındaydı
tansiyondan beyin kanaması oldu vefat etti hiçç beklemiyorduk bianda oldu
yoğun bakımda 3 gün kaldı gittik hep ziyaret ettik bende gittim
çok etkilendim
cenazesine gitmedim ama yinede atlatamadım daha
düşünmemey çalışıyorum ama aklıma geliyo garip oldum durgunum anlatamıyorum tam hissettiklerimi
herkes ağlamıştı ben ağlayamadım o zaman şimdi herkes unutmuş gibi ben unutamıyorum geçermiki bu durum

belkid hiç olmazz sende
karnın küçükse iç karnın geniştir belki ondandır çok şişmez karnın
benimki sipsivri oldu yanlarda bişey yok sipsivri öne doğru gidiyoo bakalım ne kadar daha gidecekk

İnş.canım iç karnım genişmiş hiç 7 aylık gibi değil yaniTop yutmuş gibiyimEn küçüğünden hamile t-shirtü aldım o bile bol oldu 9.ayda dolar içi anca.Son zamanlar büyüyomuş biraz daha galiba ama bilmiyorum tabii...

cnm sen istersen 1 bardak iç fazla kalori almamak için yarım bardak dedi dr....çünkü sıkınca daha cok portakal gidiyo ama bazı portakallar cok sulu oluyo 2tane portik yetiyo...

Canım çok zor bi durum başınız sağolsun...Etkilenir tabii bu durumda herkes ama düşünmemeye çalış,geçer inş.en yakın zamanda...Kendini ve bebişini üzme.Bazen bende yok yere düşünüp üzülüyorum...

Ben o zaman şimdilik yumurtayla idare ediyim doğumdan sonra hepisini yerim :))

seninde 29 haftalık küçük değil yani şişse sanırım şişerdi olmaz artık bu saatten sonra çatlağınn
gerçi olsada bi süre sonra onlar beyazlaşacak belli olmucak şimdi yeni olduğu için mor mor oluyoo

KIzlar catlaklarin buyuk cogunlugu 30ncu haftadan sonra olusuyormus, o yuzden kremlere devam. kesin cozum olmasa da en azindan daha az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…