2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım şimdilik öyle gözüküyo montta giyince zaten bilmiyen anlamıyo bile hamile olduğumu....Zaten çatlaklar dediğin gibi beyazlaşınca belli olmuyo.Ben daha çok annelerimizin karnı sarkmış ya bizimde mi öyle olucak onu merak ediyorum o çatlaktan daha kötü gözüküyo...

hadi gözün aydın canım.bak bebişte iyimiş.maşallah prensesine.acaba bütün diyabeti olan gebelere mi sezeryan yapıyorlar:-(ben normal doğumu çok istiyorum.benim senden farkım amniyon sıvı fazlalığı.bakalım bize ne diyecekler.bende salı kontrole gideceğim o zaman sorayım dr. a sezeryan zorunlu mu diye? :18:

benim doğumdan sonra çatlamıstı. doğum öncesi hep bi ton para verdiğim kremleri sürdüm doğuma 15 gün vardı ağdaya gittim kız aaa ne güzel azcık çatlağın var iy ikurtarmıssın dediydi kendi karnını gösterdiydi. . sadece karnımın altında 2-3 çatlak vardı . doğumdan sonraki hafta karnım çatladı kasıklarımla beraber. hemen cildiyeye gittim yeni doğum yapmamma rağmen

adamın dediği çatlak= derinin en alt tabakasının yırtılmasıdır. genetik çok önemli. su içmek nem çok önemli dışardan nemlendırme o kadar etkilemez. bol su iç demisti zaten hamilelikte 2.5 lt gecerdi su bebek suyu azdı çünkü yinede oldu .. doktor geçmesinin ise imkansız olduğunu sadece zamanla incelip kırmızıdan gümüse sonra ten rengine dönceni ama hep parlıycanı söledi. ben çok şey denedim. sonuç alıştımmm sizde alışırsınız

canım bende 2 gün öncesine kadar deli gibi kaşınıyordum.hatta derim pul pul döküldü o derece.bebek yağı kullanıyordum.dr.a gittiğimde sordum zeytin yağı sür bol su iç dedi.suyu zaten içiyorum.yağda işe yaradı.

sabahları benim de boğazımda yanma oluyo, ben nefes alamamaktan ötürü uyurken ağzımın açılmasından dolayı die düşünüyorum, bu şekilde çok kuruyo çünkü. gece tuvalete kalktığımda bikaç yudum su içmek ii geliyor, sabah daha az yanma hissi oluyor...

Benimde ilk zamanlar öyle dökülme oldu şimdi yok neyseki...Su çok önemli benim 4ltyi buluyo içtiğim su.Zeytinyağlı karışım yaptım o da çok iyi geldi onu sürüyorum artık.

Yok canım her gebelik diyabeti olana olmuyo.. Benimde var ama doktor şu an için normal doğuma karar verdi. Diyetime uyarsam bebeğin kilosu haftasında giderse normal yapacağız inşallah. Ama tabi bebek kilo alır, çatı dar olur falan filan.. bi problem varsa zaten mecburen sezeryan yapıyo ama şeker olanlar için diyete/insüline uymak sezeryan ihtimalini azaltıyo...

kıss sen burayadamı geldinn
allahım yaaa

evt doğru teşhis garanticilik var brz mükemmeliyetçilikde var hani en iyisi olsn istiyorm..yani hiçbişeyi garanti edemeyiz ama işte böyle ufak tefek konularda istiyorumki herşey hazır olsunda gerisine sonra bakarz..keşke bnde snn gbi rahat olabilsem çok güzel bişi valla..bu gidişle erken yaşlanırım..bzmde beşik oda fln yok..beşiği bi tanıdık bzde var hiç yatmadılar dedi bi bakiim beğenirsem onu alırım çünkü şimdi fazla masraf yapmk istemiyorum yatağa 1 yaşından sonra ayırcam kndi odasını o zmn almayı düşünüyorum kısmetse..ama bebek arabası port bebe fln almadk daha..işte bu kdr ıvıvr zıvır alırsan ay başını beklersin asıl ihtiyaçları almak için

sorma cnm yaa bnde karın bölgemde yok şimdilik ama dün bi baktm göğsümün üst kısmında hafif bikaç kırmızılık gördüm sanırım onlar çatlak olcak ve acayip sinirlerm bozuldu yaa...eşimde diyo o kdr cilalanıyosun bak dmkki bi işe yaramıyomuş :)) üstelik göğüslerimde küçük yani çatlıcak gbi büyük değil sütyende takıyorum neden oldu anlamadm..

:) hepsi olur, merak etme....buarada alakasız ama dün aklıma geldi, fazla kilo almaktan muzdariptinya sen, bi kaç arkadaşla konuştuk doğum yapan...alınan kiloyla hiç alakası yok, herşey doğumdan sonra belli olur diyolar...mesela biri 20 kilo almış ilk çocuğunda, doğumda 10 kilosu gitmiş, şişlikmiş meğer, vücut su toplayabiliyomuş...sonra vermesi de hızlı olmuş...aynı kadın ikinci doğumunda 12 kilo almış ama doğumda sadece 4 kilo gitmiş, yani hemen hemen aynı hesaba gelmiş,üstelik doğum sonrası vermesi de daha yavaş olmuş...yani diyeceğim, az alanlarla kendini kıyaslama sakın, hangi kilonun kalıcı olduğu belli olmuyomuş....bi kaç arkadaşımda 30 a yakın almışlardı, hızlı verdiler...onlar bile verdi yani...

artık ballarada güven yokki..bn süzme bal aldm geçen annem kızdı niye alıyosun nasıl yapıldığı belli değil eşimin kuzenide istersen petek balın en kötüsünü al ama süzme bal alma demiş..glikozdan damı yapıyolarmış neymiş..şimdi o psikolojiyle yediğim sanki glikozmuş gbi geliyo..

sğl cnm en azından izlemedim diye üzülmüyorum şimdi tşkkkkkk

ben bazen tuvalete zor yetişiyorum öyle bir etki yapıyor ki kasıklarıma fenaaaa

başınız sğl cnm çok zor zamanla ekisi azalıyor sen mümkün olduğunca düşünmemeye çalış en güzeli

Canım doğru her balı almamak lazım,bende köyden gelmese ne alacağımı bilemezdim.Pekmezide babamlar kendi yapıyo...Böyle köylerden falan getirtebileceğin birisi varsa en iyisi öyle yada organik ürünlerden almak lazım...

yaa, ben göbeğimin altına filan bakmadıımmmmm...çatlak yok diye sevinip duruyorum....eve gider gitmez bakıcam, inşallah yoktur :18:

bende cumartesiye kadar öyleydim cnm taki görümcem aaa çatlakların başlamış diyene kadar aynada durduğum pozisyonla görünmüyormuş az pozisyon değiştirdim baktım 2-3 tane çatlak maşallah dedim hemen kocama gösterdim bak dedim çatır çatır çatlamışım kendimi kandırdım çatlağım yok diye meğer aşağıya saklanmışlar oda yapıştırdı cevabı zaten benden başka kimse görmicek o yüzden buna üzülmekten vazgeç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…