2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neee bebeğin başına kadar mı ay benim içim fena oluyorOlmaz birşey inşallah ya Allah hepimizin kuzusunu korusun
Işılcım 30 olduk eet çok mersiii
Yeteneksizsinize dalmışız biz deUykum vardı çok fazla kaçıverdi du bakalım gece nasıl uyucaz bizimki bugün hiç durmadı zaten sağdan sağdan yedim tekmeleri
Ayşennn bence de zuzulu en güzeli şimdiden kolaylar gelsinn.Darısı da başıma olsun benimkinin kapı süsü yok bebek şekri olarak da bi kvanazomuz var elimizdePerşembe dershaneye gidebilirsem alayım kurdelalarını bari

kızlar kan uyuşmazlığında bu indireckt coomb testi yapılıyo ya pozitif olunca mı negatif olunca mı iğne yapılıyodu 28. haftada?? lütfen bilenler söylesiiinn

canım bende şuan 2. çocuga hamileyim bendede kan uyuşmazlıgı var dr 25 haftada bana test yaptı ve negatif çıktı normal dedi ama dogumdan hemen sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor benim ilk dogumdan sonra 2. çocugu koruma amaçlı yapmuşlardı negatif olursa aşıya gerek yok

Canım ben yarın çarşıya çıkacağım sen şu organze kurdela mı istiyorsun?İstersen alayım. Çarşamba gelirsek getiririm gelmezsek sen bu tarafa geldiğinde veririm. Ben 25 m'lik mavi kurdelayı (o resimde gördüklerinden) 1,5 liraya aldım.

öyle şekerim normal doğum yapmak istiyosan parmaklanmaya hazır ol ama o anda kendini serbest bırak derin nefes al yoksa kendini kasarsan daha çok acır ay fenalık geldi yatmaktan bugün anneme geldim bana bakçak bakalım yanıma boydan gecelik hasta bezi falan aldım inşallah lazım olmaz:18::18::18::18:

Canım benim teşekkür ederim kavanozlar çok bidik ya denemem lazım,nerden aldın sen 25 m liği ben de oraya gider bakarım.Geleceksiniz çarşamba bekliyorum,yarın mamaların bi böölümünü yapıcam hattaYoksa bu koca göbükle yetiştiremem hepsini aynı gün

ay bende gelmek isterdim ama yatağa mahkumum benim kız gezmemi istemiyoo doğumdan sonra acısını çıkartırım artık yeterki karnımda dursun kuzucukkk

Ben istemiyorum valla normal doğumu ama benim doktor normal diye tutturdu bilemiyorum artık sağlıklı olsun da.Annelerin kıymetini bilmek lazım hiç kıyamıyorlar bize,9 ay yatanlar var şurda kalmış 2 ay bişicik olmaz inşallah.

Ayşencim baktım senin kurdelaya baya kalın gelir benimkine,saten ince birşey lazım sanırım,elimde kavanozla giderim ben de napimmÇarşamba söylersin nerden aldığını bana ben de gider alırım çok uygunmuş fiyatı 110 tane kavanoz var baya lazım oalcak bana da.Uykumuz gedii babamız uyukluyor bile.Biz de yatalım artık öptük hepinizi

ayşen kız sen dışarıya baktınmı buhavada gidemeyiz bence ben korkarım buz muz olur yerler kayarız ...........ama çarşambaya kadar açarsa gideriz...

bu arada güneş hazırlık yapma cnm benim ne olur inan üzülürüm ...

kesin yarın okullar tatil olur.....

Canım ya uğraşma öyle şeylerle kızarım gelmem bak ama biz seni görmeye geliyoruz.
Kurdele işine gelince ben tuhafiyeden aldım onları fomaradan cumhuryet caddesine çıkarken sola dönüyorsun arada bir yerde sen beni ararsan geldiğinde beraber gideriz. Çeşitli kalınlıklarda var tahmini yarım cm'den başlıyorlar.

Kizlar iyi geceler..
Erken dogum riski olanlar dualarim sizinle cok sik yazmasamda surekli takip ediyorum.
34. Haftamiza girdik biz de kizimla. Ya kizlar bugun karnim semsert ve kasiklarimda bi sizi var.sabahtan beri yatiyorum ama gecmedi sizce bisi var midir? Bi de arada kasilma gibi bisi oluyo yalanci sanci mdr acep?

saol canım artık dinlenicez kocalar baksın bize napalım :)

canım çok geçmiş olsun inş. kızın inatçı maşallah durur inşallah 1- 1,5 ay daha

çok geçmiş olsun... inşallah herşey güzelce gidecek güzel düşün güzel şeyler olsun... dualarım seninle.. sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum...

Baktım canım burada sadece çatılarda azıcık kar var yeni yeni daha çok yağmaya başladı, sizin orada daha çoktur yaa okula tatil olmasın ek ders gidiyor zaten kuş kadar ek dersim para lazım kızım.
Çarşambaya Allah kerim canım bakarız, konuşuruz bu arada meteorolojinin sitesine baktım bu hafta başka kar yağışı göstermiyor.

bizim burada şu anda göz gözü görmüyo okadar cok kar yağıyo......ama daha yağmıycaksa sorun yok....bu arada kuzulr için siyah boncuk al gözlerine.....

bizim burada şu anda göz gözü görmüyo okadar cok kar yağıyo......ama daha yağmıycaksa sorun yok....bu arada kuzulr için siyah boncuk al gözlerine.....

Baktım şu an -1,4 derece kar sağnağı diyor değişmezse yarın ve sonraki günler için çok bulutlu diyor şekerim. Ay ben kuzuları yapayım da boncukları kalsın İyi oldu dediğin çıkmışken malzemeleri tam alayım da tekrar tekrar gitmeyeyim

canım benimde dün kasık ve bel ağrım oldu acilden gittim kasılma falan yoktu ama idrarda enfeksiyon çıktı bence dr görün derim enazından için rahat olsun ihmal etme

renkleride not al ....dolgu malzemesi elyaf alıcaksın....yapıştırıcı kumaş için....boncuk ....tül.....unutma şekercim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…