- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.441
sağol canım 1 cm açılma normalmiş ama ben yinede tetikteyim ebe bebeğin başına kadar parmakladı bebeğe zararı olmasın dedim bakmak zorundayız dedi suyu patlatırsa diye korktum bişey olmadı ama daha öncede parmakladım için çok berbat bişi ya çok şükür başka şikayetim yok kasıklarımda bi dha ağrımadı 1 ay daha dursa karnımda
kızlar kan uyuşmazlığında bu indireckt coomb testi yapılıyo ya pozitif olunca mı negatif olunca mı iğne yapılıyodu 28. haftada?? lütfen bilenler söylesiiinn
Neee bebeğin başına kadar mı ay benim içim fena oluyorOlmaz birşey inşallah ya Allah hepimizin kuzusunu korusun
Işılcım 30 olduk eet çok mersiii
Yeteneksizsinize dalmışız biz deUykum vardı çok fazla kaçıverdi du bakalım gece nasıl uyucaz bizimki bugün hiç durmadı zaten sağdan sağdan yedim tekmeleri
Ayşennn bence de zuzulu en güzeli şimdiden kolaylar gelsinn.Darısı da başıma olsun benimkinin kapı süsü yok bebek şekri olarak da bi kvanazomuz var elimizdePerşembe dershaneye gidebilirsem alayım kurdelalarını bari
Neee bebeğin başına kadar mı ay benim içim fena oluyorOlmaz birşey inşallah ya Allah hepimizin kuzusunu korusun
Işılcım 30 olduk eet çok mersiii
Yeteneksizsinize dalmışız biz deUykum vardı çok fazla kaçıverdi du bakalım gece nasıl uyucaz bizimki bugün hiç durmadı zaten sağdan sağdan yedim tekmeleri
Ayşennn bence de zuzulu en güzeli şimdiden kolaylar gelsinn.Darısı da başıma olsun benimkinin kapı süsü yok bebek şekri olarak da bi kvanazomuz var elimizdePerşembe dershaneye gidebilirsem alayım kurdelalarını bari
Canım ben yarın çarşıya çıkacağım sen şu organze kurdela mı istiyorsun?İstersen alayım. Çarşamba gelirsek getiririm gelmezsek sen bu tarafa geldiğinde veririm. Ben 25 m'lik mavi kurdelayı (o resimde gördüklerinden) 1,5 liraya aldım.
Canım benim teşekkür ederim kavanozlar çok bidik ya denemem lazım,nerden aldın sen 25 m liği ben de oraya gider bakarım.Geleceksiniz çarşamba bekliyorum,yarın mamaların bi böölümünü yapıcam hattaYoksa bu koca göbükle yetiştiremem hepsini aynı gün
öyle şekerim normal doğum yapmak istiyosan parmaklanmaya hazır ol ama o anda kendini serbest bırak derin nefes al yoksa kendini kasarsan daha çok acır ay fenalık geldi yatmaktan bugün anneme geldim bana bakçak bakalım yanıma boydan gecelik hasta bezi falan aldım inşallah lazım olmaz:18::18::18::18:
Uyu bakalım depola uykuları ben de bugün keçe alıp eve gelip uyuyacaktım ama sağolsun arkadaş bırakamadı işteYarın olsa da görsem kuzumu özledim ne diyecek bakalım doktor.
Bakalım kuzuları çitten atlatmayı başarabilecek miyim
Canım benim teşekkür ederim kavanozlar çok bidik ya denemem lazım,nerden aldın sen 25 m liği ben de oraya gider bakarım.Geleceksiniz çarşamba bekliyorum,yarın mamaların bi böölümünü yapıcam hattaYoksa bu koca göbükle yetiştiremem hepsini aynı gün
ewet cnm çünkü günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirdim evde sen gez gez bakalım ohhh....yarında güzel haberler getir bize...kuzulu biraz daha zor gibi geldi bana ama yaparsan şimdiden bravaaaaaaaaaa
gözün aydın cnm bende pazar günü gittim dr banada artık evde dinlen kendini yorma dedi demekki bu haftaları dinlenerek geçiricez
sağol canım 1 cm açılma normalmiş ama ben yinede tetikteyim ebe bebeğin başına kadar parmakladı bebeğe zararı olmasın dedim bakmak zorundayız dedi suyu patlatırsa diye korktum bişey olmadı ama daha öncede parmakladım için çok berbat bişi ya çok şükür başka şikayetim yok kasıklarımda bi dha ağrımadı 1 ay daha dursa karnımda
kızlar merhaba,
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim, dualarınızı lütfen eksik etmeyin en çok ihtiyacımız olan şey dualarınız...
hemen neler olduğunuda anlatayım,
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.
suyun azalması bebekte ani ölümlere neden oluyormuş risk belli, ve riski ne kadar tolere edebilirsek o kadar direnicez....
son durum budur bizden kızlar...
ayşen kız sen dışarıya baktınmı buhavada gidemeyiz bence ben korkarım buz muz olur yerler kayarız ...........ama çarşambaya kadar açarsa gideriz...
bu arada güneş hazırlık yapma cnm benim ne olur inan üzülürüm ...
kesin yarın okullar tatil olur.....
Baktım canım burada sadece çatılarda azıcık kar var yeni yeni daha çok yağmaya başladı, sizin orada daha çoktur yaa okula tatil olmasın ek ders gidiyor zaten kuş kadar ek dersim para lazım kızım.
Çarşambaya Allah kerim canım bakarız, konuşuruz bu arada meteorolojinin sitesine baktım bu hafta başka kar yağışı göstermiyor.
bizim burada şu anda göz gözü görmüyo okadar cok kar yağıyo......ama daha yağmıycaksa sorun yok....bu arada kuzulr için siyah boncuk al gözlerine.....
Kizlar iyi geceler..
Erken dogum riski olanlar dualarim sizinle cok sik yazmasamda surekli takip ediyorum.
34. Haftamiza girdik biz de kizimla. Ya kizlar bugun karnim semsert ve kasiklarimda bi sizi var.sabahtan beri yatiyorum ama gecmedi sizce bisi var midir? Bi de arada kasilma gibi bisi oluyo yalanci sanci mdr acep?
Baktım şu an -1,4 derece kar sağnağı diyor değişmezse yarın ve sonraki günler için çok bulutlu diyor şekerim. Ay ben kuzuları yapayım da boncukları kalsınİyi oldu dediğin çıkmışken malzemeleri tam alayım da tekrar tekrar gitmeyeyim
saol canım artık dinlenicez kocalar baksın bize napalım :)
canım çok geçmiş olsun inş. kızın inatçı maşallah durur inşallah 1- 1,5 ay daha
renkleride not al ....dolgu malzemesi elyaf alıcaksın....yapıştırıcı kumaş için....boncuk ....tül.....unutma şekercim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?