2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ben hiç görmedim yapabilen için el emeği göz nuru çok önemli hem de eğlencelidir.Ellerinize sağlık şimdiden.

Canım sakin olup dinlenmeye çalış neyse ki suyun normal. Hayırlısı neyse o olsun inşallah

kızlar Face de Hürriyet Aile bir video paylaşmıs yeni dogmus bebek nasıl yıkanır dye güzel video ama öldüm resmen izlerken minnacık bebiş yaa bide güzelki içim gitti. bence izleyin.

izledim videoyu yazık bebişe amma yıkadılar yahuuuuuu

32 hafta raporu alırken 31. haftada gittim ben, hatta 31+4 tü, fakat bebişim 1 haftada ileri göründüğü için doktor 32+4 yazdı,, sat a falan bakmıyorlar gelişimine göre yani ölçümlerine göre yazıyorlar raporu..

En son doktora gittiğimizde son adet tarihimden hesapladığım haftaya göre ultrasonda oğlum iki hafta önde çıktı.
Nasıl oluyor anlamadım.
Doğum iznini nasıl ayarlayacağım şimdi?

30. haftanda 32 hafta raporu alabilirsin..

birde saç boyatmayı sormuştum burada arkadaşlar.. doktoruma sordum o da boya olmaz ama röfle yaptırabilirsin çünkü deriye temas etmiyor dedi,, sadece kokusundan rahatsız olabilirsin onun içinde maske falan kullanırsın dedi.. ben boyatıcam...

doğumuda sordum doktoruma,, bebişin gelişimi çok iyi gidiyo maşallah eğer 3.5 kiloyu geçerse büyük ihtimal sezaryan olur dedii..

Rabbim yardımcın olsun cnm

çok geçmiş olsunnn.. kafana takma bence, hayırlısı demek en iyisi, bizlerin bile nasıl olacağı ya da doğum yapacağımız vs henüz belli değil, kendine dikkat et... Allah korusun seni ve bebişiniiii

selam kızlarr
uzun bi ryol katettik sona yaklaştık sayılır bu zamanalarda erken doğum endişesi oluyo ve en önemli konuda bebeğin ciğer gelişiminin tamamlanıp tamamlanmadığı
bazı doktorlar 37. haftada tamamlanır diyo bazıları 35
ortak bir karar yok sanırım bu konuda şimdi 33 haftalık gegebliğe bakıyodum netten diyorki bebeğin akciğer gelişimi hemen hemen tamamlanmıştır diyoo

ayşencim naber arkadaşım neyaptın aldınmı keçeleri havalara bak ya cok soğuk....

Alamadım, arkadaş tutturdu zafere gidelim diye gezdik, yedik, içtik sonra terzide işim vardı keçe işi kaldı. Eve geldim şeyim bile ağrıyordu Yarın okul çıkışı doktora gideceğim oradan dolmuşa atlayıp çarşıya çıkarım kuzuları yapmaya karar verdim. Senin bugün pek sesin çıkmamış neler yaptın bakalım?

KIZLAR SELAM

BUGÜN DR GİTTİK OĞLUŞUM YİNE YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ BİZE BÜYÜMÜŞ 1.900 GR OLMUŞ DR HERŞEYİ NORMAL DEDİ SUYU KİLOSU GELİŞİMİ ORGANLARI HERŞEYİ İYİYMİŞ DOĞUM POZİSYONU DA ALMIŞ
NST YE GİRDİM KASILMALAR VARMIŞ 36 HAFTAYA KADAR İSTİRAHAT EDİCEM ERKEN DOĞUM RİSKİ YOK AMA OLABİLİR DEDİ 36 DAN SONRA DOĞSADA SORUN OLMAZ DEDİ DR.MUZ RAPORUMUDA ALDIM

HERKES İYİDİR UMARIM GEÇMİŞİ ÇOK OKUMA FIRSATIM OLMADI
PERİM ANNEYİMBEN VE GAMZECİM GEÇMİŞ OLSUN
MELİKECİM DUADAN BAHSETMİŞSİN BEN ŞUAN EVDE OLDUĞUM İÇİN OKUYABİLİRİM

Maşallah kuzuna Bundan sonra dinlenmene bak canım inşallah sağlıkla gelecek bebişler.

çok geçmiş olsun..dualarımız seninle....iyii yanından bakıyorum. bir kere hafta olarak ilerdesin bayağı. üstelik hastanedesin. ya kontrol amaçlı gitmemiş olsaydın. emin ellerdesin.. iyi olacağından inancım tam. iyi geceler..

ewet cnm çünkü günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirdim evde sen gez gez bakalım ohhh....yarında güzel haberler getir bize...kuzulu biraz daha zor gibi geldi bana ama yaparsan şimdiden bravaaaaaaaaaa

gözün aydın cnm bende pazar günü gittim dr banada artık evde dinlen kendini yorma dedi demekki bu haftaları dinlenerek geçiricez

gamzecim çok geçmiş olsun inş. serumlar işe yarar bebiş birz daha durur benimde bugün suyum 11 cm çıktı ama kasılmalarvarmış bende 36 haftaya kadar dikkat edicem dinlenicem artık bundan sonra hakkımızda hayırlısı olsun

sağol canım 1 cm açılma normalmiş ama ben yinede tetikteyim ebe bebeğin başına kadar parmakladı bebeğe zararı olmasın dedim bakmak zorundayız dedi suyu patlatırsa diye korktum bişey olmadı ama daha öncede parmakladım için çok berbat bişi ya çok şükür başka şikayetim yok kasıklarımda bi dha ağrımadı 1 ay daha dursa karnımda

Uyu bakalım depola uykuları ben de bugün keçe alıp eve gelip uyuyacaktım ama sağolsun arkadaş bırakamadı işte Yarın olsa da görsem kuzumu özledim ne diyecek bakalım doktor.
Bakalım kuzuları çitten atlatmayı başarabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…