- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.481
Günaydın kızlarr... Hava güneşli biz işteyizz :)) Herkes iyidir umarım..
pollyannaa teysee bi topic açsak bizim anasayfada, duayı ordan takip ederiz burda karışır konulara.. en azından okuyanlar ben şu kadar okudum falan yazar 41e tamamladıkça başa döneriz olmas mıııı?
Melikecim açmasına açarım ama, yönetim kapatıro yüzden okuyan arkadaşlar, sana veya bana özelden mesaj atarlarsa pc de takip ederiz onları.
Günaydınn kızlar biz geldik doktordan geliyoruz kızımı gördüm çook tatlıydı esniyordu minik kuzum 1800gr olmuşbenim yaramaz kızım ters dönmüş ama doktor düzelmezse sezeryan dedi kan ve idrar tahlili yaptırdık sonuç öğleden sonra çıkacak artık yarın giderim inş. enfeksiyon falan çıkmaz bizden haberler bu kadar.
SELEN ve ALEV gözünüz aydın arkadaşlar, bebişlerinizi görmüşsünüz.. maşallah onlara
bende 9 gün sonra gidicem, bakalım içerde ne var ne yok:)
sğl cnm iyi haberlerini alırız seninde inşallah
Gözün aydın canım, maşallah fıstığınaGünaydınn kızlar biz geldik doktordan geliyoruz kızımı gördüm çook tatlıydı esniyordu minik kuzum 1800gr olmuşbenim yaramaz kızım ters dönmüş ama doktor düzelmezse sezeryan dedi kan ve idrar tahlili yaptırdık sonuç öğleden sonra çıkacak artık yarın giderim inş. enfeksiyon falan çıkmaz bizden haberler bu kadar.
Hadi yaa yasak mı( ne güzel topluca takip ederdik o zaman hepimiz, okuyanlar yani sana msj atalım sen 41e ulaşınca haber ver :)
günaydın kızlar....
az önce ultrasondan bakıldı dünkü seviyenin aynısı su miktarı, bugünde hastanedeyiz,serum nst ve yan yatmaktan sıkıldım artık, şu anda antijbiyotik serunda takıldı yazamıcam daha fazla sonra görüşürüz...
günaydın kızlar....
az önce ultrasondan bakıldı dünkü seviyenin aynısı su miktarı, bugünde hastanedeyiz,serum nst ve yan yatmaktan sıkıldım artık, şu anda antijbiyotik serunda takıldı yazamıcam daha fazla sonra görüşürüz...
günaydın kızlar....
maşallah kızına inşallah bir sorun çıkmaz tahlillerinde cnm
Gözün aydın canım, maşallah fıstığınainşallah tahlillerinde iyi çıkar
tamam canım olur.. bende bugün yarın bi başlasam iyi olur
Canım inşallah iyi olcak herşey, güzel haberlerini bekliyoruz.. Orda olman en iyisi, mutlaka sıkıcıdır ama bebişlerimiz için değer... Biraz daha gayret....günaydın kızlar....
Ben okumaya başlıcam bitirdikçe yazarım sana kuzum..yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
günaydın kızlar....
yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
günaydın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?