2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELEN ve ALEV gözünüz aydın arkadaşlar, bebişlerinizi görmüşsünüz.. maşallah onlara
bende 9 gün sonra gidicem, bakalım içerde ne var ne yok:)

Melikecim açmasına açarım ama, yönetim kapatır o yüzden okuyan arkadaşlar, sana veya bana özelden mesaj atarlarsa pc de takip ederiz onları.

Günaydınn kızlar biz geldik doktordan geliyoruz kızımı gördüm çook tatlıydı esniyordu minik kuzum 1800gr olmuş benim yaramaz kızım ters dönmüş ama doktor düzelmezse sezeryan dedi kan ve idrar tahlili yaptırdık sonuç öğleden sonra çıkacak artık yarın giderim inş. enfeksiyon falan çıkmaz bizden haberler bu kadar.

Melikecim açmasına açarım ama, yönetim kapatır o yüzden okuyan arkadaşlar, sana veya bana özelden mesaj atarlarsa pc de takip ederiz onları.

Hadi yaa yasak mı ( ne güzel topluca takip ederdik o zaman hepimiz, okuyanlar yani sana msj atalım sen 41e ulaşınca haber ver :)

maşallah kızına inşallah bir sorun çıkmaz tahlillerinde cnm

Gözün aydın canım, maşallah fıstığına inşallah tahlillerinde iyi çıkar

Hadi yaa yasak mı ( ne güzel topluca takip ederdik o zaman hepimiz, okuyanlar yani sana msj atalım sen 41e ulaşınca haber ver :)

tamam canım olur.. bende bugün yarın bi başlasam iyi olur

günaydın güzel göbüşlülerrr:) bişey sormak istiyorum bebeklerinizin odasına sticker aldınızmı, aldıysanız nettenmi aldınız ne kadara aldınız link verebilirmisiniz güvenilir biyerlerin.

Günaydın kızlar umarım herkes ıyıdır.. Gamzecım senı merk ettıgm ıcın bugn erkencıyım gecmıse bakıodum bende dun merak ettım cok aklmdan acaba hala bebgı ıcındemı dıye gecrdım ama ne durumda oldugunu kestıremedıgm ıcın msj atmaya cesaret edemedm saolsın gelıp hakkında bılgılendırme yapmssn ınsallah hersey gonlunce olur Gayem arkadasım sanada gecen msj attım lakın benm ozl msj kapastem dolu oldugu ıcın ben msj atıorum zannedıorum ama atamıomusum dun farkttım bunu sanada ALLAH kolaylık versın canım ınslalah sende sagsaglım alırsın bebegını kucagına Rabbım hepımızın gonlune gore hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah..

günaydın kızlar....

az önce ultrasondan bakıldı dünkü seviyenin aynısı su miktarı, bugünde hastanedeyiz,serum nst ve yan yatmaktan sıkıldım artık, şu anda antijbiyotik serunda takıldı yazamıcam daha fazla sonra görüşürüz...

yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??

okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim

bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.

hakkında hayırlısı olsun canım, sen rahatına bak.. bebişin gelmek isterse de Allah'ın izniyle sağl salim sağlıcakla gelsin inşalah

Canım çok geçmiş olsun,inş.serum işe yarar yaramaz biraz daha durur içirde....Dualarımız seninle canım...

cnm pek eve gitmen taraftarı değilim açıkcası en azından orda sürekli gözetim altındasın inşallah herşey iyi olur

Canım inşallah iyi olcak herşey, güzel haberlerini bekliyoruz.. Orda olman en iyisi, mutlaka sıkıcıdır ama bebişlerimiz için değer... Biraz daha gayret....
yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
Ben okumaya başlıcam bitirdikçe yazarım sana kuzum..

Günaydın canım,azalmaması bile iyi bir sonuç,hiçbirimiz çıkamıyoruz dışarı zaten malum kar buz o yüzden hiçç takma kafana.Güzel haberlerle gel bize inşallah

çok geçmiş olsun canım.inşallah geleceksede sağlıkla gelsin bebişin.canını sıkma.güzel haberlerini alırız inşallah.

kızlarrr yardımınızı rica ediyorumm(( sohbetinizin arasına girmek istemem ama yardımcı olursanız cok sevinirim lilypie den dogum çizelgesi yapmaya çalışıorum ve sitedeki nasıl yapabilecegimizi anlatan bölümede bakıorum ama sitenin uygun gördüğü şeklde değildir gibisinden bi hata veriyor hep imreniyorum sizlerin çizelgelerinizi görünce lütfen yardm edin güzel annecikler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…