2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canııım yazını bi solukta okudum resmen..

Rabbim yardımcın olsun, hepimiz sana dua ediyoruz, aklımız hep sende..

bebeğin kilo durumu nasıl peki.. doğma ihtimaline karşın küveze konma filan olacak mı??

Gamzecim sen moralini yüksek tut canım, bebeğin gelirse de onu cesaretinle, güler yüzünle karşılaman dileğiyle..

tekrar Allah yardımcın olsun.

canım benım dualrımız sızınle hayırlısıyla suyun cıkar ınsallahh cok cok gecmıs olsun

hadi yatın bakalım bu gecede noolcak..kendinide sıkma..herşey olacağına varıyor..ikiniz içinde ne hayırlıysa o olsun...erken gelenler daha çabuk serpilip büyüyor..merak etme..

cnm bildiğimiz bilmediğimiz bütün iyi dileklerimiz seninle Rabbim bebeğini korusunda varsın olsun yrn doğsun erkenden kavuşursun kızına..kilosu iyiyse fazla kalmaz küvezde ztn..sağ salim çıksında anasından :)) Allah korusun aklına hiç öyle kötü şeyler getirme belliki daha durmak istemiyo artk vakit geldi anasının kucağını istiyo..aramızda en tecrübeli anne sn olursun işte ilk doğum yapanlardan..topiğinde ilk bebişi olur yavrucunn..hadi gelişmelerden haberdar et Allaha emanet olun

Dualarımız seninle canım,bence eve gitme zaten sürekli hastanede kontrol altında tutmaları en iyisi.Riskli haftaları atlattık sağlıkla gelsin kuzucuk,bol bol dinlen pozitif düşünmeye çalış öptük çok seni

cok geçmiş olsun gamze Allah yar yardımcınız olsun. sen moralini yüksek tut artıs varmıs bak suyunda yarına kadar inşallah daha da artıs gösterecektir. müşade altındasın zaten dualarımız hep seninle. Allaha emanet olun.

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE bizi habersiz bırakma.. Allah'a emanetsiniz ikinizde...

canım benim sağlıklı olsun da erken gelip gelmemesi inan önemli değil, benim dayımın bebeği yengemde çıkan yüksek tansiyondan dolayı 28 haftalıkken 1 kilo ve 25 cm dünyaya gelmişti, nu gördüğümde inanamamıştım, hayatımda gördüğüm en mnik şeydi... ama şimdi çok şükür 11 yaşına girdi... ki sen 33-34. haftalardasın,... dediğim gibi sağlıklı olsunda, Rabbim hayırlı uzun ömür versinde varsın erken gelsin... Duamız seninle

canım geçmişşi bile okumadım seni online görünce yazını okudum. dualarımız seninle... herşey yolunda gider inşallah. sabırsız yiğenimiz senin gibi güçlüdür eminim... geçmiş olsun. canını sıkma. Allah yardımcın olsun canım...

herkese iyi akşamlar...

cnm dualarımız seninle bugün evde hep aklıma geldiğinde sana ve bebeğine dua ettim ...rabbim seni ve meleğini korusun ...Allaha emanet olun .....

ben anladım biz neden buradayız, ben şuan evde olsaydım bu yağan kardan dolayı atardım kendimi dışarı ve başıma bir iş gelseydi bu karda hastaneye gitmekte meşakkatli olurdu, şuanda olabileceğim en güvenli yerdeyim, ah bu benim yaramaz kızım ah :)

ben şuan bostancıdayım ve camdan baktığımda çocuklar kardan adam yapmaya başladı

bu arada küvez olayı sorulmuştu, eğer bu hafta içinde doğum olursa hatta önümüzdeki hafta içinde aynı şey geçerli bir süre yoğun bakımda kalacak bebeğim, cuma günü yaptırdığım akciğer geliştirici iğne süreyi olumlu yönde etkiler diye düşünüyoruz, yoğun bakımdan sonra küvez sonra eve gelecek inşallah, herhalde 15 günü aşmayan bir süre olur bu durum..

Canım dualarımız seninle, sen de moralini yüksek tut, doktor kontrolünde olman çok iyi, onlar suyunu belli bir seviyede tutarlar. Bebişin yine de sabırsızlanırsa, artık 33-34lere gelmişsin, riskli bir durum olacağını sanmıyorum. İyi düşünmeye, moralini yüksek tutmaya devam canım.

gamzecim çok geçmiş olsun canım stresini tahmin edebiliyorum,8 cm çıkmış bu çok iyi, inşallah yarında 10 cm den fazla çıkar, senin için dua edicem cnm Allah korusun seni de bebeğini de

bebekimm kullanıcısından alıntı:

selam kızlar bende 34+1 de doğum yaptım hiç bir sorun yokken birden suyum geldi hastaneye gittik ve yatırdılar açılma yoktu ama suyum kalmamıştı ciger geliştirici iğne yaptılar 2 gün hastanede yattım ve dogum yaptım bebegım 1 hafta kuvezde kaldı
bebegın kuvezde kalması ne kadarlık dogduguna degıl gelısıp gelısmedıgıne bakılıp belırlenıyor ayrıca sancı suyun gelmesı veya bebek hareketlerınde azalma gıbı durumlar olursa hemen hastaneye gıdın derım bende

bak senin durumuna benzer bi yazı buldum.. sevindirici olan küvez süresi ve ciğer geliştirici iğne.. bu iğne 1 gün önce yapılsa bile etkisini gösteriyormuş Gamzecim. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım benim.

bende senden haber bekliyordum cnm çok merak ettim valla hakkınızda hayırlııs ne ise o olsun cnm

Gamzecim, yazını okuyunca senin adına sevindim kendi adıma iyicene endişelendim. Benim en son 6 cm çıktı suyum,dr cuma günü gel dedi,eger bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi ama cumaya kadar senin gibi suyum 2cme falan düşerse ben farkedemem ki,bebeğe birşey olurda ben anlamazsam, çok endişelendim.
Senin adına sevindim çünkü emin ellerdesiniz ve sende bebeğinde kontrol altındasınız,zaten bebekler riskli dönemi de atlattı çok şükür.
Allah yardımcımız olsun

Canım inşallah olabilecek en iyi ihtimal gerçekleşir hakkınızda en hayırlısı olur kızın sağlıkla dünyaya gelir dualarımız seninle.

Oyun halısını mı yapacaksınız?Ben migrostan almıştım 30'a hatta Işıl da mavisini almıştı.Sen nasıl birşey düşünüyorsun canım?

Canım ben iyi geceler derken senin bu mesajını görmemişim. İnternette gördüm birisi yapmış keçelerden oyuncaklı falan. Aynı hazır gibi görünüyor ama önceliğimiz kapı süsümüz ve bebek şekerlerimiz.

Annene geçmiş olsun şimdiden benim kayınpederim olmuştu kısa süren kolay bir operasyon inşallah çabucak iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…