- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.461
Kizlar iyi geceler..
Erken dogum riski olanlar dualarim sizinle cok sik yazmasamda surekli takip ediyorum.
34. Haftamiza girdik biz de kizimla. Ya kizlar bugun karnim semsert ve kasiklarimda bi sizi var.sabahtan beri yatiyorum ama gecmedi sizce bisi var midir? Bi de arada kasilma gibi bisi oluyo yalanci sanci mdr acep?
Peki şekercimÇarşı turu atılacak elyaf falan gene oram buram ağrıyacak desene
ayy nezaman uyicaz geceleri yaaaa...yatamıyorum dönemiyorum..uff
ay bende gelmek isterdim ama yatağa mahkumum benim kız gezmemi istemiyoo doğumdan sonra acısını çıkartırım artık yeterki karnımda dursun kuzucukkk
ayy nezaman uyicaz geceleri yaaaa...yatamıyorum dönemiyorum..uff
aklında bulunsun ayşen keçelerle tülün satıldığı yer çiçek ızgaranın orası boncuk vs herşy var ....ama elyaf o pasajda yokkapalı çarşıdan al yada önüne çıkan ilk gördüğün yerden al cnm
İnşallah doğumdan sonra artık canım bu arada sen annenin evinin kıymetini bil, keşke annem burada olsaydı ay nasıl bakardı bana neyse ki kocişle idare ediyorum ben de
hayırdır ayça iyice ağırlaştınmı bayağıdır giriyosun ama yorum yapmıyosun bu arada ne yaptın oğluşunun odası bittimi ?
bende geceleri işemekten ve gündüzleri uyuduğum için cok rahat uykuya dalamıyorum malesef
evet canım annem çok iyi bakıyo ama teleferikte oturuyolar buralar çok soğukkk
ağırlaştım valla...heryerim ağrıyo..oğluşun odasını yerleştirmeye başladım..akşam ütüleri bitirdim..yarında onları yerleştiricem...oğlan da hiç durmuyo artık..gece gündüzz sürekli tepişiyoruz..bende yatağa yatıyorum göya ama 3 yastık kafada bi yastk ayaklarda..sabah babayı işe gönderiyoruz biraz uyuyoruz işte..
aman cnm boşver onlar kıpır kıpır olsunda varsın biz zorluk çekelim dr hareketli bebeğin sağlık habercisi olduğunu söyledi şükür..rabbim hayırlsı ile kucağımızada lamayı nasipe etsin inşallah.....bu arada artık sende fazla yorma kendini ...
Bence normaldir canım 34'e girmişsin artık olur böyle şeyler kontrolünde doktora sorarsın yine de yormaya çalış kendini ben bugün çok yürüdüm kasıklarım ağrıdı benim de
Benim aklima da enfeksyon geldi ztn daha oncede olmustm.kasilmalar tedirgn etti bi de karnimin tas gibi olmasi ama aysenin dedigi gibi normaldr.zaten artk hergun karnm buyuyo gibi:))) gerci son kontrolde kilosu dusuktu bebisimin bidahaki kntrolde bakalm nolcak??canım benimde dün kasık ve bel ağrım oldu acilden gittim kasılma falan yoktu ama idrarda enfeksiyon çıktı bence dr görün derim enazından için rahat olsun ihmal etme
Annene geçmiş olsun şimdiden benim kayınpederim olmuştu kısa süren kolay bir operasyon inşallah çabucak iyi olur
KIZLAR SELAM
BUGÜN DR GİTTİK OĞLUŞUM YİNE YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ BİZE BÜYÜMÜŞ 1.900 GR OLMUŞ DR HERŞEYİ NORMAL DEDİ SUYU KİLOSU GELİŞİMİ ORGANLARI HERŞEYİ İYİYMİŞDOĞUM POZİSYONU DA ALMIŞ
NST YE GİRDİM KASILMALAR VARMIŞ 36 HAFTAYA KADAR İSTİRAHAT EDİCEM ERKEN DOĞUM RİSKİ YOK AMA OLABİLİR DEDİ 36 DAN SONRA DOĞSADA SORUN OLMAZ DEDİ DR.MUZ RAPORUMUDA ALDIM
HERKES İYİDİR UMARIM GEÇMİŞİ ÇOK OKUMA FIRSATIM OLMADI
PERİM ANNEYİMBEN VE GAMZECİM GEÇMİŞ OLSUN
MELİKECİM DUADAN BAHSETMİŞSİN BEN ŞUAN EVDE OLDUĞUM İÇİN OKUYABİLİRİM
günaydın kızlar gamzeden haberleri aldınız sanırım durumu şimdilik iyidi ama umarım böyle gider inşallah bizde doktor teyzemizi gördük herşey yolunda çok şükür 1900 olmuş 42 cm boyuvarmış doktor uzun boylu olucak sanırım dedi iki hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyleeeee
canım dün seni beklerken gamze geldi vala...ama moreli iyi gibi geldi... iğneleri inşallah faydalı olacaktır... sende kontrole gitmiştin dün. kızınada maşallah.
darısı bizim başımıza...
MELİKECİM DUADAN BAHSETMİŞSİN BEN ŞUAN EVDE OLDUĞUM İÇİN OKUYABİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?