2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence normaldir canım 34'e girmişsin artık olur böyle şeyler kontrolünde doktora sorarsın yine de yormaya çalış kendini ben bugün çok yürüdüm kasıklarım ağrıdı benim de

Peki şekercim Çarşı turu atılacak elyaf falan gene oram buram ağrıyacak desene

aklında bulunsun ayşen keçelerle tülün satıldığı yer çiçek ızgaranın orası boncuk vs herşy var ....ama elyaf o pasajda yok kapalı çarşıdan al yada önüne çıkan ilk gördüğün yerden al cnm

ay bende gelmek isterdim ama yatağa mahkumum benim kız gezmemi istemiyoo doğumdan sonra acısını çıkartırım artık yeterki karnımda dursun kuzucukkk

İnşallah doğumdan sonra artık canım bu arada sen annenin evinin kıymetini bil, keşke annem burada olsaydı ay nasıl bakardı bana neyse ki kocişle idare ediyorum ben de

ayy nezaman uyicaz geceleri yaaaa...yatamıyorum dönemiyorum..uff

hayırdır ayça iyice ağırlaştınmı bayağıdır giriyosun ama yorum yapmıyosun bu arada ne yaptın oğluşunun odası bittimi ?

bende geceleri işemekten ve gündüzleri uyuduğum için cok rahat uykuya dalamıyorum malesef

Elyaf için mecbur yorgancılar çarşısı canım oradan da aşağı sallanırım eve doğru

ağırlaştım valla...heryerim ağrıyo..oğluşun odasını yerleştirmeye başladım..akşam ütüleri bitirdim..yarında onları yerleştiricem...oğlan da hiç durmuyo artık..gece gündüzz sürekli tepişiyoruz..bende yatağa yatıyorum göya ama 3 yastık kafada bi yastk ayaklarda..sabah babayı işe gönderiyoruz biraz uyuyoruz işte..

aman cnm boşver onlar kıpır kıpır olsunda varsın biz zorluk çekelim dr hareketli bebeğin sağlık habercisi olduğunu söyledi şükür..rabbim hayırlsı ile kucağımızada lamayı nasipe etsin inşallah.....bu arada artık sende fazla yorma kendini ...

e yorma ama işler bakıyo..kar kış dışarıda çıkamıyorum artık..perdeler bitti almaya gidemedim daha...oğlanın etraftaki eşyaları toplansa evim toplancak valla:)

selam kızlar nasılsınız
ben çok yoruldum bu gün.koci sağolsun bütün camları sildi,perdeleri taktıbende ona bez yıkamaktan ve petekleri silmekten yoruldum

Bence normaldir canım 34'e girmişsin artık olur böyle şeyler kontrolünde doktora sorarsın yine de yormaya çalış kendini ben bugün çok yürüdüm kasıklarım ağrıdı benim de

canım benimde dün kasık ve bel ağrım oldu acilden gittim kasılma falan yoktu ama idrarda enfeksiyon çıktı bence dr görün derim enazından için rahat olsun ihmal etme
Benim aklima da enfeksyon geldi ztn daha oncede olmustm.kasilmalar tedirgn etti bi de karnimin tas gibi olmasi ama aysenin dedigi gibi normaldr.zaten artk hergun karnm buyuyo gibi:))) gerci son kontrolde kilosu dusuktu bebisimin bidahaki kntrolde bakalm nolcak??
Herkese ii geceler uyuyalm artk biz :)

bende biraz önce geçmişe göz attım.
Gamze Allah yardımcın olsun,inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar ve bu günleri anımsayıp derin bi oh çekeriz.Dularımız seninle.

günaydın kızlarrrr geçmişi okudum gamze berkerdem geçmiş olsun kızlar inşallah herşey yolunda gider bbende özledim bebişimi 2 hafta oldu bi görsem ii olacak

günaydın kızlar gamzeden haberleri aldınız sanırım durumu şimdilik iyidi ama umarım böyle gider inşallah bizde doktor teyzemizi gördük herşey yolunda çok şükür 1900 olmuş 42 cm boyuvarmış doktor uzun boylu olucak sanırım dedi iki hafta sonra görüşürüz dedi bizden haberler böyleeeee

Annene geçmiş olsun şimdiden benim kayınpederim olmuştu kısa süren kolay bir operasyon inşallah çabucak iyi olur

canım sağolasın. bugün öğlen çağırdı doktoru. annem sen gelme evde kal diyor. ama içim rahat etmiyor...

canım oğluşuna maşallah...
nst de bu haftadan sonra sancı, kasılma çıkması normal... gün içinde bile hissediyorum bol bol dinlenmek en iyisi...

canım dün seni beklerken gamze geldi vala... ama moreli iyi gibi geldi... iğneleri inşallah faydalı olacaktır... sende kontrole gitmiştin dün. kızınada maşallah.
darısı bizim başımıza...

canım dün seni beklerken gamze geldi vala... ama moreli iyi gibi geldi... iğneleri inşallah faydalı olacaktır... sende kontrole gitmiştin dün. kızınada maşallah.
darısı bizim başımıza...

ben hastanede çok uzun süre kaldım cnm eve çok geç geldim gamzenin yanından çıkarken eşi laptopu getirdi bende kızlara mesaj yolla benim gitmem uzun sürer dedim oda göndermişşşş sğl cnm valla iyi haber alalım herkesden inşallah

Günaydın kızlarr... Hava güneşli biz işteyizz :)) Herkes iyidir umarım..

MELİKECİM DUADAN BAHSETMİŞSİN BEN ŞUAN EVDE OLDUĞUM İÇİN OKUYABİLİRİM

pollyannaa teysee bi topic açsak bizim anasayfada, duayı ordan takip ederiz burda karışır konulara.. en azından okuyanlar ben şu kadar okudum falan yazar 41e tamamladıkça başa döneriz olmas mıııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…