- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #29.721
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
ayhhh gene zor bi gece daha bittii...rüyamda gene acayip şeyler gördüm yaaaa...nst ye giricekmişim ama doktor diyo göbeğinden su alıcaz...diyorum ne alakaaa...bböyle yapılıyo diyoo...kapkaranlık bi odaaa...
[sıze=3]yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??
Okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim
bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.[/sıze]
günaydın kızlar
uzun zamandır sadece okuyordum yazamadım.. Ailem trafik kazası gecirdi onların yanına gittik. Sonra onlar geldiler bize.
Ufak tefek yaraları vardı onların hastane işleriyle ilgilendik. Bende işteyken forumu takip ettim.
Malkoçun yatışını takıp etmiştim. Umarım saglıkla gelir bebeği. Artık mart anneleri olarak dogumlara baslıyoruz demek.
Erken gelen bebişler saglıkla gelsin. Tüm bebişler saglıkla gelsin.
Iki gündür cok etkilendim ki sabaha karsı rüyamda dogum yaptıgımı gördüm. Cok erken dıyorum ama saglıklı doguyor.
selam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: Demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanaklarıvar dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh
biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanaklarıvar dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh
kızlar gamzeyi doğuma alıcaklar 1:30 da topiğimizin ilk bebişi geliyor haberiniz olsun dua bekliyor hepimizden
Selam kızlarrr...
Bizde doktora gittik bi sürü kan verdik ama sonuçlar 6 gün sonra çıkcakmış bakalım hayırlısı...
Gamze bugün bebişine kavuşuyor demek, hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kurtulsunlar ikiside inşallah çok sevindim kuzusu 18 Ocak doğumlu olcak benim de bugün doğum günümmmmmmmm :119::119::119::119::119: demek ki çok tatlı çok zeki çok çalışkan çok mikemmellll bi bebek olcak kendimden biliyorum:)))
Neyse biz gidip kızımla bi karnımızı doyurup gelelim...
paylaşım için sağol canım güzel bilgiler war gerçekten..
rica ederim :)
itiraf ediyorum banyo termometresi almıştım ben de, dalga geçeceğini bildiğimden anneme bile söylememiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?