2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayhhh gene zor bi gece daha bittii...rüyamda gene acayip şeyler gördüm yaaaa...nst ye giricekmişim ama doktor diyo göbeğinden su alıcaz...diyorum ne alakaaa...bböyle yapılıyo diyoo...kapkaranlık bi odaaa...

Zaman azaldı yaaa hep böyle rüyalar görüyoruz...Ben de erken doğum yaptığımı görüyorum hep....

[sıze=3]yasin okuyan arkadaşlar varsa kimler öğrenebilirmiyim??

Okuyacak arkadaşlar da kaç tane okudularsa özel mesaj atarlarsa sevinirim

bitince duasını bilen bi arkadaşa yaptırırız inşallah.
[/sıze]

polyanna merhaba.bende bu sabah bir yasin okudum.beni de eklersen sevinirim.allah hepimize kolay doğum,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.amin,
şimdi özelden mesaj atılabiliyorsa onuda denicem.umarım görürsün

çok geçmiş olsun canım.

ben de isim bulamadığımdan mıdır, nedir... abuk sabuk isimler koy diyen birilerini görüyorum hep... şöyle ak sakallı bi dede falan görsem dinliycem :)) ama öle bişi de değil, çoğunu sabah uyandığımda tam olarak hatırlamıyorum bile... en son gördüğüm "badıbahar" gibi bişidi, baharını anladım da öndeki ek pek bi uyduruk geldi :))

biz de doktora gittik sonunda bebişimi gördüm çok özlemişim oğlumu yawww gene ters duruyordu yanakları nasıl çıkmış doktor bile şaşırdı bakın tombik yanakları var dedi tam o sırada da esnedi ay ben onu yirim yirim dedim maaşallh bu sefer günüyle uyumlu çıktı 2200gr 45cmmiş inşallah böyle devam eder bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi ama 2 hafta sonra izindeymiş o yüzden 3 hafta sonra gidicem artık 2 kere daha gittikmi 3.de doğum olur nasılsa ilk bebeiğimiz geliyor hayırlısıyla bundan sonra da gelmeye devam eder sonra da sıra bize gelir inşallahh

ailenle ve minik meleğinle sağlıklı,huzurlu nice yıllara....

offf kızlar üstümde öyle bi atalet varki..yapmam gereken bir sürü iş var ama bi türlü ayaklanıp başlayamıyorum...oturduğum yerde kalıyorum..yapcaklarımda aklımda dolaşıyo yapmadıkçada bunalıyorum daha beter....

maşşallah canım oğluna, tombik yanaklarını ısırasım geldi :)) kilosu da çok iyi Allah nazarlardan saklasın..

Maşallah canım oğluşuna

merhaba mart anneleri....
uzun zamandır yazamadım sizlere.
ilk bebeğimiz geliyomuş sağlıkla gelir inş. analı babalı büyütsünler. darısı bizlere artık.

çalışıyorum akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi. nefes alamıyorum sanki. tosunumda çok sağlıklı maşallah. kontrollerimz 2 haftaya indi çok şükür. zaman yaklaştıkca çok sabırsız olmaya başladım. biçoğunuz odalarını hazrlamıştır bizim odamız yarın kurulacak. büyük bi gol yedik fabrikanın taşınacağı tuttu 3 ayda zor geldi mobilyalar.
bide bne bu ay 4 kilo almışım eleviti bırakmamı istedi doktorum. oda ekstra kilo yapıyomuş. toplamda 12 kilo oldum. hedefimi sapıttım biraz ama aradki 3ün 5in lafı olmaz herhalde:)

melikecim bundan sonraki yaşlarının kızınla daha anlamlı geçmesi dileğiyle...doğum günün kutlu olsun..
kızlar dün arkadaşım hastaneye yattı,dün gece 1.30da msj atmış,1.05te minik kızları dünyaya gelmiş..çok sevindim sizinle de paylaşmak istedim.aramızda 9 hafta vardı,duyunca bi heyecanlandım ki sormayın...:)))darısı hepimizin başına artık zamanımız geldiğinde:))

mutlu yıllaaaaar :)

geçmişe bi göz gezdirdim şimdi.Gamze de doğum yapacakmış hem de bu saatlerde,ay içim bi garip oldu benim..bir günde 2 doğum haberi almış oldum.Allah yardımcıları olsun...

rica ederim :)
itiraf ediyorum banyo termometresi almıştım ben de, dalga geçeceğini bildiğimden anneme bile söylememiştim :))

.:) bende alsammı almasammı diyodum almamaya karar verdim :) olsun canım aldıysan artık kullanırsın.. benim annemde seninki gibi, çok komiksiniz diyo bize bazen aldıklarımız gereksiz geliyo ona, sonra da güldüğü için üzülüyo ilk hevesiniz alcaksınız tabi diyo, o da bi hoş yani anlıycağın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…