2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

okadar haklısınki nefret etmekten bizimde bekarken bizim üst kattaki kadın manyağın tekiydi..insan çıkıp saçını başını yolası geliyo

Ya kızlar nst ye giren varmı aranızda... ben 34. haftadayım doktor gerek görmedi. su iyi ve vajina girişi kapalı olunca gerek görmedi herhalde birdahaki randevumda yani 37. haftamda girecekmişim. halen randevularımı sıklaştırmadı... vala bişey anlamadım... sevinsemmi üzülsemmi... hastane muayene ücretinede zam gelmiş bu arada kesin doğumada zam gelmiştir...

Bizimki de 10 yaşında ama dayı olucam diye çok mutlu o yüzden hiç kıskanmıyo.Zaten hiç öyle bi huyu da yok...Hatta bizim diğer dayı daha da küçük 21 aylıkOnun da bişeyden haberi yok zaten.Yarın sabah geliyolar 10 gün bende kalıcaklar...

Evt gelmstırr her senenın basında ac canavar gıbı hemen zam bındırıolar:)) Bakalm bızım dogm kaca patlıcak ALLAH kolaylk versın cumlemıze:)))

Ay masallah annemm sende 12 yasındasın ozamn:)))) Bende bızımkını kucuk goruodummm vallaa annemle hep dalga gecıorum 40 tan sonra dogurusn boyle olur dıye:)) Bızım kız cok fenaaa cok zor yetısıoruz ALLAH kolaylık versın valla:)))

Kızlar herkese günaydın bende birazdan ablama gidicem p.tesiye kadar yokum girip geçmişi okıyım dedim son kes :) Herkese hayırlı cumalar Cuma vakti allah herkesin dularını kabul etsin bebişlerimize sağlık sıhhat vers inş.

gözün aydın kızın hareket etmiş raporunu alıyomuşsun keşke bende evden çalışabilseydim ne güzel olurdu şimdilik eşimin işleriyle oyalanıyorum :)

herkese hayırlı cumalar bugün bizimde son iş günümüz raporumuzu alıp işyerine vercez sonraaaaa homini gırtlak pufidi kandil tumba yatakkkkkkk
ohhh valla evde tembel tembel yatmak bazen iyi oluyo ama bazende işler duruyo yapamıyosun sinir basıyo annecim çabucak iyileşsede gelse artık
insülüne başlamışsın inş. işe yarar bi sonraki rand ne zaman nst grçekten çok sıra oluyo 2 yatak varmışorda ama hmşire tek tek alıyo çok sinir bişey Allahtan dr.cum ilgilendide bizide aldı 2. yatağa bebeği hareketsiz biri vardı yanında çikolata varmı dedi :) internetin bağlandı mı ? evde canın sıkılmasın

aynen canım bütün gece uyanığız sabah 7 den sonra uyuyoruz biraz 10 dan önce kalkamıyorum malesef bide 2 saatte bir wc dikkat et kendine çok yorma

amin canım artık normal bunlar ben hiç dr söylemiyorum nasılsın diyo iyi diyorum ağrılar çok normal katlanıcaz artık
canım inş. berra da en kısa zamanda beşiğine kavuşur sen üzme kendini sütün bol bol gelir inş. ağlamak iyi değil derler hep . göğüs kalkanı bende gördüm faydalı bişeye benziyo dularımız sizinle biraz daha sabır inş. geçicek bunlar ...

canım bende merak etmiştim hayırlı haberlerini bekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun artık biraz daha dursa bebişler iyi olur aslında

canım gözün aydın bebişin sorunu geçmiş maşallah bebişe kocamn olmuş doğum için hayırlısı olur inş.

hayırlı yolculuklar ...

canım ya boşver uğraşıp kendini üzme. en iyisini yapıyorsun Allaha havale et... ruh hastası evladınada yazık...
bu arada dolabınız çok güzel olmuş. renkler tam istediğin gibi olmuş... güle güle kullansın prenseslerin...

canım bende mantar ve enfeksiyon olduğu için sürekli ıslak çamaşırım... ama hemen endişelenme... yani eğer bu doğum suyu olsa bile bir parça ıslaklık şeklinde olmaz bu su... sen doktoruna ulaşmaya çalış. sor bir bakalım belki normal bi akıntıdır. çünkü hamilelikte akıntı fazlalaşması nomal... sen doktoruna ulaşana kadar uzan dinlen ve su iç bol bol...

annene maşallah 21 aylık dayıdan haberim yoktu ne tatlıdır o şimdi sanada iyi gelir bende bugün gidiyorum ablama 3 gün yeğenimle oynıcam

nst ye girmedim cnm ama benim dr da ''gerek yok'' cu doktorlardan olduğu için beni sokmaz heralde bi sıkıntı görmezse ... zam da kesinlikle gelmiştir. ocak ayında tüm hastanenin fiyat listesi yenilenir çünkü..benim muayene 25 di 32 olmuş,neyse ki az bi fark..

merhaba kızlar bızde şimdi kontrolden geldık herşey yolunda çok şükür.ya bu çatı muayenesı kacıncı haftada oluyoyaaaa en cok ondan tırsıyom:)normal dogum ıstıyorum bıde dogum kolay gıbı ama o muayene benı korkutuyo nedense:)

canım ben 32+3 te nst ye girmeye başladım.benim su fazlalığım ve şeker var ondan galiba.her hafta gireceğim.hatta dr um 2 haftalığına yurt dışında olacak ama bana kessinlikle her hafta gel fahri bey nst yi değerlendirsin,ne olur ne olmaz dedi.

ben çarşamba çalışamaz raporumu aldım.34 haftalık oldu.artık evdeyim.gitmişken muayenemi de oldum.bebek doğum opzisyonunda.2300 ağırlığında herşey normal sanırım.şubatın ilk haftası tekrar gideceğim.dün bütün gün hastaydım yattım.sanırım midemi üşüttüm.sürekli midem bulandı.hiçbişey yiyemedim.bugün daha iyiyim.bu arada bebeğimin kalbindeki parlamayı görmediğini söyledi.içim daha da rahatladı.şimdi tek düşüncem normal doğum mu ameliyatlı mı?ameliyat olursa da sadece bel aşağısını mı yoksa tamamen mi bayıltarak mı.tıpta tam adını bilmiyorum.ama tam olarak bayılınca ayılması zor oluyor diyorlar.tamamen doktoru mu dinlesem?

canım gözünaydın bebişini görmüşsün maşşallah.. çatı muayenesi galiba 37 de yapılıyo..

benim dr.um 32 haftadan itibaren istedi 2 haftada gidiyorum artık ama bazıları istemiyolarmış bizim hastanede diğer dr.lar 20 dk istiyolarmış ama bizimki 40 dk istiyo. uzman tv de 36 dan sonra yapılıyo riskli bi durum yoksa diyo kaan kocatepe

Ben çıkıyorum artık kendinize iyi bakın

canım ya ne güzel sen beyninde kendini normal doğuma hazırlamışsın. sen eğer bunu istiyorsan çatı muayenesinide atlatırsın... ben ondan tırstığım için araştırmıştım sanırım son haftalarda bakıyorlar canım ama sen kontrole her gittiğinde hazırlıklı ol... ben 34. haftada yani bugün gittim muayene fln etmedi... demekki daha sonraki hastalar söz konusu olacak... kontrolünde iyi geçmiş gözün aydın...

anladım canım bende senin doktorun gibi olması gerektiğini düşünüyorum sonuçta orada bizlerin hissetmediği sancılar çıkıyor...

canım bence gözünde bukadar büyütme bi şekilde geçecek bu günler.eminimabarttığın kadar olmayacak.ablamdan bildiğim kadarıyla son zamanlara yakın bakıyorlar doğumu tetikliyebiliyo diye sanırım.ama geldiğinde okadar da zor bişey değilmiş demişti.rahat olursan kendini kasmazsan herşey yolunda gider.bakalım ben de bilmiyorum ama rahat ol..Allah yardımcımız olsun.

Canım o sırt ağrıları bende vardı bir ara geçmişti şimdi geri geldi sırt minderi aldım onu koyarak oturuyorum koltukta biraz daha rahatladı sanki

bnde farkettm artık uzun süre oturamıyorum sırtım ağrıyo..hiç bi yönden rahat değilim yani ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum..yatarken bacaklarım ağrıyo bi tarafa sürekli yatamıyorum otururken sırtım ağrıyo fln..sanki yıllardır hamileymişim gbi geliyo bide..hamile olmadan önce nasıldı hatırlayamıyorum

cnm korse giymek belki zor olur ama bel kuşağı alabilirsiniz yada evdeki bişeylerden yapabilirsiniz benim görümcem normal doğum sonrası kuşak kullandı hemen bende öyle yapıcam bunu deneyebilirsiniz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…