2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

enfeksiyon mantar felan olduğu nası anlaşılıyo..nası bi akıntı oluyo..??

ben girdim cnm bu doktorla alakalı sanırım çok kafana takma kesin bu gittiğinde girersin artık randevum benim sıklaştı ama

benimde doğuma zam geldiama konuştuk ben zamdan önce hamile kaldığım için beni etklemicek kanmayın konuşun ama muayene illa ki zamlıu ödüyoruz

kızlar normal doğum düşünenler epidural normal mi yoksa tamamen normal mi düşünüyosunuz??

nasıl dayanıyor bu kadarına bilmiyorum, ben alt katta olmama rağmen, o çocuğun haykırırcasına ağlamasına katlanamıyorum..

müzik iyi fikir de, benim altta da 4,5 aylık bi bebek var, ona kıyamam.. ses yukarı çıksın derken aşağı inerse üzülürüm( defne zıpladığında bile yapma annecim diyorum, alttaki rahatsız olmasın diye.. ama aynı anlayış benim üstteki için geçerli değil malesef.. yontulmamış odun!!!

okadar haklısınki nefret etmekten bizimde bekarken bizim üst kattaki kadın manyağın tekiydi..insan çıkıp saçını başını yolası geliyo
ayyy izbandut gibi bişey, nasıl yolarım saçını başını:))))

Defnedeyken en erken 37.haftamda girmişim.. öncesinde bi sorun yoksa, doktorlar gerek görmüyorlar..

çok teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindim.
ilk doğumda bana günüm geçene kadar çatı muayenesi yapmamışlardı. galiba bebek kilosunu da dikkate alıyorlar, tam bilmiyorum. ama duyduğuma göre 36 dan sonra yapanlarda varmış.. sıklıkla 38.haftada.

polly bir yasin de benden canım

Allah kabul etsin canım, kaydediyorum senide.

polly e katılıyorum:)

Ayy yok canım nerdeee:))Benim annem babam ayrı ikisi de 2.evliliklerini yaptı o yüzden öyle küçükler

hayatım bunu moralini düzeltmek için söylemiyorum gerçekten snn için çok zor bi durum heycanla yavrunu bekliyosun onu orda görmek moralini bozuyo ama inanki Allahın izniyle toparlıcak yavrun bu bikaç günde geççek ve sn kollarına alıp istediğin kdr koklıcaksın sonra büyüyünce ona anlatıcaksın tabi o zmn sapasağlam taş gbi hatun olcak inşallah..sadece biraz dişini sıkman gerekiyo yoksa bebeğin erken geldi dünyaya tabiki alışması kndini toparlaması az bi süre alabilir ama emin ol Allaha emanet onu melekler koruyo şuan..bide kndini çok strese sokarsan sütün kesilir Gamze nolur dikkat et bebeğinin en en çok snn sütüne ihtiyacı var gelişimi için..sırf onun kolay toparlanması ve sağlıklı olabilmesi için kndini brz rahatlatıp gevşemen lazım Allah korusun sütün bol bol gelsin inşallah..
bu sıkıntıda bizide düşünüp bilgilendirdiğin için Allah razı olsun..

annene maşallah 21 aylık dayıdan haberim yoktu ne tatlıdır o şimdi sanada iyi gelir bende bugün gidiyorum ablama 3 gün yeğenimle oynıcam

Canım benim annem değil babamın 2.eşi:)))Ama çok tatlı gerçekten uzun süredir görmüyodum Antalya'da yaşıyolar iyi olucak gerçi çok yorulucam ama olsun herzaman gelmiyolar...Ne güzel sen de yeğeninle bol bol vakit geçirirsin.

günaydın kızlar,

bugün taburcu oluyorum ve dün akşam 9 dan beri gerçekler ile yüz yüze gelmeye başlaldım... ((

verdiğin bilgiler için çok sağol gamzecim, sen de pozitifliğini kaybetme lütfen... bebeğini öyle görünce üzülmen çok normal, ne de olsa ana yüreği:) ama solunum cihazına bağlı olması falan onun kadar erken doğan bi bebek için normal sanırım, ve doktor da ii şeyler söylemiş bence, en azından cihazdan ayırmayı deneyecek kadar güveniyolar bebişine... bu arada akşam rüyamda sen ve bebeğini gördüm, yolumuz bi şekilde hastaneye düşmüş, sizi ziyaret ediyoruz vs. vs. ii haberlerini bekliyoruz...

hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz, Allah yardımcın olsun...

ben park yatak almıştım, sallanma aparatı da var, iki türlü de kullanmak mümkün... sallama konusunda öyle haldur huldur sallanmadığı bi sürece sakıncası yoktur, die düşünüyorum, anne karnında sürekli sallandıkları için hafif bir sallanma onlara anne karnınaki güvenli ortamı hatırlatıyo falan dien uzmanlar da var....

bi ara bende de vardı, baya şiddetliydi, sonra geçti :)

benim de akıntılarım oluyo, ama tam su gibi değil,açık renkli ve biraz daha kıvamlı... iğrenç bi şekilde tarif etmedim,değil mi:)

Pek güzel olmuş, ferah, sevimli, güle güle kullanın.

cnm korse giymek belki zor olur ama bel kuşağı alabilirsiniz yada evdeki bişeylerden yapabilirsiniz benim görümcem normal doğum sonrası kuşak kullandı hemen bende öyle yapıcam bunu deneyebilirsiniz en azından

Olabılr tabıkı canım annemde benden sonra kullanms ıse yaradıgını ıdda edıo:))) Oda pazenden kendıne korse dıkms boyle cengellerı olan kademelı sekılde kopcaları daraltms gecen konsmustuk nerde acaba o bulsmda versm sana dedı bende ona anneeee ölmus atın nallarını arama dedım:)))))

kızlar normal doğum düşünenler epidural normal mi yoksa tamamen normal mi düşünüyosunuz??

Ben normal dusunuorum lakın sancılar dayanılmayack gıbı olrsa kesınlkle epıdurl yaptırcm:)) Gecn kocama dedımkı askım epıdrl dogumu uzatıoms belkı yaptrmam cok acım olmazsa kocam soyle dedı hmmm yanı yaptırcan:))))) Bakalım kısmett hayırlısı olsnn saglkla cıksınlarda nasıl olcksa olsn:)

Ayy yok canım nerdeee:))Benim annem babam ayrı ikisi de 2.evliliklerini yaptı o yüzden öyle küçükler

Oyyy yerım ozaman ben onları:))) Bızımkıde ıstee son anda geldı neyms efndım annemn daha cocugu olmuoms ztn nasıl olmus anlamamıslr:))) Sımdı bısey olur sen gt fln der bana derımkı 40 tn sonra dogrmayı bılıosn gıtceksın gotrcksın oda benı tehdıt edıo sen o cocugu bana bırkıp spora gıtcgını sanıosun dımı dıo:))))))

Canım sen yazınca şöyle bi zorladım kendimi de yok bende hatırlayamıyorum tek aklımda kalan gece gözlerimi kapatıp sabah alarmla zar zor uyanmakk

Sayın deneyimli anne bu çayı bebişlere ne kadar veriyoruz hani anne sütü dışında bişi vermeyin fln diyorlar ya saygılar efemm :):)

bnde bunlar ne işe yarıyo diye baya bi düşünmüştüm meğer onn içinmişşş.bitane göğüs ucuna takılan bebek emerken yara olmasın diye kalkan var bide bunlarda demekki süt ziyan olmasın diye..ama meme bunun neresinde kalıyo ucu baya çıkık o zmn taktığımızda baya komiik bi görüntü olabilir sanırım..anca evde takılabilir dışarda yine ped kullanmak zorunda değilmiyiz?

Canım bizim cadı dönerse tamamen normal düşünüyorum acaip bi rahatlık var bende cahil cesareti olsa gerek birde doğumla ilgli hiç bişi ne okuyorum ne bakıyorum nede kimsesin deneyimlerini dinliyorum gidip çatır çatır doğurup gelcem diyorum sorana neyime güveniyorsam artık bu kadar

oldukça faydalı bi bilgiye benziyo bnde çok korkuyorum bu karnım bnle ömür boyu gelir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…