2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam, geçmişi okuyayım ondan sonra selam vereyim dedim, ama iki saattir pc başına oturamadım, ev kalabalık olunca sürekli kalkmak zorunda kalıyorum... bari bir selam vereyim dedim... Ben çok şükür iyiym, sınavımıda atlattım, omuzumdan yün kalktı resmen....

Bu arada semra, melike,mehtap,yeliz dün kü buluşmada sizlerle tanıştığım için çok mutluyum, erken kalkmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm, çünkü ankaraya geldiğimizde kayınvalidemlere giderken haber vermiyoruz, çünkü çok yaşlılar ve bizim geleceğimizi duyunca napacaklarını şaşırıyorlar, bizde onlara zahmet vermeyelim diye haber vermiyruz, birde yaşlılıktan dolayı saat sekiz dedi mi yatıyorlar, o yüzden onları fazla oturtmamak için erken gitmeye çalışıyoruz... dün gittiğimizde gazları bitmiş, battaniyeye sarılmışlar oturuyorlarmıştı, onların o hallerine öyle üzüldüm ki, diğer oğulları bunun vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum eşim sınavdann sonra beni annemlere bıraktı da, onlar için aldığı gazı yüklemeye gitti...

merhaba kızlarrr dün dr. gittik çok şükür bebişlerimde bende çok iyiyizz gelişimleri çok iyi dr. bekletebildiğimiz kadar bekletecegiz dedi ama yinede heran her şey olabilir hazırlıklı ol dedii artık her hafta dr. kontrolüne gidecegizzz çok heyecanlıyım merakla bebişlerimi bekliyorummmmm

canım aynen bende midem kötü..gece terlemişim bugün çok kötüyüm grip oldum ilk defa midem bulanıyo burnum akıyo boğazlarım kupkuru başım çatlıyo..kimse yok yanımda ne yapsam geçer ya..

ahh canım kıyamam çok geçmiş olsun
canım bol meyve ye tavuk suyu çorba yap iç
ıhlamur ve meyve karışımı bir çay yap iç
eşin yanındadır umarım
bu arada burnuna tuzlu su çek genzine kadar gelsin
baya iyi geliyor
tekrardan geçmiş olsun

ay cnm cok yandığında miden gavıscon içebilirsin artık bana oda etki etmiyo benim midem hep ağzımda yanıyo dr 2 ölçek günde 4 kez içebilirsin dedi ama ben okadar içmiyorum...bu arada ben sana geldiğimizde söylemiştim onun içine en az 3 adet şeker sığar diye...neyseki olmuş sevindim eminim cok güzel olmuştur...bize gelirsek eşimin geleneksel pazar hali yani beni srese sokma durumu malum evde oturuyoruz bıktım artık konuşmaktan ne soruyorum nede bişey öle takılıyorum kendi kendime......bugün eksikleri almaya gidecektir 1 haftadır bugünü bekliyorum sabahda hava cok güzeldi dedim oh bol bol ezeriz bugün nereye gezicez dedi alışveriş yapıcaz ya dedim o işi bugün yapamaıycaz şöförün karısı köyüne gidiyomuş para lazım olmuş dün bütün parayı ona vermiş bende söylüycek bişey bulamadım

gözün aydın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz minnakların keyfi yerinde 2 kardeş gül gibi geçinip gidiyolar içerde sen kendi derdine yan

buluşma oldu demek cok sevindim cnm sizdende resim bekliyoruz....

canım ilaç içmek çok sıkıntılı bir durum ama artık bebişlerimizi büyüdü
hiçbirşey olmaz Rabbimin izniyle
canımm şekerlerinizde hayırlı uğurlu olsun
Evet Ronya'cım sağlıkla gelecek inşallah hepsi.

Getiricemm sizeee çarşamba günü şekerlerimden bakalım beğenecek misiniz
Hiçç üzülmee şimdi burnumu çıkarayım dedim o güneşe aldanıp iyiki çıkmamışız çok soğuk kuzum dışarısı.Aman hasta oluruz boşver bi de çıkmamaya karar verdik.Yorulmuşuz zaten sabah erken kalkınca iki makina çamaşır da yıkanmış oldu ,aman bugün baya iş gördük.
Kendi işin olunca hep böyle canım ,benim babamın da kendi işi olduğu için anlatmıştım size, hep böyleydik biz.Bayramlarda işçiye dağıtmaktan bize para kalmazdı annem ne kızardı
Amannn kuzular sağlıklı bizler sağlıklıyız çok şükür salla gerisini sıcacık evimizdeyiz.Bebişler olduğu zaman sıkılacak saniyemiz kalmıcak zatenAh bi gelsinler de süsleyelim püsleyelim yıkadığımız ütülediğimiz cicileri giydirelimm ayaklarını murunlarını ısıralımm ayyyyy heyecan yaptım yine benn

çok sağol canım hasta olunca insan çocuk gibi oluyo bide hamiş olunca..eşiminde işi vardı sabahtan beri yok çorba falan içtim..ıhlamur yapayım bari..tuzlu suyu doktorda sölemişti tıkanınca yap diye hiç yapmadım ama yapıcam..sağol canım.. yaz olsa sıcaklardan fenalık gelcekti kışa denk geldi hamişlimiz hasta oluyoruz hep..

sorma cnm sabahtan beri bende keyifsizim 32 ye adım attık sabah bulantıları,halsizlik yorgunluk 2-3 gündür böyleyim.bademciklerimde şişmeye başladı ,ıhlamur toz zencefil ve bal yapabiliyosan enazından rahatlatır seni cnm napalım son vakitler dayanıcaz:)

arkadaşlar selamlar herkese bi sıkıntım var yardımcı olursanız çok sevinirim ben 30 haftalık hamileyim özellikle son haftada aşırı derece akıntım oluyo neden oluyo bu yaa çok canım sıkılıyo bu duruma sizlerde yaşayan varmı niye oluyo nası geçicek biliyomusunuz

canım bendede akıntı var
ama çok fazlaysa doktora görün istersen
enfeksiyon falan varsa tedavisi yapılır

canım geçenlerde bana da oldu .. senin gibi gece üştümü değiştirmeye erindim ama sabah kalktığımda teerim soğumuş ve hasta buldum kendimi..ve kötü sonun malum ishal ama dr a gitmedim bol su içerek ve muz, elma yiyerek geçti çok şükür.. sen de dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut... hele türkiyeyi düşünüyorum da nasıl da soğuktur...

biz de yaptırmayı düşünüyıruz hatta hastaneden çıkmadan hemen haollusun dioruz..

gözüün aydın canımm.. ne güzel her hafta bebeğini göreceksin..ve bir hafta gelecekkiii bebeişimi koynuna almıssın emziriyorsyn.. canım düşünmesi bile heycan veriyor insana.. mis gibi de kokarlar şimdi.. keşke zaman çabuk geçsede alsak bebişlerimi kollarımıza...

canım aynen bende midem kötü..gece terlemişim bugün çok kötüyüm grip oldum ilk defa midem bulanıyo burnum akıyo boğazlarım kupkuru başım çatlıyo..kimse yok yanımda ne yapsam geçer ya..
çok geçmiş olsun canım arabistan bile soğudu iki gündür...türkiye nasılıdr tahmin edebilyrum...belki klasik olacak ama bol su iç ayaklarını sıcak tut ve nane limon yapabilrsin.. bitkisel bir şey içmek iyi değil diyorlar adaçayı vs...

canım bende de oluyordu akıntım özellkle ayakta çok kaldığım zamanlar.. dr a gttim.. test yaptı.. enfeksiyon çıkmadı.. aslında rengi çok farklı değilse ve kokusuz ise sorun yok diyorlar.. tabi senin imkanını varsa bir dr una danıs istersen....geçmiş olsun canım.. haa bir de üşüttüğüm zamanlar akıntım artıyordu..

sağolasın limonlukekimm bende ishal olmayı bekliyorum ama bir türlü olamadım
belimi battaniyeyle sardım iyi geliyor ama açınca tekrar başlıyor
sanırım fena üşüttüm :26:[/QUOTE]

canım burası bile soğudu türkiye nasıldr kimbilir işte dikkat et kendine canım ishal olmazsın inş

ben senin profilindenki fotonu amelie filminde oynayan artistin fotosu diye hatırlıyorum hep... eskiden oydu değil mi foton????

sağolasın limonlukekimm bende ishal olmayı bekliyorum ama bir türlü olamadım
belimi battaniyeyle sardım iyi geliyor ama açınca tekrar başlıyor
sanırım fena üşüttüm :26:

canım burası bile soğudu türkiye nasıldr kimbilir işte dikkat et kendine canım ishal olmazsın inş

ben senin profilindenki fotonu amelie filminde oynayan artistin fotosu diye hatırlıyorum hep... eskiden oydu değil mi foton????[/QUOTE]

evet canım oydu bende bugün acaba eski profilimimi kullansam diye düşünüyordum

içime doğmuş demekki...değiştirmssin hemen..

ilerde bebişlerimizin fotosunu koyarız inş... sabırsılanıyor insan yaa...
erken gelmesinlerde ben daha kıyafetlerini falan yıkamadım çantalarımz hazır değil kendime de bir şey almadaım gecelik pijama falan...

cemile86 bende 32 haftalık hamileyim akıntı bendede oluyor idrar yolu enfeksiyonundan kayaklanıyor hamilelerde sık görülen bir rahatsızlık doktoruna söylemen gerekir bebeğe zarar vermeyen fitil yada başka bir ilaç verebilir korkmana gerek yok ama ihmal etmemen gerekiyor

ah cnm kşke sallayabilsem evlilik cok zor bana göre değil ben rahat yaşamaya alışmışım hiç gelemiyorum böle şeylere huysuzluğuda cabası ablası gelmiş gebzeden anneme gidelimmi dedi bende cvp vermedim geliyomusun dedi hayır dedim ben gidiyorum dedi sen bilirsin dedim giyindi cıktı neyse arkasından camdan bakıyodum tülden arabaya bindi inşallah çaışmaz dedim araba çalışmadı artislik yapıp evede dönemedi gitti metroya binmeye normalde toplu taşımaya hayatta binmez

arakadaşlar ben 32+2 haftalık hamileyim kontrolümüzde doktor bebeğin kilosunun 1900gr olduğunu normal değerlerde olduğunu söyledi ama ben iğne vuruluyorum pıhtılaşma rahatsızlığım var bundan dolayı bebeğin bu haftadan sonra gelişmesi durabilir aynı kiloda kalabilir iki hafta sonra gel durumuna göre alabilirmi dedi beklemiyodum tedirgin oldm 34. haftada doğum çok risklimi bebeğin kaç kg olması gerekiyor bilgisi olan varmı

sağol canım..şu sıralar baya bi soğuk burda havalar..bitkisel ıhlamur zencefil içiyorum..bi zararı yok die biliyorum ama..

akıntı enfeksiyondanmı oluyo diye nası test yaptı doktor?? benimde bu sıralar baya arttı..enfeksiyonmu acaba ? 10 gün sora randevum doktora diyim bende bari..

geçmiş olsun. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
ben 34. haftada kontrole gittim bebeğim 2300 kilodaydı...

34. hafta gebelikte bebeğin muhtemel kilosu 2 kiloya geldiğini yazıyor internetten. bence kiloya grama takılmamak lazım ama senin durumun başka tabi. umarım bilgilerin sana yardımı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…