- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.001
[SUP]selam bayanlar herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.ben de sizlere bir fikir danışmak istiyrm.malum bebişlerimizin hazırlıkları sürüyor.sizler ne durumdasınz_?ben şimdi bebe yağı pişik kremi falan alacağım da hangi markalar iyidir acaba? bilgisi ve fikri olan paylaşırsa sevinirim:)sewgiler.[/SUP]
canım gözün aydın olsun
inşallah sağlıkla zamanında gelir yavruların
ah cnm maşallah deiş başa düşünce neyapıcaksın cnm benim kimseye ne nazım nede kaprisim geçiyo inanki sonra bir bakıyorum paşa paşa elimde bez yerleri sil süpür yemek yap falan fişman işte ah anam olaydı ona yapardım kaprisimi evlenmeden önce işe giderdim gelirdim alırdım pc elime anneme bide söylenirdim bu yemeğimi yaptın yemem ben onu ben kendime dışardan sipariş vericem bilmem ne diye bak duygulandım şimdi. şimdi karnımda bebeğimle yapıyorum işte anne olmak cok kutsal arkadaş onu anladım...
cnm gözün aydın karnında 2 adet bebek olmasıda cok değişik bir duygudur eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dayanırlar onlar topiğin laf dinleyen kuzuları çilekçim:)kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İnsan bebek doğduktan sonra daha çok aman geçirmek için giebildiği yere kadar çalışmak istiyor tabiki ama çok da zorlama kendini cidden ağırlaştık iyice...aminn prensesim amin
32. haftada çalışabilir raporu alayım diyorum ama
bugün çok afedersin zor d..tümü kaldırdım
umarım dayanablirimde doğumdan sonra bebeğimin yanında
daha fazla kalabilirim
Mersi kuzumahahahahaa puhahahahah koptum dur yolluyorum
300 500 300 500 300 500
are you rediyyyyyyyyy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oldumu
güneşcim cnm evinde sende mis gibiydin cnm benim
[SUP]selam bayanlar herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.ben de sizlere bir fikir danışmak istiyrm.malum bebişlerimizin hazırlıkları sürüyor.sizler ne durumdasınz_?ben şimdi bebe yağı pişik kremi falan alacağım da hangi markalar iyidir acaba? bilgisi ve fikri olan paylaşırsa sevinirim:)sewgiler.[/SUP]
Dayanırlar onlar topiğin laf dinleyen kuzuları çilekçim:)Bi uhde var bir de sen varsın zaten sağlıkla gelecekler inşallah
Eşim tutturu bayadır film izlemedik birlikte film izleyelim diye bi baktım hamilelikle ilgili eğlenceli bir film bulmuş.İşten atılmamak için hamileyim diyen bir kızın eğlenceli hikayesiydi beğendikE o kadar hamişlikle ilgili görüntüler izleyince bizim de aşereceğimiz tuttu babamızı yolladık canımızın istedi cıs şeyi almaya Napalım babalar da bugünler için ama dimiii
canım artık sen beslenmene bak alır mutlaka kilo 2500 ü geçse yeter bence alır o kadar kilo son aylarda senin fıstık narin kibar kız olucak anlaşılan :)Bana zaman ayırıp mesajıma cevap vreenlere çoook teşekkür ederimiyiki varsınız sizi çok seviyorum hiçbirinizle tanışmadan aramızda böyle bir bağ olması ne güzel dimi
bebeğime gelince oan üzüldüm şuan üzülmüyorum sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ben onu sütümle topaç gibi yaparım dedğiniz gibi ben yine yedikleeime dikkat edicem herzaman olduğu gibi gerisini Rabbbim bilir insan kaderini yaşıyor bazı şeyleri asla ne yapsada değiştiremiyor hepinizi tekrar çok öpüyorıum
canım gözün aydın sonuçlarında iyi çıkmış çok şükür.Öğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
bebişlere maşallahkızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bebişlere maşallahaz kaldı desene senin inş. sağlıkla gelir minişler
Eşim tutturu bayadır film izlemedik birlikte film izleyelim diye bi baktım hamilelikle ilgili eğlenceli bir film bulmuş.İşten atılmamak için hamileyim diyen bir kızın eğlenceli hikayesiydi beğendikE o kadar hamişlikle ilgili görüntüler izleyince bizim de aşereceğimiz tuttu babamızı yolladık canımızın istedi cıs şeyi almaya Napalım babalar da bugünler için ama dimiii
buldummmm prensesein uykusu Labor Pains (doğum sancısı) değil mi bakalım netten indirebiliecekmiyim.. eşim yarın tatil... fragmanını izledim gerçekten eğenceli bir filme benziyor...
filmin adı neydi cnm..bnde izlemek istedim bu aralar bunalımdayım gülmeye ihtiyacım var..
Labor Pains doğum sancısı evet izlediğimiz film bu ama indirmenize gerek yok arkadaşlar ,direkizle sitesinden yüklemeden izleyebilirsiniz
filmifullizle den de bakabilirsini rica ederim ii geceler herkese:)
Bir çamaşırlık yıkadım o dolunca kurutacak yer kalmadı diye yıkamadım sabaha kururlar kalanları da yarın posta posta yıkarım kuruyanları da ütülerim. Bu arada kendi çamaşırlarımızdan da hiç kirli ya da ütüsüz kalmadı.cnm gözün aydın karnında 2 adet bebek olmasıda cok değişik bir duygudur eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol ayşenim yıkadınmı minnak cicileri...
Bir çamaşırlık yıkadım o dolunca kurutacak yer kalmadı diye yıkamadım sabaha kururlar kalanları da yarın posta posta yıkarım kuruyanları da ütülerim. Bu arada kendi çamaşırlarımızdan da hiç kirli ya da ütüsüz kalmadı.Önümüzdeki günlerde oğluşumunkileri de halladeyim yerleştireyim işlerimiz azalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?