2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bübchen marka aldım
baya iyi olduğunu okudum kullananlardan

ay masallah masallah Allah nazarlardan saklasın :)) basa gelen cekilir dogrudur . anne olmak ya böle demek bile bi garip geliyo ben daha büyümedim sanırım :S ne büyük sorumluluk yaaa. Allah bize yardım etsin inşallah. inşallah dedikleri gbi olur bebişler dogduktan snra 40 yıllık anne gbi oluruz :))

Dayanırlar onlar topiğin laf dinleyen kuzuları çilekçim:)Bi uhde var bir de sen varsın zaten sağlıkla gelecekler inşallah
aminn prensesim amin
32. haftada çalışabilir raporu alayım diyorum ama
bugün çok afedersin zor d..tümü kaldırdım
umarım dayanablirimde doğumdan sonra bebeğimin yanında
daha fazla kalabilirim
İnsan bebek doğduktan sonra daha çok aman geçirmek için giebildiği yere kadar çalışmak istiyor tabiki ama çok da zorlama kendini cidden ağırlaştık iyice...
ahahahahaa puhahahahah koptum dur yolluyorum

300 500 300 500 300 500

are you rediyyyyyyyyy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oldumu

güneşcim cnm evinde sende mis gibiydin cnm benim
Mersi kuzum Senin de eminim öyledir o yüzden çok yorma kendini

Ben chicconun setini almıştım ama son ayda sebamed alabilirim .Denemeden bilemiyoruz ki bebişlere göre değişiyormuş,genel geçer bir kural maalesef olamıyor hepsinin cildi farklı.Deneye deneye öğrenices bakalım.

Eşim tutturu bayadır film izlemedik birlikte film izleyelim diye bi baktım hamilelikle ilgili eğlenceli bir film bulmuş.İşten atılmamak için hamileyim diyen bir kızın eğlenceli hikayesiydi beğendikE o kadar hamişlikle ilgili görüntüler izleyince bizim de aşereceğimiz tuttu babamızı yolladık canımızın istedi cıs şeyi almayaNapalım babalar da bugünler için ama dimiii

canımmmm filmin adı neydi merak ettim biz de film arıyoruz şöyle komik eğlenceli....bir de netten bulablirmiyiz filmi??

canım artık sen beslenmene bak alır mutlaka kilo 2500 ü geçse yeter bence alır o kadar kilo son aylarda senin fıstık narin kibar kız olucak anlaşılan :)

canım gözün aydın sonuçlarında iyi çıkmış çok şükür.

bebişlere maşallah az kaldı desene senin inş. sağlıkla gelir minişler

ronyacım seninde 30 haftan kutlu olsun :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

bu gün 32.haftam ve 37.haftaya kadar çalışabilir raporu için hastaneye gittim
raporumu aldım,evrak hazırlayan bayana raporu iş yerime vereceğim dimi dedim
hayır şimdi değil doğum iznin başladığında vereceksin dedi
ama ben iş yerine çalışabilir raporu verilir diye biliyordum,
öyle değil mi siz nasıl yaptınız

buldummmm prensesein uykusu Labor Pains (doğum sancısı) değil mi bakalım netten indirebiliecekmiyim.. eşim yarın tatil... fragmanını izledim gerçekten eğenceli bir filme benziyor...

filmin adı neydi cnm..bnde izlemek istedim bu aralar bunalımdayım gülmeye ihtiyacım var..

buldummmm prensesein uykusu Labor Pains (doğum sancısı) değil mi bakalım netten indirebiliecekmiyim.. eşim yarın tatil... fragmanını izledim gerçekten eğenceli bir filme benziyor...

filmin adı neydi cnm..bnde izlemek istedim bu aralar bunalımdayım gülmeye ihtiyacım var..

Labor Pains doğum sancısı evet izlediğimiz film bu ama indirmenize gerek yok arkadaşlar ,direkizle sitesinden yüklemeden izleyebilirsiniz

cnm gözün aydın karnında 2 adet bebek olmasıda cok değişik bir duygudur eminim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağol ayşenim yıkadınmı minnak cicileri...
Bir çamaşırlık yıkadım o dolunca kurutacak yer kalmadı diye yıkamadım sabaha kururlar kalanları da yarın posta posta yıkarım kuruyanları da ütülerim. Bu arada kendi çamaşırlarımızdan da hiç kirli ya da ütüsüz kalmadı. Önümüzdeki günlerde oğluşumunkileri de halladeyim yerleştireyim işlerimiz azalsın

ben izledim o filmi cancazım bizde teledünya sinema kanalı var geçen hafta izledik bizde güzel film...

oh oh arkadaşıma bak bütün ütüleri çamaşırları yıkadı kapı süsü yaptı gezmeye gitti geldi daha ne olsun dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…