2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo senın agrılar cok erken baslamıs benım daha bu hafta basladı ama hala bebege dayandırmıorum acaba usuttummu ters bısey yaptmmı dıye dusunuorum halaa:))) Bence senı okdr rahatsız edıosaa doktoruna danıs en dogrusunu o der hatta belkı senı fızık tedavıye yonlendırır hamıleler ıcın kullanılan baska yontemler vardır bılemedm ALLAH sıfa versın gecmıs olsn.

canım ya kıyamam ben de öle oluyorum kuzumu görünce aklım başımdan gidiyo neyse hatrlamış oldu bacım ihmal etme iç bak nasıl şıp diye kescek:) ya muzu ben de cok sevmem ama bir iki zorladım kendimi sonra baktım sırtımın ağrısı geçiyo oohhh nasıl alıştım valla sende dene tatlım ez bişeylere karıştır falan umarım yiyeblirsin tabi cok da zorlama kaş yaparken göz çıkarmayalım da:))

ay kıyamam ben onlara yaa oynarken kendilerini kaybediyolar sonra yorgunluktan sızıp kalıyolar işte şaşkınlar yaa:))

heerkese günaydınlar..inşallah herkes için güzel,sancısız ve ağrısız bir gün olur...

günaydın canımmm

aynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.

valla en güzelini yapıyorsun ben pek sevmiyorum birilerinden yardım istemeyi huyum değil herşeyi kendim hallediyorum nerdeyse sadece güç gerektiren şeyleri eşim yapıyor bu pazara kadar temizliği kendim yapıyordum ama artık fena oluyorum ben topladım toz aldım eşim süpürdü sildi şubatın sonuna kalırsam inşallah işten ayrıldığımdada tip köşe temizlik yapıcaz bakalım hayırlısı valla yavaş yavaş birilerine ihtiyacım oluyor allah yardımcımız olsun

ama ama ben çook duygulandım buna kuzum yaa

çok çok geçmiş olsun, bel ağrısı çok zor sıcak tutmak lazım ama bebeğe zarar vermiycek derecede.
ama işte malesef bi bilgim yok bu ürün hakkında. kusura bakma olurmu.

benim de içim bir hoş oliy:)))

pek hoşlaştık biz :)))))

Saol canım. Doktoruma bandı değil de ağrılarımı sordum normal olduğunu ve yapılabilecek birşey olmadığını söylüyor. Sanırım benim vücut biraz dardı yer açmak için erkenden başladı bu ağrılar. Yani bu benim yorumum. Çünkü zayıf başladım yapı olarak da dar bir vücudum var şimdiye kadar da 10 kg aldım vücut kolay kadırmıyor diye düşünüyorum. Çünkü çatı kemiği ağrısı genelde 8. ayda başlıyormuş.

Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak

semracım ya ben de okumak istiyorum yasin ama hani böle toplu okumalarda kimisi illa eski yazıdan okuncak der ya biz de öyle mi okuyoruz yani ben eski yazı bilmiyorum ama haftada bir normal yasinimi okurum eğer oluyosa topiğimiz için de okurum ya kusura bakma cok cahilce biliyorum sormaya da çekindim ama üzerimde kalsın istemedim okumak istiyorum çünkü...ya bu arada ne kadar güzel anlatmışsın sağlıkla doğsun büyüsünler de varsın gıcıklık yapsınlar yaa:)

Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?

:))) Haklısın polıcımm senın tecrubelerın var e annemde 4 cocuk anası dedıklerını hıc yabana atmıorum:)) Ne derse aklımda yer edıo hıc karsı cıkmıorum:)) ama ne bılıyım ınsan hep ılersı ıcın hayl kuruo benım bebegımle kurdugum tek hayal perdelerı cekıp uyumak hahaah nasıl olck bılmıorum ama ınsallah uysal bı bebegm olur annesıyle uyur:))) Ama bı yandnda hemen buyusun sorular sorsun benı guldursun paylasımımz cogalsın bırlkte gezelm yemek yapalım yıyelm vs vss tıpık anne adayı hayallerı ısteee:)))

:))) Karın buyudukce ısler zorlasıo alevcm:)) bazen ayakkabılrımı gıyerken kat kat gıyndysem canım cıkıo:)) Hala zorlansmda gıyebıldıgıme sukurler olsun tabıkı ısımı gucumu goruorum ALLAH kımseye muthac etmsın vallaa bıde ben oyle bana yardım edın fln dıyemem kımseye ıs buyuramam hüüü kardeslerım gelıo mısal sankı ben norml ınsnmısım gıbı bıseyn ucundn tutmuolr anlamadımkı her ısı yapabılıorum dıye benı hamıle olrk gormuolarmı nedr:)) cocuga odaklanmslar benı ıplemıolar dogsada sevsek dıolar:))) dıorum oh bee ne guzel hele bı hamıle kalın sıze etceklerımın hepsının lıstesını yaptım dıorum bu sefer yag cekmeler ablacımmmmmmm bılmem ne:))) en buyuk olmak ne cırkın bısey keske en mınk olaydım:)))

Özlemcim bende kur-an harfi bilmiyorumki.. bende okurken normal okuycam Allah kabul etsin.

Dogrudur valla sen kendı teşhisini koymussun masallah:))) Benmde yapı olarak genıs bı yapım vardı o yuzden benı sımdı zorlamaya basladı heralde:))) benm o catılarım hıc agrımıo daha bıde norml dogm dusundugm ıcın en basındn berı guclendırıcı harktler yaptm sımddıe kegel egzersız dedıklrı seyı yapıorum gun ıcınde aklıma geldıkce belkı onunda etkısı olabılır ıstersen sende yap belkı bı faydası olr

Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?

:2: çok geçmiş olsun canım, portakal mandalina limon filan sık iç bol bol.. tavuk suyu çorba yap karabiberli limonlu sıcak sıcak iç oda çok iyi geliyor.. gözlerim yanıyor demişsin ateşini mutlaka kontrol et. inşallah çabucak toparlarsın

Herkese günaydınnn...
Labor Pains doğum sancısı evet izlediğimiz film bu ama indirmenize gerek yok arkadaşlar ,direkizle sitesinden yüklemeden izleyebilirsiniz

canım nette buldum filmi canım sıkılıyor evde zaten bende izlerim bugün... sağol paylaşımın için.

oyy canım geçmiş olsun bende bütün gece baş ağrısı çektim... eşim sağolsun biraz masaj yaptı ama sersem uyandım şimdi minoset plussız olandan içtimde öyle kendime geldim...
canım ben artık 2 yastıkla yatıyorum bu sayede sırt üstü yatınca eskisi kadar ağrımıyor sırtım iyi geldi...
özgecik evet dünde onu yazmıştım yeri belli oluyor diye... 9 gün demişti galiba izin...

kızında iş kadını olacak bak çalışmayı annesinden öğrendi...

2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))

canım az kaldı hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah...

oyyyyyy duygusal anne Azerii... hepimiz geçicez bu yollardan Allah'ın izniyle.. yaşayıp görücez..

şimdi yanıma geldi, bu neeee diyo:))) tickerlara bakıp bebeeekk diyo, göz süzerek:))))

Ayyy yerim ben o bıcır Defne'yi benim için öpersin minik yanaklarından

Canımm geçmiş oslun son zamanlarda birde girp daha da zor yaa tavuk suyu çorba limon portakal greyfurt karıştır sık iç kuzum bol bol klasik şeyler işte üstünü ört iyice terle ki geçsin canım çook dikkat et kendine

canım ben grip olduğumda ıhlamur, portakal, mandalina bunları tüketmiştim.
geçmiş olsun...
kendine iyi bak...

canım ya cok geçmiş olsun burnuna genzine tuzlu su çek sonra tavuk suyu çorba iç umarım yanında yapabilcek biri vardır ya da yapıcak halin vardır cok ii geliyo bi de 1 cay kaşıgı zencefil 1 çay kaşıgı bal ve yarım limonu bi fincan sıcak suya katıp sıcak sıcak iç ferahlıyosun kırıyo mikropları falan bol bol meyve ye vitamin depola gerekirse de git bi sağlık ocağından rapor al canım benim tek gün izinle iileşsen de yarın yine kötü olursun dinlenmeden gecmiyo aman ilerlemesin sana da bebişine de yazık tekrar cok geçmiş olsun güzelimm

Özlemcim bende kur-an harfi bilmiyorumki.. bende okurken normal okuycam Allah kabul etsin.

tamam canım okuyunca haber veririm o zaman sana Allah kabul etsin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…