- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.061
Karnı desteklediği için baskı yapmasını önleyip ağrıları azaltıyormuş ayrıca varis oluşmasını engelliyormuş. Ama genelde çok ayakta duranlar için tavsiye ediliyor. Benim var ama kullanmaya korkuyorum. Çünkü bir sitede yorumlarda doktoru kesinlikle kullanma diyenler var ama çok memnun olanlar da var. Benim bel ağrım siyatik gibi oldu 8. haftada başlayıp 14. haftaya kadar sürdü. Sonra 22-24. haftalarda da bel ağrım çok oldu. O da şimdilik geçti ama çatı ağrım hiç geçmiyor. 1 aydır baya pubik (çatı) kemiğim ağrıyor. Bu ürünü de kullanmaya korkuyorum açıkçası.
Hepinize kucak dolusu öpücükleeerrrr ve GÜNAYDIIIINNN...
2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))
Dün yenı drmzla tanıstk o bana verdı bak hıc aklıma gelmedı ılacı almak hee gunde 2 tablet dedı:)) Mınık tosunumu gorunce mutlulktan hıcbısey almak gelmedı aklıma:)) Muzzzzzzz kokusundn bıle mıdem bulanır cocuklugmdn berı agzıma hıc surmedım muzlu bısey yemem ıcmem hıc sevmem:)) Bızım eve muz gırer curur atılır kocm artık almıodu ama gecn yıne getrmıs aslnda tuketmek ıstıorum bebegm ıcın ama nasıl yapcm bılmıorum belkı muzlu sut seklınde olabılr ama yazarken bıle agzımı burusturuorum hahahah:))))
Ayy yerim ben o minişii benim kızım 2 gün aşırı hareketleniyor 2 gün arada bi pıt pıt ediyor anlamadım tembel mi yoksa değil mi ama her türlü erkenden tekmecikleri sıralıyor bana kalk da karnımızı doyuralım diye
heerkese günaydınlar..inşallah herkes için güzel,sancısız ve ağrısız bir gün olur...
Yooook annemm babasıda aynııı tutucak serce parmagımdn gezdırcm ben oglumu dıyoo:)) Bız hıc yok gazını sen cıkar altını ben degstırım sankı hıc oyle bı evre bızı beklemıoms gıbı davranıoruz hemen dogunca konusck yıcek yuricek :)))))) ben heleee sımdıden 5 6 yasındakı cocuklrla ılgılı kıtplr okuorum sankı o yasta dogcak:))) Ama tek tesellım dogunca cok cabk buyuolar hıc anlamıosun dıyolar yaa o ıstee:)) hatta annem derkı sen sımdı boyle dıosun ama bı ayaklansın ozamn dıcksınkı ne guzl yedırıodum uyutuodum cok arıcksın kundaktakı zamanlarını:)) Ozamanda korkmuo degılım:)) Bakalım hayırlısı olsun her evresı ayrıdr muhakkak:))
Yok annem nıye gerı cevıreyım:))) Okdar tecrubesızımkı hep arıorum onları o nerde olr bu nerde bulunur dıye:)) Gecen gecelık baktım tam banu alkan kıyafetlrı gıbı tul ama yanı norml tul degıl:)) Dedım bunu en ıyı kaynanam alır ona paslım bunu:)) Mısal gecen aradım onu dedım bebısım ben nevresım nerden bakabılırım bana dedıkıbebegım ona bırlıkte bakalımmı hahahaha pazrda aradı benı anne cocuk fuarına gıdelmmı dıe dedım bebısım mınk kardesım bende annem burda degıl ekistiradannn ben cok hastayım:)) Saolsun de ona gunlerce en guzelını arar bulr getırır:))
Benımde bısey yaptgm soylenemz gunlk ev ıslerı ve yuruyus oyle anorml bısey yapmıorum ama dun sırtm cok agırdı dedım acaba bıseymı yaptm ama sanırm bebekten dahada one cıktı ztn herlde ondan oluo:)) Vallaa ozlıcm ıcımde oldugu gunlerı ama bı yandanda cıksında buyusunde bırlkte yemek yıyelm sınemaya gıdelm hayallerını kuruoruM:)))) Degıl bebeklıgı yanıhemen yemeye baslasın ona guzl yemekler yapım fln hahaha:))
aynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.
çok çok geçmiş olsun, bel ağrısı çok zorKarnı desteklediği için baskı yapmasını önleyip ağrıları azaltıyormuş ayrıca varis oluşmasını engelliyormuş. Ama genelde çok ayakta duranlar için tavsiye ediliyor. Benim var ama kullanmaya korkuyorum. Çünkü bir sitede yorumlarda doktoru kesinlikle kullanma diyenler var ama çok memnun olanlar da var. Benim bel ağrım siyatik gibi oldu 8. haftada başlayıp 14. haftaya kadar sürdü. Sonra 22-24. haftalarda da bel ağrım çok oldu. O da şimdilik geçti ama çatı ağrım hiç geçmiyor. 1 aydır baya pubik (çatı) kemiğim ağrıyor. Bu ürünü de kullanmaya korkuyorum açıkçası.
benim de içim bir hoş oliy:)))
Oooo senın agrılar cok erken baslamıs benım daha bu hafta basladı ama hala bebege dayandırmıorum acaba usuttummu ters bısey yaptmmı dıye dusunuorum halaa:))) Bence senı okdr rahatsız edıosaa doktoruna danıs en dogrusunu o der hatta belkı senı fızık tedavıye yonlendırır hamıleler ıcın kullanılan baska yontemler vardır bılemedm ALLAH sıfa versın gecmıs olsn.
ama ama ben çook duygulandım buna kuzum yaa
Allah kabul etsin canım, daha çoooookkkk var 41e. yarısını bile yakalayamadık.. biraz hız versek iyi olucak
aynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.
canım ya kıyamam ben de öle oluyorum kuzumu görünce aklım başımdan gidiyo neyse hatrlamış oldu bacım ihmal etme iç bak nasıl şıp diye kescek:) ya muzu ben de cok sevmem ama bir iki zorladım kendimi sonra baktım sırtımın ağrısı geçiyo oohhh nasıl alıştım valla sende dene tatlım ez bişeylere karıştır falan umarım yiyeblirsin tabi cok da zorlama kaş yaparken göz çıkarmayalım da:))
ay kıyamam ben onlara yaa oynarken kendilerini kaybediyolar sonra yorgunluktan sızıp kalıyolar işte şaşkınlar yaa:))
Valla aslında agzımda hıc tat yok aslında bu bı fırsat olabılr:))) yapım yarısını yapsm olr herlde bı muz yıyemem yarım muzu sutle karıstırım bakım nasıl olcak:)))
günaydın canımmm
valla en güzelini yapıyorsun ben pek sevmiyorum birilerinden yardım istemeyi huyum değil herşeyi kendim hallediyorum nerdeyse sadece güç gerektiren şeyleri eşim yapıyor bu pazara kadar temizliği kendim yapıyordum ama artık fena oluyorum ben topladım toz aldım eşim süpürdü sildi şubatın sonuna kalırsam inşallah işten ayrıldığımdada tip köşe temizlik yapıcaz bakalım hayırlısı valla yavaş yavaş birilerine ihtiyacım oluyor allah yardımcımız olsun
semracım ya ben de okumak istiyorum yasin ama hani böle toplu okumalarda kimisi illa eski yazıdan okuncak der ya biz de öyle mi okuyoruz yani ben eski yazı bilmiyorum ama haftada bir normal yasinimi okurum eğer oluyosa topiğimiz için de okurum ya kusura bakma cok cahilce biliyorum sormaya da çekindim ama üzerimde kalsın istemedim okumak istiyorum çünkü...ya bu arada ne kadar güzel anlatmışsın sağlıkla doğsun büyüsünler de varsın gıcıklık yapsınlar yaa:)
Saol canım. Doktoruma bandı değil de ağrılarımı sordum normal olduğunu ve yapılabilecek birşey olmadığını söylüyor. Sanırım benim vücut biraz dardı yer açmak için erkenden başladı bu ağrılar. Yani bu benim yorumum. Çünkü zayıf başladım yapı olarak da dar bir vücudum var şimdiye kadar da 10 kg aldım vücut kolay kadırmıyor diye düşünüyorum. Çünkü çatı kemiği ağrısı genelde 8. ayda başlıyormuş.
Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?
Labor Pains doğum sancısı evet izlediğimiz film bu ama indirmenize gerek yok arkadaşlar ,direkizle sitesinden yüklemeden izleyebilirsiniz
Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
günaydın fıstık annişleer gününüz çoook güzel sakin huzurlu geçsin :) ya bu saatte topiğe girmeye alışık diilim ya ben bi tuhaf oldum ne güzelmiş bu tatil ne güzelmiş haftaiçi evde olmak bi de uyuyabilsem keşke 7de zıplıyoruz yataktan kızım mesaiye yetişçek ya:)
2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))
oyyyyyy duygusal anne Azerii... hepimiz geçicez bu yollardan Allah'ın izniyle.. yaşayıp görücez..
şimdi yanıma geldi, bu neeee diyo:))) tickerlara bakıp bebeeekk diyo, göz süzerek:))))
Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?
Özlemcim bende kur-an harfi bilmiyorumki.. bende okurken normal okuycam Allah kabul etsin.
kızında iş kadını olacak bak çalışmayı annesinden öğrendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?