- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.101
otur oturduğun yerde diyorum ben...
pazar günü eşim bir temizlik yaptı artık temizliği abarttı bu kapının dışında merdiven önünü silmeye başladı...biliyor karısı titiz ona beğendirmek için harika bir temizlik yaptı 1 hafta evi idare eder... nevresimlerimizide değiştirdik... o da bir çin işkencesi... umutluyum canım vala helal olsunda sana gerçekten yorma kendini. bende temizliği çok severim hiç üşenmem ama çok kasılıyorum artık toz almanın dışında temizlik yapamıyorum... bu arada sende evini güle güle kirlet...
hehhhh tamamdır tatlım, bende şu totoyu kaldırıp makineye çamaşırları atayım bari:))) diğer işleri yapayımda süpürme işi yarın eşime kalsın
yaşasın sinerji :))))))))))
hey Allah'ım yaa, bizim küçük hanım gelmiş tırnaklarını gösterip üye yapcam üje diyo:))) oje sürecekmişiz hanfendiye:)))))
Ayy kuzum aynı olay bende de olduu çok canım yandı hele birde malum bölge temizliği varki sormaakarnım iyice büyüdü artık çoook zor oliyiiii
Ayyy alev var ıstee kardesım var cok sukr ALLAH eksıklıklrını gostermesın o ayrı daa bana bı faydalrı yok:))) normal bı ınsanmısım gıbı davranıolr bana yemeklrını onlrıne getırırım kaldırırım hele kucugu daha fenaaa gecen ona yemek yaptm onune koydum yedı neysee benmde ısım vardı dısarda cıktm geldım yems pc alms kucgına hıcbısey demedım kaldır vs ben kac kere daha kalktm mutfagaa ne yerınden oynadı ne bısey ama bı yandnda ne desm sımdı buna dıorum:))) dahada kucuk 11 yasında ama anam cok fena alıstrmıs bunu kokmıcanı bılse oturdugu yere yapcak hahahaah neysee aksm oldu artık kocam gelcek yıne bısey demıorum nasıl olduysa gıttı koydu mutfaga cok sukr:)) bunada sukrrr yedıgını kaldırsın yeter ıs buyurmasan hayatta bısey yapmaz bazan soylesende mırın kırın eder:)) ALLAH tan benımle arası cok ıyı nazım gecıo onaa bı sekılde dedgmı yaptırıorum ona:)) Dıorumkı senın altını hep ben degıstırdım sımdı sen benm bebegımn altnı degstrcen heeee sımdı degstrdım dıyo bana:))))) yası 11 ama cok gelısmıs oldugu ıcın belkıde ben buyutuorum onu gozumde onunda etkısı var tabı halbukı mınıcık cocuk halaa:)
cnm göbek fazla göbek çıkmadıysa tam olarak hamile olduğunu idrak edememiştir ondan bazen kimseden fayda yok insana o yüzden bu geçici durumu kimseye fazla muhtaç olmadan atlatalım bana yeter
Yazdıgını gorunce cevp vermedn cıkmayayım dedım:))) ALLAH a cok sukr hıc olmadıgı kadr aktıfım gobegm cıktı evet ama bazn onu unutup neler yapıorum annem kızıo bana normalken kıcını kaldırmazdın sımdı yerınde durmuosun sen bu cocugn basına bı ıs getrcen dıyo bana:)))) Cok sukr kendıme yetebılıorum sımdılık benm derdım bıseyler etsınler degıl hamıleym yaa ozel ılgı beklıorum ay ablacm sen otr ben yaprım gıbı ama hayal oldu cocuk cıkmak uzere artık:))) Yoksa kımseden bısey bekledıgm yok ben ogluma yeterım ALLAH ın ıznıyle:)))
Ayy senin gibi hamarat becerikli güzell olsunda benim de Işılım razıyım ağrılara kuzumm
IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:
otur oturduğun yerde diyorum ben...
pazar günü eşim bir temizlik yaptı artık temizliği abarttı bu kapının dışında merdiven önünü silmeye başladı...biliyor karısı titiz ona beğendirmek için harika bir temizlik yaptı 1 hafta evi idare eder... nevresimlerimizide değiştirdik... o da bir çin işkencesi... umutluyum canım vala helal olsunda sana gerçekten yorma kendini. bende temizliği çok severim hiç üşenmem ama çok kasılıyorum artık toz almanın dışında temizlik yapamıyorum... bu arada sende evini güle güle kirlet...
Eşim tutturu bayadır film izlemedik birlikte film izleyelim diye bi baktım hamilelikle ilgili eğlenceli bir film bulmuş.İşten atılmamak için hamileyim diyen bir kızın eğlenceli hikayesiydi beğendikE o kadar hamişlikle ilgili görüntüler izleyince bizim de aşereceğimiz tuttu babamızı yolladık canımızın istedi cıs şeyi almaya Napalım babalar da bugünler için ama dimiii
canım merak ettim filmi adı neydi bende izleyim
benim belim cok agrıyor sancılarım var gıbı sankı boyle gıderse aksama acıle gıdecem az bısey ayakta kalım karnım taş gıbı oluyo mıdem bulanıyoo cok kotu agırlastım daha 32 haftalıgım elim kolum kalkmıyoo üstelık bakmak zorunda oldugum 2,5 yasındakızım var dr bebegın haftasına gore 3 hafta onden gıdıyor erken dogum yapabılırsın dedı ıgne yazdı rahmı gevsetmek ıcın almadım magnezyum ıcerım dedım ama bılemıyorum kafam cok karısık acaba bu rahatsızlıgım normalmı benmı abartıyorum yoksa dogumbelırtısı bumu ılkını sezeryan oldugum ıcın anlamamıstım ama bu haftalarda boyle sıkayetımde olmamıstıı..sızde varmı acaba boyle sıkıntılar.?
ayhhhh sonunda bitti,
dünden beri neler olmuş, oku oku bitmedi...
acilen ayça'yı burada görmek istiyorum ve poly'nin dediği gibi mesaj sayısı 50 yi geçmemiş adam gibi paylaşımı olmayan aylardır verici olmak yerine alıcı olmayı tercih etmiş ve en sinirimi bozan o terbiyeden nasibini almayan kağıt üzerindeki sözde başarılarından çok akıllı olduğunu zanneden arkadaş ve arkadaşları buranın huzurunu bozdukları için görmek istemiyorum...
dedikten sonra kızım ve bana gelebiliriz...
spinal den dolayı oluşan o şiddetli baş ağrılarım çok şükür çok azaldı, dikiş yerim gayet iyi hatta dikişim yok kat izi var sadece dün açıldı pansumanı rahimde gayet iyiymiş yani doktor kontrolüm oldukça başarılı geçti, bir sonraki kontrol bebeğin 40 'ında ve inşallah kızımla bekliyor doktorum beni.
sonra kızımın doktoru ile görüştük günde 8 kere beslemey başlamışlar 150 gr kaybetmiş doğduğundan beri bu normalmiş, 1700 lerde şimdi kızım süreç devam ediyor,2200-2300 en az olmadan ve emebilir hale gelmeden küvözden çıkmayacak.
ve sonraaaa 3 gün aradan sonra kızımı gördüm :))))))
çokkkk tatlı olmuştu, o balık ağzı ve babasının kopyası kaşları alnı kafası anlatamam kızlar, burunda benim burnumun daha kibarı ve daha güzeli, babasına benzeyecek diye ödüm kopuyordu :)
tabi kızımı izlerken zoruma giden şeylerde olmadı değil, mesela kızımın tepkilerini oradaki hemşireler daha iyi biliyor ben tanımıyorum ama onlar tanıyor kızımı mesela onu izlerken kustu ve ben değilde hemşire sildi ağzını , eve geldik o anı düşündükçe ağlama krizlerine girdim sonra toparladım, benim kafamın meşgul olması lazım birşeylerle yoksa sarıyorum böle...
sonraaa akşamda gördüm kızımı ve ilk kez gözlerini açtığını gördüm gerindi gerindi açıp gözlerini baktı baktı baktı....
bu arada hani şu emzirme atleti sütyeni vardı ya kızlar , atleti 90 sütyeni 85 almıştım ve ikisinide giyemiyorum çok sıkıyor, bunun üzerine 100 atlet aldırdım oda şuanda çok bol geliyor, yıkanacak bugün biraz çeker herhalde bakalım nasıl olacak, rahat olmaz ise 95 alıcam birde ve kesinlikle atlet öneririmi emzirirken karnınız kapalı durur,üşüyor yoksa benim bir süt sağmam 45-50 dk yı buluyor.
ayrıca dün hemşireler perşembeye kadar süt getirmeyin dedi çok birikmiş hastanede, eve stok yapmaya başladım ve süt poşeti olarakta düne kadar lansinoh kullanıyordum eşim hastanedeyken onu almıştı 25 tane 32 tl ye aldı galiba, 2 saatte bir 1 poşet kullanıldığı düşünülürse çabuk bitiyor, dünde milkway aldık 50 adet 32 tl , lansinoh görüntü olarak daha güzel ama işlev aynı sonuçta malzemede aynı daha fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm, zaten aylardır yaptığım doğum masrafı hesabının çok çok üstüne çıktık, hastanede yatmasından tut, normal doğum olmamasına verilen ilaçlar vs vs 3-4 katına mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?