2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yasminka canım neyse bak için rahat etti...
bebişler arada yapıyor öyle. pozisyon değişikliği canım. pazar günü benimde öyleydi... ama 2 gündür maşallahı var oğlumun. yerinde durmuyor...

ben biraz uzanacağım bebişin tekmelerine mağdur kaldım...
hem şu filmi izlerim belki. yine görüşürüz.
gamze online oluyor kesin uzun uzun güzel kızını yazacak fıstık...

Son düzenleme:

:))) azcık yapayım ama canım yaaa.. evi süpürmiycem tamam ama çamaşırları neym makinaya atayım da yıkansın.. yarında eşim evi süpürür bende silerim..
bizimde nevresimler değişecek, artık onuda yarına yapalım..

Ayyy yerim onun üjeli tırnaklarını beennn benimde kızım doğsun hemen öyle büyüsün üje yapayım ona ya heves ettim pollycim

Ayy kuzum aynı olay bende de olduu çok canım yandı hele birde malum bölge temizliği varki sormaa karnım iyice büyüdü artık çoook zor oliyiiii

durum fena yani geçen duş alırken aklıma geldi hani sürekli böyle şişman insanları düşündüm filan kendi malum yerini görememek ne kadar kötü bişey yaa göremiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun baya zor allah yardımcıları olsun yaaa

cnm göbek fazla göbek çıkmadıysa tam olarak hamile olduğunu idrak edememiştir ondan bazen kimseden fayda yok insana o yüzden bu geçici durumu kimseye fazla muhtaç olmadan atlatalım bana yeter

Kızlar ben mınık böcegımle soyleeee pazaraa dogru uzanıorum sonralıklan gorusmek uzere kendınıze ıyıce bakın benı özleyın anacığım Bayyyyyyyyy:))))

cnm göbek fazla göbek çıkmadıysa tam olarak hamile olduğunu idrak edememiştir ondan bazen kimseden fayda yok insana o yüzden bu geçici durumu kimseye fazla muhtaç olmadan atlatalım bana yeter

Yazdıgını gorunce cevp vermedn cıkmayayım dedım:))) ALLAH a cok sukr hıc olmadıgı kadr aktıfım gobegm cıktı evet ama bazn onu unutup neler yapıorum annem kızıo bana normalken kıcını kaldırmazdın sımdı yerınde durmuosun sen bu cocugn basına bı ıs getrcen dıyo bana:)))) Cok sukr kendıme yetebılıorum sımdılık benm derdım bıseyler etsınler degıl hamıleym yaa ozel ılgı beklıorum ay ablacm sen otr ben yaprım gıbı ama hayal oldu cocuk cıkmak uzere artık:))) Yoksa kımseden bısey bekledıgm yok ben ogluma yeterım ALLAH ın ıznıyle:)))

bende çok şükür idare edebiliyorum allaha şükür yavaş yavaş zorlanmalar başladı rabbim yardımcımız olsun son günümüze kadar neyse görüşürüz sonra cnmmmm

Ayy senin gibi hamarat becerikli güzell olsunda benim de Işılım razıyım ağrılara kuzumm

olmazmı annesi hem balık burcu hem ismi ışılsu ehehehe ışıl teyzesi gibi...hamarat bir kız olucak merak etme

IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:

o zaman sana O SES TÜRKİYE DİYORUM......sese kulak ver kalk evi temizle uyuştunuz be iyice yat yat bırakın kuzular rahat içerde ...sadece yaparken bol bol dinlen c vitamini portik mandik ye öğle yemeğini atlama müzik aç .......biz hasta değiliz hamileyiz....eskiler sırtında yük taşırmış heytttttt beeeeeeeeeee

sağol cnm rabbim güç veriyo hamdolsun yapabildiğim kadar yapıyorum .......senin eşine cok güldüm demek gaza geldidışmerdivenlere doğru aktı adamcağız ay benimkide dün bir tül perde takdı ama varya mis gibi taktı stor benim tüller cok zor oluyo ama şak şuk taktı valla...

güneşcim ewet sinema kanalımız var ve süper filmler oluyo cizgi filmlerde var konulu bazen sabahları izliyorum...

canım merak ettim filmi adı neydi bende izleyim

slm kızlar,, bende çokk hastayım iğrenç bi gece geçirdim gözümü kırpmadım burnum tıklalı ağzımdan nefes alıyorum boğazlarım kupkuru olmuş..gece tam 5 kere çişe kalktım kızım hiç durmadı kıpır kıpır oynadıkça çişim geliyo benim artık ıhlamurdu,çorbaydı içiyorum inş. iyileşirim.ateşim yok çok şükür ama beynim patlıyo ağrıdan..perşembe yada cuma da annemler gelcek bebeğe yatak falan alcaz ozamana kadar iyileşsemde dolaşabilsem

benim belim cok agrıyor sancılarım var gıbı sankı boyle gıderse aksama acıle gıdecem az bısey ayakta kalım karnım taş gıbı oluyo mıdem bulanıyoo cok kotu agırlastım daha 32 haftalıgım elim kolum kalkmıyoo üstelık bakmak zorunda oldugum 2,5 yasındakızım var dr bebegın haftasına gore 3 hafta onden gıdıyor erken dogum yapabılırsın dedı ıgne yazdı rahmı gevsetmek ıcın almadım magnezyum ıcerım dedım ama bılemıyorum kafam cok karısık acaba bu rahatsızlıgım normalmı benmı abartıyorum yoksa dogumbelırtısı bumu ılkını sezeryan oldugum ıcın anlamamıstım ama bu haftalarda boyle sıkayetımde olmamıstıı..sızde varmı acaba boyle sıkıntılar.?

nst ye sokmadı mı doktor seni? en iyi doktorun bilir bence bu sorularının cevabını. ben de 33 haftalığım sancım tabiki arada oluyor. karnım biraz iş yapsam taş gibi oluyor, acıyor, belim yırtılacakmış gibi oluyor ama ben pek takmıyorum cnm. bana normalmiş gibi geldi. karnım iyice çıkmaya başladı ondandır heralde artış göstermesi ağrıların. sancın için en iyisini nst gösterecektir, kendin emin olamıyorsan, danış doktoruna. ne yapyorsan doktorunla, güven içinde, ortak yapmanı tavsiye ederim

ayhhhh sonunda bitti,

dünden beri neler olmuş, oku oku bitmedi...

acilen ayça'yı burada görmek istiyorum ve poly'nin dediği gibi mesaj sayısı 50 yi geçmemiş adam gibi paylaşımı olmayan aylardır verici olmak yerine alıcı olmayı tercih etmiş ve en sinirimi bozan o terbiyeden nasibini almayan kağıt üzerindeki sözde başarılarından çok akıllı olduğunu zanneden arkadaş ve arkadaşları buranın huzurunu bozdukları için görmek istemiyorum...

dedikten sonra kızım ve bana gelebiliriz...

spinal den dolayı oluşan o şiddetli baş ağrılarım çok şükür çok azaldı, dikiş yerim gayet iyi hatta dikişim yok kat izi var sadece dün açıldı pansumanı rahimde gayet iyiymiş yani doktor kontrolüm oldukça başarılı geçti, bir sonraki kontrol bebeğin 40 'ında ve inşallah kızımla bekliyor doktorum beni.

sonra kızımın doktoru ile görüştük günde 8 kere beslemey başlamışlar 150 gr kaybetmiş doğduğundan beri bu normalmiş, 1700 lerde şimdi kızım süreç devam ediyor,2200-2300 en az olmadan ve emebilir hale gelmeden küvözden çıkmayacak.

ve sonraaaa 3 gün aradan sonra kızımı gördüm :))))))
çokkkk tatlı olmuştu, o balık ağzı ve babasının kopyası kaşları alnı kafası anlatamam kızlar, burunda benim burnumun daha kibarı ve daha güzeli, babasına benzeyecek diye ödüm kopuyordu :)
tabi kızımı izlerken zoruma giden şeylerde olmadı değil, mesela kızımın tepkilerini oradaki hemşireler daha iyi biliyor ben tanımıyorum ama onlar tanıyor kızımı mesela onu izlerken kustu ve ben değilde hemşire sildi ağzını , eve geldik o anı düşündükçe ağlama krizlerine girdim sonra toparladım, benim kafamın meşgul olması lazım birşeylerle yoksa sarıyorum böle...

sonraaa akşamda gördüm kızımı ve ilk kez gözlerini açtığını gördüm gerindi gerindi açıp gözlerini baktı baktı baktı....

bu arada hani şu emzirme atleti sütyeni vardı ya kızlar , atleti 90 sütyeni 85 almıştım ve ikisinide giyemiyorum çok sıkıyor, bunun üzerine 100 atlet aldırdım oda şuanda çok bol geliyor, yıkanacak bugün biraz çeker herhalde bakalım nasıl olacak, rahat olmaz ise 95 alıcam birde ve kesinlikle atlet öneririmi emzirirken karnınız kapalı durur,üşüyor yoksa benim bir süt sağmam 45-50 dk yı buluyor.

ayrıca dün hemşireler perşembeye kadar süt getirmeyin dedi çok birikmiş hastanede, eve stok yapmaya başladım ve süt poşeti olarakta düne kadar lansinoh kullanıyordum eşim hastanedeyken onu almıştı 25 tane 32 tl ye aldı galiba, 2 saatte bir 1 poşet kullanıldığı düşünülürse çabuk bitiyor, dünde milkway aldık 50 adet 32 tl , lansinoh görüntü olarak daha güzel ama işlev aynı sonuçta malzemede aynı daha fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm, zaten aylardır yaptığım doğum masrafı hesabının çok çok üstüne çıktık, hastanede yatmasından tut, normal doğum olmamasına verilen ilaçlar vs vs 3-4 katına mal oldu

tsk ederım cnm cevap verdıgın ıcın bencede normaldır belkıde ben abartıyorum bırazda kafaya takıyorum fazla herhalde kendımı salmıyım bıraz toparlanım atmaya calısım aklımdan bakalım ne olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ayy canım çok merak ediyordum seni akşam seni rüyamda gördüm kızınla eve gelmişsiniz seni sadece bi kere resimde görmüştüm ama hep dualarım senle Berra'ya da maşallah

mrb kızlar ben şuan 29 haftalık hamileyim ve ara ara sancılarım oluyor sizde sancı oluyormuydu sizce sebebi neolabilir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.........

malkoç_ga arkadaşımız durumunu bende burdan takıpe dıyorum sureklı bu durumda dahı bızımle bılgılerını deneyımlerını paylaştıgın için cok saol.RABBİM en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah.bu kadar hamilenin duası varken en kısa zamanda yavrunu kucagına alacagından emınım.tahmın edebılıyorum zor bır durumdur ama öle şeylerı kafana takmamaya calış daha cok silceksin bebeğinin agzını inşallah...dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…