2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Polycim sen defneciği sezeryanla doğurduğun için soruyorum... doktorum geçen kontrolde 39. haftada alırız dedi bebeği... sen defneyi kaçıncı haftada dünyaya getirmiştin...
yada atıyorum benim 38. hafta sancım tuttu duruma göre 38. hafta olur değilmi doğum illa 39. hafta yı bekletmez değilmi?

günaydın cnm eeee ışıl teyzesi gibi güzel bir kız doğurmak kolaymı.... adaşım benim ya annesine neler yapıyo.....bazı annelerin beline vururmuş cnm hamilelikte normalmiş umarım tez zamanda geçer....

Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?

cnm geçmiş olsun senin şimdi enerjiye ihtiyacın var bir karışım var bunu dene hem sana hem bebeğe cok faydalı olucak.....
1 elma 1 portakal 1 mandalina 1 ayva 1 limon biraz ıhlamur bunları güzelce 4 e böl çaydanlığa su koy kaynat sonra demlenmeye bırak içerken içine 1 kaşıkda bal koy......muhteşem bir lezzet oluyo...

sonra ateşin varsa 1adet parol içebilirsin hamilelikte cok rahatlıkla kullanabilirsin bu ilacı hatta emziren annelerde günde 4 taneye kadar alınabiliyor....

polininde dediği gibi tavuk suyuna şehriye çorbası içine bol karabiber ve tavuk parçalarıda ekle antibiyotik özelliği var cnm....

Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?

cnm zencefil bal limon ılıksu yapıp içebilirsin bana en iyi o geliyor bitki çaylarından iç bide tavuk suyuna çorba çok iyi gelir

ben izledim o filmi cancazım bizde teledünya sinema kanalı var geçen hafta izledik bizde güzel film...
Aaa ne güzel demek teledünya var demek ki güncel filmleri yayınlıyorlar

Ohhhh ne iyi yapmışsınız biz de hazır tatilken izleyelim bakalım şu filmi
Ah yerim ben oğluşunun cicilerini,bizim kuzunun cicileri tamam da bizim temiz pek bişimiz kalmadı ben de bugün 2 makina çamaşır atayım bari.
Ben de uyuyamıyorum ne olucaz böyle doğunca da gaz sancısı emzirme vs derken ama pollycimin dediği gibi seni seviyorum demesi yeterr Ben de cuma günü görücem kuzumu senin gibi heyecan yaptım offf bu aralar zaten içeride neler yapıyorsa çok ilginç hareketleri var ordan oraya annemin dediği gibi elini ayağını keşfetti canı sıkılıo onlarla oynuo heralde
Ama ama ağlarımmmm

Rica ederim dmf cim,iyi seyirler

Günaydınlar kızlar biz de uyandık kahvaltımızı yaptık kuzumla,dün geceye göre bugün daha ii uyuduk 2 kez kalktım wc ye kuzu da çok tekmelemedi acıdı annesine bu gece

günaydın cnm eeee ışıl teyzesi gibi güzel bir kız doğurmak kolaymı.... adaşım benim ya annesine neler yapıyo.....bazı annelerin beline vururmuş cnm hamilelikte normalmiş umarım tez zamanda geçer....

Ayy senin gibi hamarat becerikli güzell olsunda benim de Işılım razıyım ağrılara kuzumm

aynen ben hafta sonu ayak tırnaklarımı çok zor kestim bazısını tipten kesmişim nasıl acıdı sanırım doğurana kadar bi daha kendim kesemicem anlaşılan sen yine şanslısın kardeşler anne filan var bende oda yok hepsi izmirde annem şubat sonunda gelicek benim izne ayrılmamı bekliyor bende kendi kendime uğraşıyorum mecbur ben evin en küçüğüyüm ama nafile yanında olmayınca işe yaramıyor

Ayy kuzum aynı olay bende de olduu çok canım yandı hele birde malum bölge temizliği varki sormaa karnım iyice büyüdü artık çoook zor oliyiiii

canım, evet sezeryan oldum ama benimki son anda mecburiyetten oldu..defne 40+5 te dünyaya geldi zorla:))) şimdi doktor banada 39.haftada alırız dedi. senin kesin sezeryan olacaksa sancın tuttuğunda (gerçek doğum sancısıysa) doktor gelişime bakarak hemen sezeryana alır.

Son düzenleme:
IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim, telden alinti yapamadim kusura bakmayin. Malesef evde yalnizim ve kahvaltimi bile yapamadim hala yataktaym, evde de malzeme yok o yuzden corba yapmam imkansiz, diger dediklerinizi yapicam.
Atesim yok allahtan, midem kazinmaya basladi kalkip biseyler yiyim, cok sagolun hepiniz, iyi ki varsiniz.

Ayyy alev var ıstee kardesım var cok sukr ALLAH eksıklıklrını gostermesın o ayrı daa bana bı faydalrı yok:))) normal bı ınsanmısım gıbı davranıolr bana yemeklrını onlrıne getırırım kaldırırım hele kucugu daha fenaaa gecen ona yemek yaptm onune koydum yedı neysee benmde ısım vardı dısarda cıktm geldım yems pc alms kucgına hıcbısey demedım kaldır vs ben kac kere daha kalktm mutfagaa ne yerınden oynadı ne bısey ama bı yandnda ne desm sımdı buna dıorum:))) dahada kucuk 11 yasında ama anam cok fena alıstrmıs bunu kokmıcanı bılse oturdugu yere yapcak hahahaah neysee aksm oldu artık kocam gelcek yıne bısey demıorum nasıl olduysa gıttı koydu mutfaga cok sukr:)) bunada sukrrr yedıgını kaldırsın yeter ıs buyurmasan hayatta bısey yapmaz bazan soylesende mırın kırın eder:)) ALLAH tan benımle arası cok ıyı nazım gecıo onaa bı sekılde dedgmı yaptırıorum ona:)) Dıorumkı senın altını hep ben degıstırdım sımdı sen benm bebegımn altnı degstrcen heeee sımdı degstrdım dıyo bana:))))) yası 11 ama cok gelısmıs oldugu ıcın belkıde ben buyutuorum onu gozumde onunda etkısı var tabı halbukı mınıcık cocuk halaa:)

IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:

O ses banada 10 gundr kalk bı supurge tut camısrlrı utule dıo ama ben duymazdan gelıorum:)))) Bugn benmde mutlak olrk evı supurmem lazm makıneye cmsrları attm cok sukr ona bıle usundm 10 gndr yaaa sankı elmde yıkıcam:)))) bugn temzlık gunu olsn evı supururkn kendımı yanlz hıssetmıyım bıleyımkı ankarada benm gıbı evı supuren bı polı var sende benm gıbı dusun moral olsun annem:))))

offff evde yalnız ve hasta olmak çok kötü bi durum yaaa.. yardıma gelecek yakınında biri yokmu canım??? ayy burda olsaydın gelir sana çorba yapardım, defneyi de getirirdim yaramazlık yapardı biraz:)))

hehhhh tamamdır tatlım, bende şu totoyu kaldırıp makineye çamaşırları atayım bari:))) diğer işleri yapayımda süpürme işi yarın eşime kalsın

yaşasın sinerji :))))))))))

hey Allah'ım yaa, bizim küçük hanım gelmiş tırnaklarını gösterip üye yapcam üje diyo:))) oje sürecekmişiz hanfendiye:)))))

Son düzenleme:

Oyyyy yerım onun tırnaklrını bennn ne guzel ALLAH bagıslasın Bende once pazara cıkıyım yesıllıgm hıc kalmadı maydnzm bttı bakım yemeklık bısey hosuma gıderse sebze alırım hem orda yurus olms olr eve gelncede cila olrk evı supururum bugnlk enerjı atma operasyonum gercklesmıs olur:)))) Kolay gelsın sanada sekerım kızını op benım ıcın:)

günaydın bayanlar nasılsınız?
dün işteyken yazmıstım bebegimin hareketlerı cok azaldı dıye. birkac ark. aynı hissetmiştik. dün akşam hastanenin aciline gittik. nst ye bagladılar. ilk defa baglandım .
bebegimin kalp atısları bırden hızlandıgı fln oluyor. ama ınsan strese gırıyor neden cok hızlandı ki diye. tum gun hareket etmeyen kızım nst de harekete basladı.
o cihazı sevmedi anlasılan ama hareketlendigi için cok rahatladım. benım de bebişin de bi sıkıntısı yokmus neyseki beni sancı odasına aldıklarında yıne 32 haftalık bi bayan vardı ıkiz annesi. onun acılma baslamıs. kendımı bıraktım ona sorup durdum. neyseki serumla durduruyolarmıs biraz. gece gidince poliklinik degil de dogumhane katını görmüş oldum görmemiştim daha önce. sancı odası dogumhane fln. temzdi ve ben korkarım dıye düşünüyordum cok korkunc gelmedi. başımıza gelecek artık alıssak iyi olur dogum düşüncesine.

canım yazına cok duygulandım biz de o mucizeyi yaşıcaz umarım cok heyecan verici.

canım merhaba . çok geçmiş olsun. arkadaslar birkac tavsıyede bulunmus. bende de bıraz kırgınlık var. bugun işteyim genzim tıkalı hapşırıyorum. bana t.suyu sehrıyeye bol lımon sıkıp içmek ve bol meyve iyi gelıyor. umarım cok ilerlemeden atlatırsın. gerekirse rapor al canım. ilac kullanacak hadde gelmektrense birkac gun evde dınlenırsın canım. tabi işin için cok sıkıntı olmayacaksa.

gamzecim adını aşagıda gördüm. nasılsın güzelim berra nasıl? haberlerinizi bekliyoruz.

otur oturduğun yerde diyorum ben...
pazar günü eşim bir temizlik yaptı artık temizliği abarttı bu kapının dışında merdiven önünü silmeye başladı... biliyor karısı titiz ona beğendirmek için harika bir temizlik yaptı 1 hafta evi idare eder... nevresimlerimizide değiştirdik... o da bir çin işkencesi... umutluyum canım vala helal olsunda sana gerçekten yorma kendini. bende temizliği çok severim hiç üşenmem ama çok kasılıyorum artık toz almanın dışında temizlik yapamıyorum... bu arada sende evini güle güle kirlet...

Canımm çok yorma ama kendini yükümüz ağır bizim az az yavaş yavaş yap olduğu kadar
sağol canım, yormadan yavaştan başlayım artık:)

:))) hihhiii hi:)) tam sıpa bu kız:))

hadi bakalım sende eksiklerini al, yürüyüşünde çıksın aradan ne güzel..

şimdi öpüyorum sıpamı, azeri ve senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…