- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.081
Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?
Kizlar ben cok hastayim, nezleyim gozlerim burnum cok yaniyor acamiyorum, suanda yatakta telden yaziyorum. Bugun izin aldim isten ama yarina vermezler. Beni ayaga kaldircak bildiginiz dogal bir yontem var mi?
Aaa ne güzel demek teledünya var demek ki güncel filmleri yayınlıyorlarben izledim o filmi cancazım bizde teledünya sinema kanalı var geçen hafta izledik bizde güzel film...
Bir çamaşırlık yıkadım o dolunca kurutacak yer kalmadı diye yıkamadım sabaha kururlar kalanları da yarın posta posta yıkarım kuruyanları da ütülerim. Bu arada kendi çamaşırlarımızdan da hiç kirli ya da ütüsüz kalmadı.Önümüzdeki günlerde oğluşumunkileri de halladeyim yerleştireyim işlerimiz azalsın
Ah yerim ben oğluşunun cicilerini,bizim kuzunun cicileri tamam da bizim temiz pek bişimiz kalmadı ben de bugün 2 makina çamaşır atayım bari.Ohhhh ne iyi yapmışsınız biz de hazır tatilken izleyelim bakalım şu filmi
Ben de uyuyamıyorum ne olucaz böyle doğunca da gaz sancısı emzirme vs derken ama pollycimin dediği gibi seni seviyorum demesi yeterrKılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
Ben de cuma günü görücem kuzumu senin gibi heyecan yaptım offf bu aralar zaten içeride neler yapıyorsa çok ilginç hareketleri var ordan oraya annemin dediği gibi elini ayağını keşfetti canı sıkılıo onlarla oynuo heraldeHepinize kucak dolusu öpücükleeerrrr ve GÜNAYDIIIINNN...
Masiva oğluşunu görmüşsün ve tahlillerin temiz çıkmış, hadi gözün aydın,
Cilekw canım sende yavrucuklarını görmüşsün seninde gözün aydın, inşallah 37.haftayı beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya,
Azerii canım benim şu ağrılara bi parmak şıklatsakta uçup gitseler ne iyi olur dimi.. Çok şükür benim henüz öle ağrılarım yok ve inşallah da olmaz.. yastığı 2-3 kat yükseltip hafif oturur pozisyonda sırt üstü uyumayı dene bide canım.. bakarsın iyi gelir,
Ronyacım seninde 30 haftanı kaçırmışım ama 30+1 ini kutlayım bari:) hayırlı olsun, sonrası da çabucak geçsin inşallah.. dünki yorumuna daanladın sen onu
Işılımın evi tertemiz olmuş, oooh misler gibi.. biri gelip benim eve de el atsın yooolllluuuuuuuurrrrrr
aklımdakiler bunlardı:) hepinizi öpücüklere boğuyorum
2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))
Ama ama ağlarımmmmaynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.
Herkese günaydınnn...
canım nette buldum filmi canım sıkılıyor evde zaten bende izlerim bugün... sağol paylaşımın için.
oyy canım geçmiş olsun bende bütün gece baş ağrısı çektim... eşim sağolsun biraz masaj yaptı ama sersem uyandım şimdi minoset plussız olandan içtimde öyle kendime geldim...
canım ben artık 2 yastıkla yatıyorum bu sayede sırt üstü yatınca eskisi kadar ağrımıyor sırtım iyi geldi...
özgecik evet dünde onu yazmıştım yeri belli oluyor diye... 9 gün demişti galiba izin...
kızında iş kadını olacak bak çalışmayı annesinden öğrendi...
canım az kaldı hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşallah...
günaydın cnm eeee ışıl teyzesi gibi güzel bir kız doğurmak kolaymı....adaşım benim ya annesine neler yapıyo.....bazı annelerin beline vururmuş cnm hamilelikte normalmiş umarım tez zamanda geçer....
:))) Haklısın polıcımm senın tecrubelerın var e annemde 4 cocuk anası dedıklerını hıc yabana atmıorum:)) Ne derse aklımda yer edıo hıc karsı cıkmıorum:)) ama ne bılıyım ınsan hep ılersı ıcın hayl kuruo benım bebegımle kurdugum tek hayal perdelerı cekıp uyumak hahaah nasıl olck bılmıorum ama ınsallah uysal bı bebegm olur annesıyle uyur:))) Ama bı yandnda hemen buyusun sorular sorsun benı guldursun paylasımımz cogalsın bırlkte gezelm yemek yapalım yıyelm vs vss tıpık anne adayı hayallerı ısteee:)))
:))) Karın buyudukce ısler zorlasıo alevcm:)) bazen ayakkabılrımı gıyerken kat kat gıyndysem canım cıkıo:)) Hala zorlansmda gıyebıldıgıme sukurler olsun tabıkı ısımı gucumu goruorum ALLAH kımseye muthac etmsın vallaa bıde ben oyle bana yardım edın fln dıyemem kımseye ıs buyuramam hüüü kardeslerım gelıo mısal sankı ben norml ınsnmısım gıbı bıseyn ucundn tutmuolr anlamadımkı her ısı yapabılıorum dıye benı hamıle olrk gormuolarmı nedr:)) cocuga odaklanmslar benı ıplemıolar dogsada sevsek dıolar:))) dıorum oh bee ne guzel hele bı hamıle kalın sıze etceklerımın hepsının lıstesını yaptım dıorum bu sefer yag cekmeler ablacımmmmmmm bılmem ne:))) en buyuk olmak ne cırkın bısey keske en mınk olaydım:)))
aynen ben hafta sonu ayak tırnaklarımı çok zor kestim bazısını tipten kesmişim nasıl acıdı sanırım doğurana kadar bi daha kendim kesemicem anlaşılan sen yine şanslısın kardeşler anne filan var bende oda yok hepsi izmirde annem şubat sonunda gelicek benim izne ayrılmamı bekliyor bende kendi kendime uğraşıyorum mecbur ben evin en küçüğüyüm ama nafile yanında olmayınca işe yaramıyor
Polycim sen defneciği sezeryanla doğurduğun için soruyorum... doktorum geçen kontrolde 39. haftada alırız dedi bebeği... sen defneyi kaçıncı haftada dünyaya getirmiştin...
yada atıyorum benim 38. hafta sancım tuttu duruma göre 38. hafta olur değilmi doğum illa 39. hafta yı bekletmez değilmi?
aynen ben hafta sonu ayak tırnaklarımı çok zor kestim bazısını tipten kesmişim nasıl acıdı sanırım doğurana kadar bi daha kendim kesemicem anlaşılan sen yine şanslısın kardeşler anne filan var bende oda yok hepsi izmirde annem şubat sonunda gelicek benim izne ayrılmamı bekliyor bende kendi kendime uğraşıyorum mecbur ben evin en küçüğüyüm ama nafile yanında olmayınca işe yaramıyor
IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim, telden alinti yapamadim kusura bakmayin. Malesef evde yalnizim ve kahvaltimi bile yapamadim hala yataktaym, evde de malzeme yok o yuzden corba yapmam imkansiz, diger dediklerinizi yapicam.
Atesim yok allahtan, midem kazinmaya basladi kalkip biseyler yiyim, cok sagolun hepiniz, iyi ki varsiniz.
O ses banada 10 gundr kalk bı supurge tut camısrlrı utule dıo ama ben duymazdan gelıorum:)))) Bugn benmde mutlak olrk evı supurmem lazm makıneye cmsrları attm cok sukr ona bıle usundm 10 gndr yaaa sankı elmde yıkıcam:)))) bugn temzlık gunu olsn evı supururkn kendımı yanlz hıssetmıyım bıleyımkı ankarada benm gıbı evı supuren bı polı var sende benm gıbı dusun moral olsun annem:))))
IŞIIILLLLL topiği açtığımdan beri yaptığın temizlik kafama takıldı yaaa... yarın eşim izinli, ama içimden bi ses kalk biraz iş yap diyo.. ne yapayım siz diyin hele :26::26::26::26:
hehhhh tamamdır tatlım, bende şu totoyu kaldırıp makineye çamaşırları atayım bari:))) diğer işleri yapayımda süpürme işi yarın eşime kalsın
yaşasın sinerji :))))))))))
hey Allah'ım yaa, bizim küçük hanım gelmiş tırnaklarını gösterip üye yapcam üje diyo:))) oje sürecekmişiz hanfendiye:)))))
aynen katılıyorum.. ilk zamanlar kolaymış diyorum şimdi. emzir altını değiştir gazını çıkar uyut vs.. ama şimdi öyle mi?? anne şunu istiom, anne bunu istiom, yemek getirirsin yemez, üst baş giydirmek istersin ben giycem sen git diye tutturur, çişi gelir oraya değil buraya yapcam der, gecenin bi yarısı çiş diye kalkar gıcıklığına hiçbişey yapmadan geri yatar!, dışarı çıkarsın elini bırakır, vs vs... insanı sinir edecek herbişeyi yapmakla mesuldürler.. amaaaaa yeri de gelir yanına yaklaşıp anne seni çok seviom dediğinde gözlerinin dolmasına engel olamaz bağrına basarsın o minik mucizeyi.
sağol canım, yormadan yavaştan başlayım artık:)Canımm çok yorma ama kendini yükümüz ağır bizimaz az yavaş yavaş yap olduğu kadar
Oyyyy yerım onun tırnaklrını bennn ne guzel ALLAH bagıslasınBende once pazara cıkıyım yesıllıgm hıc kalmadı maydnzm bttı bakım yemeklık bısey hosuma gıderse sebze alırım hem orda yurus olms olr eve gelncede cila olrk evı supururum bugnlk enerjı atma operasyonum gercklesmıs olur:)))) Kolay gelsın sanada sekerım kızını op benım ıcın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?