2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın canım hosgeldın. Bende hıc uyuyamıorum en gec 8 de kalkıorum şöyleee hıc gozumu acmadn 12 1 e kadr uyumayı okdr ozledımkı:))) Hormonlrla alakalı herlde yaaa ben uykuyu cok severdım ınanılmaz ama hamıle kaldıgımda kusmanın dısında uykusuzluk vardı hemde nasıl uykuya hasrettım gece 4 te uyanıodum 6 da kahvaltı yapıodum ve buna rgmen yıne gece 12 1 de uyuodum:))) SOnra o bulntılr gecınce cok sukr saatı 7 bucuk 8 e getırebıldm ama buaralar ogle arası uyuorum cok sukr oda cok uzun zamndr yoktu sımdı bı kac gundr 1 2 saat uyuyorum oglenlerı cok sevınıorum:)) Bıde dıolar yaaa kıymetını bıl bol bol uyuuuuu nekdr uyuz olsamda caresız dınlıorum:))))

günaydın hanımlar....rüya gören görene maşallah.geçenlerde okumuştum, hamilelikte beyinde salgılanan bi sıvıdan dolayı çok fazla rüya görülürmüş..

valla banada büyük görümcem yardım ediyor ama onunda 1 yaşında oğlu var onunlada ilgilenmek zorunda elinden geldiğincede bana yardım ediyor yanında birilerinin olması iyi oluyor valla o yüzden yardım tekliflerini geri çevirmemek lazım

Aynen kuzum magnezyum fln içtim yok banamısın demiyor öyle avutuyorum kendimi bende az kladı az daha sabır diye

Günaydın canımmm nasılsın bayadır görmüyordum seni yada denk gelmedi benim cadı da öyle sabaha karşı zar zor uyuyorum bu sefer de o başlıyor dediğin gibi mesaiye yetişecek sankii

Canım ben çok yorulmuyorum oturuyorum bişi yapmıyorum bakıyorum yine ğarıyor yine ağrıyo bebişle alakalı başka bişi yok bence bende kızıma kavuşmak istiyorum ama tekmecikleri özleyecem galiba bide son zamanlar daha bir sert vuruyor elimi nereye koysam biraz sıvazlasam orda yumak oluyor acaip hoşuma gidiyor bunlar ama hehalde doğunca onlar aklımıza bilem gelmiycek

dayan güzelim az kaldı mecbur katlanıcaz bu ağrılara yapıcak birşeyimiz yok

valla çok zormuş bide oturup kalkamıyorum zorlanıyorum en son bellim çok ağrınca bıraktım herşeyi yattım

Canım geçen akşam aldıklarımızı açtık kardeşimle neyi eksikse onları teyzesi alacak onları bilem katlayıp kaldırmak zor geldi yıkayıp ütüleyip yerleştirmek ne zordur bende karar veremiyorum taşınmadan yıkayıp tekrar hurca koyup yeni evde ütüleyip yerleştisem mi yooksa hepsini oraya mı bıraksam :44::44:

Hepinize kucak dolusu öpücükleeerrrr ve GÜNAYDIIIINNN...

Masiva oğluşunu görmüşsün ve tahlillerin temiz çıkmış, hadi gözün aydın,

Cilekw canım sende yavrucuklarını görmüşsün seninde gözün aydın, inşallah 37.haftayı beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya,

Azerii canım benim şu ağrılara bi parmak şıklatsakta uçup gitseler ne iyi olur dimi.. Çok şükür benim henüz öle ağrılarım yok ve inşallah da olmaz.. yastığı 2-3 kat yükseltip hafif oturur pozisyonda sırt üstü uyumayı dene bide canım.. bakarsın iyi gelir,

Ronyacım seninde 30 haftanı kaçırmışım ama 30+1 ini kutlayım bari:) hayırlı olsun, sonrası da çabucak geçsin inşallah.. dünki yorumuna da anladın sen onu

Işılımın evi tertemiz olmuş, oooh misler gibi.. biri gelip benim eve de el atsın yooolllluuuuuuuurrrrrr

aklımdakiler bunlardı:) hepinizi öpücüklere boğuyorum

2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))

Yok annem nıye gerı cevıreyım:))) Okdar tecrubesızımkı hep arıorum onları o nerde olr bu nerde bulunur dıye:)) Gecen gecelık baktım tam banu alkan kıyafetlrı gıbı tul ama yanı norml tul degıl:)) Dedım bunu en ıyı kaynanam alır ona paslım bunu:)) Mısal gecen aradım onu dedım bebısım ben nevresım nerden bakabılırım bana dedıkıbebegım ona bırlıkte bakalımmı hahahaha pazrda aradı benı anne cocuk fuarına gıdelmmı dıe dedım bebısım mınk kardesım bende annem burda degıl ekistiradannn ben cok hastayım:)) Saolsun de ona gunlerce en guzelını arar bulr getırır:))

Benımde bısey yaptgm soylenemz gunlk ev ıslerı ve yuruyus oyle anorml bısey yapmıorum ama dun sırtm cok agırdı dedım acaba bıseymı yaptm ama sanırm bebekten dahada one cıktı ztn herlde ondan oluo:)) Vallaa ozlıcm ıcımde oldugu gunlerı ama bı yandanda cıksında buyusunde bırlkte yemek yıyelm sınemaya gıdelm hayallerını kuruoruM:)))) Degıl bebeklıgı yanıhemen yemeye baslasın ona guzl yemekler yapım fln hahaha:))

ayy sorma yaa beni de o konuşanlar geriyo işte uyumam lazım uyumam lazım diye diye manyak oldum uyanmamak için gözlerimi sıkarken buluyorum kendimi...bende senin gibiydim eskiden nasıl güzel uyurdum deriiin derin tatlı tatlı ama yok bu sıpacık aldı attı uykumu anca oynayalım konuşalım istiyo cadı aman onun canı sağolsun uyku neymiş beee diyorum bu seferde tecrübeli baayanlar cıkıyo piyasaya uyu uyu diye bünyemi manyaklaştırıyolar duymayalım annam biz bunları boşver benim kızla senin oğlan tez canlı demekki napalım:)) bu arada sırt ağrısına magnezyum birebir mutlaka doktoruna söle de al günde bi tablet ben de nefes alamıyodum resmen cook ii geldi haa bide muz ye günde bi tane ama yerli muz olsun katkısız minik hormonsuz olanlardan o da cok ii geliyo tüm ağrılara tatlımm gecer inşallah senin de...

sağol bitanem iyiyim buralardayım aslında ama okullar tatil olana kadar cok aktif olamadım son haftalar iyice yoğunlaşmıştı ama kurtulduk cok şükür kızımla tatil yapıos şimdi ama benim cadım tatil ne demek daha bilmiyo teyzesi erkenden kalkıyo bi de acele acele tepiniyo hazırlanıyo işe yetişmek için annesinde uyku falan kalmıyo tabii :) nasıl işçimen nasıl calışkan bizim kızlarımız ay böle maşallahhh:))

Günaydın kızlar,

Ben Nisan annesi olacağım inşallah. Siz daha önde gidiyorsunuz diye size danışmak istedim. Bel bandı kullandınız mı? Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

Dün yenı drmzla tanıstk o bana verdı bak hıc aklıma gelmedı ılacı almak hee gunde 2 tablet dedı:)) Mınık tosunumu gorunce mutlulktan hıcbısey almak gelmedı aklıma:)) Muzzzzzzz kokusundn bıle mıdem bulanır cocuklugmdn berı agzıma hıc surmedım muzlu bısey yemem ıcmem hıc sevmem:)) Bızım eve muz gırer curur atılır kocm artık almıodu ama gecn yıne getrmıs aslnda tuketmek ıstıorum bebegm ıcın ama nasıl yapcm bılmıorum belkı muzlu sut seklınde olabılr ama yazarken bıle agzımı burusturuorum hahahah:))))

Günaydın kızlar,

Ben Nisan annesi olacağım inşallah. Siz daha önde gidiyorsunuz diye size danışmak istedim. Bel bandı kullandınız mı? Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

Hayırlı sağlıklı doğumlar... valla topikte bel bandı konusu geçtiğini hatırlamıyorum canım. bel ağrısı için filan mı??

Günaydın kızlar,

Yok arkadasım ben kullanmıorum ama faydası varsa kullanmanı tavsıye ederız cunku az evvel bızde tam sırt agrılarımzdan bahsedıoduk ustune denk geldın:))))

Günaydınn canımmm he ya olsa öyle bi hareket pıt diye geçse hadi geçmiyor en azından uyusam maşallah de kuzum olmasın da ağrılar inş. doktordan hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş. canım minik prensesimiz nasıl bakalım önce sen git salı günü olsun bende gideyimm

Ayyy kuzumm bu hayalleri kuran bi tek benim sanıyordum annem diyor o bebişin gazı var uykusu var öyle hemen elinden tutup sinemaya gidecek kendi kendine yemek yiyecek hale gelmiyor ama olsun

Ayy yerim ben o minişii benim kızım 2 gün aşırı hareketleniyor 2 gün arada bi pıt pıt ediyor anlamadım tembel mi yoksa değil mi ama her türlü erkenden tekmecikleri sıralıyor bana kalk da karnımızı doyuralım diye

gamze aşağıda adını gördüm hemen yazayım dedim.dün prensesi görmeye gitmişştin.inşallah hayırlı haberlerle geldin?eşim de merak ediyor sürekli soruyor nasıl oldular diye?dualarıız sizinle.buarada yeni fotoğrafı var mı berra'nın?

Yooook annemm babasıda aynııı tutucak serce parmagımdn gezdırcm ben oglumu dıyoo:)) Bız hıc yok gazını sen cıkar altını ben degstırım sankı hıc oyle bı evre bızı beklemıoms gıbı davranıoruz hemen dogunca konusck yıcek yuricek :)))))) ben heleee sımdıden 5 6 yasındakı cocuklrla ılgılı kıtplr okuorum sankı o yasta dogcak:))) Ama tek tesellım dogunca cok cabk buyuolar hıc anlamıosun dıyolar yaa o ıstee:)) hatta annem derkı sen sımdı boyle dıosun ama bı ayaklansın ozamn dıcksınkı ne guzl yedırıodum uyutuodum cok arıcksın kundaktakı zamanlarını:)) Ozamanda korkmuo degılım:)) Bakalım hayırlısı olsun her evresı ayrıdr muhakkak:))

Hayırlı sağlıklı doğumlar... valla topikte bel bandı konusu geçtiğini hatırlamıyorum canım. bel ağrısı için filan mı??

Yok arkadasım ben kullanmıorum ama faydası varsa kullanmanı tavsıye ederız cunku az evvel bızde tam sırt agrılarımzdan bahsedıoduk ustune denk geldın:))))

Karnı desteklediği için baskı yapmasını önleyip ağrıları azaltıyormuş ayrıca varis oluşmasını engelliyormuş. Ama genelde çok ayakta duranlar için tavsiye ediliyor. Benim var ama kullanmaya korkuyorum. Çünkü bir sitede yorumlarda doktoru kesinlikle kullanma diyenler var ama çok memnun olanlar da var. Benim bel ağrım siyatik gibi oldu 8. haftada başlayıp 14. haftaya kadar sürdü. Sonra 22-24. haftalarda da bel ağrım çok oldu. O da şimdilik geçti ama çatı ağrım hiç geçmiyor. 1 aydır baya pubik (çatı) kemiğim ağrıyor. Bu ürünü de kullanmaya korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…