- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.041
günaydın fıstık annişleer gününüz çoook güzel sakin huzurlu geçsin :) ya bu saatte topiğe girmeye alışık diilim ya ben bi tuhaf oldum ne güzelmiş bu tatil ne güzelmiş haftaiçi evde olmak bi de uyuyabilsem keşke 7de zıplıyoruz yataktan kızım mesaiye yetişçek ya:)
:)) Evt mınıcıklr katlanmıolar hurcun ıcıne koyrken bıle zor koydum:)) benm odayı halam yapsın o cok becerıklı herbıseyı muntazm katlar ugrasır:))) Ama odası gelckteee hazırlıczda oooo ınsallah martın sonunu goruruz:))) benm cok eksıgım var ama cok sukur gorumcem oldugu ıcın bır cocugunu ondn karsılıcm demır basları:))) Kocam gens canlı anam benıde oyle yaptı
canım günaydın az kaldı az daha sabır. geceleri bende de uyku denen bse kalmadı artık gündüzde cok agrım oluyo ben artık salıveriyorum gözyaslarımı napim sık sık nereye kadar :S
bzm minik kız gün içindede öle bi hareket ediyordu gözlerimden yaşlar boşalıyor acıdankalsiyum falan yalan ya neredeyse 3 aydır osteocare kullanıyorum ama agrılarda işe yaramıyor
günaydın fıstık annişleer gününüz çoook güzel sakin huzurlu geçsin :) ya bu saatte topiğe girmeye alışık diilim ya ben bi tuhaf oldum ne güzelmiş bu tatil ne güzelmiş haftaiçi evde olmak bi de uyuyabilsem keşke 7de zıplıyoruz yataktan kızım mesaiye yetişçek ya:)
Canım ben çok yorulmuyorum oturuyorum bişi yapmıyorum bakıyorum yine ğarıyor yine ağrıyo bebişle alakalı başka bişi yok bence bende kızıma kavuşmak istiyorum ama tekmecikleri özleyecem galiba bide son zamanlar daha bir sert vuruyor elimi nereye koysam biraz sıvazlasam orda yumak oluyor acaip hoşuma gidiyor bunlar ama hehalde doğunca onlar aklımıza bilem gelmiycekBenımde sırtım agrıo dundne berı yaaa bebeklemı alakalı yanı bu? Dusunuorum dıorum naptımkı agrıooo dusunuorum dusunuorum bulamıorum:))) Benmde oglm ınanılmaz harktlı 2 haftadr boyle ama daha once hıc boyle degıldı normaldı sımdı her dakka ıcerde tepınıo:)) Ona kavuscgım ıcın cok mutluyum ama sankı onu ıcımde guvende bılmek bana huzur verıo ozlıcm
Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
valla çok zormuş bide oturup kalkamıyorum zorlanıyorum en son bellim çok ağrınca bıraktım herşeyi yattım
valla banada büyük görümcem yardım ediyor ama onunda 1 yaşında oğlu var onunlada ilgilenmek zorunda elinden geldiğincede bana yardım ediyor yanında birilerinin olması iyi oluyor valla o yüzden yardım tekliflerini geri çevirmemek lazım
Aynen kuzum magnezyum fln içtim yok banamısın demiyor öyle avutuyorum kendimi bende az kladı az daha sabır diye
Günaydın canımmm nasılsın bayadır görmüyordum seni yada denk gelmedi benim cadı da öyle sabaha karşı zar zor uyuyorum bu sefer de o başlıyor dediğin gibi mesaiye yetişecek sankii
Canım ben çok yorulmuyorum oturuyorum bişi yapmıyorum bakıyorum yine ğarıyor yine ağrıyo bebişle alakalı başka bişi yok bence bende kızıma kavuşmak istiyorum ama tekmecikleri özleyecem galiba bide son zamanlar daha bir sert vuruyor elimi nereye koysam biraz sıvazlasam orda yumak oluyor acaip hoşuma gidiyor bunlar ama hehalde doğunca onlar aklımıza bilem gelmiycek
Gunaydın canım hosgeldın. Bende hıc uyuyamıorum en gec 8 de kalkıorum şöyleee hıc gozumu acmadn 12 1 e kadr uyumayı okdr ozledımkı:))) Hormonlrla alakalı herlde yaaa ben uykuyu cok severdım ınanılmaz ama hamıle kaldıgımda kusmanın dısında uykusuzluk vardı hemde nasıl uykuya hasrettım gece 4 te uyanıodum 6 da kahvaltı yapıodum ve buna rgmen yıne gece 12 1 de uyuodum:))) SOnra o bulntılr gecınce cok sukr saatı 7 bucuk 8 e getırebıldm ama buaralar ogle arası uyuorum cok sukr oda cok uzun zamndr yoktu sımdı bı kac gundr 1 2 saat uyuyorum oglenlerı cok sevınıorum:)) Bıde dıolar yaaa kıymetını bıl bol bol uyuuuuu nekdr uyuz olsamda caresız dınlıorum:))))
Aynen kuzum magnezyum fln içtim yok banamısın demiyor öyle avutuyorum kendimi bende az kladı az daha sabır diye
Günaydın canımmm nasılsın bayadır görmüyordum seni yada denk gelmedi benim cadı da öyle sabaha karşı zar zor uyuyorum bu sefer de o başlıyor dediğin gibi mesaiye yetişecek sankii
Canım ben çok yorulmuyorum oturuyorum bişi yapmıyorum bakıyorum yine ğarıyor yine ağrıyo bebişle alakalı başka bişi yok bence bende kızıma kavuşmak istiyorum ama tekmecikleri özleyecem galiba bide son zamanlar daha bir sert vuruyor elimi nereye koysam biraz sıvazlasam orda yumak oluyor acaip hoşuma gidiyor bunlar ama hehalde doğunca onlar aklımıza bilem gelmiycek
ayy sorma yaa beni de o konuşanlar geriyo işte uyumam lazım uyumam lazım diye diye manyak oldum uyanmamak için gözlerimi sıkarken buluyorum kendimi...bende senin gibiydim eskiden nasıl güzel uyurdum deriiin derin tatlı tatlı ama yok bu sıpacık aldı attı uykumu anca oynayalım konuşalım istiyo cadı aman onun canı sağolsun uyku neymiş beee diyorum bu seferde tecrübeli baayanlar cıkıyo piyasaya uyu uyu diye bünyemi manyaklaştırıyolar duymayalım annam biz bunları boşver benim kızla senin oğlan tez canlı demekki napalım:)) bu arada sırt ağrısına magnezyum birebir mutlaka doktoruna söle de al günde bi tablet ben de nefes alamıyodum resmen cook ii geldi haa bide muz ye günde bi tane ama yerli muz olsun katkısız minik hormonsuz olanlardan o da cok ii geliyo tüm ağrılara tatlımm gecer inşallah senin de...
sağol bitanem iyiyim buralardayım aslında ama okullar tatil olana kadar cok aktif olamadım son haftalar iyice yoğunlaşmıştı ama kurtulduk cok şükür kızımla tatil yapıos şimdi ama benim cadım tatil ne demek daha bilmiyo teyzesi erkenden kalkıyo bi de acele acele tepiniyo hazırlanıyo işe yetişmek için annesinde uyku falan kalmıyo tabii :) nasıl işçimen nasıl calışkan bizim kızlarımız ay böle maşallahhh:))
Günaydın kızlar,
Ben Nisan annesi olacağım inşallah. Siz daha önde gidiyorsunuz diye size danışmak istedim. Bel bandı kullandınız mı? Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?
Günaydın kızlar,
Ben Nisan annesi olacağım inşallah. Siz daha önde gidiyorsunuz diye size danışmak istedim. Bel bandı kullandınız mı? Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?
Hepinize kucak dolusu öpücükleeerrrr ve GÜNAYDIIIINNN...
Masiva oğluşunu görmüşsün ve tahlillerin temiz çıkmış, hadi gözün aydın,
Cilekw canım sende yavrucuklarını görmüşsün seninde gözün aydın, inşallah 37.haftayı beklerler ve sağlıkla gelirler dünyaya,
Azerii canım benim şu ağrılara bi parmak şıklatsakta uçup gitseler ne iyi olur dimi.. Çok şükür benim henüz öle ağrılarım yok ve inşallah da olmaz.. yastığı 2-3 kat yükseltip hafif oturur pozisyonda sırt üstü uyumayı dene bide canım.. bakarsın iyi gelir,
Ronyacım seninde 30 haftanı kaçırmışım ama 30+1 ini kutlayım bari:) hayırlı olsun, sonrası da çabucak geçsin inşallah.. dünki yorumuna daanladın sen onu
Işılımın evi tertemiz olmuş, oooh misler gibi.. biri gelip benim eve de el atsın yooolllluuuuuuuurrrrrr
aklımdakiler bunlardı:) hepinizi öpücüklere boğuyorum
2 gün sonra randevum var ve ben acayip heyecanlıyım yaaa.. bu zamana kadar bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum:)) gün yaklaştıkça içim bi hoş oliy :)))))))
Benımde bısey yaptgm soylenemz gunlk ev ıslerı ve yuruyus oyle anorml bısey yapmıorum ama dun sırtm cok agırdı dedım acaba bıseymı yaptm ama sanırm bebekten dahada one cıktı ztn herlde ondan oluo:)) Vallaa ozlıcm ıcımde oldugu gunlerı ama bı yandanda cıksında buyusunde bırlkte yemek yıyelm sınemaya gıdelm hayallerını kuruoruM:)))) Degıl bebeklıgı yanıhemen yemeye baslasın ona guzl yemekler yapım fln hahaha:))
sağol bitanem iyiyim buralardayım aslında ama okullar tatil olana kadar cok aktif olamadım son haftalar iyice yoğunlaşmıştı ama kurtulduk cok şükür kızımla tatil yapıos şimdi ama benim cadım tatil ne demek daha bilmiyo teyzesi erkenden kalkıyo bi de acele acele tepiniyo hazırlanıyo işe yetişmek için annesinde uyku falan kalmıyo tabii :) nasıl işçimen nasıl calışkan bizim kızlarımız ay böle maşallahhh:))
Hayırlı sağlıklı doğumlar... valla topikte bel bandı konusu geçtiğini hatırlamıyorum canım. bel ağrısı için filan mı??
Günaydınn canımmmhe ya olsa öyle bi hareket pıt diye geçse hadi geçmiyor en azından uyusam maşallah de kuzum olmasın da ağrılar inş. doktordan hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş. canım minik prensesimiz nasıl bakalım önce sen git salı günü olsun bende gideyimm
Ayyy kuzumm bu hayalleri kuran bi tek benim sanıyordum annem diyor o bebişin gazı var uykusu var öyle hemen elinden tutup sinemaya gidecek kendi kendine yemek yiyecek hale gelmiyor ama olsun
Ayy yerim ben o minişii benim kızım 2 gün aşırı hareketleniyor 2 gün arada bi pıt pıt ediyor anlamadım tembel mi yoksa değil mi ama her türlü erkenden tekmecikleri sıralıyor bana kalk da karnımızı doyuralım diye
canım yasin daha okudum kaydedersin.41 e yaklaştık mı?
Hayırlı sağlıklı doğumlar... valla topikte bel bandı konusu geçtiğini hatırlamıyorum canım. bel ağrısı için filan mı??
Yok arkadasım ben kullanmıorum ama faydası varsa kullanmanı tavsıye ederız cunku az evvel bızde tam sırt agrılarımzdan bahsedıoduk ustune denk geldın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?