- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.021
Eşim tutturu bayadır film izlemedik birlikte film izleyelim diye bi baktım hamilelikle ilgili eğlenceli bir film bulmuş.İşten atılmamak için hamileyim diyen bir kızın eğlenceli hikayesiydi beğendikE o kadar hamişlikle ilgili görüntüler izleyince bizim de aşereceğimiz tuttu babamızı yolladık canımızın istedi cıs şeyi almaya Napalım babalar da bugünler için ama dimiii
oh oh arkadaşıma bak bütün ütüleri çamaşırları yıkadı kapı süsü yaptı gezmeye gitti geldi daha ne olsun dimi ama...
[SUP]selam bayanlar herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.ben de sizlere bir fikir danışmak istiyrm.malum bebişlerimizin hazırlıkları sürüyor.sizler ne durumdasınz_?ben şimdi bebe yağı pişik kremi falan alacağım da hangi markalar iyidir acaba? bilgisi ve fikri olan paylaşırsa sevinirim:)sewgiler.[/SUP]
saol cnm bizimki onun tamamen siyahı o resmi örnek olsun diye koydumay maşallah kızınaodan da pek güzelmiş canım..gelenler de görmeyiversin canım,kendini yorma
çocukken biz de çok severdik silmeyi denedim ama çıkmadı boya da sürmüştü oraya o yüzden boyamaya kalktımAyyyerim ben o bıcırı annemden yatak odası vetosu yemiştik biz kardeşimle hep zıplamak istemişimdir annemlerin yataklarının üstündesende hemen boya işine girmişin önce silmeyi deneseydin ama onu da yapma artık kuzum yorma kendini görmesin gelenlerde boşver :)
Çok sağol canım benim teşekkür ederimm .
iyi geceler kıslar az önce sırt ağrısıyla uyandım ayağa dikti beni yaa nasıl bi ağrı ölcem sanki nefesimi kesiyo eşimde işte evde olsa masaj yapardı
saol cnm bizimki onun tamamen siyahı o resmi örnek olsun diye koydum
çocukken biz de çok severdik silmeyi denedim ama çıkmadı boya da sürmüştü oraya o yüzden boyamaya kalktım
bence de görmesinler artıkk
yere düz bir zemine yatmayı dene belki geçer geçmiş olsun
merhaba hanımlar
bu gün 32.haftam ve 37.haftaya kadar çalışabilir raporu için hastaneye gittim
raporumu aldım,evrak hazırlayan bayana raporu iş yerime vereceğim dimi dedim
hayır şimdi değil doğum iznin başladığında vereceksin dedi
ama ben iş yerine çalışabilir raporu verilir diye biliyordum,
öyle değil mi siz nasıl yaptınız
merhaba hanımlar
bu gün 32.haftam ve 37.haftaya kadar çalışabilir raporu için hastaneye gittim
raporumu aldım,evrak hazırlayan bayana raporu iş yerime vereceğim dimi dedim
hayır şimdi değil doğum iznin başladığında vereceksin dedi
ama ben iş yerine çalışabilir raporu verilir diye biliyordum,
öyle değil mi siz nasıl yaptınız
günaydın kızlarrrrrrr çok yorgunum yaa kızın eşyalarını yerleştirmekle boğuştum akşam evi dandini bir vaziyette bıraktım geçe ama fena uykum varrr
günaydın günaydın günaydın güzel anneler
saat kaç olmuş kimseler yok forumda:) uyanın bakıyım:) evde olanlar bizim yerimize de uyusunlar tabe
Allah hayra yorsun, bugün rüyamda ikiz bebeklerim oluyormuş. ikisi de erkek. mavi mavi giyinmişler. bi tuhaf oluyorum. ama ben tek çocuk bekliyordum , demekki doktor farkedememiş diyorum kendime. bi de yorum yapıyorum ki sormayın. demekki mide bulantımın bir türlü geçmeyişinin sebebi buymuş diyorumonlara bakıp bakıp mest oluyorum, emziriyorum sanki gerçek gibi. gerçekte emzirsem bu kadar büyük bir his yaşayabilirim ancak heralde. sütüm de bir bol ki.. ya çok güzeldi
ben devletteyim, raporu işyerine verdim cnm. ama şimdilik gerek yoktu dediler. dosyama koydular ilerde lazım olur diye.
Günaydın alevcim Ne guzl esyalrını yerlestırebılcgn bıyerın var benm mınk oglmn odası daha martın 10nunda gelck ben sadece bı hurca koydum esyalrını orda oylece duruo:))) Cok hasta oldum annemmm esımdn bana gectı ıhlamur ıcmekten ıcımde agac cıkack hayatımda hıc bukdr ıhlamur tuketmemıstım:)) 3 gundr agzımn tadı yok hatta 4 en sevmedıgm sey bu hersey olsn agzımn tadı gıtmesın canım neler cekıo anlatamam:))) ama bugn bıraz daha ıyıyım ınsallah aksama kadar tat almayı umut edıorum:))) Dun drmzla tanstık tam bır anneee bayıldım kadına o kadın adamı cok rahat dogurtur:))) Oglm cok buyums yuzunu gostermedı bana ama bı kesıt gordum aynı ben sankı orda ben uyuorum:))) gommus yuzunu plesntaya uyuodu orda:)) bızden haberler boyle sekerım hala eksıklerım var hemde cokcaaaa havaların guzel olmasıyla bırlkte kocamnda yanımda olmasını hayal ederek eksıklerı tamamlayacgmz gunu beklıorrm:)))
günaydın cnm valla fena ufakcıklar katlamaya çalışıyorsun iki saat acayip yoruldum en son odayı öylece bıraktım gittim yattım akşam devam edicem yine çok geçmiş olsun zencefil filanda içseydin cnm dikkat et bol bol bitki çayı iç dinlen daha çabuk toparlarsın yaa eksik bitmiyor cnm ben çoğunu tamamladığım halda yine bi liste çıkardım onlarıda alayım bakayım ne olucak
Canımmm bende sabahı sabah ettim iki gündür sırt ağrısından uyuyamıyorum bu sefer zombi gibi işe geliyorum sinir stres offfiyi geceler kıslar az önce sırt ağrısıyla uyandım ayağa dikti beni yaa nasıl bi ağrı ölcem sanki nefesimi kesiyo eşimde işte evde olsa masaj yapardı
Günaydın canımm ne güzel başlamışsın en azından devamı da gelir biter cabucak fazla da yorma kendinigünaydın kızlarrrrrrr çok yorgunum yaa kızın eşyalarını yerleştirmekle boğuştum akşam evi dandini bir vaziyette bıraktım geçe ama fena uykum varrr
kızlar selam bizde bugü bebşlerimizi gördük kocaman olmuşlar maaşallah.7 ocakta tekrar kotrolüm var doktor 37. hafta da büyük ihtimal alırız dedi. İnşallah 37. haftaya kadar dayanırlar. Allahım inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bennnn 30 olmuşummm süperrrr
Ayy canımm kıymam çok yorma kendini hamarat anneeeamanın evi bir temizledim ki sormayın bide üstüne yemek yaptım pişiyo meğer benim temizlikçi sabahtan akşama kadar oyalanıyomuş onu anladım hem otura otura temizledim hemde dolap içlerine kadar vay anam vay bide parayı beğenmiyolar.....oysaki bugün bana kimse para vermedi...
tahlil sonuclarını alan arkadaşlar gözünüz aydın ....
Canım benim teşekkür ederimÖğleden beri ara ara bakıyorum, ama yazmak için en uygun zamanı bekledim,
Kan ve idrar sonuçlarımızda çıkmış, çok şükür idrar ve kan sonuçları iyi, sadece yine kan sınırda, ona da alıştım zaten, kan hapı yazdı yine, fakat bu sefer artık elevite gerek yok diye yazmadı....
Polly canım sende yakında gidecekmişsin, inş hayırlı aberlerle gelirsin, ben heyecendan, doktorumda yoğunluktan bir daha ne zaman geleceğimi konuşmayı unuttukartık yarın arayacağım
Azeri canım sana da kolay gelsin, evi taşıyacakmışsın, inşaAllah bir an önce atlatırsın, ama bencede bebek doğmadan bu işi halletmeniz,iyi olmuş, bebişin doğduktan sonrada izinini hem bebişine ayırırsın hem dinlenirsin
Gün yaklaştıkça hazırlıklar iyice hızlandı, bizde inşaAllah çarsamba alışveriş yapacağızama ben aldığım kıyafetleri ilk yıkarken deterjan kullanmıyorum, kısa proğramda 30 derecede yıkıyorum, sonuçta kirli değil, ve ilk çamaşırlarda deterjan kullanmak istemedim, ama sonrakilerde deterjan kullanacağım inşaAllah ama hala hangi deterjan olacağına karar veremedim:44:
Canım kolay gelsin sana şimdiden Allah kolaylığını verir inşallah.
Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaaağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa
Canımmm bende sabahı sabah ettim iki gündür sırt ağrısından uyuyamıyorum bu sefer zombi gibi işe geliyorum sinir stres offf
Günaydın canımm ne güzel başlamışsın en azından devamı da gelir biter cabucak fazla da yorma kendini
Canımm maşallah bebişlereYüce rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin kuzularına
Gözün aydın canım tebrikler
Ayy canımm kıymam çok yorma kendini hamarat anneee
Canım benim teşekkür ederimSenin de gözünaydın kuzum tahlil sonuçları iyi çıkmış çok şükür.
Sağol canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?