2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhhh ne iyi yapmışsınız biz de hazır tatilken izleyelim bakalım şu filmi

ay canım bu ne kadar ufak bi yazı okurken gözlerim bi hoş oldu:)
ben dalin aldım canım.küçükken banyo yapmak hiç istemezmişim gözlerim yanıyo diye.abimde dalin şampuan almış bana gözlerim hiç yanmıyoo artık diye gülerek banyo yapmışım.o yüzden bende değeri büyük bebişimede şampuan sabunu pişik kremini v.s hep dalinden aldım.yeğenlerimdede ablam hep onu kullanmıştı memnundu.

iyi geceler kıslar az önce sırt ağrısıyla uyandım ayağa dikti beni yaa nasıl bi ağrı ölcem sanki nefesimi kesiyo eşimde işte evde olsa masaj yapardı

ay maşallah kızına odan da pek güzelmiş canım..gelenler de görmeyiversin canım,kendini yorma
saol cnm bizimki onun tamamen siyahı o resmi örnek olsun diye koydum

çocukken biz de çok severdik silmeyi denedim ama çıkmadı boya da sürmüştü oraya o yüzden boyamaya kalktım
bence de görmesinler artıkk

iyi geceler kıslar az önce sırt ağrısıyla uyandım ayağa dikti beni yaa nasıl bi ağrı ölcem sanki nefesimi kesiyo eşimde işte evde olsa masaj yapardı

yere düz bir zemine yatmayı dene belki geçer geçmiş olsun

sağol canım ama yatınca daha çok ağrıyo hamileliktenmi acaba

günaydın kızlarrrrrrr çok yorgunum yaa kızın eşyalarını yerleştirmekle boğuştum akşam evi dandini bir vaziyette bıraktım geçe ama fena uykum varrr

Ben devletteyim ama verdim raporumu 37 de ayrılıcam die verilio die biliyorumm

günaydın günaydın günaydın güzel anneler

saat kaç olmuş kimseler yok forumda:) uyanın bakıyım:) evde olanlar bizim yerimize de uyusunlar tabe
Allah hayra yorsun, bugün rüyamda ikiz bebeklerim oluyormuş. ikisi de erkek. mavi mavi giyinmişler. bi tuhaf oluyorum. ama ben tek çocuk bekliyordum , demekki doktor farkedememiş diyorum kendime. bi de yorum yapıyorum ki sormayın. demekki mide bulantımın bir türlü geçmeyişinin sebebi buymuş diyorum onlara bakıp bakıp mest oluyorum, emziriyorum sanki gerçek gibi. gerçekte emzirsem bu kadar büyük bir his yaşayabilirim ancak heralde. sütüm de bir bol ki.. ya çok güzeldi

ben devletteyim, raporu işyerine verdim cnm. ama şimdilik gerek yoktu dediler. dosyama koydular ilerde lazım olur diye.

günaydın kızlarrrrrrr çok yorgunum yaa kızın eşyalarını yerleştirmekle boğuştum akşam evi dandini bir vaziyette bıraktım geçe ama fena uykum varrr

Günaydın alevcim Ne guzl esyalrını yerlestırebılcgn bıyerın var benm mınk oglmn odası daha martın 10nunda gelck ben sadece bı hurca koydum esyalrını orda oylece duruo:))) Cok hasta oldum annemmm esımdn bana gectı ıhlamur ıcmekten ıcımde agac cıkack hayatımda hıc bukdr ıhlamur tuketmemıstım:)) 3 gundr agzımn tadı yok hatta 4 en sevmedıgm sey bu hersey olsn agzımn tadı gıtmesın canım neler cekıo anlatamam:))) ama bugn bıraz daha ıyıyım ınsallah aksama kadar tat almayı umut edıorum:))) Dun drmzla tanstık tam bır anneee bayıldım kadına o kadın adamı cok rahat dogurtur:))) Oglm cok buyums yuzunu gostermedı bana ama bı kesıt gordum aynı ben sankı orda ben uyuorum:))) gommus yuzunu plesntaya uyuodu orda:)) bızden haberler boyle sekerım hala eksıklerım var hemde cokcaaaa havaların guzel olmasıyla bırlkte kocamnda yanımda olmasını hayal ederek eksıklerı tamamlayacgmz gunu beklıorrm:)))

Bende gordum kı anneme gıtmısım bebegımı evde uyurken bırakmısım cılgına donuorum aaaa cocugu evde uyurken bıraktım:)) kocama dıorum unuttumfalan ama hıc oralı olmuoo karabasn gıbı bıseydı yaa kımse benle ılgılenmıo bende ne hıkmetse yola gırıp gıdemıorum:)) cocugm evde aglamstr uynmstr sut almadı nasıl unuturum dıye vıcdan azabı cekıodum:))) Okdr gerckcıydıkı aklmdan gecrıodum nasıl yanı yaaa nasıl unutabılrm cocugumu evde dıye:))))

günaydın cnm valla fena ufakcıklar katlamaya çalışıyorsun iki saat acayip yoruldum en son odayı öylece bıraktım gittim yattım akşam devam edicem yine çok geçmiş olsun zencefil filanda içseydin cnm dikkat et bol bol bitki çayı iç dinlen daha çabuk toparlarsın yaa eksik bitmiyor cnm ben çoğunu tamamladığım halda yine bi liste çıkardım onlarıda alayım bakayım ne olucak

:)) Evt mınıcıklr katlanmıolar hurcun ıcıne koyrken bıle zor koydum:)) benm odayı halam yapsın o cok becerıklı herbıseyı muntazm katlar ugrasır:))) Ama odası gelckteee hazırlıczda oooo ınsallah martın sonunu goruruz:))) benm cok eksıgım var ama cok sukur gorumcem oldugu ıcın bır cocugunu ondn karsılıcm demır basları:))) Kocam gens canlı anam benıde oyle yaptı

günaydın güzel anneleree günümüz agrısız sancısız kasılmasız güpppgüzel geçsin inşallahhh :))
bende anlamıyorum ki kendimi evdeyim calısmıyorum bi süredir , ama erkenden kalkıyorum yat uyusana Allah ım ya ne dengesizim :S

Canımmm bende sabahı sabah ettim iki gündür sırt ağrısından uyuyamıyorum bu sefer zombi gibi işe geliyorum sinir stres offf
Günaydın canımm ne güzel başlamışsın en azından devamı da gelir biter cabucak fazla da yorma kendini

Canımm maşallah bebişlere Yüce rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin kuzularına

bennnn 30 olmuşummm süperrrr

Gözün aydın canım tebrikler
Ayy canımm kıymam çok yorma kendini hamarat anneee

Canım benim teşekkür ederim Senin de gözünaydın kuzum tahlil sonuçları iyi çıkmış çok şükür.
Canım kolay gelsin sana şimdiden Allah kolaylığını verir inşallah.

Sağol canımmmm

Kılzar bu arada hepinize günaydın herkesler iyidir inş. Özgenin yokluğu belli oluyor forumda özledim onuu ..Ben bütün gece uyumadım sırt ağrısından ne olacak böyle yaa gündüzleri rahatım gece olunca sapıtıyor bütün ağrılar yaa ağlayacak gibi oldum bi ara artık uyumak istiyorum diye soluma yatıyorum kızım tepiniyor sağa yatıyorum aynı sırt ağrısı ben çooook yoruldum yaaa

canım günaydın az kaldı az daha sabır. geceleri bende de uyku denen bse kalmadı artık gündüzde cok agrım oluyo ben artık salıveriyorum gözyaslarımı napim sık sık nereye kadar :S
bzm minik kız gün içindede öle bi hareket ediyordu gözlerimden yaşlar boşalıyor acıdan kalsiyum falan yalan ya neredeyse 3 aydır osteocare kullanıyorum ama agrılarda işe yaramıyor

günaydın fıstık annişleer gününüz çoook güzel sakin huzurlu geçsin :) ya bu saatte topiğe girmeye alışık diilim ya ben bi tuhaf oldum ne güzelmiş bu tatil ne güzelmiş haftaiçi evde olmak bi de uyuyabilsem keşke 7de zıplıyoruz yataktan kızım mesaiye yetişçek ya:)

Benımde sırtım agrıo dundne berı yaaa bebeklemı alakalı yanı bu? Dusunuorum dıorum naptımkı agrıooo dusunuorum dusunuorum bulamıorum:))) Benmde oglm ınanılmaz harktlı 2 haftadr boyle ama daha once hıc boyle degıldı normaldı sımdı her dakka ıcerde tepınıo:)) Ona kavuscgım ıcın cok mutluyum ama sankı onu ıcımde guvende bılmek bana huzur verıo ozlıcm

valla çok zormuş bide oturup kalkamıyorum zorlanıyorum en son bellim çok ağrınca bıraktım herşeyi yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…