2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum valla gamzecim. sürekli aklımızdasın. bebeğini gördüğüne çoooook sevindim maşallah diyelim kuzucuga. azcık daha sabret, çıkacak annesi. çıkınca bıkarsın artık, kusmuğunu, altını, salya sümüğünü temizlemekten sen iyi olacaksın, moral depolayacaksın ki prenses te daha iyi olsun kafanı ne dağıtıyorsa, onlarla ilgilen. güzelce dinlen.
verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkürler.

canım ağrılarının geçmiş olmasına çok sevindim berramız da iyiymiş çok şükür kilo kaybını takma kafana güzelim annem hep derki bebek doğunca ilk hafta şişliğini atarmış 200-300gr gidiyomuş anneler de zayıfladı diye üzülürmüş halbuki bu şişlik gidince daha cabuk toparlanmaya başlarlarmış bak gör bundan sonra nasıl atağa geçicek o minik burunlu tatlı fıstık cok az kaldı annesi gelicek kucagına koynunda besleyip uyutcaksın daha coook zamanınız olucak Allahın izniyle ağzını da silersin altını da temizlersin doya doya da seyredersin inşallah bitanem sana şey dicektim ya unutmadan söliim beyaz dut oluyo ya hani onun kurusunu bulup cay gibi demleyerek içersen inanılmaz süt artırıyomuş gecen hafta annem göndermiş bana aklıma kendimden önce sen geldin valla bi bak oralarda bulamazsan ben sana gönderirim tamammı kendine cook ii bak bizi habersiz bırakma dualarım sizinle berracığa cok slm söle :) öptüm canımmm

ay canım yaaa sanada çok geçmiş olsun.. bilirim o tamamen kapalı burun durumunu feci bişeydir(
sen portakal, mandalinini ihmal etme, en kısa zamanda iyilşirsin inşallah.

şimdi DMF bana kızacak ama IŞILın dediği gibi hasta değiliz çok şükür hamileyiz:)) makinaya çamaşırları attım, ev bana baktı ben eve.. gel beni bi süpür dedi, bırakma yarına dedi.. bende eğilmeden kendimi yormadan evi süpürdüm içim nasıl rahatladı anlatamam..

Gamze iyi olmana ve Berra'nında iyi olmasına çok sevindim.. inşallah anneciğinin sütü yarar da bi an önce toparlanır küçük hanım.

Son düzenleme:
mrb kızlar ben şuan 29 haftalık hamileyim ve ara ara sancılarım oluyor sizde sancı oluyormuydu sizce sebebi neolabilir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.........

onlar yalancı doğum sancıları canım.. vücudun kendini doğuma yavaş yavaş hazırlıyor.. panik yapacak bişey yok içini ferah tut

sevgili malkoç günlerdir sana dua ediyorum ve emin olki bütün topic ediyordur
kızının iyi olmasına çok sevindim umarım tez zamanda kucaklayıp evine götürürsün
canım dünki muhabbetleri okuyunca arkadaş yüreğin dayanamayıp gayriihtiyari yorumlar yapmışsın
ama ben şunu belirtmek istiyorumki kimsenin ne kadar eski olursa olsun yada paylaşımı fazla olursa olsun
dertli ve yeni olan birine ahkam kesmeye hakkı yok
kaldıki bu konular çok bıçak sırtı konular herkesin doğrusu kendinedir
kim ne karar aldıysa hakkında hayırlısı demekten başka bir şey olamaz bu duygusal süreçte
karşıdakine haksızlık olur ve malesef diyebilceğim iyi olmak kolaydır ama zor olan adil olmaktır.
belki olaya müdahil olmamdan rahatsız olacak kişiler olacaktır
ama hayatım boyunca güçlünün,diliyle şirretini bastıranın değilde doğru olanın yanında oldum
umarım mag de diğer arkadaşlarda burda olur ben herkesi burda görmek istiyorum

canlarım yaaa.... çook çok teşekkür ederim varlıklarınız için, günlerdir alıntı yapmadan yazıyordum herkese ama herkese binlerce kez teşekkürler, dualarınızı emin olun öyle bir hissediyorum ki, 1 haftadır hep dilinizdeyim dualarınızdayım okudukça o kadar moral buluyorum ki tekrar teşekkür ederim hepinize...

süt için ise internette yazan ne varsa, annemlerin ne tecrübesi varsa, modern tıp ile alternatif tıbbın tüm kesiştiği noktalardan çıkan mamüller neler ise hepsi evimizde mevcut artık :))))

yatağımın yanında, hurma, armut, komposto,dut-ceviz-üzüm- incir tabağı eksik olmuyor...

still tea lerden günde 2 fincan içiyorum, ayrıca her yemek masasına oturduğumda kıvırcık-roka-dereotu-yeşil soğan/sarımsaklı salata , hakiki tereyağında eritilmiş hakiki dut veya üzüm pekmezi ilık ılık , hergün tükettiğim standartlarım oldu...

malt içeceğini çok sevmedim, ama milkway milkplus elmalı favorim, ilk 2 gün eve çıktığımızda içtim ondan artık içmiyorum çünkü maşallahı var memişlerin görevleirni iyi yerine getiriyorlar :)

birde içlerinin boşaldığını anlayabilsem iyi olacak, 15 dk geçiyor sağım başlayalı ve hala doluymuş gibi acısını hissediyorum bastırınca , bu arada meme ucu ile ilgili limonlu -kek sormuştu msj atamadım canım sanada kusura bakma buradan cevaplayayım, meme ucum yok benimde annem bebeğin yardımcısı olsun diyor, makine ile sağıma başladığımda vakum gücü sayesinde 1 cm den biraz az bir uç çıkıyor sağım bitince yine yook oluyor umarım bebeğim o vakum gücünü oluşturum ucunu tutabilir yoksa işi çok zor...

cnm çok teşekkür ederim drumda bana şişliklerim için protein ağırlıklı beslen demişti ondan böyle çıkmış olabilir inş.bebeğimin kilosun normal değerlere ulaşır öpüyorum

cnm azminehayranım maşallah sana

Kızlar Melike nerde hiç girmedi ben mi denk gelmedim dünden beri bi dün sabah yazmıştı galiba biz çook acıktık kızımla gidip karnımızı doyuralım öpüyoruz hepniziii

onlar yalancı doğum sancıları canım.. vücudun kendini doğuma yavaş yavaş hazırlıyor.. panik yapacak bişey yok içini ferah tut

cevabın için teşekkür ederim canım bende erken dogum olurdiye çok korkuyorum bakalım yarın dr gidicem oazamanda dr sorucam inşallah dedigin gibidir canım.......

melikenin işteki son günü bugün, o yüzden girmiyordur.. işleri toparlayıp teslim etmek için.

yani umarım öyledir..

bende yorumuna hemen hemen katılıyorum ronya. umarım bir daha bu türden diyaloglar yaşanmaz topigimizde.
O ark.a tam tamına katılmıyorum açıkcası. ama cok zor durumda kalmış biriyle bu türden bi dıyaloga girip hakaret
etme boyutuna getirmeyi uygun bulmuyorum. benim bir ark.ım gelmişti gecen sene hamıleydı ve 2lı 3 lu testlerını
dahi yaptırmamıstı. allah bana oyle bı evlat verdıyse bıle kabulum demişti. bana cok ters geldiği halde hamileleiğinden
hormonlarından ötürü cok hassas oldugunu düşünüp birşey dememiştim ki o durumla bu durum aynı degil.
burdaki ark. kac tane hastane gezmiş neler yapmıs ugrasmıs sadece düşüncesi bu.ütelik tüm hakaretlere yanıtını okudum
cok kırıcı yanıtlar vermedi. yıne de alttan aldı ve yapıcı oldu. bu bile o kişinin üstüne dgidilmemesi gerektigini gösterir.
acıkcası ben cok üzüldüm verdıgı yanıtlarını okuyunca. kımsenın kımsenın akıl saglıgını sorgulamaya hakkı yok bence.
üstelik 8 aylık bir gebeye. mag arkadasımız forumun duzenlı yazanı fakat sanırım biraz sinirleri bozulmus.istemeden yapmıs olabilir.
artık 8. ayımıza girdik cok hassasız ve hiçbirimiz evladını kaybetme riskini göze alamaz onca aylardır baglandık onlara.
dedıgım gibi ben inanç konusunda ada gibi düşünmesem de saygı gösteriyorum ve durumunu anlıyorum.
lütfen daha yapıcı olalım .özellikle pollyanna arkadasımızdan dün durumu idare etmeye yonelık iki trafı da
-mag ve ada tarafını da - bir yorum bekledim. gerci sagolsun yorum yazmıs ama bence adil olmak noktasında davranmamız gerek.
foruma uc bes mesaj yazdı nasılsa takılmıyor nasılsa takıpcişi yok destekleyeni yok dıye düşünmemek gerekir. tüm yaızlanları
ve saygılı durulmuş mu bunlara bakılıp müdahele edilmesi daha dogru olurdu dıye düşünüyorum.
yapıcı olmayan arkadaslarımızı pohpoh layıp arkasında durmanın bır mantıgı yok.
ronya arkadasım seni de adil olmak konusundaki ve özellikle su cumlen ve davranısından ötürü '' hayatım boyunca güçlünün,diliyle şirretini bastıranın değilde doğru olanın yanında oldum'' tebrik ediyorum.

sağol canımm ben duruma hiç bir zaman inanç yada dini açıdan bakmıyorum
sadece hayatı kim nasıl istiyorsa istediği gibi yaşar
umarım bu mesajlarımız son olur ada da mag arkadaşımızda topiğe gelir
ve paylaşımlarına devam ederler

arkadaşlar herkez kimin ne olduğunu biliyo..........

kimin kime nekdar destek olduğunu yada yırtık dondan çıkar gibi laf sokup çıktığınıda görüyo....burada senin bana benim sana en fazla yapabileceğimiz dua edebilmek olur ...ahkam kesmek parayla değil herkez kafasına göre yazıyo işte kaldıki arkadaşımız eşi uzağa gitti diye bile ağlıyordu ben onsuz yapamam bilemm ne diye burada paylaşıyordu herkez o halini bile telkin etmeye çalışırken kızcağızın başına gelenlere böle cvp vermesi hiç ama hiç hoş olmadı herkez karakterini ortaya koydu diyorum dahada susuyorum....

maşşallah gamzecim sana, kendine çok iyi bakıyosun tebrik ediyorum sen tam bir örnek annesin bebeğini kucağına alacağın günlere az kaldı çok çabuk büyüyecek sen de şaşıracaksın bi bakacaksın ki almışsın koynuna kuzucuğunu.. göğüs ucu için cnm ben uç çıkarıcı vakum aldım, denememem gerektiği halde 1 defa denedim:26: ama uç çıkarttı en azından bebeğin ağzına alabileceği kadar çıkarttı 1 cnm falan, bi dene istersen canım..

selam kızlar

bugün moralim bozuk..bir yakınımla ilgili sıkıntı yaşanmış..sizleri olumsuz etkilememek için paylaşmak istemiyorum..
sabah sıra aldım öğleden sonra kızımı görcem inşallah..randevumuza var daha ama görünmek istedim bir..

gamzecim maşallah sütünün gelmesine çok sevindim canım..kızını da görmüşsün..yarasın sütler bebişine...gözlerini kısık açmaları da pek şeker oluyor,yandan yandan bakıyorlar ya
hastanedekiler güzel ilgileniyor demek ki annesi,üzme sen kendini inşallah daha da iyi olup çıkacak annesi

kızlar grip için bi çay yaptım içinde: ıhlamur,zencefil,kabuk tarçın,nar çiçeği,elma kabuğu,ayva kabuğu,limon parçaları attım kaynattım..zehirlenmem dimi hamişlere zararlı bişe yok dimi içinde

yerim ben onu kendine gelmeye başlamış annesi senden aldığı süt deposuyla yakında alırsın kucağına inşallah rabbim sağlık versin ona cnm burda kucağına aldığın gün haberini bekliyoruz en kısa sürede

ben de size katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim... sevgiler..

öğle uykumdan uyandığımda çok tuhaf oldum..rüyamda annemle koyun koyuna uyuyoduk..küçükken evde olduğu zamanlarda hep öğlen uykusuna yatardık beraber..sonra uyandığımda bi süre kendime gelemedim kendimi çocuk sandım annemi aradım yanımda nereye gittiki diye düşündüm..bi süre öyle kaldım çocukmuyum değil miyim diye anlamaya çalıştım..uykunun tesiri geçince anladm evli ve hamile bi kadın olduğumu..sonrada otrup yalnızlığıma ağladım..annemi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…