2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel haberler bunlar..maşallah diyelim sayande bizde güzel deneyimlerinden faydalanağız inşallah. şu süt mevzularını ya not etmeli yada zamanı gelince tekrradan yardımm diye sana başvurucaz...kızını kucağında aldığında hep beraber seveneğiz inşallah..

GAMZE ÇOK SEVİNDİM BEBEĞİNİ GÖRDÜĞÜNE SAĞLIKLA KAVUŞMANIZ EN İÇTEN DİLEĞİM

POLLY BİR YASİNDE BENDEN EKLERMİSİN SANA ZAHMET.NE DİLDE OKUNURS OKUSUN ALLAH HERKESİN İYİ NİYETLİ DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH

canım sütünün gelmesine sevindim bu günlerde geçecek inşallah sabırlı ol

canımmm...bende hastayım eşim işte..kalkıp bi çorba verenim yok ahh annem olsa şimdi diyorum hep..bende gündüz uyuyup tuaf rüyalar görüyorum..uyanıyorum ki yalnızımbazen korkuyorum yedirmek altını değşmek bişe değil ama o sorumluluğun üstesinden gelebilcekmiyim korkulara kapılıyorum..

canım işimiz zorlaştı yaa ben günüm gelsede doğursam diyorum sırt ağrısı bel ağrısı oturup ağladım artık yaaaa bebişim iyi olsunda napalımmm

VEEEEE.......

kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)

Eki Görüntüle 332442
oyyy maşallah maşallah yerim onun yanaklarını.. en kısa zamanda kucağına alman dileğiyle canım.

Allah kabul etsin Nisan. ekliyorum

MAŞALLAH...oyy oyy kıyamam ben ona çok tatlı çoooooook..

maşallah allah nazarlardan esirgesin analı babalı büyütsün.

Maşallaaahhhh ama bu çooookk tatlı Gamze yaaa yirim ben onun yanaklarını burnunu çoook tatlıııııı kara kız biran önce kucağına alman dileğiyle canımmmm

sağlıkla büyüsün Berra bebek

amin amin amin....

gözlerinin şişi inmedi daha, oda insin nasıl birşey olduğu dahada ortaya çıkacak, ve anasına çekmiş kıllı tüylü birşey olacak karınca yağı ile başlayacağım lazer epilasyon ile kesin çözüme ulaşacağız galiba :)

birde 40 hafta bekleseydi herhalde toka takacaktık kızıma saçlara bakın ya :)

ahh cnaım kıyamam yaa
acaba diyorum dışardan bir şeylermi söylesen
yada en basit yapabilceğin bir çorbayı yap
sanırım en kolayı tarhana yada ezogelin
çok çok geçmiş olsun bol bol su iç ve meyve ye

kıyamaaaaammmm.. yalnız değilsin ki, içinde minik mucize var... bende kızımı annemlere bıraktığımda yalnız kaldım dediğimde içerdeki kızımın tekmeleriyle unutuyordum yalnızılığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…