- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #31.141
canlarım yaaa.... çook çok teşekkür ederim varlıklarınız için, günlerdir alıntı yapmadan yazıyordum herkese ama herkese binlerce kez teşekkürler, dualarınızı emin olun öyle bir hissediyorum ki, 1 haftadır hep dilinizdeyim dualarınızdayım okudukça o kadar moral buluyorum ki tekrar teşekkür ederim hepinize...
süt için ise internette yazan ne varsa, annemlerin ne tecrübesi varsa, modern tıp ile alternatif tıbbın tüm kesiştiği noktalardan çıkan mamüller neler ise hepsi evimizde mevcut artık :))))
yatağımın yanında, hurma, armut, komposto,dut-ceviz-üzüm- incir tabağı eksik olmuyor...
still tea lerden günde 2 fincan içiyorum, ayrıca her yemek masasına oturduğumda kıvırcık-roka-dereotu-yeşil soğan/sarımsaklı salata , hakiki tereyağında eritilmiş hakiki dut veya üzüm pekmezi ilık ılık , hergün tükettiğim standartlarım oldu...
malt içeceğini çok sevmedim, ama milkway milkplus elmalı favorim, ilk 2 gün eve çıktığımızda içtim ondan artık içmiyorum çünkü maşallahı var memişlerin görevleirni iyi yerine getiriyorlar :)
birde içlerinin boşaldığını anlayabilsem iyi olacak, 15 dk geçiyor sağım başlayalı ve hala doluymuş gibi acısını hissediyorum bastırınca , bu arada meme ucu ile ilgili limonlu -kek sormuştu msj atamadım canım sanada kusura bakma buradan cevaplayayım, meme ucum yok benimde annem bebeğin yardımcısı olsun diyor, makine ile sağıma başladığımda vakum gücü sayesinde 1 cm den biraz az bir uç çıkıyor sağım bitince yine yook oluyor umarım bebeğim o vakum gücünü oluşturum ucunu tutabilir yoksa işi çok zor...
ay canım yaaa sanada çok geçmiş olsun.. bilirim o tamamen kapalı burun durumunufeci bişeydir (
sen portakal, mandalinini ihmal etme, en kısa zamanda iyilşirsin inşallah.
VEEEEE.......
kızımın yeni fotoğrafı aşağıda teyzeleri, maşallahsız yorum kabul edilmez :)
Eki Görüntüle 332442
canım sütünün gelmesine sevindim bu günlerde geçecek inşallah sabırlı olcanlarım yaaa.... çook çok teşekkür ederim varlıklarınız için, günlerdir alıntı yapmadan yazıyordum herkese ama herkese binlerce kez teşekkürler, dualarınızı emin olun öyle bir hissediyorum ki, 1 haftadır hep dilinizdeyim dualarınızdayım okudukça o kadar moral buluyorum ki tekrar teşekkür ederim hepinize...
süt için ise internette yazan ne varsa, annemlerin ne tecrübesi varsa, modern tıp ile alternatif tıbbın tüm kesiştiği noktalardan çıkan mamüller neler ise hepsi evimizde mevcut artık :))))
yatağımın yanında, hurma, armut, komposto,dut-ceviz-üzüm- incir tabağı eksik olmuyor...
still tea lerden günde 2 fincan içiyorum, ayrıca her yemek masasına oturduğumda kıvırcık-roka-dereotu-yeşil soğan/sarımsaklı salata , hakiki tereyağında eritilmiş hakiki dut veya üzüm pekmezi ilık ılık , hergün tükettiğim standartlarım oldu...
malt içeceğini çok sevmedim, ama milkway milkplus elmalı favorim, ilk 2 gün eve çıktığımızda içtim ondan artık içmiyorum çünkü maşallahı var memişlerin görevleirni iyi yerine getiriyorlar :)
birde içlerinin boşaldığını anlayabilsem iyi olacak, 15 dk geçiyor sağım başlayalı ve hala doluymuş gibi acısını hissediyorum bastırınca , bu arada meme ucu ile ilgili limonlu -kek sormuştu msj atamadım canım sanada kusura bakma buradan cevaplayayım, meme ucum yok benimde annem bebeğin yardımcısı olsun diyor, makine ile sağıma başladığımda vakum gücü sayesinde 1 cm den biraz az bir uç çıkıyor sağım bitince yine yook oluyor umarım bebeğim o vakum gücünü oluşturum ucunu tutabilir yoksa işi çok zor...
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
öğle uykumdan uyandığımda çok tuhaf oldum..rüyamda annemle koyun koyuna uyuyoduk..küçükken evde olduğu zamanlarda hep öğlen uykusuna yatardık beraber..sonra uyandığımda bi süre kendime gelemedim kendimi çocuk sandım annemi aradım yanımda nereye gittiki diye düşündüm..bi süre öyle kaldım çocukmuyum değil miyim diye anlamaya çalıştım..uykunun tesiri geçince anladm evli ve hamile bi kadın olduğumu..sonrada otrup yalnızlığıma ağladım..annemi özledim
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
Canımmm bende sabahı sabah ettim iki gündür sırt ağrısından uyuyamıyorum bu sefer zombi gibi işe geliyorum sinir stres offf
Günaydın canımm ne güzel başlamışsın en azından devamı da gelir biter cabucak fazla da yorma kendini
Canımm maşallah bebişlereYüce rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin kuzularına
Gözün aydın canım tebrikler
Ayy canımm kıymam çok yorma kendini hamarat anneee
Canım benim teşekkür ederimSenin de gözünaydın kuzum tahlil sonuçları iyi çıkmış çok şükür.
Sağol canımmmm
oyyy maşallah maşallahVEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
Allah kabul etsin Nisan. ekliyorumGAMZE ÇOK SEVİNDİM BEBEĞİNİ GÖRDÜĞÜNE SAĞLIKLA KAVUŞMANIZ EN İÇTEN DİLEĞİM
POLLY BİR YASİNDE BENDEN EKLERMİSİN SANA ZAHMET.NE DİLDE OKUNURS OKUSUN ALLAH HERKESİN İYİ NİYETLİ DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
MAŞALLAH...oyy oyy kıyamam ben ona çok tatlı çoooooook..
maşallah allah nazarlardan esirgesin analı babalı büyütsün.
Maşallaaahhhhama bu çooookk tatlı Gamze yaaa yirim ben onun yanaklarını burnunu çoook tatlıııııı kara kız biran önce kucağına alman dileğiyle canımmmm
sağlıkla büyüsün Berra bebek
canımmm...bende hastayım eşim işte..kalkıp bi çorba verenim yok ahh annem olsa şimdi diyorum hep..bende gündüz uyuyup tuaf rüyalar görüyorum..uyanıyorum ki yalnızımbazen korkuyorum yedirmek altını değşmek bişe değil ama o sorumluluğun üstesinden gelebilcekmiyim korkulara kapılıyorum..
öğle uykumdan uyandığımda çok tuhaf oldum..rüyamda annemle koyun koyuna uyuyoduk..küçükken evde olduğu zamanlarda hep öğlen uykusuna yatardık beraber..sonra uyandığımda bi süre kendime gelemedim kendimi çocuk sandım annemi aradım yanımda nereye gittiki diye düşündüm..bi süre öyle kaldım çocukmuyum değil miyim diye anlamaya çalıştım..uykunun tesiri geçince anladm evli ve hamile bi kadın olduğumu..sonrada otrup yalnızlığıma ağladım..annemi özledim
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
VEEEEE.......
Eki Görüntüle 332442
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?